Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 26, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 (popravljeno) pred 10 urami, HyperJack pravi: Od kdar imam BMW.ja mi kr plačujejo kafete... Hvali Dami še enkrat, lepo izkoriščeno popoldne =) En objestnež tak razbacan...logično Bemflar.. Evo pa še ekipca na kupu, sory Dami da te nism ujel v objektiv, sicer ma pa Kmet preostanek fotk Fino se rehabilitiraj, pol pa sam dolge luči in gas....pa srečno seveda! dobro, da je deklica na sliki, k teh starih stricev mam že poun kufr Popravljeno Maj 26, 2016. Popravil DAMI34 RobiRoberto, Yoghurt, builder in 7 others 10
Fr33schky Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 Ob 5/24/2016 at 20:10, MiNa pravi: 297 zavitih kilometrov po praznih cestah "brez omejitev"... Je to to? https://goo.gl/nzjhGn Fantocci in blazzarss 2
Popularna objava skategrizzly Objavljeno Maj 26, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 Ker sem bil s faksom ta teden konec že prej in sem prišel kmalu domov, nisem dolgo zdržal brez vožnje, kljub prehladu ki sem ga prinesel s sabo Naredil sem kratkih, smrkavih 60 km do Blaguškega jezera in nazaj. Ni veliko in ni bilo tako prijetno kot ponavadi, vtisi so pa vseeno. Zdaj pa nazaj litre čaja vase zlivat in upat, da se do vikenda spravim k sebi KyoKon, RobiRoberto, MPeco in 22 others 25
Popularna objava pik1 Objavljeno Maj 26, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 pred 9 urami, DAMI34 pravi: dobro, da je deklica na sliki, k teh starih stricev mam že poun kufr . .... jest tud ... .. sicer pa ... ... Dami za predsednika .... . ... na obisku ... pr prjatlu ... Schultz, UnionJack, Yoghurt in 15 others 18
Popularna objava Nearrain Objavljeno Maj 26, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 (popravljeno) Severozahodni cosak Zlovenije v danasnji izdaji . . . za sedmimi gorami . . . za sedmimi vodami . . . zivi en trejzer AKA zintizajzer fahrer . . . Skratka . . . bilo je nekak po principu: VENI VIDI VICI Popravljeno Maj 26, 2016. Popravil Nearrain TOMCAT, Scarabeo 500, dondule in 43 others 46
Popularna objava skalar36 Objavljeno Maj 26, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 Ej se mi je zdelo, da si bil ti. Sem te videl... Drugič me pa pocuki za rokav, pa se lahko skup peleva. Al pa me na FB dodaj za prjatla pa se bova naslednjič zmenila za vožnjo... UnionJack, NumLock, DXR16 in 24 others 27
Popularna objava UnionJack Objavljeno Maj 26, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 ne samo numizmatika, tud odkrivanje biotopov je vajna vrlina! drgac pa se mi zdi da skalar s tem mopedom bistveno bols pele, nijelitako? ....js pa od komna nekam med trojezične taljanske jebe, komi sm vn prlezu... pol pa aplikacija DEŽ pove da bi šlo čez rakitno, pa ni šlo, pa nazaj, na ban, cel kup neskoordiniranih nas je blo v smislu kje kako kam da bo čim man mokro in za pucat.... fotka v stilu 'roberto on the road' skategrizzly, luxsa, TOMCAT in 23 others 26
Whiskey Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 @Nearrain - lepa fotka s prioriteto cajta. Ne zna tega vsak na MS :-) notranc in Zivnorc 2
Agostini Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 pred 2 urami, Nearrain pravi: Severozahodni cosak Zlovenije v danasnji izdaji . . . za sedmimi gorami . . . Loška Koritnica Bmflar in Zivnorc 2
tonystx Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 pred 1 uro, UnionJack pravi: ne samo numizmatika, tud odkrivanje biotopov je vajna vrlina! drgac pa se mi zdi da skalar s tem mopedom bistveno bols pele, nijelitako? ....js pa od komna nekam med trojezične taljanske jebe, komi sm vn prlezu... pol pa aplikacija DEŽ pove da bi šlo čez rakitno, pa ni šlo, pa nazaj, na ban, cel kup neskoordiniranih nas je blo v smislu kje kako kam da bo čim man mokro in za pucat.... fotka v stilu 'roberto on the road' Trikrat sem te srečal, prvič v Postojni, pol na Rakeku in nato še v Cerknici, ko ste družno bežal pred nevihto. Sam jest ne motoriram ampak sem bil s kombijem. UnionJack, notranc in Bmflar 3
Popularna objava MiNa Objavljeno Maj 26, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 pred 9 urami, Fr33schky pravi: Je to to? https://goo.gl/nzjhGn Tako je. Pa še nekaj današnjih vtisov. 400 balkanskih kilometrov večinom ceste lepše kot pri nas, le disciplina voznikov včasih malo šepa. panoramska cesta... malo gužve.... pa še malo panoramske ..... v glavnem kičasto pa pika MPeco, Fazer03, Mia in 28 others 31
