sesir Objavljeno Julij 30, 2019 Opozori Objavljeno Julij 30, 2019 pred 1 minuto, Snečer pravi: Mitas z belim robom ne bi sedla, če pa bi serijsko pobarvali napis pa bi se še bolje prodajalo Jaz pa mislim,da na belem skuterju ful... Na motorju?na kakem coperju zgleda dobro al pa oldiju...
Snečer Objavljeno Julij 30, 2019 Opozori Objavljeno Julij 30, 2019 Pravkar, sesir pravi: Jaz pa mislim,da na belem skuterju ful... Na motorju?na kakem coperju zgleda dobro al pa oldiju... sem imel na mopedu conti z belim robom, sedaj imam gor MITAS neprimerno boljša guma, conti je mel dot 0259 sesir in maxxa 2
TakeALookAround Objavljeno Julij 31, 2019 Opozori Objavljeno Julij 31, 2019 pred 20 urami, Snečer pravi: v dvoje bolj objestno voziš? Zgleda... ? Kugelschreiber 1
sesir Objavljeno Avgust 1, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 @kronik kolko km naredis z gumo? Bil pri frendu...drugace vozi po pistu ima pa multistrado za pocasi za po cesti.....Pravi,da mu Mitas super za po cesti....da pa zal le 2000km zdrzijo.. Evo te imajo cca 500km
Snečer Objavljeno Avgust 1, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 pred 8 minutami, sesir pravi: @kronik kolko km naredis z gumo? Bil pri frendu...drugace vozi po pistu ima pa multistrado za pocasi za po cesti.....Pravi,da mu Mitas super za po cesti....da pa zal le 2000km zdrzijo.. Evo te imajo cca 500km ja saj taki so tvoji frendi, 2000km z mitasko al pa samo še na kavici
kronik Objavljeno Avgust 1, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 pred 9 minutami, sesir pravi: @kronik kolko km naredis z gumo? Bil pri frendu...drugace vozi po pistu ima pa multistrado za pocasi za po cesti.....Pravi,da mu Mitas super za po cesti....da pa zal le 2000km zdrzijo.. Evo te imajo cca 500km 3tkm (3,2tkm) sa onim čudnim osjećajem u trbuhu sesir 1
sesir Objavljeno Avgust 1, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 (popravljeno) pred 7 minutami, Snečer pravi: ja saj taki so tvoji frendi, 2000km z mitasko al pa samo še na kavici On ima to mts sam po mojih besedah za na kavo,ker pac po cesti vozi kuk ima casa...Z prejsnjo,ki zdrazala 2000 bili izleti na pijaco nod doma na Grobnik...pravi,da ga ne gane,da se mu dopade jo peljat! Popravljeno Avgust 1, 2019. Popravil sesir
DAMI34 Objavljeno Avgust 1, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 pred 5 minutami, sesir pravi: On ima to mts sam po mojih besedah za na kavo,ker pac po cesti vozi kuk ima casa...Z prejsnjo,ki zdrazala 2000 bili izleti na pijaco nod doma na Grobnik...pravi,da ga ne gane,da se mu dopade jo peljat! ampak gre tudi na pisto si zapisal. Jaz s prvo naredim cca 9 jurčkov. sesir 1
Xebec Objavljeno Avgust 1, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: Jaz s prvo naredim cca 9 jurčkov. prehitro voziš, pol pa predaleč prideš z eno gumo...treba bolj počas pa bo hitrej šla guma, sj ti je napisu klobuk me pa zanima kok hitr pol sneci voz da dela 15 jurjev z gumam. povprečna je tm okol 180+ pomoje... Kugelschreiber 1
sesir Objavljeno Avgust 1, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 (popravljeno) pred 10 minutami, DAMI34 pravi: ampak gre tudi na pisto si zapisal. Jaz s prvo naredim cca 9 jurčkov. Ni res! Nikoli z mitas niti z MTS...za pisto ima predelan gsxr750 le za tja..pac ponavadi ko ima cas se pelje na Grobnik zjale past... Popravljeno Avgust 1, 2019. Popravil sesir
DAMI34 Objavljeno Avgust 1, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 pred 1 minuto, sesir pravi: Ni res! Nikoli z mitas niti z MTS...za pisto ima predelan gsxr750 le za tja.. potem verjetno 2 jurja z zadnjo, pa nižji tlak pred 6 minutami, Xebec pravi: prehitro voziš, pol pa predaleč prideš z eno gumo...treba bolj počas pa bo hitrej šla guma, sj ti je napisu klobuk me pa zanima kok hitr pol sneci voz da dela 15 jurjev z gumam. povprečna je tm okol 180+ pomoje... to bom reku policaju, da mi rezerva utripa, pa da hitim da pridem čimprej do pumpe sesir in Xebec 1 1
sesir Objavljeno Avgust 1, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 pred 36 minutami, DAMI34 pravi: potem verjetno 2 jurja z zadnjo, pa nižji Zadnja ja...glede tlaka nisem vprasu a dvomim,ker ko mi montiral in sem jz hotu 2.3 met bil hud,da mora biti kot predpisano...
