dergi73 Objavljeno Februar 19, 2016 Deli Objavljeno Februar 19, 2016 Zdravo Motosvet-ovci Čez nekaj mesecev se z mojo boljšo polovičko odpravljava na moto zbor v GaPa....in naju zanima, kako in kje lahko kampirava, kakšne so cene....izkušnje?.... LPD Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Februar 19, 2016 Deli Objavljeno Februar 19, 2016 Če sprašuješ za BMW Motorraddays je kamp s šotori je urejen na licu mesta, nisem pa siguren, da nista prepozna za rezervacijo. Lahko pa preverim, saj tudi mene zanima. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dergi73 Objavljeno Februar 19, 2016 Avtor Deli Objavljeno Februar 19, 2016 Kje pa lahko to rezerviram.....bi pa bila vsaka tvoja informacija zelo dobrodošla... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Februar 19, 2016 Deli Objavljeno Februar 19, 2016 Preverim in sporočim. P.S. Šele zdaj vidim, da si v naslovu napisal BMW. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FrigoFrops Objavljeno Februar 19, 2016 Deli Objavljeno Februar 19, 2016 Kampa ni potrebno rezervirati, razen če misliš že postavljene šotore katere postavi organizator in jih ti potem najameš. Sam sem bil dvakrat vedno prišel v soboto popoldan in vedno sem dobil mesto za šotor. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Februar 19, 2016 Deli Objavljeno Februar 19, 2016 V mislih sem imel postavljene šotore, ki jih lahko najameš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FrigoFrops Objavljeno Februar 19, 2016 Deli Objavljeno Februar 19, 2016 Že postavljeni šotori so bili vedno zasedeni, tako da za te šotore je potrebna rezervacija. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dergi73 Objavljeno Februar 20, 2016 Avtor Deli Objavljeno Februar 20, 2016 Super....Hvala obema !!!! ...... če pa bo kakšna nova informacija, pa le sporočita LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
damjandugi Objavljeno Februar 20, 2016 Deli Objavljeno Februar 20, 2016 Če je bil že kdo od vas gor z šotorom,lahko malo napišete na kaj je treba biti pozoren oz.kaj potrebuješ za s sabo.Če pa ima kdo izkušnje z najemom postelje-sobe,pa tudi na plan z nasveti. Katere dneve se izplača biti gor? pet-sob-ned? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Februar 22, 2016 Deli Objavljeno Februar 22, 2016 Ob 20. 2. 2016 at 0:25, damjandugi pravi: Če je bil že kdo od vas gor z šotorom,lahko malo napišete na kaj je treba biti pozoren oz.kaj potrebuješ za s sabo.Če pa ima kdo izkušnje z najemom postelje-sobe,pa tudi na plan z nasveti. Katere dneve se izplača biti gor? pet-sob-ned? Najboljše je iti v petek zjutraj in v nedeljo zjutraj nazaj ... vmes odpelješ kakšno testno vožnjo, priporočam rezervacijo motorja preko neta kakšen mesec prej. Kamping plac je ogromen in če imaš kamp opremo s seboj, ni problema s prostorom. V bližini kampa teče mrzel gorski potoček, zato priporočam, v kolikor je seveda lepo in toplo vreme, da s sabo vzameš vrečo za krompir, v katero nabašeš pirčke in jih potem hladiš v potočku ... cene na prizorišču so kar zasoljene ... moravčan 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moravčan Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 pred 22 urami, boych pravi: Najboljše je iti v petek zjutraj in v nedeljo zjutraj nazaj ... vmes odpelješ kakšno testno vožnjo, priporočam rezervacijo motorja preko neta kakšen mesec prej. Kamping plac je ogromen in če imaš kamp opremo s seboj, ni problema s prostorom. V bližini kampa teče mrzel gorski potoček, zato priporočam, v kolikor je seveda lepo in toplo vreme, da s sabo vzameš vrečo za krompir, v katero nabašeš pirčke in jih potem hladiš v potočku ... cene na prizorišču so kar zasoljene ... se strinjam s tabo v petek zjutraj štartamo moravče-tolmmezo-brunico-innsbruck-garmisch kampiramo pri olimpijskem bazenu vračamo se v nedeljo zjutraj po drugi poti marko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
damjandugi Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 Sicer je do takrat še daleč,ampak če bo kakšna možnost,bi se vsaj pri vožnji pridružil kakšni skupini,da se sam ne dolgočasim do gor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moravčan Objavljeno Maj 29, 2016 Deli Objavljeno Maj 29, 2016 Ob 23. 2. 2016 at 13:18, damjandugi pravi: Sicer je do takrat še daleč,ampak če bo kakšna možnost,bi se vsaj pri vožnji pridružil kakšni skupini,da se sam ne dolgočasim do gor. v petek 1-7-2016 zjutraj se bomo zmenili Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
damjandugi Objavljeno Junij 6, 2016 Deli Objavljeno Junij 6, 2016 Žal ne bom mogel iti.Ne dobim dopusta. Pa drugič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FrigoFrops Objavljeno Junij 30, 2017 Deli Objavljeno Junij 30, 2017 Bmw dnevi se bližajo, kdo gre? Mi štartamo v petek, pot še ni splanirana. Če ima kdo kakšen zanimiv pedlog, kar na dan z besedo. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Junij 30, 2017 Deli Objavljeno Junij 30, 2017 Kot kaže bo zopet dež Sobota naj bi bila sicer jasna... Sem računala na Gavio... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Junij 30, 2017 Deli Objavljeno Junij 30, 2017 Quest 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moravčan Objavljeno Julij 2, 2017 Deli Objavljeno Julij 2, 2017 Ob 30. 6. 2017 ob 7:27, FrigoFrops pravi: Bmw dnevi se bližajo, kdo gre? Mi štartamo v petek, pot še ni splanirana. Če ima kdo kakšen zanimiv pedlog, kar na dan z besedo. Lp tudi mi gremo v petek preko italije pa čez brenner Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ljubo63 Objavljeno December 29, 2023 Deli Objavljeno December 29, 2023 Že debelih šest let ni teme za Garmish, želja je, da si grem ogledati ta BMWjev zbor drugo leto, se pravi julija 2024. Če imate izkušnje in ste že bili na tem zboru, mi prosim povejte na kaj naj bom pozoren, je potrebna registracija ali rezervacija. Kampiral bi s svojim šotorom, mogoče cene kampa, hrane, piva... Če pa gre še kdo in bi si želel družbe, sem zraven. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno December 30, 2023 Deli Objavljeno December 30, 2023 @ljubo63 Dogodek se odvija od 20. edicije (2022) dalje v Berlinu. Za kampiranje odprejo prijave na svoji spletni strani enkrat marca. Bo pa treba biti hiter, saj mislim, da ponujajo samo 500 mest, pričakuje se pa več kot 40.000 obiskovalcev. Je pa zastonj, odprtega tipa. Sopotnike poišči v bmw grupah na facebooku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ljubo63 Objavljeno December 30, 2023 Deli Objavljeno December 30, 2023 Hvala, Berlin mi ni všeč, vsaj kar sem videl na YouTubeu, bom poiskal kakšen podoben zbor bližje, v Italiji ali Avstriji,. Hvala za informacije in vse dobro v letu ki prihaja. Ljubo 3nity 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se