Borutt Objavljeno Maj 7, 2017 Deli Objavljeno Maj 7, 2017 (popravljeno) pred 4 urami, GoBobi pravi: Včeraj sva se z "mentorjem" (ki še ni obupal nad mojimi linijami v kljukah ) zapeljala iz Kalc do Kobarida, pa čez Bovške konce na Predel in v Italijo, potem pa... Potem sem se pa izgubil ... Vem, da sva šla v Avstrijo (Nassfeld), kraj, ki sem si ga nato na poti zapomnil, je še St. Daniel, potem pa nazaj v Italijo, kjer sem v Paluzzi moral malo dotankat za 1,62 ojra/liter (moped mi žre okrog 6 - 6,5 l/100 km ), da sem lahko prišel čez Tolmezzo, Sella Nevea in Predel nazaj do Kobarida. Vreme sicer ni bilo najlepše in sva malo "bežala" pred dežjem, a je bilo suho in v prevoženih 455 km (jaz) je bilo ovinkov toliko in tako različnih, da sem se imel priliko kaj naučit . Ugotovil sem tudi, da navkljub moji trdoživosti, ko se ukvarjam z nečem, kar me veseli, sedež na moji FZ1 Nagici vseeno ne daje nobenega udobja na daljši furi. Geliranje zaradi zasnove zica in posledično pridobljene višine, ki je zaradi kratkih nožic ne morem imet, ne pride v poštev . Fotkat nisem imel časa (niti se mi ni dalo ), sem pa naredil eno lepo fotko mopedov, pa jo bom zato prilimal (pa da ne izpadem suh(oparen), ker to pač nisem ). Ajd! Res si se izgubil, ker nisi tankal v Paluzzi, ampak tukaj. http://ge0.me/s4EO_up_I3/Agip Popravljeno Maj 7, 2017. Popravil Borutt builder in bobi1001 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno Maj 7, 2017 Deli Objavljeno Maj 7, 2017 pred eno uro, Borutt pravi: Res si se izgubil, ker nisi tankal v Paluzzi, ampak tukaj. http://ge0.me/s4EO_up_I3/Agip ... Men so vsi Agipi isti, sori... Vsaj državo sem zadel ... al tud to ne ... Ajd! pik1, Wakasaki in Quest 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava HyperJack Objavljeno Maj 8, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 8, 2017 (popravljeno) Sobota 06.05.2017 Dragi moj Zejko skupaj praznujeva že 9 let. Res, da se zadnjih nekaj let ne druživa več tako kot učasih, vendar te za to nimam nič manj rad . V vseh teh letih sva nabrala kar nekaj kilometrov, se razumela čez večino ovinkov, seveda povsem razumem, da bi ti včasih kakšen ovinek drugače odpeljal kot jaz. Pa ne pozabi, če ne bi mi2 skupaj tistega usodnega junija 2008 bila skupaj na Racelandu ne bi nikoli spoznal svoje sorodne duše - bodoče žene. Želim si, da se bova še naprej tako razumela! Na še mnoga leta in kilometre. Od letos naprej, bo to najina vsakoletna modna pista. Šel do tehničnega pregleda in podaljšat cestnino pa se je nabralo 140 km =) In še v družbi mlajšega bratca =), zdej smo dream team =). Popravljeno Maj 8, 2017. Popravil HyperJack NumLock, vuk76, GO_Tomi in 38 others 41 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Maj 9, 2017 Deli Objavljeno Maj 9, 2017 Danasnji vtisi so zgodnji, kratki in mokri. Tako da je vprasanje ce sploh bodo kaksni popoldanski vtisi bobi1001, ALEŠ M, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 9, 2017 Malu pelu ona je GOLA MiNa, Miha X, Quest in 29 others 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Maj 9, 2017 Deli Objavljeno Maj 9, 2017 20 minutes ago, DAMI34 said: Malu pelu To vseglih ni blo tko malo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2017 Deli Objavljeno Maj 9, 2017 pred 14 minutami, GO_Tomi pravi: To vseglih ni blo tko malo ... 150km je meni malo DXR16, maus, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Maj 9, 2017 Deli Objavljeno Maj 9, 2017 10 minutes ago, DAMI34 said: 150km je meni malo Bejži laufat 150 km, boš vidu, kolko malo je to Hec Sm vidu po slikcah, da nisi šel samo na prvi hrib, ampak si jih kar nekaj obdelal. Zato sem napisal, da ni blo tko malo. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sunnygirl Objavljeno Maj 9, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 9, 2017 Ftisi so...trenutno jih zbiram iz Rakitne apirko, DAMI34, dAlencc87 in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava fishy Objavljeno Maj 9, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 9, 2017 danasnji vtis? dez, mokro, do 7°c sou dmou na gworo k je kazalo dokaj jasno kje prot colu, gor se prsu suh, za dol...boga mati, ma usaj u enem kosu slik ni k se mi je mudilo Janezs, GoBobi, Quest in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2017 Deli Objavljeno Maj 9, 2017 pred 10 minutami, fishy pravi: danasnji vtis? dez, mokro, do 7°c sou dmou na gworo k je kazalo dokaj jasno kje prot colu, gor se prsu suh, za dol...boga mati, ma usaj u enem kosu slik ni k se mi je mudilo potrjujem, sem te vidu, ko te je močilo sunnygirl, fishy, DXR16 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sunnygirl