2384nsdf83 Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 evo - tale bi moral biti ...če kaj ni ok .. sorry - prvič nalagam fotko v novi obliki MSa :blush: sam še brzostrelko na desno stran kestlca pršvasaš, pa si zmagu :-)
Br1 Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 sam še brzostrelko na desno stran kestlca pršvasaš, pa si zmagu :-) ys mislim, da bo Colt magnum 45 bolj v stilu? :rolleyes:
motolover Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Ta bo moj.(pika) Road King SE. Tudi meni bi pasal. Kaj pa ta najnovejši Fat Bob?
dunkl Objavljeno November 18, 2007 Opozori Objavljeno November 18, 2007 jasno .. kater pameten in priseben človek, ki bi popolnoma racionalno (brezčutno) razmišljal, bi si pa kupil samomorilsko napravo na dveh kolesih - in to v SLO, kjer ježe vožnja v tanku ali 30 tonskem kamionu po cesti pravo adrenalinsko doživetje. Noben. To delajo le čustveno motene osebe kot smo mi vsi skupaj. In če smo moteni se kregamo (mi je zdaj kapnilo) kar tako tajv3perofskeneki ... Eeeeh, ja ... kaj čmo to je tak .. sy veste že, a ne .. planet opic. :wallbash: Ti si sigurno moten, ostalih pa nimaš pravice sodit. Drugače pa bi ti lahko sodeloval v prometu samo kot vsebina cisterne za gnojnico. Pa tudi na planet opic ne pašeš, tam so zate prepametni.
jama1100 Objavljeno November 18, 2007 Opozori Objavljeno November 18, 2007 Ti si sigurno moten, ostalih pa nimaš pravice sodit.Drugače pa bi ti lahko sodeloval v prometu samo kot vsebina cisterne za gnojnico. Pa tudi na planet opic ne pašeš, tam so zate prepametni. opa spet en z nadpovprećnim IQ jem
motolover Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 Ponavadi se najbolj hvalijo tisti, ki jim manjka. Ne vem, zakaj bi se sicer toliko ukvarjal z IQ nekoga, ki ga osebno ne poznaš.
dunkl Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 opa spet en z nadpovprećnim IQ jem Smo že trije.
motolover Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 V Motolegendah sem si ga popoldne ogledal tudi v živo. Imajo ga v črni sijoči barvi, ampak vseeno je cukr.
Žarko G. Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 kolk je bila največja prostornina v kolekciji HD mašin? a je 2400? ne da se mi iskat pa me vseen ful zanima
suntrace14 Objavljeno November 23, 2007 Opozori Objavljeno November 23, 2007 Zvok tega motorja ko idla je fantastičen :whistle:
salo Objavljeno November 23, 2007 Opozori Objavljeno November 23, 2007 Zvok tega motorja ko idla je fantastičen :whistle: Nisem kakšen čoperski navdušenec ampak ta trga :evilgrin: tako po izgkedu kot po zvoku. A bi gledali pred gostilno ko bi galopirav v prostem teku
Guest Broj1 Objavljeno November 23, 2007 Opozori Objavljeno November 23, 2007 Ti si sigurno moten, ostalih pa nimaš pravice sodit.Drugače pa bi ti lahko sodeloval v prometu samo kot vsebina cisterne za gnojnico. Pa tudi na planet opic ne pašeš, tam so zate prepametni. :naughty: Ja helouči dunkl .. kako prijazno od tebe, da si po svojih zmožnosti razložiw moj post. Te zmožnosti sicer ne presegajo pasje črevesne gliste, pa vendar cenim tvoj trud. Ny ti poiskusim razložiti, čeprow bitja tvoje sorte to ne dojemajo, pa vendar bo koristilo drugim, da ne bi te tvoje pripombe vzeli resno. Predvsem, se moj post veže na prejšnjega in se pokriva s pred-sogovornikom, kar si sveda ti kot parazitski udeleženec motomarsa namerno prikril. No in če si kdo od sodelujočih želi ustvariti lastno mnenje o tem postu, se bo pač potrudil in sam pogledal kako je s tem, ne pa nasedal bitjem tvoje vrste. :naughty:
Guest Broj1 Objavljeno November 23, 2007 Opozori Objavljeno November 23, 2007 A res ne morete nehati? Mah ja - ni blema ... lahko seveda lahko, če nekdo tako lepo prosi .. :rolleyes: Drugače je pa mene osebno totalno sesul novi Moto Guzzi V7 Classic in iz mojega srca popolnoma izrinil Nightsterja. Čaw HD-ex-ljubavi ... čaw ex-amore mio ... čaw ... :cry:
motolover Objavljeno November 23, 2007 Opozori Objavljeno November 23, 2007 Mi je Nightster sicer všeč, ampak je eno številko premajhen. Fat Bob je kar pravi, rad bi ga videl še v črni mat barvi.
motolover Objavljeno November 23, 2007 Opozori Objavljeno November 23, 2007 Kar se pa Guzzijev tiče je moj tip California Vintage.
motofrik Objavljeno November 25, 2007 Opozori Objavljeno November 25, 2007 Samo mašino, pa še ta je porihtana. Glede voznih lastnosti pa..., mislim da bo ta bolj za šminkiranje od kafiča do kafiča. Ali pa se motim?
Žarko G. Objavljeno November 25, 2007 Opozori Objavljeno November 25, 2007 ni res od moto salona do motosalona :whistle:
royal Objavljeno November 25, 2007 Opozori Objavljeno November 25, 2007 Samo mašino, pa še ta je porihtana. Glede voznih lastnosti pa..., mislim da bo ta bolj za šminkiranje od kafiča do kafiča. Ali pa se motim? da, ker če ti to mrkne med vožnjo v kar ne dvomim, si pečen vsaj po eni strani :naughty:
baddad Objavljeno November 25, 2007 Opozori Objavljeno November 25, 2007 Samo mašino, pa še ta je porihtana. Glede voznih lastnosti pa..., mislim da bo ta bolj za šminkiranje od kafiča do kafiča. Ali pa se motim? Tudi mašina ni HD, verjetno je S&S. Sicer, kako to izgleda na cesti je tukaj: http://www.youtube.com/watch?v=58StMZvJJd0...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=QkjSHDnqD9o...feature=related
strom Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 (popravljeno) Ja no, sej znajo met harliji fletn zvok... ok, med boljšimi, priznam. Ampak je več al manj itak od rorov odvisn... primer: XS 650 Razlika je očitna... Popravljeno November 30, 2007. Popravil strom
AndiGS Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 HD prav lepo deluje,je zanesljiv,pa tudi pelat se ga da.S kolegom,ki ima HD sva prekrižarila del Dolomitov,štiri dni,brez problemov!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se