Skoči na vsebino

Vrhniški klanec

Priporočene objave

Objavljeno
3 minutes ago, maus said:

to smo si sami krivi ...  saj ne upoštevamo znake .. 

..  bulani so ... ampak res :mad:  

Absolutno sami krivi, ampak prej ti vrhnika tam ni mogla uzet denarja, ti ga je drzava. Zdej lahko pobirajo zupanovi mozje. Kar mene se bol razpizdeva. To bohotenje redarskuh sluzb in njihovih pooblastil je ze groteska. 

Objavljeno

Kar se mene tiče, mi je skorajda vseeno. Pač so podaljšali naselje. Po mojem se ljudje premalo zavedamo, da se naselja dejansko širijo in večajo. Poglejte kako se je recimo Ljubljana podaljšala vse do Trzina. Tudi LPP je v skladu s tem podaljšal progo do IC Trzin.

Bomo pač po ravnini peljali 50. Jeba. Druga varianta je pač vinjeta in AC do Logatca. Hec je pa v tem, da se tudi tam cijazimo do Kalc. Torej? Če se ti bo mudilo, boš šel na AC, če pa ne, pa pač po polžje po regionalki.

Objavljeno
pred 1 minuto, Dr_Jakob pravi:

Kar se mene tiče, mi je skorajda vseeno. Pač so podaljšali naselje. Po mojem se ljudje premalo zavedamo, da se naselja dejansko širijo in večajo. Poglejte kako se je recimo Ljubljana podaljšala vse do Trzina. Tudi LPP je v skladu s tem podaljšal progo do IC Trzin.

Bomo pač po ravnini peljali 50. Jeba. Druga varianta je pač vinjeta in AC do Logatca. Hec je pa v tem, da se tudi tam cijazimo do Kalc. Torej? Če se ti bo mudilo, boš šel na AC, če pa ne, pa pač po polžje po regionalki.

maš prav, Slovenija je res eno velko selo :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

maš prav, Slovenija je res eno velko selo :P

Probaj se enkrat peljat od Trojan do Celja po stari cesti,... sej ti še brada zraste, sama naselja, ki se wlejčejo in wlejčejo... ampak takle mamo. Če si pameten, skočiš na Vranskem na AC in se pripelješ direkt v Cjele.

Objavljeno
pred 2 minutami, Dr_Jakob pravi:

Probaj se enkrat peljat od Trojan do Celja po stari cesti,... sej ti še brada zraste, sama naselja, ki se wlejčejo in wlejčejo... ampak takle mamo. Če si pameten, skočiš na Vranskem na AC in se pripelješ direkt v Cjele.

pa sej sm napisal, 50 povsod, vse je vas. Pa trojno črto in bodečo žico po sredi. Pa bo varno. :ras:

Objavljeno
pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

pa sej sm napisal, 50 povsod, vse je vas. Pa trojno črto in bodečo žico po sredi. Pa bo varno. :ras:

Ti bo lev rokav raztrgalo.

Objavljeno
pred 1 minuto, Borutt pravi:

Ti bo lev rokav raztrgalo.

sam je razlika, zdej mi ga raztrže in je nevarno, pol bo pa zihr varno :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 11 minutami, DAMI34 pravi:

Sej se sploh ni treba hecat glede tega. Poglej damo kako so zrihtali AC po Štajerski. Non stop same "protizvočne" ograje, kot bi se peljal v cevi. Potem, ko je vse postavljeno, pa pridejo ven z raziskavami, ki dokažejo, da ni bistvenih razlik v glasnosti prometa :D

Objavljeno
pred 4 minutami, Dr_Jakob pravi:

Sej se sploh ni treba hecat glede tega. Poglej damo kako so zrihtali AC po Štajerski. Non stop same "protizvočne" ograje, kot bi se peljal v cevi. Potem, ko je vse postavljeno, pa pridejo ven z raziskavami, ki dokažejo, da ni bistvenih razlik v glasnosti prometa :D

jah, nekdo je moral zaslužit a ne...mislm več njih, da bi pa kdo pomislil, da bomo čez par let rabili 3 pas, pa ne...al pa ja, takrat bo spet več njih fajn zaslužilo :(

• Všeč mi je 3
Objavljeno

protihrupne ograje niso ble predvidene .. občina jim je dajala dovoljenja, da so tam gradili hiše in potem so se začeli pritoževati, da je prehrupno ... to je isto, ko se kakšen mesni seronja preseli na kmete in pol jokca, ker mu iz sosedovega hleva smrdi :mad:

kretensko

vsakemu posebi prst u uć :mad: 

zakaj na vrhniškemu klancu dvojna ... zakaj ne samo ena pouna ... debili z županom na čelu :mad:

ko se je pa on po okoliških hribih z neregistriranim mopedom vozu, je blo pa v redu, mar ne :ninja:

Objavljeno
pred 4 minutami, maus pravi:

protihrupne ograje niso ble predvidene .. občina jim je dajala dovoljenja, da so tam gradili hiše in potem so se začeli pritoževati, da je prehrupno ... to je isto, ko se kakšen mesni seronja preseli na kmete in pol jokca, ker mu iz sosedovega hleva smrdi :mad:

Kaj je bilo prej? Hiše al avtocesta? A si mal zamešal vrstni red??

Objavljeno
pred 1 minuto, Dr_Jakob pravi:

Kaj je bilo prej? Hiše al avtocesta? A si mal zamešal vrstni red??

avtocesta .. ostalo je bilo odkupljeno v pasu 100 m

odvisno kje .... raj se ukvarji s starimi jajci .. na vse se pa ne morš spoznat :P

Objavljeno
Pravkar, maus pravi:

avtocesta .. ostalo je bilo odkupljeno v pasu 100 m

odvisno kje .... raj se ukvarji s starimi jajci .. na vse se pa ne morš spoznat :P

In ti praviš, da se zvok po 100m sam od sebe ustavi al kako? Zanimivo...

