DAMI34 Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 Tracer 700 GT 2019 Erik99, fazerčk in RobiRoberto 3
bosa Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 pred 3 urami, DAMI34 pravi: Tracer 700 GT 2019 Samo barve so pa samo za na pogreb, same sivo črne depresivne barve.....no, tale zgoraj je še za silo....motorizem mi od zmeraj predstavlja veselje, življenje.... taljani ne farbajo u sivo.....
krucymucy Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 22 minutes ago, xtzs said: taljani ne farbajo u sivo..... Ja, vcasih se farbajo ne.
DAMI34 Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 pred 52 minutami, xtzs pravi: Samo barve so pa samo za na pogreb, same sivo črne depresivne barve.....no, tale zgoraj je še za silo....motorizem mi od zmeraj predstavlja veselje, življenje.... taljani ne farbajo u sivo..... kaj pa vem, politika podjetja, dvomim da dizajnerji odločajo, al pa vtis, da deluje bolj kot jurjak in resen moped. Bog ve kaj bo šele tule za zamenjat. Šala, zna bit da bo imel iste komponente kot 900.
krucymucy Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 (popravljeno) Ja. Kufre pa ogledala. Men je mal zal da nisem sel 700 probat. Lazji in svohotnejsi mopedi so zabavni. Ce bi imela alu okvir in usd vilice bi jo pa vzel. Popravljeno Oktober 8, 2018. Popravil krucymucy
DAMI34 Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 pred 2 minutami, krucymucy pravi: Ja. Kufre pa ogledala. Men je mal zal da nisem sel 700 probat. Lazji in svohotnejsi mopedi so zabavni. Ce bi imela alu okvir in usd vilice bi jo pa vzel. če kaj vem ne bi bil zadovoljen, pa četudi bi koštala 6k€ sploh pa ko si navajen od jurja dalje, ti pri 650 kako bi napisal "vse pade dol"
krucymucy Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 (popravljeno) 32 minutes ago, DAMI34 said: če kaj vem ne bi bil zadovoljen, pa četudi bi koštala 6k€ sploh pa ko si navajen od jurja dalje, ti pri 650 kako bi napisal "vse pade dol" Itak nisem bil se z nicemer zadovoljen. Navajen na jurja. Kot da sem z jurja pa kdaj sel vec kot 120? Edino saltat ni treba tolk. Popravljeno Oktober 8, 2018. Popravil krucymucy
DAMI34 Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 pred eno uro, krucymucy pravi: Itak nisem bil se z nicemer zadovoljen. Navajen na jurja. Kot da sem z jurja pa kdaj sel vec kot 120? Edino saltat ni treba tolk. nisem napisal navajen diujat
Rubuz Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 (popravljeno) 2 hours ago, krucymucy said: Ja. Kufre pa ogledala. Men je mal zal da nisem sel 700 probat. Lazji in svohotnejsi mopedi so zabavni. Ce bi imela alu okvir in usd vilice bi jo pa vzel. Jaz sem 700 tracerko vozu. Men je bla hudo fun...kot nek picikel. Res lahek motorček za pelat. Morem pa povedat da sem jo vozu na Raceland pisti v Krškem, kjer so itak samo ovinki in kratke ravnine. Verjamem da bi mi na pravi cesti hitro ratala dolgočasna. Popravljeno Oktober 8, 2018. Popravil Rubuz krucymucy 1
krucymucy Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 4 minutes ago, Rubuz said: Jaz sem 700 tracerko vozu. Men je bla hudo fun...kot nek picikel. Res lahek motorček za pelat. Morem pa povedat da sem jo vozu na Raceland pisti v Krškem, kjer so itak samo ovinki in kratke ravnine. Verjamem da bi mi na pravi cesti hitro ratala dologočasna. Meni ne bi najbrz. LC4 640 SM mi je bil najljubsi motor. Pac za vozit se okol hise. Za kam dlje pac ni, predvsem zaradi sedeza. Za AC pa sploh ne.
