bikez Objavljeno April 7, 2017 Opozori Objavljeno April 7, 2017 @thumper, o skokih in nefer zadevah pri skokih se ti res ne sanja. Ko je vozil šumi je bilo vse rdeče od Ferrari kap in majic in vsi so gledali formulo v tistem času zaradi šumija. Drgač pa danes Desus standard, unem drugem pa očitno Duče ne leži. No, vsaj ulegel se še ni. Demon 1
thumper Objavljeno April 7, 2017 Opozori Objavljeno April 7, 2017 pred 13 urami, sesir pravi: Že ko je Marko Jerman vozu superbike je javno povedal,da nima možnosti dobiti istih gum! Tv? Ah daj no...vedno ko kaj slišim pogledam a je dan al noč tuk..... ..... pred 3 urami, jvalant pravi: Za zacetek: ne kaze fakicev cez celo ciljno.... torej je lori isisovec ... jebat se je veliko lepše kot glave rezat .. pred 16 minutami, bikez pravi: @thumper, o skokih in nefer zadevah pri skokih se ti res ne sanja. Ko je vozil šumi je bilo vse rdeče od Ferrari kap in majic in vsi so gledali formulo v tistem času zaradi šumija. Drgač pa danes Desus standard, unem drugem pa očitno Duče ne leži. No, vsaj ulegel se še ni. nisem govoril o tehnologiji pri skokih .. govoril sem o tem , da konkurent ne more biti do drugega nefer med samo tekmo s samimi dejanji.. le zakaj je bilo rdeče? to da se dirkač uleže ne privoščim nikoli nobenemu.. bo pa s pritiski s strani moštva in željo po konkretnih rezultatih zaradi lorenzove čudne psihe prišlo verjetno slejkotprej tudi do tega.. GoBobi 1
bikez Objavljeno April 7, 2017 Opozori Objavljeno April 7, 2017 Pokaž mi enga, ki se ni ulegu . thumper 1
TakeALookAround Objavljeno April 8, 2017 Opozori Objavljeno April 8, 2017 Res moras imeti veliko opcij, da si kdaj pa kdaj vesel.
builder Objavljeno April 8, 2017 Opozori Objavljeno April 8, 2017 pred 26 minutami, DinDiin pravi: Res moras imeti veliko opcij, da si kdaj pa kdaj vesel. 8 let ni kdaj pa kdaj SF in Demon 2
jvalant Objavljeno April 8, 2017 Opozori Objavljeno April 8, 2017 (popravljeno) 18 hours ago, thumper said: ..... torej je lori isisovec ... jebat se je veliko lepše kot glave rezat .. Lej z vsakim odgovork kopljes dalje od bistva.... kaj pa ma zdej lori s tem. Rossi je kazal fakice, javno, pred vsemi in za prakticno nic... To govori o NJEGOVI reakciji, kulturi, fairplayu ipd... Vse zmahe skup mu v tem primeru ne pomagajo. Ne vpletaj nikogar tu zraven... Popravljeno April 8, 2017. Popravil jvalant
sesir Objavljeno April 8, 2017 Opozori Objavljeno April 8, 2017 pred 43 minutami, jvalant pravi: Lej z vsakim odgovork kopljes dalje od bistva.... kaj pa ma zdej lori s tem. Rossi je kazal fakice, javno, pred vsemi in za prakticno nic... To govori o NJEGOVI reakciji, kulturi, fairplayu ipd... Vse zmahe skup mu v tem primeru ne pomagajo. Ne vpletaj nikogar tu zraven... Pa z nogo je tudi stiskal prednjo bremzo drugega...pač sposoben dečko thumper, skategrizzly, Zok in 3 others 6
thumper Objavljeno April 8, 2017 Opozori Objavljeno April 8, 2017 pred 1 uro, jvalant pravi: Lej z vsakim odgovork kopljes dalje od bistva.... kaj pa ma zdej lori s tem. Rossi je kazal fakice, javno, pred vsemi in za prakticno nic... To govori o NJEGOVI reakciji, kulturi, fairplayu ipd... Vse zmahe skup mu v tem primeru ne pomagajo. Ne vpletaj nikogar tu zraven... lori je javno nakazoval rezanje glave - v stoje na motorju - na eni dirki ko je zmagal.. pa g ni noben obsijal..veri pohualno..
