Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
7 minutes ago, thumper said:

hmm ..tole mi pa ne gre skupaj ...

Tam ni locirana slučajno. Balast na tisti skrajni točki motorja baje pomaga kompenzirati določene probleme pri Ducatijevi vodljivosti v ovinku. Pomaga, ne rešuje. Pač če so morali nekaj nekam dat, je tam prišlo nekako prav. Tako pač pravijo.

Krilca pa delujejo v vožnji naravnost, v ovinku nimajo velikega vpliva.

Popravljeno . Popravil dlicen
Objavljeno

Pa še moštvo svetovnega prvaka:

GP1.jpg.c626ec6a184f355592323edc039f7e64.jpg

GP2.jpg.0fddb9deae65f58581af60fd46eb83f8.jpg

GP3.jpg.8c48b4816e1517164511c283bfbf2f60.jpg

• Všeč mi je 3
Objavljeno

ma nej gre rossi mal u tri krasne. in usi njegovi posnemovalčki tudi. Prvak bi mogu met gor 1. o tem se neb smelo debatirat sploh. Casey je bil togledno dec na mestu. Ne razumem moštev de tega ne dajo v pogodbo. jebemti prvaka z naključno cifro na kareni.....

Objavljeno (popravljeno)

Nekoč je dirkač bil dirkač. Danes je brend. In to se splača tudi moštvom: €$€$€€$€$$€!

Objavljeno

Si šef marketinga za Repsol. kaj bi raj mel v svojih prospektih? no1 al 27? 

casey-stoner-of-australia-rides-the-repsol-honda-team-honda-during-picture-id129194474

Image result for stoner honda

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Mater ta Repsol pa je že malo dolgočasen :)..... verjetno pa je to ena izmed najdaljših navez v motošportu (kar je tudi spoštovanja vredno). 

Cartman vidim da te malo nostalgija daje :) .... marketingarji so celo v F1 posnemali to personalizacijo. 

Letos bo res potrebno imeti veliko športne sreče za osvojitev naslova, ker je po moje konkurenca izredno močna. Sam bom držal pesti za Rossija vendar pa ne bom nič kaj jezen ob zmagah Vinalesa, Marqueza, Lorenza, Dovija, Iannoneja, Pedrose, Cruchlowa....saj bodo dirke sigurno pestre in zanimive. Jezen bom pa na vsakega, ki bo zmagal z 15sek prednostjo :) .... no tu malo lažem.... razen na Rossija :).  

Objavljeno
pred eno uro, danci1973 pravi:

To:

rh11.jpg

Uf, še dobro, da znajo pri Repsolu pametno razmišljat in jim kaj takšnega ŠE ZAENKRAT ni padlo na pamet. Upam, da se bo številka 46 zaradi žalosti prej upokojila. ;)

Objavljeno
pred 20 urami, Rossi pravi:

DL650: booring... pocak se mal pa bos vidu. Taka bajanja so cist bv...

Pozdravljen @Rossi - č ... verjetno si mislil boring in se je pojavil tiskarski škrat v tvojem tipkanju?
Zakaj bajanja, to je realnost ne pravljice. A ne spremljaš zadeve po ostalih medijih, kot samo na MS?

Objavljeno (popravljeno)
2 hours ago, Cartman said:

Si šef marketinga za Repsol. kaj bi raj mel v svojih prospektih? no1 al 27?

Ha, odgovor z marketinškega stališča sploh ni preprost, po mojem. Lastnik številke 1 se spreminja in jo načeloma ima vsako leto nekdo drug. Številka npr. 46 (ali 93) pa se točno ve, čigava je, dovolj je samo, da jo vidiš, tudi brez konteksta (motorja,...). Te psihologije so precej naštudirane. Če se postavim v kožo današnjega mulca - mislim, da bi mi bilo pomembneje, da zlivam isto olje kot Rossi (ali MM,....), kot pa olje svetovnega prvaka. Časi so se spremenili. Vse je brend, danes.

Kar pa ne pomeni, da to nujno podpiram, da ne bo pomote. V bistvu mi je kar vseeno. Nikoli še nisem kupil artikla s številko gor (razen konfekcijske).

