DAMI34 Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 pred 9 minutami, KARMEN1 pravi: Prvo imam EVO GT, zadnjo pa le EVO............ Meni se prva ne zdi trda. Sploh pa vidim, da se skoraj vsi tukaj dajete okoli enih treh modelov gum, drugega niti poznate ne T30 sem vozil, ni za šarp vožnjo je ST guma, moped je silil ven iz ovinka, zadnja je naredila nekaj čez 5kkm in je bila dokaj dobra..to je to, GT pomeni da je ojačana in za težji motor, sploh mi ni jasno zakaj je na tvojem. Vozil sem pa tut obiličevo, pa Barum....ampak tema je o mitaskah in ti si nekaj vprašala, jaz ti pa povedal svoje mnenje. Torej če jaz ne sodim o tebi, ne vem zakaj bi ti o meni in mojem poznavanju.... KARMEN1 1
KARMEN1 Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 Saj nisem ciljala nate, ampak splošno..... GT so mi tokrat dali spredaj, ker sem prejšnjo veliko prej izrabila, kot zadnjo. DAMI34 1
Cartman Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 (popravljeno) pred 17 minutami, ukica pravi: Zadnji stavek pove vse, ja. Jaz se razmisljam ce jih bom obesil na tuno..Sem jo vozil 3-4 leta nazaj na fzs pa ni bilo pripomb..razen belih crt, ter zalivk..ampak to so skoraj vse. No, ma kaj je za razmislat? Drugo kupis ce: A si psihopatsko hiter in agresiven B mas viska €€ C si psihopatsko hiter in agresiven z viska €€ ostale potrebe te gume lahkotno pokrijejo . Popravljeno Julij 18, 2017. Popravil Cartman sesir in ukica 1 1
DAMI34 Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 pred 1 minuto, KARMEN1 pravi: Saj nisem ciljala nate, ampak splošno..... če je splošno, potem lahko vidiš da sploh ni debata okrog gum... sesir in KARMEN1 2
izibajker Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: Vozil sem pa tut obiličevo, pa Barum.... Evo Dami, tule sva si pa total v sorodu... Ko smo vozili barumke smo to vozili, pa se nismo nič obremenjevali kaj bi bilo, če bi bilo, kako bi bilo.... če bi imeli to in to.... Tudi zato, ker ni bilo neizmerne izbire kot danes. In ta izbira nas pripelje do tega, da še bolj izbiramo... Sori za moj , se mi zdi da mi vsi skupaj v vsem malo pretiravamo, tako dobronamerno sem tole kost vrgel... DAMI34, GoBobi in Mavti 3
KARMEN1 Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 pred 3 urami, DAMI34 pravi: če je splošno, potem lahko vidiš da sploh ni debata okrog gum... Aha, ok, šele sedaj zastopim . Ok, glih ko vztrajate, bom naslednjič probala Mitaske. Pa saj sem jih imela na fazerci, ampak sem jo potem prodala, tako da sem naredila samo kakšnih 2000 km in ne morem presodit, kako so se obnesle do konca
DAMI34 Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 pred 2 minutami, izibajker pravi: Evo Dami, tule sva si pa total v sorodu... Ko smo vozili barumke smo to vozili, pa se nismo nič obremenjevali kaj bi bilo, če bi bilo, kako bi bilo.... če bi imeli to in to.... Tudi zato, ker ni bilo neizmerne izbire kot danes. In ta izbira nas pripelje do tega, da še bolj izbiramo... Sori za moj , se mi zdi da mi vsi skupaj v vsem malo pretiravamo, tako dobronamerno sem tole kost vrgel... se strinjam, na Barumu sem bil skoz posran, sploh v nagibih in mokrem Vendar, vsaj nekaj bi lahko znali ločiti: Kaj je ST (sporttouring guma) in kaj Sport ali Hypersport kaj je bicompound, kaj monocompound...itd, drugače je pa vse napisano na straneh proizvajalca, torej čemu je guma namenjena od tega, da lahko za posamezen motor uporabimo: find tire 4 my bike, ali pa poiščemo gumo ki je primerna našemu načinu vožnje. In ne, ni vse ista pašta kot nekateri pravijo, sem zvozil prav vse bridgestonke, pa kombiniral ST in hypersport gume, pa še vedno iščem zadnjo, ki bi imela: fantastičen oprijem (v vseh pogojih) in vsaj 10000km v dvoje Igi Pop, KARMEN1, GoBobi in 1 other 3 1
sesir Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 Bbivši barumkar,zdaj mitas man hitreje briše ko jz tipkam KARMEN1 1
DAMI34 Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 pred 1 minuto, sesir pravi: Bbivši barumkar,zdaj mitas men hitreje briše ko jz tipkam zato ker klobasaš, zato...no povej, kaj si pametnega v temi Mitas napisal zadnji 2 uri? Recimo nasvet za ali proti nekomu, ki ne ve? sesir, KARMEN1 in bajkr88 3
sesir Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 Pol smatraš,da je tvoje hvaljenje mitaske nasvet? Daj vsakič ko jo hvališ še pripiši,da si prej vozil Barum gume in to na motorju...
DAMI34 Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 pred 1 minuto, sesir pravi: Pol smatraš,da je tvoje hvaljenje mitaske nasvet? Daj vsakič ko jo hvališ še pripiši,da si prej vozil Barum gume in to na motorju... lej še 1x, kar pokaži in dokaži,kje hvalim Mitasko po nepotrebnem, pa dobro razmisli, da ni to slučajno samo moj vtis. Potem si vzemi še nekaj časa in preberi vseh 66 strani in prosim označi vse člane, ki so gumo pohvalili, da jim odgovarja. Zakaj? Da jih vse tule javno objavimo, kot sramotilce in lažnjivce na čelu z Damijem. Bo to v redu, boš potem srečen in prenehal nabijat ali bi rad da te malo zablokiram??
KARMEN1 Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 Ob 13. 7. 2017 ob 7:30, Snecer pravi: Tu vidim v napovedniku moto.si Mitas Iz njihove strani vsebina. http://moto.si/nase-izdaje/revija-motosi/product/8-motosi-st-53 In nadaljevanje zgodbe? Bostjan L 1
Igi Pop Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 Tri sezone vozim Mitas in sem zadovoljen z njimi. Sem pa bumbar in ne opazim kakšne razlike po letnikih. Na zalivkah me je tolikokrat premaknilo z enduro in Dunlop gumami, da tega sploh ne jemljem resno. bajkr88, ukica, sesir in 3 others 6
Snečer Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 pred 5 minutami, KARMEN1 pravi: In nadaljevanje zgodbe? v trafiki s penezi, al kaj si mislila? KARMEN1 1
motom Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 T30 sem predcasno dal dol...zdrse zadnje bi se prenesel...nepricakovani zdrsi sprednje pa so mi nagnali strah.. Diablo rosso corsa odlicen oprijem... domet pa preslab. Sportsmart nekaj boljsa kot T30... še vedno pa preslab oprijem. Mitas od vseh naštetih najboljsi kompromis. Cena je le se dodaten plus. TOMCAT, GoBobi, KARMEN1 in 3 others 6
motom Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 Pa še doseg T30 previdoma 6000 Diablo rossa corsa 3500 Sportsmart 5500 Mitas sf 5000 Voznja 50sam /50 v dvoje DAMI34, GoBobi, sesir in 1 other 4
