motofil Objavljeno Junij 4, 2020 Opozori Objavljeno Junij 4, 2020 (popravljeno) Dajte prebirat temo lastniki BMW kako je kaj s problemi. tukaj poročajo o njih https://www.webbikeworld.com/bmw-scooter-stalling-problem/ . Tudi v eni hrvaški reviji skuter ni prišel do predvidenih 50 000 km za test vzdržljivosti, morali so ga razdret že pri 30 000, s tem, da so do takrat imeli kup problemov.Škoda, resnično bi mi ta skuter najbolj odgovarjal, pa ne upam to kupit. Popravljeno Junij 4, 2020. Popravil motofil
hoyla Objavljeno Marec 5, 2021 Opozori Objavljeno Marec 5, 2021 Ob 12. 4. 2020 ob 15:11, corleone48 pravi: Hvala lepa! Še nekaj,kaj se dobi zadnji nosilec kovčka in kovček?Lep pozdrav..... Nosilec se dobi pri uvozniku ali pa na ebay. Poleg nosilca je potrebno kupiti še ploščo za kovček ( no se da dobit tudi kovčke, ki imajo poleg tudi plošče) in pa seveda kovček po želji.
corleone48 Objavljeno Avgust 22, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2021 On 3/5/2021 at 6:11 PM, hoyla said: Nosilec se dobi pri uvozniku ali pa na ebay. Poleg nosilca je potrebno kupiti še ploščo za kovček ( no se da dobit tudi kovčke, ki imajo poleg tudi plošče) in pa seveda kovček po želji.
corleone48 Objavljeno Avgust 22, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2021 Živjo! Pred par dnevi,se mi je zgodilo,da je prenehal delat avttomatski vetrobran...se komu kaj svita kaj bi bilo?In ali obstajajo stranski kovćki za C 650GT....Lepo pozdravljeni
Oliver K. Objavljeno Marec 10, 2022 Opozori Objavljeno Marec 10, 2022 Pozdravljeni, Imam burgmana 650. Ali naj pri menjavi pnevmatik centriram kolesa ali ne? Namreč z več koncev sem dobil različna mnenja. Hvala za odgovore. Lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se