DAMI34 Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 pred 1 minuto, Nearrain pravi: Vozil Mitaske na svojem BMW S1000R in kot sem Ze rekel. Mitas SF Je svoj denar zelo dobra guma. ni pa odlicno. Odlicne gume zal niso v cenovnem razredu Mitasa. IMHO tvoja obsesija z menoj, mojo vožnjo, kdaj sexam itd je bolana, tokrat ti brišem samo klobasanje, mnenje ostaja. Če mi stopiš dovolj na žulj ti bom brisal popolnoma vsako objavo, pa bova videla kdo koga kam poriva
Nearrain Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 1 minute ago, DAMI34 said: tvoja obsesija z menoj, mojo vožnjo, kdaj sexam itd je bolana, tokrat ti brišem samo klobasanje, mnenje ostaja. Če mi stopiš dovolj na žulj ti bom brisal popolnoma vsako objavo, pa bova videla kdo koga kam poriva Tok kot mi visi zate mi ni se nikol tok dobr stal. Nehaj se duvat in klobasat in bos neviden zame. zdej pa:Zane to dobro sta Je: Poki Misko!
DAMI34 Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 Pravkar, Nearrain pravi: Tok kot mi visi zate mi ni se nikol tok dobr stal. Nehaj se duvat in klobasat in bos neviden zame. zdej pa:Zane to dobro sta Je: Poki Misko! in potem se čudiš, da ti brišem post? Miško, Šeširu lažje dopovem kot tebi sesir 1
a79 Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 Mitas sf ali angel gt? Se vam ne zdi, da osebno podjebavanje ne sodi na forum oz tole temo? Zivnorc, DAMI34, siks in 1 other 3 1
Zivnorc Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 (popravljeno) pred 30 minutami, a79 pravi: 1. Mitas sf ali angel gt? 2. Se vam ne zdi, da osebno podjebavanje ne sodi na forum oz tole temo? ....malo za šalo, malo zares: 1. .... tudi nisi vedel, al so ti všeč ženske z velkimi joškami, al z malimi, dokler nisi probal...in se za ene odločil... 2. .......DA. Glej... poskusiti moraš oboje... pa se odločiti, katere pašeju tvojemu motorju, stilu... cestam, ki jih največ voziš...itd...itd... Popravljeno Julij 18, 2017. Popravil Zivnorc sesir, GoBobi in DAMI34 3
mladench Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 (popravljeno) pred 35 minutami, a79 pravi: Mitas sf ali angel gt? Se vam ne zdi, da osebno podjebavanje ne sodi na forum oz tole temo? Angel GT velik plus v dežju in v vožnji v dvoje (sredina več zdrži). Je pa dražja kot Mitas. Razliko v kilometrini pri sebi še ugotavljam Popravljeno Julij 18, 2017. Popravil mladench siks, sesir, DAMI34 in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 pred 5 minutami, mladench pravi: Angel GT velik plus v dežju in v vožnji v dvoje (sredina več zdraži). Je pa dražja kot Mitas. Razliko v kilometrini pri sebi še ugotavljam Angel GT je za odtenek manj športna, nudi malce manj užitka pri piljenju ven iz ovinka, po drugi strani pa malce bolj all round guma, torej v slabših pogojih malce bolj zanesljiva kot SF. Obe gumi sem vozil na SXu in GTju, povsod enako mnenje. Se pa strinjam s tabo, v dežju je angel GT špica. Obe sem pa že gnal 180km/h po AC brez problema. pred 39 minutami, a79 pravi: Mitas sf ali angel gt? Se vam ne zdi, da osebno podjebavanje ne sodi na forum oz tole temo? Napisal sem ti moja opažanja, sedaj samo še počakam, da se zmeša šeširu in neareinu, potem ti bom pa povedal, če podjebavanje spada sem. mladench in Zivnorc 2
mladench Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 (popravljeno) ma kolk ga jaz in marsikateri tu pili ven iz ovinka, neke razlike baš ne bo opazil... če že, mogoče v nagibu. Z mitasko prej prideš do roba tud pri 230km/h (njemčija, da ne bo pomote...) v dvoje sta mi ble obe kul v glavem, pri meni je bilo bistvo pri izbiri, kilometrina v dvoje in odzivnost v dežju, ker sem iskal za daljšo turo. ...pa naslednja bo mitaska Popravljeno Julij 18, 2017. Popravil mladench DAMI34, Zivnorc in ukica 3