Tex Objavljeno Avgust 1, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 (popravljeno) 1 hour ago, sesir said: Bil pri frendu...drugace vozi po pistu ima pa multistrado za pocasi za po cesti.....Pravi,da mu Mitas super za po cesti....da pa zal le 2000km zdrzijo.. Evo te imajo cca 500km Fu**, urgentno in nujno menjaj frenda!!! Ne moreš met frenda, ki mu je Mitas všeč. Hjao! Popravljeno Avgust 1, 2019. Popravil Tex sesir, Xebec, Kugelschreiber in 1 other 4
sesir Objavljeno Avgust 1, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 (popravljeno) pred 17 minutami, Tex pravi: Fu**, urgentno in nujno menjaj frenda!!! Ne moreš met frenda, ki mu je Mitas všeč. Hjao! Ne...je vredi ded...plus kljub temu,da bil hud da morajo biti napumpane po predpisu se mu ni zdelo smisla prepirat z menoj...me pozna! Faca je! Vsak drzi svojo balanco... Mogoce zato nabavil airbag za pod kombinezon,ker vozi Mitas hmmm... Popravljeno Avgust 1, 2019. Popravil sesir
TakeALookAround Objavljeno Avgust 1, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 Kva more to letet, da sam 2k zdrzi
Snečer Objavljeno Avgust 1, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 Že gledam nov set za svojega, prepoceni je to, le 132,98 EUR, mogoče res manj držijo.
kronik Objavljeno Avgust 1, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 Pravkar, Snečer pravi: Že gledam nov set za svojega, prepoceni je to, le 132,98 EUR, mogoče res manj držijo. Kad prije Snečer divjaku jedan!!
Snečer Objavljeno Avgust 1, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 pred 1 minuto, kronik pravi: Kad prije Snečer divjaku jedan!! ne bom šel na touring force, so pretrde sesir 1
amateur Objavljeno Avgust 1, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 pred 9 minutami, Snečer pravi: ne bom šel na touring force, so pretrde Mitaske sem dal lani gor, opravil z njimi 10kkm, profila je še za 1 kkm. Nisem divjak, bil pa do Grčije. Meni so vredu. Brušenje kolen mi pa ni prioriteta.
Snečer Objavljeno Avgust 1, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 Pravkar, amateur pravi: Mitaske sem dal lani gor, opravil z njimi 10kkm, profila je še za 1 kkm. Nisem divjak, bil pa do Grčije. Meni so vredu. Brušenje kolen mi pa ni prioriteta. čak malo, 10k km si prevozil z mitaskami? kakšen motor in model gume? @kronik bereš tole? sesir in TakeALookAround 2
amateur Objavljeno Avgust 1, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 Pravkar, Snečer pravi: čak malo, 10k km si prevozil z mitaskami? kakšen motor in model gume? @kronik bereš tole? Motor ima 700 cm3, nisem divjak, popotnik tako kot ti, toliko je naneslo. Preden smo šli lani do Grčije, sem jih glede na obrabo in dolžino poti zamenjal pri 6kkm, pa je ostalo vsaj še za 2 kkm. A tip, grem pogledat. Piše Sport Force. Snečer 1
Snečer Objavljeno Avgust 1, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 Pravkar, amateur pravi: Motor ima 700 cm3, nisem divjak, popotnik tako kot ti, toliko je naneslo. Preden smo šli lani do Grčije, sem jih glede na obrabo in dolžino poti zamenjal pri 6kkm, pa je ostalo vsaj še za 2 kkm. A tip, grem pogledat. Piše Sport Force. morda NC700? ta ima tudi porabo goriva izjemno nizko odlična zadeva, če je to to
kronik Objavljeno Avgust 1, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 pred 12 minutami, Snečer pravi: čak malo, 10k km si prevozil z mitaskami? kakšen motor in model gume? @kronik bereš tole? Čitam, čudim se i dalje ne vjerujem!! bajkr88 in sesir 2
Snečer Objavljeno Avgust 1, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 pred 2 minutami, kronik pravi: Čitam, čudim se i dalje ne vjerujem!! Človek se je z Mitaskami peljal na tisoče kilometrov v Grčijo itd. pa je guma kar držala. In zaradi takšnih kot si ti, je v strahu pri 6k km preventivno menjal... Jaz pa ti pravim, da na relaciji zdrži tudi 13k km! iz prve roke Ko je mela 7k km+ sem se odpravil na otok Man in nazaj, z lahkoto.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se