a79 Objavljeno Maj 19, 2017 Opozori Objavljeno Maj 19, 2017 pred 13 minutami, Bogdan Jurič pravi: In potem nazaj v zreče na pir? Na sok in malco.. Bogdan Jurič in builder 2
Popularna objava sunnygirl Objavljeno Maj 20, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 20, 2017 Prvotni plani za vikend so zaradi današnje slabe napovedi padli v vodo. Sem šla pa včeraj potem na enodnevni izlet na Slo obalo. Start od doma, do Vrhnike kr po AC. Tam zagledam zelo znano tablico in se ustavim ter prisedem. Kmalu pride še ena punca. Spijemo eni sok, drugi kavo in se zmenimo da peljem z njima do Postojne. Tam srečam še dva (kolegico ter njen dragi), na pijači na OMVju me povabita z njima v hribe. Hmmm, zelo mamljivo...vendar hvala, grem danes na MORJE :). Prva postojanka Portorož. Presenetljivo zelooo prazno. Ustavim se v Kakao na sladoled. Delavci nasipavajo mivko, kot so mediji objavljali. Kaj kmali me kruljenje v želodcu spomni da bo treba kej pojest. Odpeljem se v Koper na "Da best sendviče in town" na Koprsko tržnico. Vzamem, kot vedno, tistega z pečenim piščancem. V parkcu pojem in se prestavim do Koprske plaže. Z polnim želodcem je lepo malo poležat na travi... In noge namočit... Medtem me pokliče kolega z katerim sva se dogovorila za kufe (no jst spet sok ker kufeta ne pijem) če že pridem na obalo, ane. Čvekava skor 2 uri, on gre domov, jaz se še v trgovini ustavim in tudi dalje proti domu. V Postojni pavzica, kmalu nadaljujem do Vrhnike. Tam kolebam med AC in staro cesto. Zavijem na AC. Napaka! Pri cestninski postaji se kolona ustavi zaradi tiste nesreče na dolgem mostu. Stojimo in se nikamor ne premaknemo. Nekaj časa stojim v koloni. Pol si rečem da se iz te napake pa lahko kaj naučim! Grem lepo počasi po sredini, na eni strani avti, na drugi kamijoni. Vidim da to le ni tak velik bav-bav kot sem si predstavljala. Tako grem do izvoza za Brezovico in potem po stari cesti do doma. Zelo sem bila presenečena koliko motoristov ter poznanih je bilo, glede na to da je le bil delovni petek. Jaz sem ta petek preživela super Zok, izibajker, Scarlett in 33 others 36
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 20, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 20, 2017 Vtisi na 993m Ter vtisi pod kozolcem Po dolgem časi spet z Miškotom na furci, lepo je blo, obiskovala njegove avtohtone kraje, gledala kako se turizem razvija ob Kolpi in končno en prav idiot k se fura v mojem stilu, sproščujoče....do konca vandrovec, skategrizzly, maus in 21 others 24
Popularna objava zan0088 Objavljeno Maj 20, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 20, 2017 Vceraj sem vzel frej in tudi jaz sel podobno kot nekateri drugi. Start v Ivancni ob 1, tehnicni, registracija - potem pa proti morju cez Dvor, Kocevje, Kocevska Reka, Strma Reber, Osilnica, Cabar, Gerovo, Mrzla Vodica, Jelenje in v dolino do morja. Ker sem zjutraj predolg spal in se na poti dol prevec ustavljal nisem imel dost casa in sem sel hitro tudi nazaj po isti poti mladench, pik1, Schultz in 22 others 25
