Snečer Objavljeno April 1, 2019 Opozori Objavljeno April 1, 2019 pred 4 minutami, DinDiin pravi: Vec njih samo v setu deluje optimalno Zivnorc in Kugelschreiber 1 1
Kugelschreiber Objavljeno April 1, 2019 Opozori Objavljeno April 1, 2019 (popravljeno) 3 hours ago, KARMEN1 said: Ma prav ne vem, če sem od septembra, do danes, naredila 14000 km, od kafiča, do kafiča......... Kje si pa bla? Si odpelala 5000km furo, po cesth kjer nis bla se? Nekak dvomim. Od kafica-do kafica je voznja po znanih cestah. Kjer vsaj prblizno poznas cesto, in vozis z mal vec (ali tud prevec) samozavesti. 3 hours ago, DAMI34 said: pa si preveril anketo? Kje se giblje 50 %? Mislim, da je to dovolj merodajen podatek. To ni noben podatek. To je cvetober nekih misli, male crede butlov na enem zakotnem forumcku. 2 hours ago, DinDiin said: Itak, pac provucira, a se se niste navadli? Da se vse sorte prevozit, ce se komu da cijazit, naj se, pa naj se potlej hvali koliko prevozi, pa kako bi mogli drugi vozit kot on pa bla bla bla, who cares. Ti gres tud na daljse fure. Opazis razliko med obrabo? Meni na furi po neznanih cesth poprecje pade, s porabo benza in obrabo gume vred. 1 hour ago, Snecer said: meni se pa zdi, da provocirajo uporabniki, ki limajo slike poradiranih gum in pišejo, da je to normaln obraba po moje sem na napačnem forumu... Itak provocirajo. Tako kot ti. In en druzga futrate s trolanjem....kot vedno, je resnica vmes. Kronik je suicidaln debil, ti si previdn in morda prevec prevdarn klatez. Ko gres, gres na tapravo furo, in cisto vedno vozis solo. To strasansko odstopa od poprecne uporabe motorja. Kot recimo, prehitevanje po desni od tvoje poprecne voznje. Moja taljankla je sla na pedikuro! wiiiii veselja. Bo mela nove teraforce copatke, zlajfke, zvite ventile, da bo lazje prevert prtisk u gumi......fino bi moglo bit. Popravljeno April 1, 2019. Popravil Kugelschreiber MiNa, skalaprava, notranc in 5 others 6 2
Joker Objavljeno April 1, 2019 Opozori Objavljeno April 1, 2019 Gume ne pobere hitra vožnja skozi ovinke, niti normalna, četudi malo hitrejša, vožnja po AC pač pa "blinkanje TC-ja" pri pospeševanju iz ovinkov... Zivnorc 1
Snečer Objavljeno April 1, 2019 Opozori Objavljeno April 1, 2019 pri "rekordu" sem polovico naredil na ac... a znotraj omejitev Zivnorc 1
kronik Objavljeno April 2, 2019 Opozori Objavljeno April 2, 2019 pred 7 urami, Kugelschreiber pravi: Kje si pa bla? Si odpelala 5000km furo, po cesth kjer nis bla se? Nekak dvomim. Od kafica-do kafica je voznja po znanih cestah. Kjer vsaj prblizno poznas cesto, in vozis z mal vec (ali tud prevec) samozavesti. To ni noben podatek. To je cvetober nekih misli, male crede butlov na enem zakotnem forumcku. Ti gres tud na daljse fure. Opazis razliko med obrabo? Meni na furi po neznanih cesth poprecje pade, s porabo benza in obrabo gume vred. Itak provocirajo. Tako kot ti. In en druzga futrate s trolanjem....kot vedno, je resnica vmes. Kronik je suicidaln debil, ti si previdn in morda prevec prevdarn klatez. Ko gres, gres na tapravo furo, in cisto vedno vozis solo. To strasansko odstopa od poprecne uporabe motorja. Kot recimo, prehitevanje po desni od tvoje poprecne voznje. Moja taljankla je sla na pedikuro! wiiiii veselja. Bo mela nove teraforce copatke, zlajfke, zvite ventile, da bo lazje prevert prtisk u gumi......fino bi moglo bit. Jeli ovo jos jedan kojemu je zena dozvolila da koristi PC? Zivnorc, Kugelschreiber in DAMI34 3
