Davorin Objavljeno Junij 7, 2015 Opozori Objavljeno Junij 7, 2015 Eno (več podobnih) vprašanje za vse, ki so se že vozili po cesti M14.1, kako se vam je vse skupaj zdelo tam od Gradiške do Bijeljine? Vam je bilo všeč, bi šli še kdaj, cesta v redu? Tisti del bi uporabil, da pridem v Srbijo. Sklepam, da se je vseeno lepše vozit po Bosni, kot po severni Hrvaški, zaradi enga kupa vasi recimo?
HyperJack Objavljeno Junij 8, 2015 Opozori Objavljeno Junij 8, 2015 Nekaj metrov naprej proti Bihaču pa je Youth Hostel, kjer imajo tudi dvoposteljne sobe z WC in kopalnico pa spodaj garažo za motorje. Motoristi jih kar hvalijo. Pa še zajtrka ni v ceni, da lahko greš v mesto na burek. Hostel v Jajcu-ko prideš čez most zaviješ levo(hotel je nad tabo)in se pelješ cca 300m in na levi je hostel,garaža je spodaj za motor-cena za 1 maj je bila 8 eurov za osebo.Za Željavo pa v Ličko petrovo selo zaviješ levo(če prihajaš iz smeri Bosne)je majna tabla ob cesti in po tej ozki cesti do konca-prvo vidiš letalo potem vidiš kasarno potem prideš pa na letališče-levo, desno greš pa v podzemlje.Drag race priporočljiv...... Hostel je pomojem v Jajcu res najboljša izbira, vendar je pomojem prej dobro naredit rezervacijo, Jaz sem klical v petek in so bili za soboto že povsem polni!
Davorin Objavljeno Junij 10, 2015 Opozori Objavljeno Junij 10, 2015 Eno (več podobnih) vprašanje za vse, ki so se že vozili po cesti M14.1, kako se vam je vse skupaj zdelo tam od Gradiške do Bijeljine? Vam je bilo všeč, bi šli še kdaj, cesta v redu? Tisti del bi uporabil, da pridem v Srbijo. Sklepam, da se je vseeno lepše vozit po Bosni, kot po severni Hrvaški, zaradi enga kupa vasi recimo? Bom probal pa bom videl:)
DAMI34 Objavljeno Junij 10, 2015 Opozori Objavljeno Junij 10, 2015 Bom probal pa bom videl:)predlani prevozil in je čist ok cesta
DAMI34 Objavljeno Junij 10, 2015 Opozori Objavljeno Junij 10, 2015 Bom probal pa bom videl:)predlani sem jo prevozil in men je bila čisto ok
Davorin Objavljeno Junij 10, 2015 Opozori Objavljeno Junij 10, 2015 predlani sem jo prevozil in men je bila čisto ok Ok, zadostuje:) predvidevam, da imaš rajši boljše kot slabše ceste, zato si kar mislim, da bo dobra za prvi dan
DAMI34 Objavljeno Junij 10, 2015 Opozori Objavljeno Junij 10, 2015 Ok, zadostuje:) predvidevam, da imaš rajši boljše kot slabše ceste, zato si kar mislim, da bo dobra za prvi danjah no, bolše mam raje, sam peljem pa tam kjer sem začrtal traso. če se dobro spomnim, je kar precej poflikana cesta, ampak narava pa ni tok slaba. Davorin 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Junij 15, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 15, 2015 Ni bilo potovanje, bil je samo dvodnevni izlet v neko "selo"... Že na poti so naju hoteli slikat. Če bi poslušal srce, bi dobil sliko, tako pa sem poslušal "ženko" in ostal brez slike. Kaj se je dogajalo na poti ne bom opisoval, pač kot vsaka druga pot. Nič pretresljivega po moje . Tako, ja v tej vasi sva bila, videla nekaj domačih živali se slikala ob mlakah, ki jih je polno, se napila in najedla v "oštariji", in prespala v tem motelu. Na poti nazaj domov pa tole, varna pot v šolo ? Najbrž ne, bila je nedelja. Prelepih 1210km, tokrat s sopotnico na zadnjem sedežu ne na svojem "motorčku". aders, Ko-Ma, SuNa in 11 others 14
RSM Objavljeno Junij 17, 2015 Opozori Objavljeno Junij 17, 2015 Vrašanje? Je kdo v kratkim prevozil cesto r419, Jablanica - Posušje? Na netu piše da so jo popravili...
zmilan Objavljeno Junij 17, 2015 Opozori Objavljeno Junij 17, 2015 Vrašanje? Je kdo v kratkim prevozil cesto r419, Jablanica - Posušje? Na netu piše da so jo popravili... Jaz sem bil konec Aprila.V jablancu sem spraševal ljudi in so rekli, da je odcep prosti Tomislavgradu čez planino Risanec v redu, proti Posušju pa slaba.Pa še na uni je blo do vrha kake 5 km makadama, čez planoto super cesta,pol pa spet kake 8 km makadama.Je pa ta del ceste v gradnji.Tko da pričakuj makadam, pravjo, da večkot polovico razdalje.Če boš pa probal, pa daj gor.
ftp Objavljeno Avgust 6, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2015 Jaz sem bil konec Aprila.V jablancu sem spraševal ljudi in so rekli, da je odcep prosti Tomislavgradu čez planino Risanec v redu, proti Posušju pa slaba.Pa še na uni je blo do vrha kake 5 km makadama, čez planoto super cesta,pol pa spet kake 8 km makadama.Je pa ta del ceste v gradnji.Tko da pričakuj makadam, pravjo, da večkot polovico razdalje.Če boš pa probal, pa daj gor. Je še kar nekaj makadama. Obnavljajo pa cesto proti Tomislavgradu.