giro Objavljeno Julij 24, 2017 Opozori Objavljeno Julij 24, 2017 Kar se tiče SF+ na hornet 900, zdržala zadnja 3,5Tkm gorenjsko/primorskih cest. Stil vožnje: tak kakor da bi se skoz mal mudil... Zelo zadovoljen, brez pripomb, moram rečt, da jih toplo priporočam. V hladnejšem začetku sezone me je na 4mm-ih sportsmartke dvakrat tako odneslo, da sem se odločil, da jih prestavim na poletje/evo zdaj bodo ravnopravšnje za pokurit/. Iskal sem eno alternativo in nabavil SF+, v glavnem je prevagal tale forum. Zivnorc, DAMI34 in mladench 2 1
basbas Objavljeno Julij 24, 2017 Opozori Objavljeno Julij 24, 2017 Ali je mogoče kdo montiral mitas s.f. na bmw r 1150r .Ima predpisano 170 vendar te dimenzije mitas nima v ponudbi .180 pa ne vem ,će gre gor ,čeprav mi zdajšnja Conti. trail attack na meter pokaže 180 .pa je guma 170/60. Lp
Cartman Objavljeno Julij 24, 2017 Opozori Objavljeno Julij 24, 2017 pred 58 minutami, basbas pravi: Ali je mogoče kdo montiral mitas s.f. na bmw r 1150r .Ima predpisano 170 vendar te dimenzije mitas nima v ponudbi .180 pa ne vem ,će gre gor ,čeprav mi zdajšnja Conti. trail attack na meter pokaže 180 .pa je guma 170/60. Lp R1150R ima 5 colski kanal. to je OK tudi za 180. Kolega je na njem vozil 180/55 dunlopko roadsmart, in zdaj contija roadattack. Mitas SF+ 180/55-17 je opazno ožja od dunlopke enakih mer. Sklenpam da bi moralo it BP BTW, r1150s je imel vizualno enaka kolesa kot r1150r, pa širši kanal, 5.5 cole. basbas 1
basbas Objavljeno Julij 24, 2017 Opozori Objavljeno Julij 24, 2017 Bom kar probal ,enkrat sem že mel neko danlopko 180 gor pa mi je malenkost podrsala po ohišju kardana . Hvala za info .Lp
Slow Objavljeno Julij 25, 2017 Opozori Objavljeno Julij 25, 2017 Mitas E-08 po cca. 9k km. Je normalno, da so se tako OK? Zadnja. Prednja; malo slabsa slika. DAMI34, igc1 in Zivnorc 1 2
Zivnorc Objavljeno Julij 25, 2017 Opozori Objavljeno Julij 25, 2017 (popravljeno) ... če si SLOW ... je to čisto normalno, da je to še o.k. ... če bi bil FAST....pa bi jo bilo verjetno precej manj... .... če pa bi bil RACE.... je pa verjetno ne bi bilo več... sploh... Popravljeno Julij 25, 2017. Popravil Zivnorc igc1, DAMI34, Slow in 2 others 2 3
giro Objavljeno Julij 26, 2017 Opozori Objavljeno Julij 26, 2017 Ob Monday, July 24, 2017 ob 14:46, giro pravi: Kar se tiče SF+ na hornet 900, zdržala zadnja 3,5Tkm gorenjsko/primorskih cest. Stil vožnje: tak kakor da bi se skoz mal mudil... Zelo zadovoljen, brez pripomb, moram rečt, da jih toplo priporočam. V hladnejšem začetku sezone me je na 4mm-ih sportsmartke dvakrat tako odneslo, da sem se odločil, da jih prestavim na poletje/evo zdaj bodo ravnopravšnje za pokurit/. Iskal sem eno alternativo in nabavil SF+, v glavnem je prevagal tale forum. ... še stanje danes: (110 konjev jo je pojedl v 1.1mm/1000km) Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno Julij 26, 2017 Opozori Objavljeno Julij 26, 2017 @giro ... s čim pa ti futraš te konje? ukica, Wakasaki, giro in 1 other 1 3
DAMI34 Objavljeno Julij 26, 2017 Opozori Objavljeno Julij 26, 2017 pred 19 minutami, giro pravi: ... še stanje danes: (110 konjev jo je pojedl v 1.1mm/1000km) enako porabo imam jaz, DOT 2017?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se