Popularna objava DAMI34 Objavljeno November 25, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno November 25, 2016 k lih mam čas, pa k se mi da, mala kompilacija vtisov sezone 2016 Kmet2, SEBA33, Frenk 67 in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava nemo Objavljeno November 25, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno November 25, 2016 pred 3 urami, HD-Dyna pravi: Taverna Pozdravi šefa Tako je, pozdrav pa naslednjič skategrizzly, RobiRoberto, notranc in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno November 26, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno November 26, 2016 Jebiga, sm mogu , do jaja builder, skategrizzly, Ninč. in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno November 27, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno November 27, 2016 Vtisi 2016 blazzarss, Frenk 67, Quest in 30 others 33 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dejcpob Objavljeno November 27, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno November 27, 2016 Kr malce čudno bi bilo da danes nebi šel nikamor . skategrizzly, MPeco, MiNa in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Janezs Objavljeno November 27, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno November 27, 2016 Ene 100km. Vidu enga na KTM 640 pa en tri fajn usrane endure, k so šle iz Cerkniškega Jezera. lp DXR16, Wakasaki, Yoghurt in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava maxiscooter Objavljeno November 27, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno November 27, 2016 (popravljeno) Iz oblačenga Kopra v sončen Bakar na kosilce. Prijetnih 240 km s temperaturo okoli med 11 in 15 °C . Upam, da še ni konec in da bo še časa in lepega vremena za eno " jadranko . Današnja trasa Priprave pred odhodom, še dolge gate oblečemo in gasa Prihod v sončen Bakar s prijetno temperaturo 15 °C Pogled na jug...... do konca leta.... upam, da še ni konec Light kosilce Pred povratkom v meglen Koper še obvezen pit stop na Vikiju. Kar nekaj motoristov...Karmen, Maus..... Popravljeno November 27, 2016. Popravil maxiscooter Igi Pop, SuNa, DAMI34 in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno December 1, 2016 Deli Objavljeno December 1, 2016 Danes okroglih 300km,cez Gorico in Trst k Vikiju na shitburger in domov,vroce mi ni bilo drugace pa ok,italjani so se zmeri v Trstu ,pa v Gorici tudi,so pa dobil pojacanje,cele jate tacrnih,je bla taka guzva takoj za mejo da sem mislil da kaj zastojn dajejo. SuNa, Kmet2, Yoghurt in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 2, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno December 2, 2016 Skor k dunja RobiRoberto, DXR16, SuNa in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno December 2, 2016 Deli Objavljeno December 2, 2016 1 minute ago, Frenk 67 said: Jaz sem dons pil dobro Dunjo v hotelu Moskva v Beogradu. Jutr mate cajt pa pejte probat. Če nisi bil z motorjem, ne velja. Danes kava v Postojni in mali krogec do Kopra. Nazaj grede vročih 0 stopinj. Srečal le dva na motorju s CE tablico, ki sta padla mimo s kakih 160km/h na AC. Dinozavrov ni bilo, ker so izumrli. Frenk 67, UnionJack, notranc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno December 2, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno December 2, 2016 Naši vtisi so dokumentirani ALEŠ M, MPeco, DAMI34 in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno December 2, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno December 2, 2016 Tud mi mamo nekaj fotodokazov Začelo se je dokaj mrzlo .... Ko sva z Damijem prebila tisti notranji del poti , ki je bil res spolzek , čez Knežak je bilo že soljeno , vozil sem bolj kot ne po jajcih na Reški obvoznici pa si človek prav odahne prijetnih 13 stopinj ... Bakarac ........čakamo ,da se shladi KTM V Senju kavica ...... ...pa naprej proti Staremgradu , vmes pa še par dih zahajajočih ......motoristična ni lahka ......,če maš bmfa maš pol glih še za dve konzervi tune Karlobag.... ...tik pred..... ...cilj...... Decemberskih 300 je pasalo ko budali šamar jutri pa naprej ..... lp HyperJack, Andrejcer, DAMI34 in 33 others 36 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno December 3, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno December 3, 2016 (popravljeno) Danes tud ni blo slabo Zjutraj čez okno z Damijem že loviva sončne žarke , spal sem v trenirki zavit ko v kokon . Tu na morju ne poznajo gretja v apartmanih Domov smo se vračali tako utrujeni da sem vklopil avtopilota ..... ..proprave na potep , večslojno oblačenje ki je podobno vrtanju nafte ko iščeš petrčka ko te navija na vodo ..zapeljeva se v kanjon reke Zrmanje .... ..itak ni šlo brez blata ...zavijeva še v Skradin , kjer ribe ležijo po tleh in mačke imajo gostijo ........iz tu izhajajo najbolj popolni ljudje na MS ..pit stop ....iz kanjona zavijeva za NP Krka .... ..ker naju niso spustili z motorjem notri sem si omislil alternativo , Dami je hodil saj ima cele nogice ..