Objavljeno Maj 9, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 9, 2017 Da nadaljujem z ftisi... Iz Rakitne grem dalje in kaj kmalu priskaklja ena tako zelo kjut vevericka . Gre cez cesto ter me pocaka na bankini. Ko se peljem mimo se gledave, in vsaka po svoje dalje Iz Cerknice zavijem proti Bloški polici. Tam je zeloo zahladilo. Nadaljujem proti Velikim lascam, Turjaku in Ljubljani. Ker me ze zelo zebe, se odlocim da je dost za danes. Grem domov. Domov pridem premrazena, ampak vsaj suha, za razliko od zjutraj notranc, bobi1001, Xebec in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Maj 9, 2017 Deli Objavljeno Maj 9, 2017 Tile nasveti o rosenju očal pod čelado bi bili dobrodošli v kategoriji Oprema... Zato sem jih premaknil sem: fishy, Ćale in Wakasaki 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Maj 10, 2017 Deli Objavljeno Maj 10, 2017 (popravljeno) pred 21 urami, fishy pravi: sou dmou na gworo k je kazalo dokaj jasno kje prot colu, gor se prsu suh, za dol...boga mati, ma usaj u enem kosu Imaš dva doma, na gori in v dolini? Popravljeno Maj 10, 2017. Popravil vandrovec Quest 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fishy Objavljeno Maj 10, 2017 Deli Objavljeno Maj 10, 2017 1 hour ago, vandrovec said: Imaš dva doma, na gori in v dolini? doma bom zmiri na gwori, tm sm se rodil, trenutno pa prebivam v dolini dost off-topic, da nbo radirka znorela bobi1001, DAMI34, vandrovec in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Maj 10, 2017 Deli Objavljeno Maj 10, 2017 pred 31 minutami, fishy pravi: doma bom zmiri na gwori, tm sm se rodil, trenutno pa prebivam v dolini ...aha, sm spraševal šjoro, kdo ima tak motor na Otlici, pa ga ni poznala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 10, 2017 Deli Objavljeno Maj 10, 2017 pred 16 minutami, vandrovec pravi: ...aha, sm spraševal šjoro, kdo ima tak motor na Otlici, pa ga ni poznala ni Otlica ampak Wtlca C eagle, dondule, fishy in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava amateur Objavljeno Maj 10, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 10, 2017 Ob 9. 5. 2017 ob 14:09, DAMI34 pravi: Malu pelu Tud jest sem se dans mal peleu, prva vožnja letos. Vremenska napoved je bila vredu, pogledam pa ob deveti uri za vsak slučaj še enkrat na ARSO in radar kaže padavine zahodno od nas. Pokličem kolega v Idrijo, pa pravi, da je glih po dežju. Ti oštja! Smo šli vseen do Vrhnike pa potem do Postojne. Na obvozu v Postojni sta se zagozdila dva tovornjaka in smo stali skoraj četrt ure. Se je pa vidlo na cesti od doma do Postojne, da so Vrhniški žandarji s svojim radarjem čist zamorili hitrost (sem dobil obvestilo, da so si iz dobička kupili še enega). Na Omv-ju mrtvilo, nikogar, sicer pa nova streha in vetrobran, lepo. Nazaj naprej do Razdrtega in Vipave (sem gledal, če Dami tudi danes sprehaja psa, pa ga nisem opazil) pa preko Vrhpolja po bližnici in ridah na cesto proti Colu, nazaj v Logatec in potem do doma. Vmes se je pokazalo sonce, zjutraj je zeblo, nazaj grede pa je bilo ravno prav toplo. Bi reku Dami: Ma je blu lepu četud an mal kratku! MiNa, pik1, mladench in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Maj 12, 2017 Deli Objavljeno Maj 12, 2017 Vodice->Domžale->Trojane->Celje->Zidani most->Litija->LJ->domov Sedl kt ata na mamo. Pihal je 10x preveč, ampak vsaj ta nove hlače z windstoperjem sm preizkusu. Deluje. 10/10 Ustavljal pa slikal nisem, se je blo prefino vozit. Janezs, DAMI34, GoBobi in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Maj 13, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 13, 2017 Vedno drugam, da preženem dolčas stran Schultz, Quest, mladench in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 13, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 13, 2017 Onlajn Janezs, SAR-Solo Adventure rider, Quest in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Maj 13, 2017 Deli Objavljeno Maj 13, 2017 Baraba. Tle pa kislo pa se mi neda nkamor DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 13, 2017 Deli Objavljeno Maj 13, 2017 pred 1 uro, mladench pravi: Baraba. Tle pa kislo pa se mi neda nkamor vreme bo, baje...prihaja poletje mladench, ALEŠ M, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Maj 13, 2017 Deli Objavljeno Maj 13, 2017 Je že... kufe omw cez 30min VS800 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 13, 2017 Deli Objavljeno Maj 13, 2017 pred 19 minutami, mladench pravi: Je že... kufe omw cez 30min pejt se sulit, pred 30 minutami sem šel mimo Bmflar, VS800, mladench in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se