Popularna objava gusar Objavljeno Maj 20, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 20, 2017 Quest, Miha X, notranc in 12 others 15
Popularna objava Zok Objavljeno Maj 20, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 20, 2017 Po tadolgi strani sem porinil moped z garaze ven na dvorisce, da bom musice odmocil na maski in celadi "za h maš"... ...enako akcijo sem imel v cetrtek, le da je na koncu zmanjkalo casa za odmakanje music. Kmet2, VS800, builder in 11 others 14
Popularna objava Zok Objavljeno Maj 20, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 20, 2017 (popravljeno) ...namakam mopija... ...pa celado za h masi... ...pospravu moji najljubsi policki z mojimi najljubsimi celadami in mojimi najljubsimi rokavickami v moji najljubsi garazi... ...mopi pa zgleda malo... ...pust... ...brez vse te musje druzbe... ...jih bo treba spet malo nabrat. ...tako, dnevna voznja z garaze po daljsi poti do dvorisca, in potem nazaj z dvorisca v garazo je zakljucena. Popravljeno Maj 20, 2017. Popravil Zok builder, Kmet2, MiNa in 16 others 19
pik1 Objavljeno Maj 20, 2017 Opozori Objavljeno Maj 20, 2017 pred 10 minutami, Zok pravi: ...tako, dnevna voznja z garaze po daljsi poti do dvorisca, in potem nazaj z dvorisca v garazo je zakljucena. . ... a si se vmes tud na kakšni kavici ustavu ??? Wakasaki, builder, GO_Tomi in 1 other 4
Zok Objavljeno Maj 20, 2017 Opozori Objavljeno Maj 20, 2017 (popravljeno) 3 minutes ago, pik1 said: .... a si se vmes tud na kakšni kavici ustavu ??? Sem, ja... ...na tejle kavici... Popravljeno Maj 20, 2017. Popravil Zok pik1 1
pik1 Objavljeno Maj 20, 2017 Opozori Objavljeno Maj 20, 2017 pred 2 minutami, Zok pravi: Sem, ja... ...na tejle kavici... . ... lej ... ko voziš, ne pij ... builder 1
Zok Objavljeno Maj 20, 2017 Opozori Objavljeno Maj 20, 2017 Just now, pik1 said: .... lej ... ko voziš, ne pij ... Sej sem vmes parkiral... VS800, pik1 in builder 3
builder Objavljeno Maj 20, 2017 Opozori Objavljeno Maj 20, 2017 pred 4 urami, pik1 pravi: . ... lej ... ko voziš, ne pij ... dobr da mam preklopno čelado, drgač se bi mogu ustavt, pa čelado snet DAMI34, Zok in pik1 3
Popularna objava XTR Objavljeno Maj 20, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 20, 2017 (popravljeno) Včeraj zvečer en kratek krogec, ovinkov pa skoraj toliko kot na jadranki. Trebnje-Bogenšperk-Šmartno pri Litiji-Trebeljevo-Višnja Gora in nazaj domov. Popravljeno Maj 20, 2017. Popravil XTR Kmet2, notranc, zan0088 in 18 others 21
Popularna objava vandrovec Objavljeno Maj 21, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 21, 2017 do motoGP-ja doma C eagle, ALEŠ M, bobi1001 in 15 others 18
Guest B192 Objavljeno Maj 21, 2017 Opozori Objavljeno Maj 21, 2017 Jezersko danes. Vožnja od preddvora pa do zgornjega jezerskega zelo nevarna, ogromno kolesarjev je, z motorjem jih dosti zlahka obvoziš, nasproti vozeči avtomobili pa dostikrat jebivetri in prehitevajo čez črto na že tako ozki cesti. Res treba pazit, pa razne clio 1.2 rakete čez oba pasova v ovinku, nevem kaj je dons v zraku ampak sem se komaj izognil vsaj 2 resnim trkom, prov s strahom sem se spuščal nazaj dol.
