elbarto Objavljeno December 28, 2004 Opozori Objavljeno December 28, 2004 Alo izseljenci v kotlino, mariborčani mamo danes tekmovanje. Vljudno vabljeni Informacije dobite v naši temi. :OK: El BArto
Gianni Objavljeno Februar 9, 2005 Opozori Objavljeno Februar 9, 2005 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Kuojjj zde zasavci, a kr spimo :alien1: ..jst sm se zbudu...že :OK: :OK: :OK: ..ajde ugibajmo zakaj :eek: :yea1: :xx:
viking Objavljeno Februar 10, 2005 Opozori Objavljeno Februar 10, 2005 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Kuojjj zde zasavci, a kr spimo :alien1: ..jst sm se zbudu...že :OK: :OK: :OK: ..ajde ugibajmo zakaj :eek: :yea1: :xx: ← Ne bom nč ugibal sam mal levo na slikco pogledam pa vse vidm :OK: Lepi moped ni kej :yea2: zdej pa čakamo sam še lepo vreme, da ga mal stestiramo na Podmej :yea2: Pa velik srečnih kilometrov!
Ervina Objavljeno Februar 10, 2005 Opozori Objavljeno Februar 10, 2005 Gianni! Čestitke za nouga mopeda!!! Velik varnih kilometrou, nubjanga šturastga suseda... A je spet Fredi?
vrho1679 Objavljeno Februar 10, 2005 Opozori Objavljeno Februar 10, 2005 Kuga ti to res al se zajbavaš :blink:
Gianni Objavljeno Februar 10, 2005 Opozori Objavljeno Februar 10, 2005 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Kuojjj zde zasavci, a kr spimo :alien1: ..jst sm se zbudu...že :OK: :OK: :OK: ..ajde ugibajmo zakaj :eek: :yea1: :xx: ← :yea2: ..Ja kumi čakam,...sm se ze nekaj metrov pelu in je adijo :devil: ....vrti se ku dvotakt in butne z mesta ko katapult, nenormalno :krneki: ...prvi motor ko me je v prvih deset metrov totalno presral :oops: ker ni blo normalno..skor z zica dol padu..je blo mrzlo ko hudic, men pa vroce ko polet..za na podmejo pa verjetno ne bo, bo po moje neroden :hmm: al pa tut ne, bo bolj za kako daljšo progo....bomo vidl. Sam je pa lep ku....ah ne morm povedat :friend1: :wub: :wub: :wub: Po moje bom na šiht sam še za gume hodu.. :wacko:
Gianni Objavljeno Februar 10, 2005 Opozori Objavljeno Februar 10, 2005 Gianni! Čestitke za nouga mopeda!!! Velik varnih kilometrou, nubjanga šturastga suseda... A je spet Fredi? ← Ne ne....Ervina ta je pa ženskega spola, si se ne upam dat imena, da ji slučajno ne bi bil vsec, :blush:...bom probal stuhtat nekaj kar bi ji bilo vsec. :love1:
Gianni Objavljeno Februar 10, 2005 Opozori Objavljeno Februar 10, 2005 Kuga ti to res al se zajbavaš :blink: ← :slap: :slap: ....bul pu tih, de te na sliš klele na forumi, zdej spi u garaz...Ja moped je v garazi. :worship: :yea1: :yea1: Zakuga bi se pa zajbaval :unsure: :blush: :topic: :D :D :D :D
premza Objavljeno Februar 10, 2005 Opozori Objavljeno Februar 10, 2005 Ko bom kaj mimo hodil, pridem pogledat tole čudo... :eek: Ko se bo ogrelo, boš dal pa en krog! Bom čist počasi peljal... :whistle:
dr.looney Objavljeno Februar 16, 2005 Opozori Objavljeno Februar 16, 2005 gianni čestitke :OK: :OK: pa velik varnih km. pa de bo kmal toplo :OK: :OK: :OK: dr.looney :devil:
premza Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 (popravljeno) Prišla je pomlad Prišla je pomlad, mraz je za kozlat, ceste so en skret, peska za znoret. Bi še nekak blo, če b' bolš kazalo, pa menda spet bo sneg nafukalo. Naj kdo kaj stori, men se voz't mudi, Od čakanja se mi že mal megli. premza Jebat ga, mi pač špila. :D Kot vedno. :whistle: Popravljeno Marec 2, 2005. Popravil premza
Ervina Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 Bogi revček. :friend1: Sej bo bolš. Oblubim. Enkrat junija, al pa julija.
vrho1679 Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Prišla je pomlad Pomlad čaka, de jst mutorja iz servisa dubim .)
