Skoči na vsebino

Bosna

Priporočene objave

Objavljeno

Povejte prosim, kje bi bilo fajn in ne predrago prespati v Sarajevu za 10 motoristov. To je 10 motorjev in dobro bi jih bilo stlačit na kakšno zaklenjeno dvorišče ali kaj podobnega, da jih ravno ne puščamo na ulici. Če je lokacija prenočišča blizu centra, da gremo zvečer peš do tja, pa toliko bolje.

Hvala za info.

Objavljeno

Povejte prosim, kje bi bilo fajn in ne predrago prespati v Sarajevu za 10 motoristov. To je 10 motorjev in dobro bi jih bilo stlačit na kakšno zaklenjeno dvorišče ali kaj podobnega, da jih ravno ne puščamo na ulici. Če je lokacija prenočišča blizu centra, da gremo zvečer peš do tja, pa toliko bolje.

Hvala za info.

Mi smo bili čez prvomajske v Bosni, ampak v Sarajevu smo spali pri znancih, tako da ti ne morem dat kakšnih konkretnih naslovov prenočišč. Sem pa videl kar nekaj Hostlov, tudi v centru, in nisem imel občutka, da so prezasedeni...

Ste kar velika skupina, najbolje da poguglaš in pokličeš ter rezerviraš.

Če boste šli čez Jajce, tudi tam imajo dober in cenovno zelo ugoden Hostel. Smo prespali pri njih in bili zelo zadovoljni.

http://jajce-youth-hostel.com/hostel/

Objavljeno

Hvala za info.

Hotel Saraj, večji hotel, parkiranje varno, garaža.

Hotel Hayat, manjši hotel, nima garaže vendar se, da parkirat na prostor pred recepcijo, prostor pa zaparkirajo z avtomobili.

V slednjem sem bil, nekaj dni nazaj, B+B 20€, solidno

Oba pa se nahajata v neposredni bližini čaršije.

Objavljeno

Fino, hvala za info. Solorider, Booking.com je res prava stvar, čekiram hostle v bližini centra, nekaj se bo našlo...

Objavljeno

Vreme ga pa serje...tud za drug teden je v notranjosti tako-tako :(

Objavljeno (popravljeno)

"Oj lenoba, lenoba zvest ti bom do groba..."

HVALA! Jutri preverim.

Popravljeno . Popravil MiNa
Objavljeno

Zanima me, če se je že kdo vozil po cesti Šipovo - Kupres, kakšno je kaj stanje?

Preveril. Cesta je pa takšnale....

post-7865-0-04417100-1433103170_thumb.jpg

Prvih par 100 metrov iz Šipova podobna našim cestam potem pa kot na sliki. Potrebno je le nekaj pazljivosti zaradi "domačih živali".

post-7865-0-10683900-1433103442_thumb.jpg

Objavljeno

Lahko prosim en mali opis kako do letališča Željava. Je prost ogled, ali bodo tresoče noge?

Pa v Jajcu bi trije spali. Možnosti za spanje je veliko, a kaj takega da bi lahko še mopede pospravili? Hvala!

Objavljeno

Lahko prosim en mali opis kako do letališča Željava. Je prost ogled, ali bodo tresoče noge?

Pa v Jajcu bi trije spali. Možnosti za spanje je veliko, a kaj takega da bi lahko še mopede pospravili? Hvala!

Kakšen dan prej pokličeš policijo ( in se najaviš ) na GP Ličko Petrovo selo +385 53655340, na dan obiska prineseš veljavni dokument na mejni prehod ( CRO policija ), prjazni policaj vas popiše in greš mirno na ogled, po tej proceduri boš imel mir tudi pred Bosansko policijo, če vas slučajno ujagajo na letališki stezi.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Pred leti smo spali v hotelu "Turist" - če se prav spomnim. Motorje pa smo pospravili čez noč v novo banko, ki je tik ob vhodu v hotel in še ni bila odprta ...

post-1569-0-07842300-1433497573_thumb.jpg

post-1569-0-94823000-1433497675_thumb.jpg

Objavljeno

Full ideja, pomoje jih bojo letos tut lohkla v banko zapeljal..................................

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Preveril. Cesta je pa takšnale....

attachicon.gifDSC08192.JPG

Prvih par 100 metrov iz Šipova podobna našim cestam potem pa kot na sliki. Potrebno je le nekaj pazljivosti zaradi "domačih živali".

attachicon.gifDSC08195.JPG

Si še kje kakšnega zaostalega partizana srečal? Tam je bilo par ofenziv...

Sicer pa super, Bosna je enkratna.

Objavljeno

Full ideja, pomoje jih bojo letos tut lohkla v banko zapeljal..................................

Jaz  bi najel sobo za motor, sam bi pa spal   v banki. Z bor mašino, kompletom svedrov in črno, veeeliko vrečo. :krneki:  :krneki:  :krneki:

Objavljeno

Pred leti smo spali v hotelu "Turist" - če se prav spomnim. Motorje pa smo pospravili čez noč v novo banko, ki je tik ob vhodu v hotel in še ni bila odprta ...

Tam je sedaj Hypo Bank. Mi imamo vedno parkirane motorje pred hotelom in ni panika.
Objavljeno

V Jajcu prespimo in se nato v nedeljo vračamo, kje se plača vračat, da je solidna cesta in lepa pokrajina... skozi Livno - Gubin ali višje sanski most - Bosanska Krupa... toliko da potem pridemo nekje vn v okolici Karlovca...jadranke bi se izogibali.

Hvala!

Objavljeno

Kakšen dan prej pokličeš policijo ( in se najaviš ) na GP Ličko Petrovo selo +385 53655340, na dan obiska prineseš veljavni dokument na mejni prehod ( CRO policija ), prjazni policaj vas popiše in greš mirno na ogled, po tej proceduri boš imel mir tudi pred Bosansko policijo, če vas slučajno ujagajo na letališki stezi.

Tale številka ne bo prava, ima kdo še kakšno?

Objavljeno

Tale številka ne bo prava, ima kdo še kakšno?

POLICIJSKA UPRAVA LIČKO-SENJSKA
  • Karta
  • Ličko Petrovo Selo BB
    53233 Ličko Petrovo Selo

postaja granične policije  
053752003
Objavljeno

POLICIJSKA UPRAVA LIČKO-SENJSKA
  • Karta
  • Ličko Petrovo Selo BB
    53233 Ličko Petrovo Selo

postaja granične policije  
053752003

Sem klical, pa pravi, da se ni treba najavit, naj le pazimo opasnost od min.

A to že v Ličko petrovo Selo zavijemo desno?

Objavljeno

Tam je sedaj Hypo Bank. Mi imamo vedno parkirane motorje pred hotelom in ni panika.

Nekaj metrov naprej proti Bihaču pa je Youth Hostel, kjer imajo tudi dvoposteljne sobe z WC in kopalnico pa spodaj garažo za motorje. Motoristi jih kar hvalijo. Pa še zajtrka ni v ceni, da lahko greš v mesto na burek.

Objavljeno

Hostel v Jajcu-ko prideš čez most zaviješ levo(hotel je nad tabo)in se pelješ cca 300m in na levi je hostel,garaža je spodaj za motor-cena za 1 maj je bila 8 eurov za osebo.Za Željavo pa v Ličko petrovo selo zaviješ levo(če prihajaš iz smeri Bosne)je majna tabla ob cesti in po tej ozki cesti do konca-prvo vidiš letalo potem vidiš kasarno potem prideš pa na letališče-levo, desno greš pa v podzemlje.Drag race priporočljiv......

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!