TomosRideR Objavljeno Marec 15, 2016 Opozori Objavljeno Marec 15, 2016 Pozdravljeni, Sem nov na forumu, in imam eno težavo z svojim motorčkom Tomos Flexer 25 (izpuh) V zadnjih tednih, je delal zelo slabše "oteženo" kod kod da ga duši. Opazil sem da ga duši v izpuhu. Nekaterim sem napisal, če je mogoče očistiti. Nekateri so napisali da je potrebna menjava, nekateri pa da ni. Ker sem še začetnik za motorje bi vas prosil če mi lahko napišete ali je mogoče ali pa ne. In kako najbolje očistiti. Hvala v naprej, in lep pozdrav !
stuhec Objavljeno Marec 16, 2016 Opozori Objavljeno Marec 16, 2016 Auspuh dol vzemi Vlij not 2-3 dc nafte, bencin, bremzreininger, vsako posebej fajn premučkaj in zelo dobro izpihahaj Kontroliraj od začetka kako je s pretokom zraka Vsaki tekočino posebej Vlij in izpihaj TomosRideR 1
Ciko86 Objavljeno Marec 16, 2016 Opozori Objavljeno Marec 16, 2016 Tisto zapečeno škorjo od 2t olja boš težko ščistil..edino s kakšnim brenerjem segret da se stopi zlušci dol iz sten..samo da nebi ga nebi odprlo od hlapov TomosRideR 1
TomosRideR Objavljeno Marec 16, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Marec 16, 2016 pred 5 urami, stuhec pravi: Auspuh dol vzemi Vlij not 2-3 dc nafte, bencin, bremzreininger, vsako posebej fajn premučkaj in zelo dobro izpihahaj Kontroliraj od začetka kako je s pretokom zraka Vsaki tekočino posebej Vlij in izpihaj A bi blo dobr če bi dau, notr nafto pa pol mal tresu pa pustu čez noč naj saje odstopijo ?
stuhec Objavljeno Marec 16, 2016 Opozori Objavljeno Marec 16, 2016 pa zgubit ne moreš nic, Če bi zdraven dal kake kamenčke, sam da boš vse nazaj ven dobil, tak da ta ni dobra Ti je pa ciko tut dobr povedal, če bo šlo v najboljšem primeru ga odpreš in nazaj zavariš, sam sam če nimaš pojma nekemu kovaču daj, ? če gre zavararit kr tko
TomosRideR Objavljeno Marec 16, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Marec 16, 2016 pred 18 minutami, stuhec pravi: pa zgubit ne moreš nic, Če bi zdraven dal kake kamenčke, sam da boš vse nazaj ven dobil, tak da ta ni dobra Ti je pa ciko tut dobr povedal, če bo šlo v najboljšem primeru ga odpreš in nazaj zavariš, sam sam če nimaš pojma nekemu kovaču daj, ? če gre zavararit kr tko V redu, bom probal to rešit. Pa bo
TomosRideR Objavljeno Marec 25, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Marec 25, 2016 Evo me nazaj .. Zadevo sem rešil.. 1. Vlil sem približno 3-4 dcl. Solne kisline ter je zmučal pustil je stati 15 min. 2.izlil sem solno kiselino in nalil nafto.. Pustil je stati 4-5 ur na vsake pol ure malo premučkal... 3.izlil nafto nato dal, navaden bencin noter in ga pustil stati 20-30 min na vsakih 10 minut premučkal.. Evo motor dela, brez problema pa še rezat ga nism rabu... Če bo gdo delu z solno kiselino,naj mu negdo zapre nos saj mu bo sluznico ražrlo kot 2t skorjo... P.S. Dans sm šou na Ljubljanski grad gor je pršu brez problema.. Ciko86 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se