Cartman Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 pred 3 urami, DAMI34 pravi: @sesirsi vozil SF+? Kako se je obnesla? Vse ostalo nabijanje lahko sproščaš v temi Pnevmatike-splošno, kajti dokler bom jaz Rumenkota in Suzukija na Mitaskah gledal, kako letita po jadranki pred mano in dokler bom KTMja gnal na polno v sport mode in v dvoje brez problemov (razenj lukenj ko jo prepuščam), do takrat ti ne bom nič verjel, niti ne bom dopuščal nekega brezveznega klobasanja tule, ker smo vse že 100x obdelali in prečvekali. Mislim, da smo dovolj iskušeni, da zaznamo celo razlike med letniki iste pnevmatike, tako da hvala za nasvete, a ne hvala Za zelo podoben denar kot SF+ dobim: Dami se dzouka. Sportforse+. Jaz za ta dnar ne dobim nic. Morda kake osnovne qualifire, pa so sf+ bol zabavne. Teradorce. Nisem vozil dost "terenskih" zadev, da bi lahko kompetentno presojal, ampak sem z njimi cist suveren na asfaltu. Na makadamu in terenu tud nisem mel potrebe po vec, ker pac ne znam vozit hitro. Pegi je zlezla povsod kjer sem mel namen plezat. Pa se Live from ride. Tdm850 s teraforce bo hmal brez noznikov. Res kul "terenska" guma. DAMI34, sesir in Zivnorc 3
KARMEN1 Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 Mitas SF vs Bridgestone Battlax T30 EVO GT? To je sedaj vprašanje
Snečer Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 še v reviji napišejo, da je odlična, najbrž se že kaj spoznajo... komu verjet? kaj po tvoje fali sf+, da ni tudi "sicer" odlična
Nearrain Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 (popravljeno) 11 minutes ago, Snecer said: še v reviji napišejo, da je odlična, najbrž se že kaj spoznajo... komu verjet? kaj po tvoje fali sf+, da ni tudi "sicer" odlična Ce je blo po tv in ce pise v revijí potem bo ze drzalo. Medijem je treba brezpogojno verjet. Mar ne? PS: a nisi bil ti tisti, kateri je kategoricno negiral vse teste ADV motorjev v katerih je GS dobil najboljso oceno. Ce je zmagal v nemskih medijih, je zamagal zato, ker je BMW nemska znamka. Ce pa v katerih drugih, pa zato, ker jih je BMW podkupil. Pa si ti misl zdaj. Popravljeno Julij 18, 2017. Popravil Nearrain 3nity, maxxa, Dark in 3 others 5 1
Snečer Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 zanimivo potem, da voziš bmwja, ne pa tudi mitask mene zanima tvoje mnenje, kaj fali sf+, da bi bil odlična...da se javi v tovarno DAMI34 1
Cartman Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 pred 3 minutami, Snecer pravi: še v reviji napišejo, da je odlična, najbrž se že kaj spoznajo... komu verjet? kaj po tvoje fali sf+, da ni tudi "sicer" odlična Revije gor revije dol.....tak cisti revialni kurac u celo, je bla celada xlite x602. Napisano je blo da je super, pa fajn, in ima odlicno zracenje. No, nima ga. Nima ga sploh. Tako da ne verjamem cist vsem, oziroma, nikomur nic vec. Dobronamenrne pripombe vzamem v obzir, neverjetna navdusenja in strasna razocaranja prec pobrisem. Pr nas je cena kljucni faktor. Ce bi bla sf+ 220€ par, bi jih prodali 40%manj. skalar36, Nearrain, 3nity in 6 others 4 5
izibajker Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 pred eno uro, KARMEN1 pravi: Mitas SF vs Bridgestone Battlax T30 EVO GT? To je sedaj vprašanje Če ne misliš na Grobniku kolenčke brusit, ali pa na ridah kakega wannabe VR46 lovit bo verjetno precej vseeno katere od teh gum daš gor. igc1, KARMEN1, GoBobi in 1 other 3 1
Nearrain Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 Zdaj pa resno. Eno vprasanje za Mitas struckote. Rad bi kupil Mitas SF za mojo Saturno dimenzij 140/70/17 in 110/70/17. Ker jih nisem upset najt v tej dimeziji pri nobenem prodajalcu jih ocitno Mitas ne proizvaja v tej dimenziji. Ali ima Mitas dat SF v tej dimenziji v bliznji prihodnosti? Vprasanje je namenjeno poznavalcem, kateri imajo vezo na "upravi" (ber:i s proizvajalcem) PS: kupil jih bi predvsem iz enega razloga. Ker so za to kar nudijo, POCENI ! . . . drugace jih tudi slucajno nebi pred 2 urami, Snecer pravi: zanimivo potem, da voziš bmwja, ne pa tudi mitask mene zanima tvoje mnenje, kaj fali sf+, da bi bil odlična...da se javi v tovarno BTW: Zvozil sem 1 par in 1/3 drugega para na BMW S1000R Prvi par sem zvozil do konca in po izkusnji z njimi jih verjetno nebi vec dal gor. Drug par sem namontiral zgolj za prodajo. Na kratko . . . Guma je dobra, samo ni zame na takem motorju. Za kaksen manj agresiven, sibkejsi motor bi bila odlicna, na S1000R pa me ni prepricala. sesir in Dark 2
