KNNMS Objavljeno September 30, 2016 Deli Objavljeno September 30, 2016 pred 17 urami, F13 pravi: super, ti imaš pa like 70 let in hvataš 18 letnice in pišeš da imajo lepe učke. Spel se dol potrebnež. Mi še kar veliko manjka do 70 . Sorči otročič če sem malo z zamikom odgovoril. Moraš post citirat, da javi na mail in bi prej pogledal. Ps.: Kam dol naj se spelem, če še gor nisem zlezu? A z motorja? Frenk 67, DAMI34, sebar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno September 30, 2016 Deli Objavljeno September 30, 2016 21 hours ago, KNNMS said: Učke maš lepe! Spodnji del obraza pa mi nekako ne gre... Me je KNNMS prehitu hi,hi... Že ko sem jih videl na tvojem avatarju sem se nasmehnil ob enaki misli (o učkah in tvojem "nicku"), fotka je pa že kar kičasto umetelna... F13, kolikor me pač rajca tvoj moped (če nimaš "spojlerjev" gor), me je pa kar strah tvojega komentarja, ko se že v svojem 4. ali 5. postu glasno navdušujem nad pogledom mlade dame, ki je niti ne poznam... To bo valjda čista jeba, a ne... Ajd! C eagle, KNNMS in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Oktober 1, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 1, 2016 Mel puzo vsaj 10 dni in čist željan vožnje sem kljub malo slabši napovedi včeraj zjutraj ob 5.50 h prižgal svojo novo igračo , naložil ženo in jo mahnil na potep .... brrr je blo tam v Kolpski dolini in čez delnice , celih 3 stopinje ,sam ta letalonosilka ima gretje obeh sedežev in naslonjala, gretje ročk itd in bilo je kot v raju Sprot sem moral brisat meglo .... Prve sončne žarke in vzhod sonca užijeva mal naprej od Senja .... ...v enem kampu zavijeva k obali na pauzo .... ...segrejeva mrzle vode ....in si privoščiva doma narejeno solatko z govedino iz pod roke moje drage ...po hrani pa se mečem po tleh še za kakšno super fotko ...nekje na poti do Paklenice ..... aaa se za spremembo nisem ustavil v Paklenici saj sem imel višje cilje...Primošten .... ...ko prečiva Omiš je sonce že globoko na nebu in sije na Cetinjo .... ...moja pravi to je to , kaj če ti tiste pomaranče v garaži ......no sej ma čedalje bolj prav ...riviera ... Bačinska jezera ...in končno Neum in 1kg prstacev ter solatko od hobotnice res dobro in okusno ,sam podražal so se do leta 2010 ko sem tu nazadnje jedel .....solatka+ prstaci 69€ sam je blo tops. Gostilna je zadnja na desni strani proti Dubrovniku ...ORKA! Po okrepčilu sva se samo spogledala in nasmejala ...greva sva rekla in že sva sedela na motorju in proti Dubrovniku prideva že v poznem popoldanskem času in za nama je že 740km , potrebna sva kave , kje drugje kot v Old city spiti najdražjo kavo na Balkanu ...mesto še vedno polno turistov in čudakov ja kaj ...bla sva vesela ...... ...ko sva se poslavljala je bila že 19 + in dolga pot nazaj ...... ......v Starigrad prispeva po slabih 1200km in naslednji dan 00.35 dokaj utrujena ,a je letalonosilka z udobjem odtehtala veliko in vsa čast ženi ,tud pisnila ni , vsake tok me je užgala po čeladi ker sem bil po celi cesti ,da sem se zbudil Spala sva 4h in zjutraj navsezgidaj že opravljala jutranji kardio ob moji najljubši plaži Danes počitek ,jutri pa samo transver Starigrad - Ljubljana Lp P.S. Srečo sem ime vsaj 4x saj sem pajace pravočasno opazil ,so bili kar aktivni in se trudili za HR proračun , no tokrat 1:0 za mene še dobro da nimam tahografa saj bi mi po 18h na motorju vzeli izpit in me poslali spat izibajker, Ninč., igc1 in 44 others 47 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 1, 2016 Deli Objavljeno Oktober 1, 2016 Čudn motor in registracija ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Oktober 1, 2016 Deli Objavljeno Oktober 1, 2016 (popravljeno) pred 2 urami, Snecer pravi: Čudn motor in registracija ... motor je top, tak ko se s takim peljem, se tak z guštom, se nisem še nikol z nobenim, ni presežek od hitrosti, na kratke proge, sam udobje je za izvoz, to pa je pomembno, ko se spustiš na dolge ture s$ časovno omejitvijo, registracija je pa res čudna Popravljeno Oktober 1, 2016. Popravil builder Ninč. in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 1, 2016 Deli Objavljeno Oktober 1, 2016 če nimaš avta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno Oktober 1, 2016 Deli Objavljeno Oktober 1, 2016 pred 3 urami, Kmet2 pravi: ...moja pravi to je to , kaj če ti tiste pomaranče v garaži ......no sej ma čedalje bolj prav ...riviera ... Sem dobil občutek, da si z takšnim veseljem