kronik Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 Pravkar, Snecer pravi: če ni voženo po pisti, si divjak, druge ni po pisti nisam vozio zadnjih par godina. a nisam niti divljak - ja se vozim dinamicno ! sesir, TakeALookAround in bajkr88 1 2
Snečer Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 dinamična=divjanje gas bremza zato pa maš uničene gume bajkr88 1
kronik Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 pred 1 minuto, Snecer pravi: dinamična=divjanje gas bremza zato pa maš uničene gume sada mi je sve jasno!! hvala sto si me naucio kako voziti motor!! DAMI34, Zok, sesir in 5 others 1 7
Snečer Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 pred 8 minutami, kronik pravi: sada mi je sve jasno!! hvala sto si me naucio kako voziti motor!! jaz ti pravim, kako ge ne vozi, da te ne bodo skupaj z mitasko dol postrgali
kronik Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 Pravkar, Snecer pravi: jaz ti pravim, kako ge ne vozi, da te ne bodo skupaj z mitasko dol postrgali bas ti hvala na tako dobrim savjetima. Uistinu si mi olaksao zivot i ucinio ga ljepsim! Miha1985, Kor13, KARMEN1 in 2 others 5
Snečer Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 pred 2 minutami, kronik pravi: bas ti hvala na tako dobrim savjetima. Uistinu si mi olaksao zivot i ucinio ga ljepsim! zato ti pa pravim, tečaj ti fali ni problem, da obvladaš dirkaško tehniko, problem je, če to izvajaš na civilni cesti, tam pa je preveč spremenljivk... in kje to divjaš?
KARMEN1 Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 Se bojiš, da bi ga kje srečal ? TakeALookAround, kronik in bajkr88 3
Snečer Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 pred 4 minutami, KARMEN1 pravi: Se bojiš, da bi ga kje srečal ? tudi njega je škoda, vsakega je sesir 1
kronik Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 (popravljeno) pred 10 minutami, Snecer pravi: zato ti pa pravim, tečaj ti fali ni problem, da obvladaš dirkaško tehniko, problem je, če to izvajaš na civilni cesti, tam pa je preveč spremenljivk... in kje to divjaš? ma nemoguce?!? da na civilnoj cesti ima puno nepoznanica?!? od kada to?! ovo mi je prvi puta da takvo sto cujem u zadnjih nemam pojma koliko godina voznje na raznim cestama Austrije, Hrvatske, Slovenije, Italije, Njemacke ........ Ovo se zove prava pomoc!! Popravljeno Avgust 8, 2018. Popravil kronik TakeALookAround 1
XTR Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 22 minutes ago, Snecer said: dinamična=divjanje gas bremza zato pa maš uničene gume Ne nakladaj.. zame je dinamična vožnja tudi od roba do roba, pa čim manj gas-bremza (jadraš skozi ovinke). Samo tebi še precej manjka do te stopnje. TakeALookAround, kronik, KARMEN1 in 2 others 4 1
kronik Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 Pravkar, XTR pravi: Ne nakladaj.. zame je dinamična vožnja tudi od roba do roba, pa čim manj gas-bremza (jadraš skozi ovinke). Samo tebi še precej manjka do te stopnje. samo kako to objasniti nekome?! KARMEN1, TakeALookAround in sesir 3
Snečer Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 pred 1 minuto, XTR pravi: Ne nakladaj.. zame je dinamična vožnja tudi od roba do roba, pa čim manj gas-bremza (jadraš skozi ovinke). Samo tebi še precej manjka do te stopnje. jaz sem to stopnjo že prerasel... dinamična vožnja je v celofan zavit izraz za divjanje pred 2 minutami, kronik pravi: samo kako to objasniti nekome?! na avp priporočajo tečaje tudi za dinamike, tudi hrvata bi vzeli, ker je kriterij novec BIF 1
XTR Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 Just now, Snecer said: jaz sem to stopnjo že prerasel... preskočil verjetno... prerasel ne. KARMEN1, GoBobi, Zok in 3 others 1 5
kronik Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 pred 2 minutami, Snecer pravi: jaz sem to stopnjo že prerasel... dinamična vožnja je v celofan zavit izraz za divjanje na avp priporočajo tečaje tudi za dinamike, tudi hrvata bi vzeli, ker je kriterij novec Bas ti hvala na ovoj informaciji! Idem odmah pitati za mjesto! Napokon da i ja jednom naucim kako se motor vozi. Vec mi je dopizdilo strugati vrhovima cizama i fussrasterima po cesti. A ako jos naucim kako i ustedjeti na gumama ... savrseno ! P.S. ako bi mi mogao ovo prevesti: " tudi hrvata bi vzeli, ker je kriterij novec" KARMEN1 in TakeALookAround 2
