Skoči na vsebino

HOMOLOGACIJA vse (izpuhi, agregat, oprema)

motomanijak

Priporočene objave

Jaz sem homologiral moj Hurric SS na bandita 1200, brez težav na Avto Krka v Mariboru. Lahko jih priporočam, 33 eu in en teden, pa je bilo urejeno :OK: !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem homologiral moj Hurric SS na bandita 1200, brez težav na Avto Krka v Mariboru. Lahko jih priporočam, 33 eu in en teden, pa je bilo urejeno :OK: !

brez zamere ampak da packajo en vpis izpuha en teden je pa kr dolgo. sicer pa je to homologiranje legalna kraja dnarja. povsod drugje je dovolj da ma izpuh tisti famozni e, pa je ok, razn pr nas. banda oderuška, neučinkovita!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz ta ponedeljek na LPP-ju. Če imaš seveda potrdilo o stokovni vgradnji. Tudi motorja ne rabiš pripeljat.  

no na avto krka moreš pa za isto stvar met tako potrdilo o strokovni vgradnji, motor moreš prpeljat, pa še upalijo te za 33€ (no vsaj ko sm žmigovce homologirala je bilo vse takoj vpisano in ni blo treba tako kot za aupuh 14dni čakat :slap: )

Popravljeno . Popravil cikadina
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...

mene zanima če je možna homologacija motorja ki ga sam nardiš

mam namen nardit čoperja 

šasijo bi pustu original bi pa predelal nihajko luči rezervuar feltne druge....  kaj za to obstaja kašna homologacija celotnega vozila???? kolko bi me to sploh stalo in kako težko je pridet do tega???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

Mene pa zanima ali kje v SLO uredijo homologacijo izpuha takoj? Se pravi se pripeljes, prineses vse potrebno in ti takoj v homologacijo vpisejo?

Oz. ce ni varjante - se pol smes vozit? Pa se opravicujes policaju, da si dal ravno neki homologirat pa zato nimas kartoncka k te ustavi?

Rad bi to zrihtal zdele k mam dopust, nimam pa neke zelje, da bom zarad birokratov mogu parkirat motor za en teden....ali vec...

Drgac pa kotje cikadina rekla.....povsod je dost ugraviran E.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Boh, jaz se vozim z žmigavci fake kitajskimi kopija CBR 600 2004+ na katerih namesto STANLEY piše STANIEY in nisem še naletel na težave. Homologirat pa ne mislim in ne morem. Pomaga imet tih izpuh, čisto in normalno vidno tablico pa ti ne drobi jajca nobeden.

Se pravi tudi kitasjke smeti z oznako E so dovolj? :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene pa zanima ali kje v SLO uredijo homologacijo izpuha takoj? Se pravi se pripeljes, prineses vse potrebno in ti takoj v homologacijo vpisejo?

Oz. ce ni varjante - se pol smes vozit? Pa se opravicujes policaju, da si dal ravno neki homologirat pa zato nimas kartoncka k te ustavi?

Rad bi to zrihtal zdele k mam dopust, nimam pa neke zelje, da bom zarad birokratov mogu parkirat motor za en teden....ali vec...

Raznih izgovorov da si ravno dal homologirat ne bodo vzgal. Ker ko das homologirat dobis potrdilo o placilu pregleda in homologacije dolocenega dela ki ga imas pri sebi dokler ne dobis kartoncka nazaj

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V Trbovljah... So mi takoj sprintali kartonček. Drugače pa dobiš itak račun oz. neko potrdilo za policaje....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Okej, hvala, to me je zanimalo. Nimam v planu to zarad kakega izigravanja zakona - izpuh je EC legalen, dal ga bom homologirat, samo zanimalo me je, ce se lahko vozim oz. dobim kako potrdilo za cas ko nimam homo kartoncka pri sebi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mene pa zanima, kakšna je bila kazen, če so že koga dobili in da ni imel homologiranega izpuha? :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Okej, hvala, to me je zanimalo. Nimam v planu to zarad kakega izigravanja zakona - izpuh je EC legalen, dal ga bom homologirat, samo zanimalo me je, ce se lahko vozim oz. dobim kako potrdilo za cas ko nimam homo kartoncka pri sebi.

meni so zmigovce takoj vpisali, je pa mal odvisnl verjetno kolko se jim da zmigat. ma pa s tem vpisom, auspuha, zmigovcev al kej podobnega glih ene 15min dela, s tem da pol cajta sam za slikanje porabi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mene pa zanima, kakšna je bila kazen, če so že koga dobili in da ni imel homologiranega izpuha? :)

Enako kot da nimas homologiran cesa druzga. 500

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest pa na papirje cakam ze 1 mesec...kok dolg ponavadi to traja?? :)

Zmeri sm caku max 1teden. Najbol da poklics da vids kaj se dogaja

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdravo mene zanima ce je kdo naredu homologacijo izpuha na nrg mc2 ki bi rabu sliko da prelam papirje, razen ce ima kdo drug kako drugo idejo ;))) LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

na cesti sem videl že nakaj izpuhov SC PROJECT. pa me zanima če je že kdo naročal pri njih izpuhe? in kako je z papriji za homologacijo glede na to da je zadeva potem iz uvoza?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...
  • 4 tedne pozneje...

na cesti sem videl že nakaj izpuhov SC PROJECT. pa me zanima če je že kdo naročal pri njih izpuhe? in kako je z papriji za homologacijo glede na to da je zadeva potem iz uvoza?

Tole sem jaz naročil par dni nazaj. Danes pride in poročam kako se bo obneslo in kako bo pri homologaciji.

Nabavil pa tole :)

TIGER_800_CARBON_EXHAUST_SC_PROJECT_TRIU

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo urejeno. Vse kar sem rabil je:

-certifikat

-prometno

-homologacijski kartonček

-priporočljivo je imeti račun (ni pa nujno)

-34,7€

Ves postopek je trajal 10min.

Aja kartonček sem dobil z vpisanim podatki o auspuhu po plačilu nazaj tako da niti teh 2 dni ni treba čakat.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fantje...v nedeljo sem mel neljub dogodek s policaji. Dobil sem kazen za nehomologiranebzmigavce in kao nehomologiran izpuh ceprav je le ta vpisan v homologacijski kartoncek. Le dusilec mu ni bil vsec in je rekel da je homologacija izpuha s tem potekla. Zdi se mi da plavcek nikakor ni oseba s kompetencami da mi lahko kar doloci kaj je ustrezno in kaj ne. Na izrednega tehnicnega me ni poslal. Ma se kdo podobno izkusnjo? Pa prosil bi tudi za kaksno informacijo kje dobiti papirje za zmigavce?

Hvala

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kok si dobu kazni? Kaj se da homologirat izpuh ce nimam papirjev? Pac kupu sm motor ki ima neoriginal izpuh...kaksen pa je nimam pojma...

ne da se homologirat če nimaš papirjev poglej na izpuh če je kje kaka oznaka more bit e+ neke številke če nimaš tega se avspuha ne da homologirat će pa imaš moreš na internetu poiskat potrdilo za ta avspuh in pol s tem potrdilov (to je pač certifikat da izpuh ustreza eu direktivam) greš na tehnične kjer plačaš 35€in ti vpišejo to na homologacijo 

kazen je pa 400 al 500€ pol pa če plačaš v 8 dneh je 200-250

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!