Objavljeno
41 minutes ago, IBA said:

Mater ta Repsol pa je že malo dolgočasen :)..... verjetno pa je to ena izmed najdaljših navez v motošportu (kar je tudi spoštovanja vredno). 

Cartman vidim da te malo nostalgija daje :) .... marketingarji so celo v F1 posnemali to personalizacijo. 

Letos bo res potrebno imeti veliko športne sreče za osvojitev naslova, ker je po moje konkurenca izredno močna. Sam bom držal pesti za Rossija vendar pa ne bom nič kaj jezen ob zmagah Vinalesa, Marqueza, Lorenza, Dovija, Iannoneja, Pedrose, Cruchlowa....saj bodo dirke sigurno pestre in zanimive. Jezen bom pa na vsakega, ki bo zmagal z 15sek prednostjo :) .... no tu malo lažem.... razen na Rossija :).  

:hmm: nostalgija? ajd, priznam de sm bil dobre volje ko sm vidu Bradlovo hondo z rumeno podlago in črno cifro. 

tole:

Image result for bradl LCR

pa ne morm rečt de me matra nostalgija. Lepo mi je blo videt ta retro homage. ampak to je to. Rad pa vidim kdo je Car. 

(za mlajše, v 80ih, ko sm začel gledat stvari, so v 125ccm imeli predpisano črno podlago in bele cifre, 250ccm zeleno podlago in bele cifre, v 500 pa rumeno podlago in črne cifre)

21 minutes ago, DL650 said:

Uf, še dobro, da znajo pri Repsolu pametno razmišljat in jim kaj takšnega ŠE ZAENKRAT ni padlo na pamet. Upam, da se bo številka 46 zaradi žalosti prej upokojila. ;)

HRC in Valentino so se razšli. Kako resno Honda uzame prekinitev odnosov smo nazadnje vidli pri Stonerju, ko so mu gladko zavrnili wildcard. Ko se HRCjeva vrata zaprejo, se ne odpre nobeno okno. Nisi več Hondin, In nikoli ne boš več.  Iz zveze je odkorakal rossi. dovija recimo so prosili naj sprejme stol v gresinijevi ekipi, je odklonil, odpeljal še eno sezono v repsolu in bil nagnan.  tud u gresini ga niso smeli uzet več

Edina izjema ki se jo spomnim, da je še kdaj dobil hondin stroj je nicky

Objavljeno
pred 42 minutami, DL650 pravi:

Najbrž si hotel reči ŠE ENKRAT...

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 1 uro, Joker pravi:

Najbrž si hotel reči ŠE ENKRAT...

Ja, imaš prav, da bi lahko tudi tako napisal.
Kot vas je večina napisala se tudi sam strinjam, da letos bo zadeva resnično zanimiva, saj so karte zelo dobro premešane v samo igro, pa se je vmešalo tudi nekaj đokerjev.

Objavljeno

moje osebno mnenje - več bo enakovrednih dirkačev , več ima rossi šans za naslov.. moje čisto osebno laično mnenje .. seveda pa vsem želim sezono brez poškodb in odstopov zaradi odpovedi tehnike ..naj se pokaže kdo je najboljši to sezono.

če se gremo napovedi po osebnem mnenju  - po moje - imajo največje možnosti za osvojitev naslova :

mark , vinales , rossi , lorenzo .. v tem vrstnem redu so od zgoraj navzdol kandidati..vsi ostali bodo pa mešali štrene .. kako se bo pa kdo od te moje četvorice znašel v tem zapletenem klobčiču bomo pa še videli.. 18 dirk je 450 odprtih točk.. ob obstoječi konkurenci to sezono se po moje lahko zgodi - bolj teoretično kot v praksi a vseeno - da je največ možnosti , da je lahko prvak nekdo konstanten - in celo- brez zmage..

Objavljeno (popravljeno)
On 07/02/2017 at 2:09 PM, DL650 said:

Pozdravljen @Rossi - č ... verjetno si mislil boring in se je pojavil tiskarski škrat v tvojem tipkanju?
Zakaj bajanja, to je realnost ne pravljice. A ne spremljaš zadeve po ostalih medijih, kot samo na MS?

Pozdrav nazaj.

Ne, v bistvu sm mislu boooooooring :-) Glede bajanja se bo pa se vidlo. Zaenkrat je zame samo to, ko se bo pa zacelo, bo pa zares.