Snečer Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 pred 2 urami, krucymucy pravi: Ja. Kufre pa ogledala. Men je mal zal da nisem sel 700 probat. Lazji in svohotnejsi mopedi so zabavni. Ce bi imela alu okvir in usd vilice bi jo pa vzel. versys 650 si imel na voljo, res pa je, da bi se ti potem prijatelji smejali...
krucymucy Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 Just now, Snecer said: versys 650 si imel na voljo, res pa je, da bi se ti potem prijatelji smejali... Ne kupujem stvari ki mi niso vsec. Pa slabo izkusnjo imam s kawasakijem.
Snečer Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 Pravkar, krucymucy pravi: Ne kupujem stvari ki mi niso vsec. Pa slabo izkusnjo imam s kawasakijem. vizualno presega tracer 700 in 900 jaz sem prepričan, da je takemu rejserju pod častjo, da si kupi 650ko in da je res smeh pred gostilno
krucymucy Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 (popravljeno) 6 minutes ago, Snecer said: jaz sem prepričan, da je takemu rejserju pod častjo, da si kupi 650ko in da je res smeh pred gostilno Rejser? Sem kdaj to kje napisal? Spomladi bom kupil 689 kubicen motor. Da mi bo pod castjo pred gostilno. Popravljeno Oktober 8, 2018. Popravil krucymucy MiNa 1
Snečer Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 pred 17 minutami, krucymucy pravi: Rejser? Sem kdaj to kje napisal? Spomladi bom kupil 689 kubicen motor. Da mi bo pod castjo pred gostilno. tudi znamka je pomembna
krucymucy Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 1 minute ago, Snecer said: tudi znamka je pomembna Nekaterim vam dosti pomeni ja. sesir in TakeALookAround 2
Snečer Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 pred 7 minutami, krucymucy pravi: Nekaterim vam dosti pomeni ja. To so tvoje besede, da bi se ti smejali, če bi se pripeljal z nečim pod jurja in "neugledno" znamko. Pač si v takšni družbi. Meni se zdi tracerka 700 soliden motorček, vse kar imajo "veliki", segment, ki največ ponuja in je najbolj versatile. In to se danes prodaja, ker je uporabno, vozno, ugodno itd. Za gostilno pa bo vedno preslabo, vedno se bo kdo našel, ki te lahko "kupi". Erik99, skalar36 in Gonca 3
krucymucy Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 1 minute ago, Snecer said: To so tvoje besede, da bi se ti smejali, če bi se pripeljal z nečim pod jurja in "neugledno" znamko. To sem ti napisal da te skinem s kurca pred petimi leti, ker si bil isto dosadan kot sedaj. TakeALookAround in bajkr88 2
sesir Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 (popravljeno) pred 5 minutami, Snecer pravi: Za gostilno pa bo vedno preslabo, vedno se bo kdo našel, ki te lahko "kupi". Raje sem si registriru varadero 125 in se vozu kot,da bi imel H2r (sposojeno) in gumo "polozeno" kot ti. Imel joj razlicnih mopijev..Vsi bili zame in moji! Popravljeno Oktober 8, 2018. Popravil sesir krucymucy 1
Snečer Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 pa ma kdo h2r v slo registriran?
sesir Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 Pravkar, Snecer pravi: pa ma kdo h2r v slo registriran? Saj R ne gre registrirat...
Snečer Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 Pravkar, sesir pravi: Saj R ne gre registrirat... vem, tudi posodi ti ga noben... sesir 1
sesir Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 pred 3 minutami, Snecer pravi: vem, tudi posodi ti ga noben... Ne vem...ne poznam koga,ki bi ga imel....da se zdrav bi ga ziher ze nekje nekak sprobu...
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 12 minutes ago, Snecer said: In to se danes prodaja, ker je uporabno, vozno, ugodno itd. Mah.....mene zmer mal na rit vrze. Tole se je prodalo v prvih 6 mescih. 5000kosov g/s1200!?! Pa “niti jurja” tracerjev 700.
Snečer Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 saj gska ja tracerka za gostilno Gonca 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se