še mali tehničnih podatkov ...trim steza ...Krka... ....ura 15h ...ma greva še mal naokoli ... ..najdeva ene mariborčane da naju potegnejo do kapije , ker drugače bi še zdej šantal gor Pakirava in proti Visovačkem jezeru ..... Visovačko jezero ...res lepoooo .... ....potem pa smo bili tako utrujeni da smo vklopili avtopilot in domov ...ja bmf to ma Po 230km parkirava in začneva nabijat po MS . Juti samo tranzit domov v meglo lp Te kraje je res lepo obiskat pozimi , se mi je Dubrovnik vtisnil lani isto , prazno lepo mir , se splača mal potrpet ..... Popravljeno December 3, 2016. Popravil Kmet2 r109, Andrejcer, pik1 in 39 others 42 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 3, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno December 3, 2016 Jaz vozil mopetka tut, garmina rabil ne.. izibajker, r109, DXR16 in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno December 4, 2016 Deli Objavljeno December 4, 2016 pred 15 urami, Kmet2 pravi: Te kraje je res lepo obiskat pozimi , se mi je Dubrovnik vtisnil lani isto , prazno lepo mir , se splača mal potrpet ..... Še eno prednost si pozabil omenit. Če bi te tačrna in taopasna ustavila ji lahko komot rečeš in dokažeš, da nisi bil za krmilom. Ni šoferja, ni kazni... vuk76, ALEŠ M, tonystx in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Andro Asgaard Objavljeno December 4, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno December 4, 2016 Ena danasnja, nobenga mraza pa peska tud ne.. hehe blo za izkoristit. ALEŠ M, hitrii, MiNa in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno December 4, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno December 4, 2016 Peska v izobilju sohen, Miha X, hitrii in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 4, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno December 4, 2016 Evo, dolžen še današnje vtise. Statistika: cel vikend nekaj čez 800km, najnižja temp 2,5 C, najvišja 14C, dans je od Karlobaga do Rijeke več al manj deževalo, po Slo več al manj faking sol po cesti, vse ostalo Bp. Mitas po suhem lima tudi pri 5 C. Neprecenljivo. Žal dunje zmanjkalo že prvi dan Ampak dobra družba odtehta tut manjko alkohola. Kmet2, MiNa, robot in 30 others 33 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Janezs Objavljeno December 4, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno December 4, 2016 (popravljeno) Prvo sem menjal olje, da bo čez zimo sveže v mašini, potem pa ena ena Od 3 do 8 °C -elzijska do Štanijela pa nazaj. Presenečen sem nad novimi Shima RS-1 rokavicami, ki so dobro odbijale mraz pri 7. stopinjah. Pri 3. stopinjah pa pač itak rabiš nekaj bolj orng, tako da me je od razdrtega naprej precej zeblo v roke. LP Popravljeno December 4, 2016. Popravil Janezs mladench, Bmflar, skategrizzly in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno December 4, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno December 4, 2016 (popravljeno) Danes tranzit smog ..... Takole je zjutraj sonček cca 7h pobožal stene apartmana 4jajca, 3kose kruha,kos z nutelo , rogljičem , mal salamce pa sirčka ,skodelica kave in bil sem pripravljen .........da padem dol in spim do ponedeljka Dami se je šparal , se pripravlja na poletje ...štart.... vreme nama ni bilo naklonjeno , a se nisva dala ....eden izmed suhih odsekov ...v Vinodolskem srkneva še kavico ,se posloviva in gasa spet v dež čez Delnice prijetnih ....... ......mim Petrine v Faro po fotografijo Kolpe .... Sproti postanek v rodnem mestu in na Rudniškem jezeru ... ......po slabih 900 od petka do nedelje lahko rečem da sem šel z legalno , prišel domov pa z ilegalno kar trpljenje po mokri spolzki cesti , se je pa dalo kar dobro žagat oba tri dni lp do naslednjič Popravljeno December 4, 2016. Popravil Kmet2 bugy2004, KyoKon, hitrii in 41 others 44 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalaprava Objavljeno December 5, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno December 5, 2016 No, da ne bomo samo Kmetove in Damijeve morske utrinke gledali....sedaj je zima in ne poletje, torej morajo biti dnevni vtisi temu primerni Moj današnji jutranji sveži vtis nekje sredi kočevskih gozdov... Še moja današnja ugotovitev: Po intenzivnem testiranju kakih ducat Mitas-ovih parov gum, sem končno odkril prvo resno slabost - na snežni podlagi imajo močno tendenco, da zavrrtijo v prazno ob speljevanju, tako da nakup odsvetujem Lp. hitrii, Wakasaki, sayo in 43 others 46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno December 7, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno December 7, 2016 Par današnjih vtisov iz Istre. Schultz, NumLock, igc1 in 28 others 31 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 9, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno December 9, 2016 Onlajn Janezs, Frenk 67, NumLock in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno December 9, 2016 Deli Objavljeno December 9, 2016 .... po poteh Usodnega vina? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno December 9, 2016 Deli Objavljeno December 9, 2016 pred 9 minutami, DAMI34 pravi: Onlajn pred 2 minutami, Danilo D pravi: .... po poteh Usodnega vina? Ja, sej res. Dej Dami plis še mikrolokacijo tega zadnjega onlajna razkrij. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se