skalar36 Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 Dons sm biv veckrat cist blizudezja. Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 pred 1 minuto, skalar36 pravi: Dons sm biv veckrat cist blizudezja. Kako ti je pa poratal mim zgasnt? Si gledu App Dež pa med oblaki navigirou... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 Ob 17. 8. 2016 at 10:34, DAMI34 pravi: Da nadaljujem Kmetovo zgodbo: Od tu naprej je pa šlo sam še vse navzdol....slik ni, so bli pa filmi ziher je katermu poknil film! Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 pred 19 minutami, solorider pravi: ziher je katermu poknil film! utrgal film, je strokoven izraz Bmflar in solorider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 19, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 Po par dnevih pavze - nekaj sladkih kilometrov po avstrijski Koroški. Scarabeo NumLock, yamafrik, DAMI34 in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 2 hours ago, izibajker said: Kako ti je pa poratal mim zgasnt? Si gledu App Dež pa med oblaki navigirou... Mal sm gas partegnu pa sm mu mal ušel. Sam me je pol zmer dohitu. Sam mokar pa nism biv. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 pred 10 urami, Borutt pravi: Med rjuhami si pričakoval nove podvige ? Glede na tvoja leta, bi pričakoval kaj drugega . . ... pr tolk starih ljudeh je že težko kaj pričakovat ... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 pred 1 minuto, pik1 pravi: ... pr tolk starih ljudeh je že težko kaj pričakovat ... No, no, no .... Zase se brigi Kmet2 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 pred 3 minutami, HD-Dyna pravi: No, no, no .... Zase se brigi . ... imam še veliko pričakovanj ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 pred 26 minutami, skalar36 pravi: Mal sm gas partegnu pa sm mu mal ušel. Sam me je pol zmer dohitu. Sam mokar pa nism biv. Ne vrjamem da si mu ušel ,edino če ti je pustil ,al je mel pa Mitaske gor pa ni upal skalar36 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sayo Objavljeno Avgust 19, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 Danes na Slavniku Frenk 67, skategrizzly, Kor13 in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 dobro. sej je fajn na Slavniku Al pa na nanosu. samo je toliko planincev tam običajno, da motoristi tam niso niti najmanj zaželeni. enduraši tam že dolga leta ne zahajajo. so pač placi, kjer je fajn da se pride peš Al ses bičikleto in ses nobeno drugo stvarjo.e igc1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 pred 19 minutami, BRANE pravi: dobro. sej je fajn na Slavniku Al pa na nanosu. samo je toliko planincev tam običajno, da motoristi tam niso niti najmanj zaželeni. enduraši tam že dolga leta ne zahajajo. so pač placi, kjer je fajn da se pride peš Al ses bičikleto in ses nobeno drugo stvarjo.e Če ne bi lilo gor ceste, ne bi šel gor, planinci naj hodijo po stezah igc1 in C eagle 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 1 minute ago, sayo said: Če ne bi lilo gor ceste, ne bi šel gor, planinci naj hodijo po stezah Cesta je do gor, ker je treba snopcek za planince prpelat. Bil si na intervenciji...zadnjo flaso so zacel tocit. jskrablin in sayo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Avgust 20, 2016 Deli Objavljeno Avgust 20, 2016 pred 11 urami, Nearrain pravi: Cesta je do gor, ker je treba snopcek za planince prpelat. Bil si na intervenciji...zadnjo flaso so zacel tocit. Blo je zaprto zato sem se napajal z lastnim antifrizom C eagle 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Andrejcer Objavljeno Avgust 20, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 20, 2016 Lačni, ful drugačni. Bmflar, notranc, Janezs in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vandrovec Objavljeno Avgust 20, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 20, 2016 MiNa, Schultz, jskrablin in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ofc Objavljeno Avgust 20, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 20, 2016 pik1, skategrizzly, Schultz in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Yoghurt Objavljeno Avgust 20, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 20, 2016 (popravljeno) Trenutek, ko se moraš po par minutah vožnje ustaviti, zaradi vtisa ogromnega trojanskega šokoladnega krofa. No fino. Pa komaj sem na motor zlezla. Siesta. Popravljeno Avgust 20, 2016. Popravil Yoghurt HyperJack, FLY, jskrablin in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dejcpob Objavljeno Avgust 20, 2016 Deli Objavljeno Avgust 20, 2016 pred eno uro, ofc pravi: A BI SE DALO LOKACIJO TEGALE DOBIT Yoghurt, Frenk 67 in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Andrejcer Objavljeno Avgust 20, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 20, 2016 Poštarski dom, Vršič. (1688m.v.) Gor smo prišli, kak bomo zjutraj prišli dol še ne vemo. skalar36, igc1, Janezs in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dreja_123 Objavljeno Avgust 20, 2016 Deli Objavljeno Avgust 20, 2016 1 hour ago, Yoghurt said: Trenutek, ko se moraš po par minutah vožnje ustaviti, zaradi vtisa ogromnega trojanskega šokoladnega krofa. No fino. Pa komaj sem na motor zlezla. Siesta. A photoshop ali je kar navada, da ste motoristke naličene tudi ko motorirate ? notranc, izibajker in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dondule Objavljeno Avgust 20, 2016 Deli Objavljeno Avgust 20, 2016 pred eno uro, dejcpob pravi: A BI SE DALO LOKACIJO TEGALE DOBIT Nanos pri stolpu DAMI34, ofc, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dreja_123 Objavljeno Avgust 20, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 20, 2016 Danes sem se odpravil okrog 7h od doma. Preko Ajdovščine in čez Hrušico, kjer sem prišel v tako meglo, da sem si moral stalno brisat ogledala ter vizir (zunaj in znotraj). Čez žiri se je megla malo razkadila, zeblo me je pa do Škofje Loke, kjer je začelo sijati sonce. Nato sem šel na Jezersko, kjer sem se 2 uri vozakal gori doli po ovinkih. Na ridah, oz. hairpin-ih najbolj uživam Nato sem hitro pospravil edini obrok na poti (sendvič od doma + cocacola) in se odpravil čez Železno Kaplo do Ferlacha (Borovlje). Nekje na poti: Na poti sem srečal eno prijazno motoristko (CE registrska, siv Hornet PC41 z Abs-om ), s katero sem izmenjal par besed. Če čitaš forum sem (ko sem kasneje vozil za tabo v koloni) opazil, da ti manjka drsnik na levi stopalki... Nato sem nadaljeval čez Ljubelj (obupna gneča) to Tržiča, ter skozi Begunje do Bleda (spet obupna gneča). Ker so mi bolj všeč prazne ceste, sem pohitel proti Bohinjski Bistrici in nato na Soriško Planino. Spustil sem se do Podbrda ter skočil pogledat še Stržišče: Nato pa čez Most na Soči in po Soški dolini domov. Skupaj cca 430km... LP Andrej mladench, Janezs, FLY in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava UnionJack Objavljeno Avgust 20, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 20, 2016 AjdovskoPredmejna vodena tura! ....palačinkar u Idriji je na dopustu, če je kdo razmišljal jutr o enih z gozdnimi sadeži & cimetom pik1, dog66, notranc in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se