Popularna objava Dark Objavljeno Maj 26, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 (popravljeno) Moja današnja motoristična vožnja, ki je ena mojih najbolj priljubljenih: Maribor, Jurij, Arnfels. Nato pa štiri krat od Eibiswalda, preko Sobotha do Lavamünda in nazaj. Ker je bil v Avstriji praznik, je bila na cesti prava množica motoristov in cabrioletov... Popravljeno Maj 26, 2016. Popravil Dark NumLock, gretzky, Janezs in 27 others 30
Zivnorc Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 (popravljeno) pred 9 urami, Whiskey pravi: @Nearrain - lepa fotka s prioriteto cajta. Ne zna tega vsak na MS :-) ....cajta ima vsak dost...samo vzeti si ga je treba....in postaviti prioritete. ...pa seveda moraš biti malo lovca: imeti mirno roko, ko streljaš in razvit občutek za sledenje... Popravljeno Maj 27, 2016. Popravil Zivnorc Bmflar, Whiskey, gradbenik in 1 other 4
gradbenik Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 Bom kar tole temo izrabil :). Mi lahko kdo, ce je tam ze kaj vozil, pove ali je kaksna kulturna in lepa cestna povezava med Gorenjo vasjo in Železniki direktno cez hribe ali doline oz bolj neposredno kot okoli rit v zep, cez Š.Loko. Hvala
drmr69 Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 A seveda je, čez smučišče Stari Vrh odcep v Poljanah pri Šk. Loki. Asfalt skoz zdej če je pa "kulturna in lepa" boš pa glede na kriterije sam ocenil. Razgledi so pa lepi. gradbenik in Zivnorc 2
gradbenik Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 pred 21 minutami, drmr69 pravi: A seveda je, čez smučišče Stari Vrh odcep v Poljanah pri Šk. Loki. Asfalt skoz zdej če je pa "kulturna in lepa" boš pa glede na kriterije sam ocenil. Razgledi so pa lepi. Točno, se sploh nisem spomnil, pa še kar nekajkrat sem v mlajših letih šel smučat na STC SV po tej poti. Moram priti do Lesc, potem grem čez Jamnik. AC bi se v velikem loku izognil. Hvala ;)!
skalar36 Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 1 hour ago, gradbenik said: Bom kar tole temo izrabil :). Mi lahko kdo, ce je tam ze kaj vozil, pove ali je kaksna kulturna in lepa cestna povezava med Gorenjo vasjo in Železniki direktno cez hribe ali doline oz bolj neposredno kot okoli rit v zep, cez Š.Loko. Hvala Lahko greš do Hotavelj,( cca 3km) potem pa v Hotavljah desno za smučišče Cerkno. Na Tuškovem griču lahko greš desno mimo hotela Cerkno proti Davči-Železnikom je nov asfalt, zelo lepa cesta. Je pa včasih malo peska. Če pa hočeš "okoli riti v varžet" greš pa na Tuškovem griču po zgornji poti proti Poreznu in greš skozi vas Davča, prideš pa ven na Žagi-med Železniki in Petrovim brdom. Če maš pa enduro motor, ali ti ni škoda tvojega po lepem makedamu, se pa na počivalu-parkirišča smučišča Cerkno držiš desno in greš do vrha smučišča Cerkno-lepi razgledi. Če te zanimajo kakšne lepe enduro panoramske vožnje, mi piši na ZS, ti napišem točno pot... gradbenik 1
Popularna objava Slow Objavljeno Maj 27, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 Danes ponovitev dela poti nedeljske turce, vendar s sopotnikom, ki je prvic sedel na Stromu. Motor kljub najini masi cca. 200 kg lepo potegne. A ni bil vcasih nekje tu en velik polz? Pa se mal stozcev za posladek. Dark, RobiRoberto, Kmet2 in 16 others 19
Popularna objava Dark Objavljeno Maj 27, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 Parkilišče pred okrepčevalnico na Golici: včeraj in danes... NumLock, Janezs, MPeco in 19 others 22
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 28, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 28, 2016 Trpel sem Ker sem pozno krenil se nisem dosti ustavljal , foto je bil danes deležen ženske roke in milijon slik dokler ni krepu Boli njo đoko ona uživa jaz trpim žena se smeje Brez Baške Bure ni šlo Naprej od Karlobaga se je spustil sonček , cesta prazna edino v Karlobagu me je ustavila patrulja, se mi zdi da bolj zaradi firbca, lepo smo se pozdravili in naprej . A je potreben komentar ...... Oče in hčerka ali pa Maus in Keiko.... In zaključek na priporočeni točki dobro je blo .... Lp mladench, Frenk 67, robot in 23 others 26
luxsa Objavljeno Maj 28, 2016 Opozori Objavljeno Maj 28, 2016 Sm te klicu k sm sel nazaj ce te je treba iz grabna potegnt pa nc,vidu ene dva na avtovleki nalozena,lepo so se kotalil. Kmet2 1
NumLock Objavljeno Maj 28, 2016 Opozori Objavljeno Maj 28, 2016 pred 29 minutami, tonystx pravi: Joooooooj, kaj sm vam fouš Sma že 2. Ta vikend nič jadranke, plus tega pa me prehlad malo daje, tako, da fprašanje, če se bom spravil sploh na motor.