Popularna objava skofk Objavljeno Maj 21, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 21, 2017 Danes ena na izi... Cerknica-Črni kal-Buzet-Jezero Butoniga-Pazin-slap Sopot-Pazin-Poreč-Portorož-Postojna-Cerknica ... lepih 370km zan0088, bobi1001, RobiRoberto in 23 others 26
Popularna objava Tjažo Objavljeno Maj 21, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 21, 2017 Danes po kosilu sem se odpravil na "furo za lepim vremenom". Iz Ljubljane sem se odpravil proti Gorenjski, namen sem imel peljati čez Vršič do Bovca, Mosta na Soči in Idrijo nazaj do Ljubljane. Ko sem videl temne in deževne oblake nad Julijskimi alpami, sem se premislil in v Kranju obrnil na Jezersko. Tudi v dolini Kokre je bilo oblačno, vendar ni deževalo. Bilo je kar nekaj prometa, tudi kar nekaj "mopedistov" je pripeljalo naproti. Od Jezerskega naprej do prelaza Jezerski vrh (1218 m.n.m.) sem bil pa na cesti sam, če odštejem nekaj kolesarjev. S prelaza sem se po serpentinah spustil proti Železni kapli. Ma je res dober asfalt, tko da je šlo na ovinkih do podplata na desni strani, na levi pa do "štenderja". Več verjetno ni za probat, "čeprow mam na gumi še nekej pussyštrajfna". Also, skozi Železno kapljo do križišča s cesto, ki pride iz Borovelj, pa na desno proti Pliberku. Fina, lepo speljana cesta, asfalt b.p. Peca z avstrijske Koroške. Ko sem fotografiral tole fotko, so me prehiteli trije avstrijski bajkerji. Z nijim smo se srečali na bencinski v Žerjavu, ki je bila na žalost zaprta!!?? V Pliberku sem zavil proti Mežici čez lokalni mejni Tle ni nubenga šengena!! Z mejnega prehoda spust v Mežico, do glavne ceste in na desno v Črno na Koroškem. Lučka za gorivo je "že zelo rumeno svetila", bencinska črpalka v Žerjavu pa zaprta!!! Kar bo pa bo!! rudarski muzej na prostem v Črni Naslednja črpalka je tako ali tako v Šoštanju! In naprej skozi Črno na Sleme. S Slemena sem se na hlape spustil do Šoštanja, kjer sem natočil gorivo. "Zloglasni TEŠ" Pot sem nadaljeval skozi Mozirje, Nazarje, Gornji grad , čez prelaz Črnivec (902 m.n.m.), čez še eno Črno in Kamnik do Ljubljane. Tam sem si pa pri Walterju zaslužil eno petko pa pivo! FACIT: današnjo furo lahko imenujem "furo treh prelazov" ali pa ... po koroškem, po kranjskem, pa mal po štajerskem... Lepo speljane ceste, ampak na naši strani na žalost kar nekaj slabega asfalta! Tko! Zdej morm pa spokat kufr, jutr zjutrej pa na službeno pot! mladench, Quest, C eagle in 24 others 27
Popularna objava RdečaŽelva Objavljeno Maj 21, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 21, 2017 Včeraj je na Jadranki res padal dež. Še danes sušimo konjičke. Oslički pa so se danes vozili po sončnih nanoških pašnikih... DAMI34, Janezs, zan0088 in 21 others 24
Popularna objava maus Objavljeno Maj 22, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 22, 2017 nč naum govoru ... sam sliko si poglejte in tojeto petek do Paklenice ... sobota neurje dež .. spavanje do bolećin .. u nedeljo ... oluja, bura ... bežanac po celini nazaj ... perfektno dAlencc87, Frenk 67, ALEŠ M in 26 others 29
Popularna objava r109 Objavljeno Maj 22, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 22, 2017 Skok na nas Dobrac... Gor je bil tud nek zegen, sam sm bil malce kasn. Cel kup motorjev in fajn zrihtana cesta. Ni pa zasonj, 10€ za motor. Miha X, skofk, Schultz in 13 others 16
