Zivnorc Objavljeno Januar 26, 2019 Opozori Objavljeno Januar 26, 2019 (popravljeno) pred 12 minutami, sesir pravi: Ni škoda tako lepega mopeda... ..je res...te k so zdej gor so čiiiist preveč gladke... Popravljeno Januar 26, 2019. Popravil Zivnorc skalaprava, Xebec, sesir in 2 others 5
kronik Objavljeno Januar 30, 2019 Opozori Objavljeno Januar 30, 2019 Ekipa, ima li vec nekih informacija na slovenskom trzistu o cijeni Mitas Touring Force? Ima li negdje neka internet stranica gdje bi se cijena mogla vidjeti? U subotu je neki moto sajam u blizini Beca. Navodno je tamo izlozena a ja znatizeljan pa je idem vidjeti uzivo! basbas 1
Bostjan L Objavljeno Januar 30, 2019 Opozori Objavljeno Januar 30, 2019 6 minutes ago, kronik said: Ekipa, ima li vec nekih informacija na slovenskom trzistu o cijeni Mitas Touring Force? Ima li negdje neka internet stranica gdje bi se cijena mogla vidjeti? U subotu je neki moto sajam u blizini Beca. Navodno je tamo izlozena a ja znatizeljan pa je idem vidjeti uzivo! Trenutno so za nakup samo dimenzije za skuter. https://www.gumitehna.si/pnevmatike/motorske/skuter-motor/mo-pl-120-70x12-51s-touring-force-sc-tl kronik 1
kronik Objavljeno Januar 31, 2019 Opozori Objavljeno Januar 31, 2019 Na YouTube imaju dosta dobru prezentaciju gume ..... jos samo da je mogu probati sesir 1
Zivnorc Objavljeno Januar 31, 2019 Opozori Objavljeno Januar 31, 2019 pred 39 minutami, kronik pravi: Na YouTube imaju dosta dobru prezentaciju gume ..... jos samo da je mogu probati ...ima okus po gumi.... težko za prežvečit... ... ni ta guma zate.. kronik 1
kronik Objavljeno Januar 31, 2019 Opozori Objavljeno Januar 31, 2019 pred 2 urami, Zivnorc pravi: ...ima okus po gumi.... težko za prežvečit... ... ni ta guma zate.. Svejedno je idem uzivo vidjeti! Hoćete slike ?? ?? Zivnorc 1
Kugelschreiber Objavljeno Januar 31, 2019 Opozori Objavljeno Januar 31, 2019 1 hour ago, kronik said: Svejedno je idem uzivo vidjeti! Hoćete slike ?? ?? Ne! Ker so diskriminatorni. IZTOK 1
Kugelschreiber Objavljeno Januar 31, 2019 Opozori Objavljeno Januar 31, 2019 @IZTOK nč čudno gledat. DISKRIMINACIJA. ST gume morjo bit tud u enduro merah. 110/80-19 in 150/70-17. Delajo jih VSI. Conti Road Attack, Dunlop RoadSmart in Preperelli Angel GT. Michelin pilot road. Al Mitas touringforce ne. Utemeljeno trdim, to je DISKRIMINACIJA!!! Mal se hecam, ampak me res silijo v nakup enih snobovskih gum. Joker, TakeALookAround in Wakasaki 3
TakeALookAround Objavljeno Februar 1, 2019 Opozori Objavljeno Februar 1, 2019 Sej bo, mrbit sam teren tipajo
TakeALookAround Objavljeno Februar 1, 2019 Opozori Objavljeno Februar 1, 2019 Hehe, good luck with that...
skalaprava Objavljeno Februar 1, 2019 Opozori Objavljeno Februar 1, 2019 pred 21 urami, kronik pravi: Hoćete slike ?? ?? Ne hvala....jo gledam vsak dan v garaži na motorju...hočeš ti slike?? Zivnorc 1
kronik Objavljeno Februar 1, 2019 Opozori Objavljeno Februar 1, 2019 pred 21 minutami, skalaprava pravi: Ne hvala....jo gledam vsak dan v garaži na motorju...hočeš ti slike?? Touring Force ne gledaš ?