Popularna objava ftp Objavljeno Avgust 6, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 6, 2015 (popravljeno) Plan je bil malo po Bosni pa zaradi velike vročine smo ga malo obdelali, tako da greva v višje predele BiH. Štartali smo pri 37 stopinjah namenjeni na planino Vlašić Pot od Bihaća do vlašiča smo speljali v stilu veleslaloma med dežnimi oblaki, dosti vozili po mokrem, zalilo pa nas ni niti enkrat. Na planino prišli ob že hladnih 17 stopinjah. Ponoči je precej deževalo in jutro je bilo hladno in megleno (14 stopinj). Vseeno se odločimo da gremo na Prokoško jezero. Megla ob robu planine pa gosta, da se vidi samo ene 5 metrov - groza. S spuščanjem v dolino se megla redči. Pot na Prokoško jezero ni najbolša, pa še mokra od jutranjega dežja. Ob jezeru spet megla, da ga sprva ne najdemo, čeprav smo bili 10m od njega. Na skoraj 1700 m nmv je bilo okoli 14 stopinj. S časom se megla razredči in najdemo jezero. Zvečer se vračamo na Vlašić kjer prespimo. Nasledni dan pa preko Tomislavgrada, parka Blidinje v Sarajevo na čevape. Ramsko jezero nekje pri Tomislavgradu jezero Blidinje Naslednji dan pa kar dolg in sicer preko Bjelašnice v Konjic in nato "šprint" na Pag Igman Malo polje ...nato preko Visočice proti Konjicu Temperaturne razlike kar velike. Visočica 18 stopinj, Mostar 2 ure kasneje 37 stopinj. nekje pred Mostarjem Pa izkoristimo, že ko smo na Pagu obiščemo Tuleove grede - prelaz Mali Alan od koder nas ponovno dež prežene, pa spet ogromne temperaturne razlike. Na prelazu 17 stopinj, samo ob vznožju v Posedarju pa 34 stopinj. Popravljeno Avgust 6, 2015. Popravil ftp HyperJack, n_majk, sayo in 12 others 15
Popularna objava ftp Objavljeno Avgust 6, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 6, 2015 ...pa še slike Tulove grede sayo, gradbenik, Kras in 10 others 13
tonikoce Objavljeno Avgust 6, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2015 Lepo, eden tistih, ki nima GS-a za imidž! crasher 1
mule Objavljeno Avgust 7, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2015 Je še kar nekaj makadama. Obnavljajo pa cesto proti Tomislavgradu. A sem prav razumel, da obnova ceste Blidinje-Lipa ( Tomislavgrad) še ni končana? Prevozna pa najbrž je ?
ftp Objavljeno Avgust 7, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2015 A sem prav razumel, da obnova ceste Blidinje-Lipa ( Tomislavgrad) še ni končana? Prevozna pa najbrž je ? Ni končana, en del jo sploh ne obnavljajo (makadam ob spustu proti Blidinju), spust proti Lipi (Tomislavgrad) pa obnavljajo, je prevozna, samo je ponekod na mehko nasipan pesek.
jankec Objavljeno Avgust 12, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2015 Zanika me kako je s spanjem v Drvarju ali okolici.
Snečer Objavljeno Avgust 12, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2015 V Drvarjo hotel Drvar z garažo, dobiš tudi jesti in piti
jankec Objavljeno Avgust 12, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2015 V Drvarjo hotel Drvar z garažo, dobiš tudi jesti in piti cena???
Tedybear Objavljeno Avgust 12, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2015 Skozi Drvar sem se peljal ene 7-8 krat. Pol z avtom pol z motorjem....in vem, da v tem mestu ne bi spal, pa če mi plačajo večerjo. Ko se boš vanj pripeljal, boš mogoče istega mnenja.
ftp Objavljeno Avgust 12, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2015 Skozi Drvar sem se peljal ene 7-8 krat. Pol z avtom pol z motorjem....in vem, da v tem mestu ne bi spal, pa če mi plačajo večerjo. Ko se boš vanj pripeljal, boš mogoče istega mnenja. Za enkrat pogledat par zanimivosti okoli, pa še če je nekje na trasi potovanja je OK. Da pa bi se večkrat vračal pa ne.
ftp Objavljeno Avgust 12, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2015 V Drvarjo hotel Drvar z garažo, dobiš tudi jesti in piti Ko sem bil tam, so se zjutraj vrata garaže pokvarila, pa smo motorje skozi kuhinjo ven vlekli.
Robson Objavljeno Avgust 12, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2015 Če je okolica lahko 40 km stran - obišči Čardaklije - Vrtoče pri Bosanskem grahovem. 12,5 € po osebi z zajtrkom. Priporočljivo! UnionJack in Lukec1 2
Danilo D Objavljeno Avgust 20, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2015 crasher, Fantocci in RobiRoberto 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se