Snečer Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 ne znaš ga upravljat na civilni cesti, ogrožaš vse okoli sebe in nonstop v prekrških, morda v kaki državi tudi kaznivo dejanje na stezo se preseli s tako vožnjo, tam je kombi nonstop berajt pred 4 minutami, kronik pravi: Bas ti hvala na ovoj informaciji! Idem odmah pitati za mjesto! Napokon da i ja jednom naucim kako se motor vozi. Vec mi je dopizdilo strugati vrhovima cizama i fussrasterima po cesti. A ako jos naucim kako i ustedjeti na gumama ... savrseno ! P.S. ako bi mi mogao ovo prevesti: " tudi hrvata bi vzeli, ker je kriterij novec" do sedaj še nisi izustil niti ene slo besede in potem ti naj še prevajam
kronik Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 Pravkar, Snecer pravi: ne znaš ga upravljat na civilni cesti, ogrožaš vse okoli sebe in nonstop v prekrških, morda v kaki državi tudi kaznivo dejanje na stezo se preseli s tako vožnjo, tam je kombi nonstop berajt Evo odmah cu te poslusati i okrenuti se heklanju!! sesir 1
Snečer Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 daj kak video, da vidimo kak mitaska lima
kronik Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 pred 5 minutami, Snecer pravi: do sedaj še nisi izustil niti ene slo besede in potem ti naj še prevajam da li je to zakonom zabranjeno?! a kako vidim itekako se razumijemo! Pravkar, Snecer pravi: daj kak video, da vidimo kak mitaska lima pa da jos nesto i naucis? probaj na adv! tamo primaju i hrvate jer je novac kriterij. tako da ce primiti i tebe!
Snečer Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 pred 1 minuto, kronik pravi: da li je to zakonom zabranjeno?! a kako vidim itekako se razumijemo! bonton
ukica Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 2 hours ago, kronik said: ovo je po meni konec .... ne koliko prijedjenih km ..... Ta je bila nelegalna ze 1000km nazaj.. kronik 1
kronik Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 pred 1 minuto, Snecer pravi: bonton Pa ne vrijedjam nikoga. niti ne pokusavam! komentiram samo mitas gume u citam iskustva drugih! A slovenski znam nesto ali se ne dovoljno za komunikaciju! pred 2 minutami, ukica pravi: Ta je bila nelegalna ze 1000km nazaj.. tako nekako sesir in TakeALookAround 2
Snečer Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 pred 6 minutami, kronik pravi: Pa ne vrijedjam nikoga. niti ne pokusavam! komentiram samo mitas gume u citam iskustva drugih! A slovenski znam nesto ali se ne dovoljno za komunikaciju! tako nekako jaz tudi znam samo srbo-hrvaško, tako da ti žal ne morem v hrvaščini odgovarjat tomaz69, sesir, kronik in 1 other 2 2
kronik Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 pred 5 minutami, Snecer pravi: jaz tudi znam samo srbo-hrvaško, tako da ti žal ne morem v hrvaščini odgovarjat ti sem po slovenscini lahko! sesir 1
smasher Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 Kaj Sava je za domači trg izumrla? Iščem na spletni strani kontakt.. ?? public_relations@goodyear.com , torej ni niti človeka ki bi sprejemal slovenske mejle ampak gre vse preko mednarodne strani? Tisti zemljevidek, najdi prodajalca ne dela.. Ve kdo če še izdelujejo "lahke tovorne" pnevmatike Comet?
kronik Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 (popravljeno) pred 12 minutami, smasher pravi: Kaj Sava je za domači trg izumrla? Iščem na spletni strani kontakt.. ?? public_relations@goodyear.com , torej ni niti človeka ki bi sprejemal slovenske mejle ampak gre vse preko mednarodne strani? Tisti zemljevidek, najdi prodajalca ne dela.. Ve kdo če še izdelujejo "lahke tovorne" pnevmatike Comet? Ja sam komunicirao sa g. Risticem tada. Poslao sam ti poruku. Popravljeno Avgust 8, 2018. Popravil kronik
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se