Objavljeno
Pravkar, Dr_Jakob pravi:

In ti praviš, da se zvok po 100m sam od sebe ustavi al kako? Zanimivo...

zato pa je treba met dušilce na vaših starih jajcih

nima veze z vrhniškim klancom ... svojo temo odpri, pa ti bom mau razložu ;)

skratka .. res debilno postavljena talna signalizacija na vrhniškem klancu

Objavljeno
pred 11 minutami, maus pravi:

A ni bila ta zgodba s protihrupnimi ograji nekaj v stilu "EU je dala nekaj €, zdaj pa moremo nekaj hitro naredit?"

Objavljeno
pred 12 minutami, maus pravi:

kretensko

vsakemu posebi prst u uć :mad: 

zakaj na vrhniškemu klancu dvojna ... zakaj ne samo ena pouna ... debili z županom na čelu :mad:

ko se je pa on po okoliških hribih z neregistriranim mopedom vozu, je blo pa v redu, mar ne :ninja:

Maus js držim zate, ti kr povej vse kr mu gre, pljuc na župana in dvojne črte!!!

ps. (pa sj 2načrta ni zid)

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)
pred 2 minutami, jskrablin pravi:

A ni bila ta zgodba s protihrupnimi ograji nekaj v stilu "EU je dala nekaj €, zdaj pa moremo nekaj hitro naredit?"

tut ja .. in pol so se občine prijavljale in DARS je morau to delat ... spet višji politićki interesi kot skrb za prebivalce ... tudi tam se je moralo delati, kjer ni hiš .. so pa zaščiteni polžki, ki se slinijo vsake 5 let :P

pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

Maus js držim zate, ti kr povej vse kr mu gre, pljuc na župana in dvojne črte!!!

ps. (pa sj 2načrta ni zid)

ni zid, je pa udarec po đepu :jezik: 

Popravljeno . Popravil maus
  • Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 2 minutami, maus pravi:

ni zid, je pa udarec po đepu :jezik: 

prjatu, psssssssttt, ne smejo te dobit, a tega nism povedu?

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ma zadnja leta dobiš dovoljenje že skoraj vsepovsod, tudi tam, kjer prej ni bilo šans, da dobiš ravno. Potem pa jok in stok ko so poplave, hrup, plazovi,...

Kar se Vrhnike tiče, katastrofa. A kaj ko je tega vedno več v Sloveniji. Potem pa pridem v Avstrijo in so omejitve v naselju 70 ali celo 80, kazni bistveno manjše, nesreč pa koliko? Mene bolj moti, da tisti, ki zavijajo, ne gledajo v ogledala, da furajo 30km/h že 300m preden bodo zavili in točno veš, zihr bo zavil ampak ne, da bi fural normalno 50km/h in dal nekaj metrov pred tem smerokaz in se počasi ustavil. Potem pa ostali izpademo divjaki, nestrpneži in nesposobneži za volanom. 

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

sam je razlika, zdej mi ga raztrže in je nevarno, pol bo pa zihr varno :P

Kontra; zdaj ti roko odbije, potem ti bo rokav raztrgalo. 

Objavljeno (popravljeno)
pred 2 minutami, Arzen pravi:

Ma zadnja leta dobiš dovoljenje že skoraj vsepovsod, tudi tam, kjer prej ni bilo šans, da dobiš ravno. Potem pa jok in stok ko so poplave, hrup, plazovi,...

Kar se Vrhnike tiče, katastrofa. A kaj ko je tega vedno več v Sloveniji. Potem pa pridem v Avstrijo in so omejitve v naselju 70 ali celo 80, kazni bistveno manjše, nesreč pa koliko? Mene bolj moti, da tisti, ki zavijajo, ne gledajo v ogledala, da furajo 30km/h že 300m preden bodo zavili in točno veš, zihr bo zavil ampak ne, da bi fural normalno 50km/h in dal nekaj metrov pred tem smerokaz in se počasi ustavil. Potem pa ostali izpademo divjaki, nestrpneži in nesposobneži za volanom. 

o tem že skoz govorim ...

a da so se tam peljali 200 .. ja in :? ... jaka muda .. vsak mal boljši motor rabi par sto metrov do 200 ...

poznam človeka, ki je po vseh 5 ljubljanskih dvopasovnicah vozu preko 200 km/h ... 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 2 minutami, Borutt pravi:

Kontra; zdaj ti roko odbije, potem ti bo rokav raztrgalo. 

prjatu, razn Xsare v vsej moto karieri me ni nč ogrožalo......še :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 28 minutami, maus pravi:

...

Kakšna razlika je med dvojno polno in enojno polno  ?

Si mu fouš ? :P

Pravkar, DAMI34 pravi:

prjatu, razn Xsare v vsej moto karieri me ni nč ogrožalo......še :P

Saj sem vedel, da ne boš razumel. Pa drugič. 

Objavljeno (popravljeno)
pred 2 minutami, Borutt pravi:

Kakšna razlika je med dvojno polno in enojno polno  ?

Si mu fouš ? :P

na enojni te manj spodnese, ko jo prevoziš  :P

a da je debil ... ne nism mu fouš :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 1 minuto, Borutt pravi:

Kakšna razlika je med dvojno polno in enojno polno  ? v prvem primeru sta 2 črti, v drugem pa ena, ne morš falit!!!

Si mu fouš ? :P bo Maus povedu

Saj sem vedel, da ne boš razumel. Pa drugič. al pa tretjič!!!

• Všeč mi je 3

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!