Popravljeno . Popravil Rossi
Objavljeno
Ob 8. 2. 2017 ob 12:39, Mutika pravi:

Zanimivo bo, zanimivo. :)

Nezanimivo, sami Španci...aja, Rossi še vozi :smoke:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred eno uro, vandrovec pravi:

Nezanimivo, sami Španci...aja, Rossi še vozi :smoke:

Drgač bi pa to lohka imenovali špansko prvenstvo ja 

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Testiranja Australija sreda ob 17 h

1. = Marc Marquez ESP Repsol Honda Team (RC213V) 1m 29.497s [Lap 53/55] 
2. = Maverick Viñales ESP Movistar Yamaha MotoGP (YZR-M1) 1m 29.989s +0.492s [26/59] 
3. = Cal Crutchlow GBR LCR Honda (RC213V) 1m 30.215s +0.718s [32/51] 
4. = Dani Pedrosa ESP Repsol Honda Team (RC213V) 1m 30.281s +0.784s [13/41] 
5. ^ Valentino Rossi ITA Movistar Yamaha MotoGP (YZR-M1) 1m 30.305s +0.808s [52/63] 
6. ˅ Andrea Dovizioso ITA Ducati Team (Desmosedici GP17) 1m 30.410s +0.913s [16/52] 
7. ˅ Jonas Folger GER Monster Yamaha Tech 3 (YZR-M1)* 1m 30.578s +1.081s [30/50] 
8. ˅ Jorge Lorenzo ESP Ducati Team (Desmosedici GP17) 1m 30.631s +1.134s [33/59] 
9. ˅ Jack Miller AUS Estrella Galicia 0,0 Marc VDS (RC213V) 1m 30.690s +1.193s [22/71] 
10. ˅ Alvaro Bautista ESP Aspar MotoGP Team (Desmosedici GP16) 1m 30.770s +1.273s [24/55] 
11. ˅ Hector Barbera ESP Avintia Racing (Desmosedici GP16) 1m 30.771s +1.274s [7/35] 
12. ^ Aleix Espargaro ESP Factory Aprilia Gresini (RS-GP) 1m 30.802s +1.305s [26/28] 
13. ˅ Andrea Iannone ITA Team Suzuki Ecstar (GSX-RR) 1m 30.818s +1.321s [43/53] 
14. ˅ Danilo Petrucci ITA Octo Pramac Yakhnich (Desmosedici GP17) 1m 30.838s +1.341s [35/78] 
15. ^ Johann Zarco FRA Monster Yamaha Tech 3 (YZR-M1)* 1m 30.867s +1.370s [77/80] 
16. ˅ Karel Abraham CZE Aspar MotoGP Team (Desmosedici GP15) 1m 31.179s +1.682s [17/47] 
17. = Pol Espargaro ESP Red Bull KTM Factory Racing (RC16) 1m 31.284s +1.787s [28/49] 
18. ^ Loris Baz FRA Avintia Racing (Desmosedici GP15) 1m 31.495s +1.998s [55/55] 
19. ˅ Alex Rins ESP Team Suzuki Ecstar (GSX-RR)* 1m 31.599s +2.102s [60/61] 
20. ˅ Scott Redding GBR Octo Pramac Yakhnich (Desmosedici GP16) 1m 31.755s +2.258s [33/51] 
21. = Sam Lowes GBR Factory Aprilia Gresini (RS-GP)* 1m 32.307s +2.810s [15/35] 
22. = Bradley Smith GBR Red Bull KTM Factory Racing (RC16) 1m 32.690s +3.193s [43/43] 
Read more at http://www.crash.net/motogp/results/240247/1/phillip-island-motogp-test-wednesday-5pm.html#Z0zTli5C2iTM0Uvq.99

Objavljeno

:hmm: zgleda da sta rossi in ianonne konc dneva šla na cajt. njuni best lapi so 76/77 in 68/70 za 29. Marc 53/68  Vinnales in Lorenzo pa kakega napada zgleda nista delala. 25 26/64 in 99 33/61. sej vem de so testiranja in de Lorenzo verjetno ne forsira tako kot bo na dirkah, ampak...med dirkaškimi vikendi ni odvečnega časa za štelanje in analiziranje....

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!