Popularna objava Schultz Objavljeno Maj 23, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 23, 2017 (popravljeno) Včeraj sem po dolgem času šel en malo po furlanskih dolomitih. Ker sem bil bolj časovno limitiran, sem do Gemone šel kar po AC. Nato pa mimo jezera "Carnico" in mimo Verzegnisa do Villa Santine. Villa Santina s ptičje perspektive Nato pa šel za Sauris, vendar v Ampezzu sem nadaljeval naprej in čez par kilometrov zavil desno in do Saurisa šel preko passo Pura. Ampezzo s ptičje perspektive na vrhu prelaza Pura jezero Sauris Se vidi, da je bila švoh zima z malo snega. Tako nizkega vodostaja Saurisa še ne pomnem, pa se vozakam po teh koncih vsah 2-3 krat letno zadnjih 10 let. med Sauris di Sotto in Sauris di sopra Osvojil tri sedla...Rioda, Razzo in Ciampigotto Ko se spustiš z Riode sem na križišču naletel na presenečenje.....cesta za Pesariis je bila zaprta zaradi obnove. Tako sem se moral spustiti s Ciampigotto do Lozzo di Cadore in okoli riti u varžet in preko Sappade do Ovaro. Auronzo di Cadore (pri jezu) Forni Avoltri szi zraka V naselju Ovaro sem zavil za Zoncolan in pred vzponom sem naletel na zanimivo in motivacijsko geslo. Dantejev verz iz božanske komedije "Pustite vse upe zunaj vsi, ki vstopate". Čez kaki kilometer mi je bilo jasno zakaj ta napis... do vrha je 14% klančina, na momente sem imel tudi jst občutek da vozim po zadnjem v reber. Teh tabel se v zimskem času ne vidi, ker so prerite s snegom. Tudi cesta je speljana ko kača pod sedežnicami. Nasvet... zaradi naklona je priporočjivo Zoncolan prevozit od zahoda proti vzhodu. Nato je sledil spust v dolino in v Gemoni na AC do Vileša, kjer sem nadaljeval do Vrtojbe in domov. Naredil prečudovitih, prijetnih in sončnih 442 km. Skratka vtisi so bili. Popravljeno Maj 23, 2017. Popravil Schultz dr.looney, skofk, Kmet2 in 29 others 32
Popularna objava GO_Tomi Objavljeno Maj 23, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 23, 2017 (popravljeno) Do Čarlija v Trst (po poteh 'za krajem', bi rekla moja šefica) in na kafe na rivo. V štacuni probal vse živo jakn, ma jst ne vem ... so čudnih mer tejle taljani ... Popravljeno Maj 23, 2017. Popravil GO_Tomi UnionJack, Schultz, RobiRoberto in 16 others 19
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 23, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 23, 2017 Kole, onlajn.. na Mangartu cela drama..itak da sem v nevihto padu..pol sm se pa malu tunelčkal.. aja...pa cesto full rihtajo, to je pa rezultat igc1, apirko, Tjažo in 36 others 39
amateur Objavljeno Maj 23, 2017 Opozori Objavljeno Maj 23, 2017 Manjka zemljevid za nas, ki teh koncev ne poznamo, pa bi enkrat šli. Kar se tiče Zoncolana je zahodni dostop strm navzgor, pa tudi navzdol. Od 14 pa do 23%, bremze trpijo. Danes so na motociklu naredili servis, ja pa gume zamenjali po dobrih 12 tisoč km. Sedaj bo vožnja v ovinkih bolj prijazna. GoBobi, ALEŠ M, builder in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Maj 23, 2017 Opozori Objavljeno Maj 23, 2017 pred 1 uro, amateur pravi: Manjka zemljevid za nas, ki teh koncev ne poznamo, pa bi enkrat šli. Kar se tiče Zoncolana je zahodni dostop strm navzgor, pa tudi navzdol. Od 14 pa do 23%, bremze trpijo. Danes so na motociklu naredili servis, ja pa gume zamenjali po dobrih 12 tisoč km. Sedaj bo vožnja v ovinkih bolj prijazna. Če leti name, potem ne rabiš zemljevida. Tolmin-Bovec-Kluže (trdnjava ob cesti)-Log pod Mangartom-Mangart (do vrha ne gre, preveč snega in plaz, je pa zastonj)-nazaj dol-Tolmin-Most na soči-Idrija. Vsaj 10 cestnih zapor, oziroma semaforjev, full rihtajo, makedam in špricanje po cesti z nekim prahom...zdej grem prat moped Zavore pa nikjer ne trpijo, daš v drugo in spustiš gas...laufa samo 20km/h builder, ALEŠ M, bobi1001 in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se