corleone48 Objavljeno Avgust 7, 2023 Deli Objavljeno Avgust 7, 2023 Hvala za odgovor,toda roko na srce,sem prejadral,ne presrfal,cel svet,ma kaj uprabnega,nisem dobil.Hvala še enkrat...ma če bi ti dami kaj najdel,plačam čevape in šestorček pira. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Avgust 7, 2023 Deli Objavljeno Avgust 7, 2023 pred 2 minutami, corleone48 pravi: Hvala za odgovor,toda roko na srce,sem prejadral,ne presrfal,cel svet,ma kaj uprabnega,nisem dobil.Hvala še enkrat...ma če bi ti dami kaj najdel,plačam čevape in šestorček pira. Kolikor je meni znano, je mozno dobit podkvico od sw motech, ki ima sraufe tako razporejene da gre gor… edino ni nujno da ti bo potem tank torba kot ulita glede na obliko tanka. obstajajo pa se vedno nahrbtniki… s katerimi se da cist ok prezivet:) pa se pasejo na vse motorje:))) vandrovec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 7, 2023 Deli Objavljeno Avgust 7, 2023 pred 7 minutami, corleone48 pravi: Hvala za odgovor,toda roko na srce,sem prejadral,ne presrfal,cel svet,ma kaj uprabnega,nisem dobil.Hvala še enkrat...ma če bi ti dami kaj najdel,plačam čevape in šestorček pira. verjem, da ti najdem!!! pa dejva na pm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Avgust 7, 2023 Deli Objavljeno Avgust 7, 2023 Kakšen šušmar ti kaj zvari mogoče...ne verjamem, da se aftermarket proizvajalcem splača delat nekaj za par butičnih motorjev, kateri so že narejeni za drug namen uporabe in si redkokateri njihov lastnik želi obešat še kovčke gor. 🙂 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno November 7 Deli Objavljeno November 7 (popravljeno) Lepe k hudič 😀 https://www.motorcyclenews.com/news/new-bikes/2024/november/mv-agusta-ottantesimo-collection/ https://www.motorcyclenews.com/news/new-bikes/2024/july/mv-agusta-superveloce-1000-serie-oro/ Popravljeno November 7. Popravil Luka66 RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se