Zivnorc Objavljeno April 2, 2019 Opozori Objavljeno April 2, 2019 pred 18 minutami, kronik pravi: Jeli ovo jos jedan kojemu je zena dozvolila da koristi PC? ..ne, ni.... ...šla je na pilates pa na pivo...pa je pozabila ugasnit računalnik.... Kugelschreiber in kronik 1 1
krucymucy Objavljeno April 2, 2019 Opozori Objavljeno April 2, 2019 10 hours ago, Snecer said: edini, ki me je presenetil, je @krucymucy , investiral tisočake v motor, da bi dobil motogp repliko, potem pa natakne mitas Nehaj, mi bo se nerodno ? Po 300km lahko recem da je bil odlicen nakup, pocakajmo 3.000km, mogoce bom spremenil mnenje. Dvomim sicer, ampak pocakajmo. notranc in Zivnorc 2
Kugelschreiber Objavljeno April 2, 2019 Opozori Objavljeno April 2, 2019 2 hours ago, kronik said: Jeli ovo jos jedan kojemu je zena dozvolila da koristi PC? Sm probal s tabo razumsko debatirat, pa gonis eno in isto, ko sesir. On ma pac mozganske poskodbe, kaj je tvoj izgovor? Ps. Pc je za delo. Za zabavo so jabolka. 1 hour ago, Zivnorc said: ..ne, ni.... ...šla je na pilates pa na pivo...pa je pozabila ugasnit računalnik.... Na pir pa negre sama.... Zivnorc, igc1 in Joker 3
kronik Objavljeno April 2, 2019 Opozori Objavljeno April 2, 2019 pred 9 minutami, Kugelschreiber pravi: Sm probal s tabo razumsko debatirat, pa gonis eno in isto, ko sesir. On ma pac mozganske poskodbe, kaj je tvoj izgovor? Ps. Pc je za delo. Za zabavo so jabolka. Moj izgovor? Na porodu sam ispao babici iz ruku i udario sam glavom o pod. ? Akito, TOMCAT in Zivnorc 3
vandrovec Objavljeno April 2, 2019 Opozori Objavljeno April 2, 2019 Sedaj vidim, koliko manj problemov imam sam z gumami. Ne vem, kdaj sem jih zamenjal, ne beležim kilometrino, ne gledam indikatorjev...upam, da čim dlje zdrži preden postane oglata, bulasta ali gladka Zivnorc, Joker, MiNa in 2 others 4 1
Kugelschreiber Objavljeno April 2, 2019 Opozori Objavljeno April 2, 2019 26 minutes ago, kronik said: Moj izgovor? Na porodu sam ispao babici iz ruku i udario sam glavom o pod. ? Duhovit ko gonoreja. Tud sesir pravi, da so drugi krivi. Niso. Sori. Niso. Srecno. Zivnorc 1
kronik Objavljeno April 2, 2019 Opozori Objavljeno April 2, 2019 pred 6 minutami, Kugelschreiber pravi: Duhovit ko gonoreja. Tud sesir pravi, da so drugi krivi. Niso. Sori. Niso. Srecno. Sa kakvim se ti osobama druzili kada znas kakva je gonoreja?!? Nije niti tebi lako u zivotu. Mozda bi trebao promijeniti Milieu u kojem se kreces. Za pocetak.
Kugelschreiber Objavljeno April 2, 2019 Opozori Objavljeno April 2, 2019 10 minutes ago, kronik said: Sa kakvim se ti osobama druzili kada znas kakva je gonoreja?!? Nije niti tebi lako u zivotu. Mozda bi trebao promijeniti Milieu u kojem se kreces. Za pocetak. Ti ves s prve roke, a? Za konec, pa de se ne bos spraseval, zakaj ne maram neumnih ljudi. Vojsko sm sluzil kot civil medicinc. Zato vem, tud kako je z gonorejo. Pa z razbitmi glavami in polomlenmi hrbtenicami. Druzba se je menjala, kr sama po sebi. Par pogrebov je blo, ker so nam gume crkovale v 3000km, pa tega nismo vsi pravocasno zastopli. Tisti k smo prezveli, smo se premislili. Mrtvi in neumni si ne premislijo nikoli. Mrtev nisi. Mas sanso. Pa si se odlocil, da bos bedak. Izvoli. Srecno. Rip Klemen david tomaz jure gasper robi........se tud niso premislili. Snečer, Joker in Zivnorc 3
luxsa Objavljeno April 2, 2019 Opozori Objavljeno April 2, 2019 Ajde sralci,pardon znalci,a je gdo ze vozu tera force?, pa ne se norca delat.? Zivnorc in Kugelschreiber 1 1
Snečer Objavljeno April 2, 2019 Opozori Objavljeno April 2, 2019 pred 10 minutami, luxsa pravi: Ajde sralci,pardon znalci,a je gdo ze vozu tera force?, pa ne se norca delat.? prvo leto je vedno uganka, maček v žaklju, jaz bom počakal, da ulica potestira luxsa 1
