Popularna objava NumLock Objavljeno November 19, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno November 19, 2016 pred 5 urami, DL650 pravi: Mah, spomini na lepe dni ..... Po pomoti sem izbrisal video ... evo nazaj .... MiNa, RobiRoberto, notranc in 15 others 18
Popularna objava Kmet2 Objavljeno November 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno November 20, 2016 Ah ...spomini ...... ...., dAlencc87, RobiRoberto in 25 others 28
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno November 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno November 20, 2016 Lepo vreme je potrbno izkoristit za furco... Frenk 67, Janezs, Keiko in 16 others 19
Popularna objava fishy Objavljeno November 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno November 20, 2016 dns pa bl megleno ma raj mal mokro kot pa zlo mrzlo... sej pol se je mal razjasnilo zdej po tednu in pol me usaj ne srbi vec tolk, dns sm mogu jt mal naokol zdej pa gajba pive, fuzbal in domou pes seveda motor je nazaj u garazi Kmet2, SAR-Solo Adventure rider, GoBobi in 24 others 27
GoBobi Objavljeno November 20, 2016 Opozori Objavljeno November 20, 2016 Lep moped @fishy. Res lep . --------------------------------------------------------------------------------------------------------- @Kmet2, tole je pa kar za citirat še enkrat : 8 hours ago, Kmet2 said: Lepa , lep , še kar gajstn starejši moški ... A ta lepo maš doma, al je bla samo štoparka ?! Ajd! Kmet2, RobiRoberto in Bmflar 3
izibajker Objavljeno November 20, 2016 Opozori Objavljeno November 20, 2016 pred 8 urami, Kmet2 pravi: Ah ...spomini ...... Je ta scena iz kakšnega filma? Možen naslov bi lahko bil npr. Mission Possible Bmflar in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno November 20, 2016 Opozori Objavljeno November 20, 2016 pred 18 minutami, GoBobi pravi: Lep moped @fishy. Res lep . --------------------------------------------------------------------------------------------------------- @Kmet2, tole je pa kar za citirat še enkrat : Lepa , lep , še kar gajstn starejši moški ... A ta lepo maš doma, al je bla samo štoparka ?! Ajd! Doma,doma builder, GoBobi, izibajker in 1 other 4
GoBobi Objavljeno November 20, 2016 Opozori Objavljeno November 20, 2016 Lepa ... Khm,khm... mislim lepo zate ... Ajd! Bmflar, Cartman in Kmet2 3
fishy Objavljeno November 20, 2016 Opozori Objavljeno November 20, 2016 (popravljeno) 1 hour ago, GoBobi said: Lep moped @fishy. Res lep . @Kmet2 sori kmet, sm n telefoni, nmorm te zbrisat drgac pa hvala, men se tud dopade, jo grem pobozat usak dan Popravljeno November 20, 2016. Popravil fishy
Popularna objava motolover Objavljeno November 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno November 20, 2016 Današnja bilanca vožnje do Kopra in nazaj: MK OMV Postojna nobenega motorista MK Viki nobenega motorista na poti srečal: 1 x BMW 1600 GTL 1 x BMW K1200 1 x Honda Varadero 1 x BMW GSA Pa kje se vsi skrivate? Slikati ni bilo kaj, kava v Kopru za 1,60€, vreme toplo a mrčasto. Mavti, NumLock, UnionJack in 15 others 18
TakeALookAround Objavljeno November 20, 2016 Opozori Objavljeno November 20, 2016 Sparamo za sezono. Ninč., Efendi, DAMI34 in 4 others 7
Popularna objava sohen Objavljeno November 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno November 20, 2016 Kočevje-Dvor-Kočevje,slikat je bilo kaj,sam kave ne,ker sparamo za zimski trip v Marokotudi @skalaprava je bil danes v akciji.Sva se recala za tja in nazaj notranc, HyperJack, solorider in 23 others 26
skalaprava Objavljeno November 21, 2016 Opozori Objavljeno November 21, 2016 pred 11 urami, sohen pravi: @skalaprava je bil danes v akciji.Sva se recala za tja in nazaj Ko sva se prvič srečala, si tako mahal in pozdravljal, da sem že ustrašil, da boš iz motorja padel Drugače pa sem se celo ustavil iznad Starega Loga in čakal, če se boš slučajno obrnil, samo kaj ko Afrika očitno rine samo naprej ko tank sohen, C eagle, MiNa in 1 other 4
Popularna objava Andrejcer Objavljeno November 21, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno November 21, 2016 Danes 250km na relaciji MS-MB-Dravograd-Soboth in po Route 69 v smeri domov. Fajn je bilo. Kmet2, pik1, notranc in 30 others 33
Popularna objava skalaprava Objavljeno November 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno November 22, 2016 Ob temperaturah krepko preko 10 stopinj danes zjutraj v Beli krajini, res ni bilo dileme, s katerim prevoznim sredstvom v službo............ Jutranja koreografija narave je bila danes zjutraj še posebno impresivna na dolenjevaškem polju (to je dolga ravnica med Kočevjem in Ribnico). Obilne padavine so napolnile travnike in nastalo je pravo jezero sredi katerega se je dvigala le siva pot.... Takšen prizor je sicer ponavadi vsaj enkrat letno možno opazovati tukaj, vendar je tako visoka voda vseeno redka, tako da če imate danes polpoldan priliko, se zapeljite v smeri Kočevja, saj bo po izkušnja že jutri jezero izginilo. Sicer pa cesta v večjem delu danes zoprno spolska, tako da previdnost ni odveč....pa srečno! C eagle, Miha X, fishy in 38 others 41
HyperJack Objavljeno November 22, 2016 Opozori Objavljeno November 22, 2016 pred 3 urami, skalaprava pravi: Ob temperaturah krepko preko 10 stopinj danes zjutraj v Beli krajini, res ni bilo dileme, s katerim prevoznim sredstvom v službo............ Jutranja koreografija narave je bila danes zjutraj še posebno impresivna na dolenjevaškem polju (to je dolga ravnica med Kočevjem in Ribnico). Obilne padavine so napolnile travnike in nastalo je pravo jezero sredi katerega se je dvigala le siva pot.... Takšen prizor je sicer ponavadi vsaj enkrat letno možno opazovati tukaj, vendar je tako visoka voda vseeno redka, tako da če imate danes polpoldan priliko, se zapeljite v smeri Kočevja, saj bo po izkušnja že jutri jezero izginilo. Sicer pa cesta v večjem delu danes zoprno spolska, tako da previdnost ni odveč....pa srečno! Požiralnik je zabasan, kot vedno + preobilna količina vode. Tako visoka voda je kr pogosta , najmanj 1x letno.
