sesir Objavljeno Maj 17, 2017 Deli Objavljeno Maj 17, 2017 Bmflar in GoBobi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Harley-Davidson Ljubljana Objavljeno Junij 13, 2017 Deli Objavljeno Junij 13, 2017 Pozdravljeni 24 in 25 6. bomo v Harley-Davidson Ljubljana gostili Harley Truck , kar pomeni, da bo oba dneva na voljo 22 različnih modelov Harley-Davidson za demo vožnje. Več podatkov pa si poglejte v spodnji povezavi. Bmflar in izibajker 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jama1100 Objavljeno Junij 18, 2017 Deli Objavljeno Junij 18, 2017 HD jevci če želi kdo obujati spomine na lanski Portorož odhod 24.6 ob 9 uri izpred HD trgovine v Ljubljani ali pa ob 10,30 odhod OMV Postojna.Malo se bomo peljali malo pa požurali. Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Harley-Davidson Ljubljana Objavljeno Junij 21, 2017 Deli Objavljeno Junij 21, 2017 Evo dekleta in fantje....kamion je prispel Bmflar, sesir, Yoghurt in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Junij 25, 2017 Deli Objavljeno Junij 25, 2017 Poslal mail na vaši spletni strani z vprašanjem za termin, ker niste odgovorili klical tudi po telefonu (v vašem delovnem času) na katerega se tudi ne javljate. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Junij 25, 2017 Deli Objavljeno Junij 25, 2017 pred 1 uro, motolover pravi: Poslal mail na vaši spletni strani z vprašanjem za termin, ker niste odgovorili klical tudi po telefonu (v vašem delovnem času) na katerega se tudi ne javljate. Očitno si imel smolo, da so v tvojem primeru spregledali oboje, mail in telefon. Jaz sem se brez težav prijavil po telefonu. Pa tudi sicer so mi v medsebojni komunikaciji pustili pozitiven in profi vtis... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Gain Objavljeno Junij 30, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 30, 2017 (popravljeno) Bil na testnih vožnjah prejšnji vikend in kar ne morem pozabit.... Zahvala organizatorju in vsem, ki so bili vpeti v ta dogodek.....enkratno! pa še nekaj besed: Ja res je. Že nekaj časa se pogovarjam o motorju, in marsikaj sem šel probat. Tole mi je prišlo pa čisto po naklučju. Mi je gospa rekla po telefonu: vam dam za probat prvo Ultra limited, potem pa probajte še Fat boy-a. (ok si mislm, pa grem enkrat probat še ta kup neuporabnega železa).In res prideva z ženo pred salon , takoj na prijavo za testne vožnje potem pa hitro ven firbec matrat.....gledam motorje, najdem tistega katerega mi je gospa dodelila.....gledam (faak...al je res lep......), mal cvikam ker vem, da je težak ko pra_ica....400 kg +, matr ne vem kako bom jaz to držal ? moj kolen je še švoh od operacije......Pa pride mim možakar in prav : vam je vse jasno? bo šlo? dejmo boste počas krenili.... ( ta čas ko sem se sam s sabo pogovarjal kako je lep in "drugačen" so ostali že čakali da krenemo......), seveda mi je vse jasn....Zajaham makino, moja tud spleza gor....vžgem..... fak.....pod ritjo začne drgetat, prav čutiš da je res something special, in zapeljemo na cesto. Prvič v življenju sem slišal svojo ženo, vpit zadaj od navdušenja nad motorjem ( bolj nebi mogu zadet) skos mi je nekaj govorila, pol tud slišal nisem, poln nekih novih čustev ( katerih zdej tudi nebi mogu opisat na kratko) pa sem bil tud sam.Enostavno priporočam tud tistim kateri morda še niste vozili, da enkrat probate Harlija ( da vidte tud drugo stran šnicla).Zdej ko vem kaj bo doma.........zdej pa šparat ! Lp Matic Popravljeno Junij 30, 2017. Popravil Gain Bostjan L, Frenk 67, Harley-Davidson Ljubljana in 10 others 8 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 30, 2017 Deli Objavljeno Junij 30, 2017 eno opozorilo: če baba udzad čweka, sitnari, žvižga itd, potem ni dovolj v strahu Drugače pa čestitke, če je človek zadovoljen kaj in kar vozi, pa sovoznica, potem je to 100% dober nakup, neglede na znamko, ceno, stroške vzdrževanja itd... C eagle, Quest, Sale in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Junij 30, 2017 Deli Objavljeno Junij 30, 2017 pred eno uro, DAMI34 pravi: eno opozorilo: če baba udzad čweka, sitnari, žvižga itd, potem ni dovolj v strahu Drugače pa čestitke, če