Kugelschreiber Objavljeno April 2, 2019 Opozori Objavljeno April 2, 2019 4 minutes ago, luxsa said: Ajde sralci,pardon znalci,a je gdo ze vozu tera force?, pa ne se norca delat.? Pravkar mam caponorda v logatcu, gor gre drugi par teraforcev. Nic me ne moti na njej. Cez crte in zalivke grem bol lagodno kot na motorju s sportforce. Zadnja je bla legalna cca 6-7000km, po 8000 je zadaj vn pogledalo “platno”, prednja je tud precej mrtva. 80% fur v dvoje. Za nagib je OK. Podrsal sem moje, njene noznike, in oba bocna kovcka. V dezju sm capota vozil strasno malo, zato ne morm nc rect. 4 minutes ago, Snecer said: prvo leto je vedno uganka, maček v žaklju, jaz bom počakal, da ulica potestira Tera ni turing. Tera je zunaj ze par let. Zivnorc, luxsa, DAMI34 in 1 other 4
maus Objavljeno April 2, 2019 Opozori Objavljeno April 2, 2019 (popravljeno) pred 29 minutami, luxsa pravi: Ajde sralci,pardon znalci,a je gdo ze vozu tera force?, pa ne se norca delat.? jas ti moram priznat, da je nisam vozao okol in okol Popravljeno April 2, 2019. Popravil maus luxsa 1
DAMI34 Objavljeno April 2, 2019 Opozori Objavljeno April 2, 2019 pred 11 urami, Kugelschreiber pravi: To ni noben podatek. To je cvetober nekih misli, male crede butlov na enem zakotnem forumcku. ni problema, počakam tvoj bolj merodajen podatek pred 10 urami, Joker pravi: Gume ne pobere hitra vožnja skozi ovinke, niti normalna, četudi malo hitrejša, vožnja po AC pač pa "blinkanje TC-ja" pri pospeševanju iz ovinkov... to je pa itak najlepši del kronik 1
DAMI34 Objavljeno April 2, 2019 Opozori Objavljeno April 2, 2019 pred 34 minutami, luxsa pravi: Ajde sralci,pardon znalci,a je gdo ze vozu tera force?, pa ne se norca delat.? Veliko njih. O TeF pišejo v tej temi, pa tudi v GS temi. Zanimivo, še iskalnik jih zna poiskati: https://motosvet.com/tabla/search/?q="terra force"&updated_after=any&sortby=relevancy&search_and_or=and Wakasaki 1
Zivnorc Objavljeno April 2, 2019 Opozori Objavljeno April 2, 2019 pred 43 minutami, luxsa pravi: Ajde sralci,pardon znalci,a je gdo ze vozu tera force?, pa ne se norca delat.? ...a's taoriginalne že znucu? luxsa 1
luxsa Objavljeno April 2, 2019 Opozori Objavljeno April 2, 2019 20 minutes ago, Zivnorc said: .a's taoriginalne že znucu? P dve jurjih se mi zdi da ma se vec profila kot nova,1cm.? 36 minutes ago, maus said: jas ti moram priznat, da je nisam vozao okol in oko Posteno,bol k da si kej zmisls,al pa da se zlazes.? maus in Zivnorc 2
Snečer Objavljeno April 2, 2019 Opozori Objavljeno April 2, 2019 pred 2 urami, vandrovec pravi: Sedaj vidim, koliko manj problemov imam sam z gumami. Ne vem, kdaj sem jih zamenjal, ne beležim kilometrino, ne gledam indikatorjev...upam, da čim dlje zdrži preden postane oglata, bulasta ali gladka poleg ostalih problemov ti ne privoščim še težav z gumami Kugelschreiber in DAMI34 2
sesir Objavljeno April 2, 2019 Opozori Objavljeno April 2, 2019 (popravljeno) pred 18 minutami, Snecer pravi: poleg ostalih problemov ti ne privoščim še težav z gumami Jz pa se nisem mel dost problemov z ostalim in mi ste mi privoscili se z gumami in zato hvalite Mitas....in jz kreten verjel...in si tako nakopal tezave... Popravljeno April 2, 2019. Popravil sesir
bajkr88 Objavljeno April 2, 2019 Opozori Objavljeno April 2, 2019 kje bi staknu mitasko 3.0 17 spredi in za zadaj 3.5 16 ? za en starejš 125 motorček rabim...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se