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 28, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 28, 2016 Jaz sem tut bil na jadranki. Evo vtisi: Ko sem zjutraj štartal, je bila še gosta megla in mraz. Občutek ni bil ravno prijeten, ampak kar se mora se mora. Vijugal sem in vijugal in kar na enkrat (označeno na sliki) so pridiujale 3 starejše gospe z umetnimi kolki. (in očali) Umikal sem se in umikal, uporabil vse svoje znanje dobre vožnje, CBS,ABS, ESP, CPP, USB, in nekako se izmotal iz obroča objestnic. Prvi dve sem za las zgrešil, zadnja pa me je malce oplazila po nogi s svojo palico. Sicer ni hujših posledic, vendar me koleno malce skeli. Vidno pretresen sem nadaljeval po zaviti cesti, dokler nisem prispel do Jadranke, če dobro pogledate, se v daljavi vidi Dalejnsku murje. Očaran nad razgledi, sem opazil lepo črno cesto, prav neskončna se mi je zdela in nato sem si jo privoščil, malce objestno, malce počas, ni sicer hudo zavita (razn če maš 3dcl dalejnskega sadjuca u riti), vendar drži, do kulen. 1500m na hitro sem jo odcepal. Bližal se je večer, jaz pa utrujen iskal prenočišče. Povprašal sem malce lokalno prebivalstvo, in kmalu se je našel starejši guspod s klobukom, ki me je prijazno napotil v penzion pri "zeleni oazi". Sicer postrežba ni ne vem kaj, ampak postelja je pa udobna, ter razgledi vrhunski. Celo noč me je uspavala prijetna lokalna glasba: Evo, to je to, jutri se vračam, ves zadovoljen, edin mal me je spet strah, če bom srečal tri starejše guspe z umetnimi kolki (in očali) Brigite se zase, voste mi srečno, Dami ma vas rat Matej207, Fantocci, Schultz in 26 others 29
Bmflar Objavljeno Maj 28, 2016 Opozori Objavljeno Maj 28, 2016 pred 17 minutami, DAMI34 pravi: Jaz sem tut bil na jadranki. Evo vtisi: Ko sem zjutraj štartal, je bila še gosta megla in mraz. Občutek ni bil ravno prijeten, ampak kar se mora se mora. Vijugal sem in vijugal in kar na enkrat sem se umikal, uporabil vse svoje znanje dobre vožnje, CBS,ABS, ESP, CPP, USB, in nekako se izmotal iz obroča lepotic in za las zgrešil, čeprav me je zadnja oplazila s svoim pogledom. Vidno pretresen sem nadaljeval po zaviti cesti, dokler nisem prispel do Jadranke. Očaran nad razgledi ( balkoni ), sem opazil lepo črno kavo, prav neskončno dolga se mi je zdela, ker jo je natakarca pustila predolgo teči a sem si jovseeno privoščil, malce objestno, malce počas - nato pa sem jo na hitro odcepal. Bližal se je večer, jaz pa utrujen iskal prenočišče. Povprašal sem malce lokalno prebivalstvo, in kmalu se je našel starejši guspod s klobukom, ki me je prijazno napotil v penzion pri "zeleni oazi". Sicer postrežba ni ne vem kaj, ampak postelja je pa udobna, ter razgledi vrhunski. Celo noč me je uspavala prijetna lokalna glasba, jaz pa sem imel za danes dovolj dolgih, črnih.... Brigite se zase, voste mi srečno, Dami ma vas rat MAtr, tolk zanimivga branja pa že dolgo ne, vauuuuuuuuuuuuuuu Zivnorc, dondule, robot in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se