jvalant Objavljeno April 8, 2017 Opozori Objavljeno April 8, 2017 2 minutes ago, thumper said: lori je javno nakazoval rezanje glave - v stoje na motorju - na eni dirki ko je zmagal.. pa g ni noben obsijal..veri pohualno.. A se pogovarjamo o njem? Jaka Racman je tud precej nesramen do Miki Miske... kaj ma to z kratkozivostjo dirkaskih legend (scumacher ipd) ko nehajo?
thumper Objavljeno April 8, 2017 Opozori Objavljeno April 8, 2017 pred 3 urami, jvalant pravi: A se pogovarjamo o njem? Jaka Racman je tud precej nesramen do Miki Miske... kaj ma to z kratkozivostjo dirkaskih legend (scumacher ipd) ko nehajo? pogovarjamo se o vseh .. če nekdo lahko vključi v debato smučarskega skakalca , drugi voznika f1 - ti se pa pistiš ko jaz omenim gesto lorenza v primerjavi z gesto rosija? solorider in GoBobi 2
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 9, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno April 9, 2017 Ve se kdo je eminenca ..... solorider, DAMI34, bajkr88 in 10 others 13
Bmflar Objavljeno April 9, 2017 Opozori Objavljeno April 9, 2017 Rossi bo zmagu Rossi bo zmagu Rossi bo zmagu Rossi bo zmagu Rossi bo zmagu Rossi bo zmagu Rossi bo zmagu Rossi bo zmagu RobiRoberto, VS800, Kmet2 in 4 others 7
bikez Objavljeno April 9, 2017 Opozori Objavljeno April 9, 2017 Tak je men na zimskem ogrevanju stresl moped. Verjetno tudi nimam prave elektronike . TakeALookAround 1
TakeALookAround Objavljeno April 9, 2017 Opozori Objavljeno April 9, 2017 Tip pac nima obcutka. orcus, solorider, skategrizzly in 1 other 4
vandrovec Objavljeno April 9, 2017 Opozori Objavljeno April 9, 2017 Markez in Lorenzo sta letos že popušila, kot sem že napisal, to le še potrjujeta...
sesir Objavljeno April 9, 2017 Opozori Objavljeno April 9, 2017 pred 11 urami, Kmet2 pravi: Ve se kdo je eminenca ..... Vse 5...pizda sem star! Rossi, SF, DAMI34 in 1 other 4
bikez Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 Ob 9.4.2017 ob 9:50, Kmet2 pravi: Ve se kdo je eminenca ..... Eh, spet sem zamudil. Nikol več ne bom tako mlad, da bi lahko začel .
DAMI34 Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 pred 15 urami, vandrovec pravi: Markez in Lorenzo sta letos že popušila, kot sem že napisal, to le še potrjujeta... upam da ne, čeprav sem navijač Rosija in Vinjalesa. upam, da se zrihtajo, pa da bo borba. gretzky, maus in vandrovec 3
maus Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 pred 15 urami, vandrovec pravi: Markez in Lorenzo sta letos že popušila, kot sem že napisal, to le še potrjujeta... za u penzijo bajkr88, GoBobi, solorider in 3 others 6
solorider Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 pred 16 urami, vandrovec pravi: Markez in Lorenzo sta letos že popušila, kot sem že napisal, to le še potrjujeta... Če bo kdo imel težave jih bo imel Lorenzo, ker Duče ni Yamaha. Ne rečem, da mu kakšno tekmo ne bo uspelo, ampak na splošno bo luzer!
Bmflar Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 pred 3 urami, solorider pravi: Če bo kdo imel težave jih bo imel Lorenzo, ker Duče ni Yamaha. Ne rečem, da mu kakšno tekmo ne bo uspelo, ampak na splošno bo luzer! Jest bi biu tut luzer za tolk keša Zok 1
solorider Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 pred 28 minutami, HD-Dyna pravi: Jest bi biu tut luzer za tolk keša ampak on ima še EGO! Bmflar 1
exclan Objavljeno April 10, 2017 Avtor Opozori Objavljeno April 10, 2017 Ja luzer za toliko keša to sezono pa naslednjo, če ne bo rezultatov bo moral spakirat sam kam. Drugače pa Lorenzo je pečen ker duče rabi voznika ki ga ne moti vsak klinc. Lorenzo če ni vse poštimano je luzer tako kot je bil Rossi, ker tudi njemu ne dišijo stvari če niso v nulo. Stoner je talent svoje vrste in dučeta je obvladoval, ker ni perfekcionist tako kot Marc in on bi bil pa za dučeta.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se