je človek zadovoljen kaj in kar vozi, pa sovoznica, potem je to 100% dober nakup, neglede na znamko, ceno, stroške vzdrževanja itd... . ... naša povsod čveka in sitnari ... ... in čeprav ne žvižga ... ... jo je skoz strah .... Bmflar, DAMI34 in Gain 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Big Py Objavljeno Julij 8, 2017 Deli Objavljeno Julij 8, 2017 Zgleda, da je bila soproga dobro seznanjena, kako more biti opremljena na harliju. Zato taki vriski. drmr69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno Avgust 17, 2017 Deli Objavljeno Avgust 17, 2017 Zelo zabaven dokumentarec o Harley sceni na Japonskem What the Japanese think about Harley Davidson Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno Avgust 17, 2017 Deli Objavljeno Avgust 17, 2017 Wohooo čoperisti, a imamo kakšnega Opie-ja (SOA) tudi v slovenski različici? If you are big bearded guy with beautiful soul, and if you ride a woman as much as your Harley, pleaaaase, let me know. ❤ GoBobi, Gain in Frenk 67 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno Avgust 19, 2017 Deli Objavljeno Avgust 19, 2017 Ob 17. 8. 2017 ob 19:06, kao normalna pravi: Wohooo čoperisti, a imamo kakšnega Opie-ja (SOA) tudi v slovenski različici? If you are big bearded guy with beautiful soul, and if you ride a woman as much as your Harley, pleaaaase, let me know. ❤ Draga moja, V slovenski različici ( pa ne samo slovenski) SOA v realnem svetu v HD verziji pomeni Starejši Od Abrahama. Se pravi bolj Ollio (Oliver Hardy), kot pa Opie. Poskusi pri samurajih. BMW so tudi SOA. Pa veliko sreče in uspeha. Roman AT in izibajker 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno Avgust 19, 2017 Deli Objavljeno Avgust 19, 2017 Hehehe, hvala daddy za tako luškan iskren odgovor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Avgust 23, 2017 Deli Objavljeno Avgust 23, 2017 Kaj pa tole? A bodo postal motorjem podobni? Big Py 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 Quest, Roman AT in Big Py 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno September 1, 2017 Deli Objavljeno September 1, 2017 Je že kdo poizkusil kaj podobnega s svojim HD ? 21217910_1156761167757630_2315951605586853888_n.mp4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno September 1, 2017 Deli Objavljeno September 1, 2017 pred 3 urami, sesir pravi: Je že kdo poizkusil kaj podobnega s svojim HD ? 21217910_1156761167757630_2315951605586853888_n.mp4 Sej ga nisem na Lotu trofu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spedy-gonsales Objavljeno September 1, 2017 Deli Objavljeno September 1, 2017 pred 7 urami, sesir pravi: Je že kdo poizkusil kaj podobnega s svojim HD ? 21217910_1156761167757630_2315951605586853888_n.mp4 ko sem bil mlajši in oče kupil motor sedaj ko sem ga sam teško prigaral mi je škoda kaj takega početi Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno September 2, 2017 Deli Objavljeno September 2, 2017 Waw...to je predelava... 21098499_113101292713355_1594348175886385152_n.mp4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman AT Objavljeno November 22, 2017 Deli Objavljeno November 22, 2017 Če bi se kdo rad doma igral ... mam jest ene dva viška v garaži Yoghurt, Gonca, Quest in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno November 22, 2017 Deli Objavljeno November 22, 2017 Uuuuuuu. Dva komada iznenada. En bolj lep k tadrug... Bom enemu frendu povedu. Ampak ima v garaži že 4 Kawije, pa ne vem, če ima še kaj placa.. Roman AT in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 4, 2018 Deli Objavljeno Februar 4, 2018 https://siol.net/avtomoto/zgodbe/harleyji-v-sloveniji-kult-motocikla-jakne-in-skornjev-se-zivi-foto-459157 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 10, 2018 Deli Objavljeno Februar 10, 2018 https://www.avto-magazin.si/moto/novice/harley-davidson-potrdil-izdelavo-elektricnega-modela-live-wire/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 15, 2018 Deli Objavljeno Februar 15, 2018 https://www.avto-magazin.si/moto/novice/v-velik-vpoklic-vkljucenih-cetrt-milijona-harley-davidsonov/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se