stigmata Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 (popravljeno) to sem tud vidla napisano, ja , ampak sem mislila da je še kaj "več" :? , Hvala .) Popravljeno Junij 15, 2005. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 ma..jebeš lokale.šabeso v ruzak,pa gas skoz vas :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 Ne vem če je kdo kje že kaj omenil in če je prav da to dam v to temo pa vendar- še vedno sem naredila kr po svoje O:-) V glavnem Panter's-i so v CE odprli club house ili ti ga lokalček za motoriste v neposredni bližini cekljske bolnišnice :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 če se že peljete skozi Benedikt je fajn ustavit in se okrepčat v Baru Vijolica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matheo Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Lahko pa tud v Duplek zavijete in greste pogledat še k Black Dragonsom! Imajo odprto vsako sredo, petek, soboto in nedeljo! Poleti pa se lahko tud najeste! Imajo dobre postrvi in lepinje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Ventil pravi: če se že peljete skozi Benedikt je fajn ustavit in se okrepčat v Baru Vijolica ← Ja to pa res ! Vedno ko se peljem skozi se ustavim tam. Imajo izredno "kvalitetne" kelnarce ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matheo Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 JA! V petek 7. oktobra pa imajo majhen koncertek skupine FLASH. Baje bo dobro! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Ja to pa res :OK: ! Vedno ko se peljem skozi se ustavim tam. Imajo izredno "kvalitetne" kelnarce :devil: ! ← Madona pa res se kvaliteta sliši v 9 vas. :OK: no ali pa pomanjklivost :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Eh jaz sem pa mislu, da sem edini ki pozna lokal, zdaj pa vidim da sem celi cajt živel v zmoti ! Ma dobro, saj je dovol za vse al ne !? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Eh jaz sem pa mislu, da sem edini ki pozna lokal, zdaj pa vidim da sem celi cajt živel v zmoti :cry: ! Ma dobro, saj je dovol za vse al ne :blush: !? ← Za vse + 1 :grim :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Aber natürlich :grim ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jama1100 Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Pa tud Vaški boysi iz Domžal baje v soboto odpirajo brunarico,zna bit zanimivo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 5, 2005 Deli Objavljeno Oktober 5, 2005 Ja to pa res :OK: ! Vedno ko se peljem skozi se ustavim tam. Imajo izredno "kvalitetne" kelnarce :devil: ! ← potrdim tudi jaz, čeprav sem zelo redko tam ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Oktober 5, 2005 Deli Objavljeno Oktober 5, 2005 al pa po vinski poti,..od zidance do zidance :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 Yildiz Han sux Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 20, 2005 Deli Objavljeno December 20, 2005 A je to Moto lokal.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 20, 2005 Deli Objavljeno December 20, 2005 A je to Moto lokal.... :? bil je za en večer. .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 20, 2005 Deli Objavljeno December 20, 2005 bil je za en večer. .. ... a ste vse spili potem pa še vse zdrobili :kva2: , pa so zdej motoristom strogo prepovedli zahajanje tja.... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 20, 2005 Deli Objavljeno December 20, 2005 Tam smo mel en mal manjši forumski zbor ... in je blo super... cirka 35 al clo 40 ljudi... pa trebušne plesačice in vodne pipe in gužva in to ... še zdj se mi vrti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 21, 2005 Deli Objavljeno December 21, 2005 (popravljeno) Velkom bajkers in majn Zidanca v Sovjak... :kva2: :rolleyes: edit; Skonto drink... :yea2: Popravljeno December 21, 2005. Popravil krava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 21, 2005 Deli Objavljeno December 21, 2005 Velkom bajkers in majn Zidanca v Sovjak... :kva2: :rolleyes: To pa celo vem, kje je ... pridemo v inšpekcijo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 21, 2005 Deli Objavljeno December 21, 2005 To pa celo vem, kje je ... pridemo v inšpekcijo :grim Pa še mene zraven poberi, ker se mi dozdeva kje bi lahko blo, ampak nimam pojam, kje točno. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 21, 2005 Deli Objavljeno December 21, 2005 Men se pa sploh ne sanja kje bi to blo, pa bi rad vedel, videl in vliv. Obljubim, da bom priden in čisto tiho, če me vzameta zraven. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 Od jutrišnje otvoritve dalje clubhaus ROAD KINGS v prostorih bivšega CC Cluba pod vodstom bivšega Pantersa Plemija vabilo.doc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 Pa še mene zraven poberi, ker se mi dozdeva kje bi lahko blo, ampak nimam pojam, kje točno. :fredy: Men se pa sploh ne sanja kje bi to blo, pa bi rad vedel, videl in vliv. Obljubim, da bom priden in čisto tiho, če me vzameta zraven. Lepo urejena manjša stanovanjska hiša - Marles S-408, vseljena od leta 1980. Nahaja se na mirni in sončni lokaciji, cca 2 km iz Sv.Jurija ob Ščavnici, blizu Blaguškega jezera. Elektrika, vodovod, etažna centralna-drva. Asfaltiran dostop z občinske ceste. Hiša je v celoti opremljena, kar lahko po dogovoru tudi ostane. Primerna še posebej za mlade družine z živalmi ali kot počitniška hiša. Objekt obsega pritličje in klet. Zunanje mere objekta so 7,4m x 7,4m, dodatno je dograjena pokrita terasa cca 3m x 5m, pod njo je vinska klet. Pritličje obsega: predprostor, kuhinjo z jedilnico, spalnico, otroško sobo, shrambo, kopalnico z WC-jem. V kleti so: garaža, letna kuhinja z etažno centralno, 'klubska soba'. Na dvorišču stoji dodatna garaža. Parcela obsega skupaj 23ar; po namembnosti so to sadovnjak, vinograd (cca 300 trsov), ostalo je zelenica, ..vinska klet s posodo in pridelkom. Posest je na vrhu griča in ograjena. Lega zemljišča je jugozahodna, s čudovitim pogledom na okoliške griče in proti Pohorju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se