skalaprava Objavljeno Februar 1, 2019 Opozori Objavljeno Februar 1, 2019 Pa baš Touring Force gledam, ker jih testiram že kar nekaj časa! DAMI34 1
Snečer Objavljeno Februar 1, 2019 Opozori Objavljeno Februar 1, 2019 pred 52 minutami, skalaprava pravi: Pa baš Touring Force gledam, ker jih testiram že kar nekaj časa! Pa nam ne bi kaj več povedal, glede na to, da bodo 01.03. na policah? sesir 1
Kmet2 Objavljeno Februar 1, 2019 Opozori Objavljeno Februar 1, 2019 pred 5 minutami, Snecer pravi: Pa nam ne bi kaj več povedal, glede na to, da bodo 01.03. na policah? Ne sme , poslovna skrivnost skalaprava, sesir in DAMI34 2 1
skalaprava Objavljeno Februar 1, 2019 Opozori Objavljeno Februar 1, 2019 pred 2 minutami, Snecer pravi: Pa nam ne bi kaj več povedal, glede na to, da bodo 01.03. na policah? Črna je pa okrogla.....pa fino se pelje.....pa ti boš z njimi naredil 20K km. Evo kratko in jedrnato Drugače pa sem že rekel, da se ne oglašam več v tej nabijaški temi in sem se že zdaj 3x prekršil pred 2 minutami, Kmet2 pravi: Ne sme , poslovna skrivnost Edini, ki razume za kaj se gre Zivnorc, ALEŠ M, Kmet2 in 1 other 3 1
Snečer Objavljeno Februar 1, 2019 Opozori Objavljeno Februar 1, 2019 Pravkar, skalaprava pravi: Črna je pa okrogla.....pa fino se pelje.....pa ti boš z njimi naredil 20K km. Evo kratko in jedrnato Drugače pa sem že rekel, da se ne oglašam več v tej nabijaški temi in sem se že zdaj 3x prekršil Ne verjamem, da bi z njimi lahko naredil 20k, roadsmart je bila tam okoli 14k in povsem uničena po sredini.
Kmet2 Objavljeno Februar 1, 2019 Opozori Objavljeno Februar 1, 2019 pred 12 minutami, Snecer pravi: Ne verjamem, da bi z njimi lahko naredil 20k, roadsmart je bila tam okoli 14k in povsem uničena po sredini. Čudno , meni vedno izginejo robovi , po sredini , kot nova sesir in Bmflar 2
Bmflar Objavljeno Februar 1, 2019 Opozori Objavljeno Februar 1, 2019 pred 3 minutami, Kmet2 pravi: Čudno , meni vedno izginejo robovi , po sredini , kot nova Diujak ? Kmet2 in sesir 2
gasperX Objavljeno Februar 1, 2019 Opozori Objavljeno Februar 1, 2019 pred 13 minutami, Kmet2 pravi: Čudno , meni vedno izginejo robovi , po sredini , kot nova No mogoce bi bil cas da bi se ze vozit naucil.... nebi blo slabo ce bi prosil za ucne ure pri snecerju Mogoce se bos pa tako naucil vozt da ti jih bo pobiral pr stran in po sredin TakeALookAround, Kmet2 in kronik 3
Snečer Objavljeno Februar 1, 2019 Opozori Objavljeno Februar 1, 2019 pred 23 minutami, Kmet2 pravi: Čudno , meni vedno izginejo robovi , po sredini , kot nova daj enkrat slikaj, danes ma že vsak telefon fotkič, ker taki pravljici pa res ne verjamem drugače pa itak sem brezveze vprašal o novi gumi, ziher je dovolj dobra za normalno vožnjo Kmet2 1
DAMI34 Objavljeno Februar 1, 2019 Opozori Objavljeno Februar 1, 2019 pred 1 uro, skalaprava pravi: Pa baš Touring Force gledam, ker jih testiram že kar nekaj časa! zdej si pa gotov..Šešir te bo napadu, zastonjkar gumarski pred 3 minutami, Snecer pravi: drugače pa itak sem brezveze vprašal o novi gumi, ziher je dovolj dobra za normalno vožnjo očitno še niso zadovoljni, saj ni nobene reklame in drugih bolj "oprijemljivih" podatkov. sesir 1
Snečer Objavljeno Februar 1, 2019 Opozori Objavljeno Februar 1, 2019 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: zdej si pa gotov..Šešir te bo napadu, zastonjkar gumarski očitno še niso zadovoljni, saj ni nobene reklame in drugih bolj "oprijemljivih" podatkov. nepravi so jo testirali verjetno je gumo nenormalno pobralo (zadnjo) zaradi poškodovanega platišča ( @skalaprava ne znoret DAMI34 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se