Gianni Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Pomlad čaka, de jst mutorja iz servisa dubim .) ← Pa de jst naberem PENEZE de gam registriru, ce ne sem kr na puf vozu... :oops: KUOJJJJ ZDEEEEE M.K..............Zasavski forum je čist crknu....a bomo kej pisal...Al se bomo kej zmenl za kako Polno Luno ?... :OK: :kva2: :kva2: :kva2:
premza Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Zasavski forum je čist crknu....a bomo kej pisal...Al se bomo kej zmenl za kako Polno Luno ?... :OK: :kva2: :kva2: :kva2: ← Jaz sem se enkrat pred novim letom :hmm: ...al tam nekje :? , že nekaj menu, ampak glede na čas in stanje v kakem sem bil :whistle: dogovori niso bli kaj prida! :lol1: Danes sem šel plug odajavt, pa je teta za šalterjem rekla, da motorjev ni treba več odjavlat. Tko mam zdaj neregistriran motor, s tablico in prometno, nalepk pa itak ne bo več. Zakaj bi sploh registriru... :naughty: :xx: :whistle:
vrho1679 Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 PRODAM MUTOR ALI MENJAM ZA MOTORNE SANKE :SS
dr.looney Objavljeno April 21, 2005 Opozori Objavljeno April 21, 2005 kva je dej zasavci.....a še kar spite zimsko spanje :eek: :eek: :kva2: :naughty: dr.looney :devil:
vrho1679 Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 kva je dej zasavci.....a še kar spite zimsko spanje :eek: :eek: :kva2: :naughty: dr.looney :devil: ← To ne, sam smo si najdel neki buljšga kot je udrihanje po tipkovnici - furamo se namreč :P :) . Men se zdi de sem vaju enkrat videl, k sta se čez Kisovec peljala. In sta z XJR zadovoljna? Lep pozdrav
vrho1679 Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 Budnica tudi letos bo. In sicer ste vabljeni vsi ki imate malo volje,prostega časa in kak motor ki še diha : V NEDELJO , 01.05.2005 OB 6 URI PRED HOTEL MEDIJSKE TOPLICE NA IZLAKAH , KJER JE START BUDNICE. Budnica bo potekala po treh zasavskih občinah :ZAGORJE,TRBOVLJE,HRASTNIK, kjer se bo tudi zaključila z blagoslovom motorjev in seveda naših lačnih želodcev.... ( Hrane in pijače bo dovolj..... ) Bridte ke pugliedat ne, mat kurbla... :yea1:
dr.looney Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 To ne, sam smo si najdel neki buljšga kot je udrihanje po tipkovnici - furamo se namreč :P :) . Men se zdi de sem vaju enkrat videl, k sta se čez Kisovec peljala. In sta z XJR zadovoljna? Lep pozdrav ← bo že držalo :yea1: xjr je pa tak al tak najboljši in najlepši motor :blush: :OK: .) .) :whistle: a na podmejo se kej vozte? dr.looney :devil:
vrho1679 Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 bo že držalo :yea1: xjr je pa tak al tak najboljši in najlepši motor :blush: :OK: .) .) :whistle: a na podmejo se kej vozte? dr.looney :devil: ← Se sam ne prevečkrat, ker pol začne preveč jet. :P
vrho1679 Objavljeno Maj 7, 2005 Opozori Objavljeno Maj 7, 2005 Srdacan poydrav iy Srbije matkurbla :beer2:
vrho1679 Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 ZAGORJE OB SAVI ( Kisovec obrtna cona - EVJ ) Sobota 27.08. ob 16h neuradni trening Nedelja 28.08. od 8h do 19h uradni trening in dve dirki ( glej plakat ) plakat.doc
robberrt Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 V soboto smo naročili lepo vreme, gorenjska sekcija organizira skupinsko vožnjo na primorsko in nazaj, s skupnim druženjem in kosilom v gostilni Bolero v Naklem (blizu Kranja). Za zaključek pa se skupaj odpravimo pogledati na motozbor ki se bo odvijal na Bled-u. več na : http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...335#entry574127 Vabljeni v čim večjem številu, vstopnine ni, prispevkov ne bomo pobirali, voda bo zastonj(čeprov smo gorenjci), hrano in bencin si pa plačate sami Stil vožnje bo LaganoTuristički. V kolikor se iz katerih drugih krajev zmenite da se pridružite, sporočite točko kjer se dobimo. Lp, Robberrt
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se