in z nasmehom na obrazu delil z nami vajin ftis ... imam prav? In ko vaju človek pogleda, kako uživata eden ob drugem in se peljeta na dooolge relacije .... ima tvoja žena kar prav. Kaj če ti tista delavska vozila v garaži. Treba je imet eno vozilo v garaži za dolge in kratke ture z vrhunsko udobnostjo in to je to. Srečno še naprej z letalonosilko .... C eagle, Kmet2, Bmflar in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava builder Objavljeno Oktober 1, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 1, 2016 pred 8 minutami, Snecer pravi: če nimaš avta mam 2, za podobne namene jest sm tut potoval, 740km v enemdnevu Kmet2, Schultz, UnionJack in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Roger G. Jagger Objavljeno Oktober 1, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 1, 2016 Lj-Senj-Lj Janezs, robot, izibajker in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Oktober 1, 2016 Deli Objavljeno Oktober 1, 2016 14 minutes ago, Yagi-san said: Lj-Senj-Lj A vi ste šraufe zgubljali DAMI34, Bmflar, dr.looney in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Oktober 1, 2016 Deli Objavljeno Oktober 1, 2016 1 hour ago, ludiluka said: A vi ste šraufe zgubljali ....eni (glavnina) so jih metal naokol do Karlobaga lp ludiluka in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Schultz Objavljeno Oktober 2, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 2, 2016 (popravljeno) Včeraj ena krajša. Na severu se je vreme že sfižilo, tako da sem jo mahnil na jug. Jadranka....neeeee, to je bolj za november, ko se nadobudni mladiči spravijo s ceste, da se lahko v miru vozim. Naredu sem en giro po Istri. V Ilirski Bistrici sem si še eno kofe privoščil. Potem pa nadaljeval čez Jelšane do Vele Učke. Se že pozna jesen, ker nekateri ovinki so že hinavski, mi je kar parkrat odneslo motor. Slik tu ni, ker je bila neka čudna sparina in razgled za nč. Severna stran Učke pa je bilo že bolje. Po spustu sem zavil za Lupoglav, vendar sem v Dolenji vasi moral napravit polkrog na levo, ker je bil nek Rally in cesta je bila zaprta do 14.40. Nadaljeval sem za Pazin po lokalnih cestah. Super ovinki samo je za pazit, ponekod gladek aflat, če pa je to zrihtano, je pa šuder na cesti. V Pazinu pa za Motovun in kasneje Buzet. Motovun Buzet (ptičja perspektiva) Nato pa v SLO čez mejni prehod Rakitovec. Hrvatje neki cvilijo glede anti migrantskih bodečih žic. Evo to je hrvaški strani cca.500 m pred našo mejo. Od Rakitovca do Zazida je cesta varianta "buh pomagi". V Črnem kalu še en burger in potem s polnim želodcem domov. Naredu sem lušnih 248 km na lagano v 5 urah. Popravljeno Oktober 2, 2016. Popravil Schultz skategrizzly, builder, Kmet2 in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Oktober 2, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 2, 2016 (popravljeno) V soboto sem čiliral po petkovi odisejadi . Dami se mi je pridružil popoldne in če voziš tisti tresajoči ,cukajoči stroj rabiš tud čiliranje, tako smo zavili v Alan spa center Tako sva se jaz pa moja skrivala ko sem mu rekel da je KTM za en k..... naj si kupi bmfo model čist znoru ...večer je ko se je pomiril hitro minil v družbi loze in pira ,solatk in plazenja domov Zjutraj kot ponavadi ustanem prvi , grem še ves mamuran na sprehod , nč kardia danes ,sam lagani sprehod ,še vreme je bilo po meni Zajtrk , osedlamo in gas domov po standardnih pit stopih ...Baška Bura , Senj .......vmes pa en galon vode vsepovsod od gat naprej Padalo in padalo pa potem je še mal padalo ....... gume čista kap pa prav zaradi tega sem jih zamenjal ker so bile gor neke 5 let stare Metzeler,pa ne vem če neb ble boljše .... ..vseno vmes sva pela z radijem vred ,se norčevala in imela nasploh fajn kljub dežju ..... ...vmes se ustaviva na Omladinskem jezeru in ko je navlekla moj dežjak sem jo hecal da lahko skoči iz jeza dol in bo v bistvu letela ...............kot vsaka pametna ženska mi je zabrusila ....prvo ti ! ...no ja ..... ...to je bilo to za ta vikend , domov sem prišel z novimi 300 mokrimi kilometri in vodo v gatah bil je res tops vikend z mojo drago in kasneje še z Damijevo drago lp Popravljeno Oktober 2, 2016. Popravil Kmet2 KyoKon, BMWRIDER, Frenk 67 in 35 others 38 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 2, 2016 Deli Objavljeno Oktober 2, 2016 kaj pomeni lučka "set" na armaturki? je voda v wellnessu že kaj bolj topla? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Oktober 2, 2016 Deli Objavljeno Oktober 2, 2016 pred 21 minutami, Snecer pravi: kaj pomeni lučka "set" na armaturki? je voda v wellnessu že kaj bolj topla? tempomat Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Oktober 2, 2016 Deli Objavljeno Oktober 2, 2016 pred 23 minutami, Snecer pravi: kaj pomeni lučka "set" na armaturki? Set pomeni da je vklopljen tempomat Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 2, 2016 Deli Objavljeno Oktober 2, 2016 pred 2 urami, Snecer pravi: kaj pomeni lučka "set" na armaturki? je voda v wellnessu že kaj bolj topla? Da bo vsak čas kardan razpadel DAMI34, dr.looney, Wakasaki in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Oktober 3, 2016 Deli Objavljeno Oktober 3, 2016 ti samo moli boga, da ti štarter ne crkne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Oktober 3, 2016 Deli Objavljeno Oktober 3, 2016 pred 5 urami, gift pravi: ti samo moli boga, da ti štarter ne crkne Zakaj pa ??? P.S. bo pa porivu, sej je močan ko BIK... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 4, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 4, 2016 Mati, kave bi.... In tako sem napisal tole črtico z naslovom: na kavo do Vikija. pri kavi srečal Motoloverja, ki je bil namesto mati in plačal kavo(tenx), nakar sva skočila še do Axla, kjer mi je v uč zapel tale BMW 5.600 ja ni slaba cifra. No ko sem si mal pomanel uč sem prebral na mopedu napis Mwm-alnekitacga. Ampak Še vedno, jebačko zgleda, celo nastavljivo vzmetenje ima. Lep dan je bil. blazzarss, Yoghurt, lucif3rka in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Haki Objavljeno Oktober 4, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 4, 2016 Ena ob povratku iz vsesplošnega popoldanskega bluzenja po s.primorski skategrizzly, DAMI34, builder in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava C eagle Objavljeno Oktober 4, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 4, 2016 Dobili smo se na OMW Postojna. Sunnygirl, Skalar36 in jaz. Smer.... bežanje pred dežnimi kapljami...kam....Istra... Skoz je po malem štrcal dež. Postanek na Črnem kalu... Potem pa čez Koper in Šmarje na mejni prehod Dragonja in čez Kaldanijo do Umaga... Tam smo v miru spili vsak svoje in počasi sej prikazal sonček... Ura za povratek je prišla prehitro Skalar36 se je poslovi že na Črnem kalu, jaz pa sem Sunnygirl pospremu del poti proti Ljubljani. Sonček nas je pa spremljal vse do Kozine, pol se je pa zmatral in šel spat... Na Razdrtem sva zavila vsak v svojo smer na AC. To je to. Čudovit popolde v dobri družbi... Lp, C eagle Janezs, UnionJack, mladench in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sunnygirl Objavljeno Oktober 4, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 4, 2016 pred 38 minutami, C eagle pravi: Dobili smo se na OMW Postojna. Sunnygirl, Skalar36 in jaz. Smer.... bežanje pred dežnimi kapljami...kam....Istra... Skoz je po malem štrcal dež. Postanek na Črnem kalu... Potem pa čez Koper in Šmarje na mejni prehod Dragonja in čez Kaldanijo do Umaga... Tam smo v miru spili vsak svoje in počasi sej prikazal sonček... Ura za povratek je prišla prehitro Skalar36 se je poslovi že na Črnem kalu, jaz pa sem Sunnygirl pospremu del poti proti Ljubljani. Sonček nas je pa spremljal vse do Kozine, pol se je pa zmatral in šel spat... Na Razdrtem sva zavila vsak v svojo smer na AC. To je to. Čudovit popolde v dobri družbi... Lp, C eagle Hvala tebi in @skalar36 za super druzbo Se priporočam za ksno ponovitev Hvala tudi Mačku, k se je odloču da pa on le ne bi umru na svetovni dan živali C eagle, UnionJack, jskrablin in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Belaglava Objavljeno Oktober 4, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 4, 2016 Na koncu sobotnega skupnega 150 km "kroga" z @lucif3rka . notranc, mladench, C eagle in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava HyperJack Objavljeno Oktober 5, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 5, 2016 29.10.2016 Porko dijo že skoraj en teden od zadnje fure...sej toliko časa je trajal tudi prehlad, ki sem ga staknil med mrzlimi ovinki nekje v okolici Čabra... Fužine: Pa še ene dva selfija, ki jih roko na srce nism baš vajen delat Vtisi: - sonce, radost, veselje, adrenalin - pesek, dela na cesti, mraz, prehlad Naj blu dost, ene 200 km sunnygirl, KilleRBee, Frenk 67 in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se