skalaprava Objavljeno November 22, 2016 Opozori Objavljeno November 22, 2016 Ma ni ravno vsako leto tako visoka voda, verjemi, ker se že šesto leto zapored vozim vsak dan mimo, pa je bilo danes res visoko. Enako so bili danes presenečeni tudi domačini. Poplavljen je bil tudi most proti Rakitnici, pri Novih Ložinah je bila voda zjutraj skoraj do ceste.....skratka, veliko vode danes vse naokoli. HyperJack 1
HyperJack Objavljeno November 22, 2016 Opozori Objavljeno November 22, 2016 (popravljeno) pred eno uro, skalaprava pravi: Ma ni ravno vsako leto tako visoka voda, verjemi, ker se že šesto leto zapored vozim vsak dan mimo, pa je bilo danes res visoko. Enako so bili danes presenečeni tudi domačini. Poplavljen je bil tudi most proti Rakitnici, pri Novih Ložinah je bila voda zjutraj skoraj do ceste.....skratka, veliko vode danes vse naokoli. Verjemi, jaz se zadnjih 26 let redno vozim v Ribnico, od tega jih realno pomnim ene 20 let. S tem da sem se 9 let vsak dan vozil v Ljubljano..Verjemi, da tale voda ni nič posebnega ;). Ampak je pa res, da zadnji 2 leti, ne spremljam več vsak dan tehle poplav na dolenjevaškem V starih časih ko dolenjevaška cesta ni bila na tem višinskem nivoju kot je sedaj, je celo cesto poplavljalo Popravljeno November 22, 2016. Popravil HyperJack
skalaprava Objavljeno November 22, 2016 Opozori Objavljeno November 22, 2016 Hyper, jaz imam daljšega, konc debate HyperJack, GoBobi, Ninč. in 1 other 4
HyperJack Objavljeno November 22, 2016 Opozori Objavljeno November 22, 2016 pred 18 minutami, skalaprava pravi: Hyper, jaz imam daljšega, konc debate sam jaz mam glasnejšega :P..sorry, težim ti pa samo zato ker greš 2 x na dan čez kočevje, pa se nočš javt za kafe Ninč., C eagle, GoBobi in 1 other 4
motolover Objavljeno November 22, 2016 Opozori Objavljeno November 22, 2016 Danes sem se vozil na 21 stopinjah in sončku. Kdo ugane kje? Pomoč pri ugibanju: narejenih 760km. Igi Pop in builder 2
Snečer Objavljeno November 22, 2016 Opozori Objavljeno November 22, 2016 pred 12 minutami, motolover pravi: Danes sem se vozil na 21 stopinjah in sončku. Kdo ugane kje? Pomoč pri ugibanju: narejenih 760km. Italija, Francija, AC? solorider in sohen 2
motolover Objavljeno November 22, 2016 Opozori Objavljeno November 22, 2016 1 minute ago, Snecer said: Italija, Francija, AC? Ni ne Italija, ne Francija. Enodnevna vožnja, sem že doma.
NumLock Objavljeno November 22, 2016 Opozori Objavljeno November 22, 2016 pred 21 minutami, motolover pravi: Danes sem se vozil na 21 stopinjah in sončku. Kdo ugane kje? Pomoč pri ugibanju: narejenih 760km. Do Šibenika in nazaj?
motolover Objavljeno November 22, 2016 Opozori Objavljeno November 22, 2016 Just now, DL650 said: Do Šibenika in nazaj? Tam ni bilo tako toplo. Sem šel proti severu in med Salzburgom in Rosenheimom je bilo stalno preko 20 stopinj, ljudje pa v kratkih rokavih. Prav prijetno je bilo žgati po suhi in topli AC in posedeti pred lokalčkom na malici. Pri Jesenicah sem preizkusil nove dežne hlače, ki sem jih včeraj kupil v TCju in so odlične. Preko Avstrije stalno suho in okoli 15 stopnij, še na najvišji točki 1340m je bilo 6. sunnygirl in Fazer03 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se