Cartman Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 Glede na to da je v katalogu ni, je verjetno ne bo v bliznji prihodnosti. To sklepam po teraforce, ki je v meri 170/60-17(za LC g/s) se ni v trgovini, v je pa v katalogu. http://www.mitas-moto.com/international/products/motorcycle-road-tyres-1/motorcycle-sport-tyres/sport-force/ http://www.mitas-moto.com/international/products/motorcycle-trail-tyres/terra-force-r/ kaj hudica je saturna? Nearrain 1
Snečer Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 pred 2 urami, Cartman pravi: Revije gor revije dol.....tak cisti revialni kurac u celo, je bla celada xlite x602. Napisano je blo da je super, pa fajn, in ima odlicno zracenje. No, nima ga. Nima ga sploh. Tako da ne verjamem cist vsem, oziroma, nikomur nic vec. Dobronamenrne pripombe vzamem v obzir, neverjetna navdusenja in strasna razocaranja prec pobrisem. Pr nas je cena kljucni faktor. Ce bi bla sf+ 220€ par, bi jih prodali 40%manj. zanimivo glede xlite 602 jaz jo še sedaj uporabljam, nabavljena 2009 in za moje pojme ima odlično zračenje...tako mam, ko je spodaj ne vem, kaj te matra pri njej. pred 1 uro, Nearrain pravi: ...Na kratko . . . Guma je dobra, samo ni zame na takem motorju. Za kaksen manj agresiven, sibkejsi motor bi bila odlicna, na S1000R pa me ni prepricala. ti je drsela al kaj je blo, da ni zate? so se ti smejali sesir&co, ko si ustavil in bilo premium napisa? DAMI34 1
Nearrain Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 7 minutes ago, Snecer said: so se ti smejali sesir&co, ko si ustavil in bilo premium napisa? Predvsem in samo zaradi tega. Gradim namrec osebni image na mnenjih splosnega obcestva tu na Motosvetu. Dark, vuk76, TakeALookAround in 5 others 8
sesir Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 pred eno uro, Snecer pravi: še v reviji napišejo, da je odlična, najbrž se že kaj spoznajo... komu verjet? Po televiziji je tud bilo kako so otroci veselo pričakovali imigrantske otroke...kako pa če niso vedeli,da pridejo????Članki v motorevijah se plačujejo! Sam sebi!
Nearrain Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 pred 1 uro, Cartman pravi: ...kaj hudica je saturna? Gilera Saturno Bialbero 500
DAMI34 Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 pred 1 uro, izibajker pravi: Če ne misliš na Grobniku kolenčke brusit, ali pa na ridah kakega wannabe VR46 lovit bo verjetno precej vseeno katere od teh gum daš gor. meni ni, T30 je precej trda guma ST, prva mi sploh ni dobro sedla. Ker ima kobilico in lepo vozi bo mitas sploh zakon, pa še kilometrino bo naredila. Sicer pa bo že Ciko povedu KARMEN1 1
DAMI34 Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 pred 4 urami, Cartman pravi: Dami se dzouka. Ne, se ne več, mi naredite preveč dela. Moram povedati, za vse profesionalce, ki obvladajo motorje in zmorejo porivat vse in povsod na vsakršnih motorjih, da v kolikor so vozili 2014 in 2015 SF+, da nimajo niti malega pojma kaka je 2017, pa tudi ne 2016.
KARMEN1 Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 pred 40 minutami, DAMI34 pravi: meni ni, T30 je precej trda guma ST, prva mi sploh ni dobro sedla. Ker ima kobilico in lepo vozi bo mitas sploh zakon, pa še kilometrino bo naredila. Sicer pa bo že Ciko povedu Prvo imam EVO GT, zadnjo pa le EVO............ Meni se prva ne zdi trda. Sploh pa vidim, da se skoraj vsi tukaj dajete okoli enih treh modelov gum, drugega niti poznate ne Nearrain 1
ukica Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 pred 2 urami, Cartman pravi: ...Pr nas je cena kljucni faktor. Ce bi bla sf+ 220€ par, bi jih prodali 40%manj. Zadnji stavek pove vse, ja. Jaz se razmisljam ce jih bom obesil na tuno..Sem jo vozil 3-4 leta nazaj na fzs pa ni bilo pripomb..razen belih crt, ter zalivk..ampak to so skoraj vse.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se