850gs Objavljeno Maj 5, 2014 Deli Objavljeno Maj 5, 2014 Jaz sem homologiral moj Hurric SS na bandita 1200, brez težav na Avto Krka v Mariboru. Lahko jih priporočam, 33 eu in en teden, pa je bilo urejeno ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Maj 5, 2014 Deli Objavljeno Maj 5, 2014 Jaz sem homologiral moj Hurric SS na bandita 1200, brez težav na Avto Krka v Mariboru. Lahko jih priporočam, 33 eu in en teden, pa je bilo urejeno ! brez zamere ampak da packajo en vpis izpuha en teden je pa kr dolgo. sicer pa je to homologiranje legalna kraja dnarja. povsod drugje je dovolj da ma izpuh tisti famozni e, pa je ok, razn pr nas. banda oderuška, neučinkovita! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Maj 5, 2014 Deli Objavljeno Maj 5, 2014 (popravljeno) Jaz ta ponedeljek na LPP-ju. Če imaš seveda potrdilo o stokovni vgradnji. Tudi motorja ne rabiš pripeljat. no na avto krka moreš pa za isto stvar met tako potrdilo o strokovni vgradnji, motor moreš prpeljat, pa še upalijo te za 33€ (no vsaj ko sm žmigovce homologirala je bilo vse takoj vpisano in ni blo treba tako kot za aupuh 14dni čakat ) Popravljeno Maj 5, 2014. Popravil cikadina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
germek Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 mene zanima če je možna homologacija motorja ki ga sam nardiš mam namen nardit čoperja šasijo bi pustu original bi pa predelal nihajko luči rezervuar feltne druge.... kaj za to obstaja kašna homologacija celotnega vozila???? kolko bi me to sploh stalo in kako težko je pridet do tega??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KingKerosin Objavljeno Junij 28, 2014 Deli Objavljeno Junij 28, 2014 Mene pa zanima ali kje v SLO uredijo homologacijo izpuha takoj? Se pravi se pripeljes, prineses vse potrebno in ti takoj v homologacijo vpisejo? Oz. ce ni varjante - se pol smes vozit? Pa se opravicujes policaju, da si dal ravno neki homologirat pa zato nimas kartoncka k te ustavi? Rad bi to zrihtal zdele k mam dopust, nimam pa neke zelje, da bom zarad birokratov mogu parkirat motor za en teden....ali vec... Drgac pa kotje cikadina rekla.....povsod je dost ugraviran E..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Elvis Suljic Objavljeno Junij 29, 2014 Deli Objavljeno Junij 29, 2014 Mene zanima ce ima kdo homologiral auspuh na nrg mc2 in ce ima kako sliko da si predelam papirje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Junij 29, 2014 Deli Objavljeno Junij 29, 2014 (popravljeno) Tukaj vprašaj v tej temi.... http://www.motosvet.com/tabla/topic/10583-homologiran-ror-izpuh-auspuh/page-82 Popravljeno Junij 29, 2014. Popravil DXR16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Junij 29, 2014 Deli Objavljeno Junij 29, 2014 Boh, jaz se vozim z žmigavci fake kitajskimi kopija CBR 600 2004+ na katerih namesto STANLEY piše STANIEY in nisem še naletel na težave. Homologirat pa ne mislim in ne morem. Pomaga imet tih izpuh, čisto in normalno vidno tablico pa ti ne drobi jajca nobeden. Drgac pa kotje cikadina rekla.....povsod je dost ugraviran E..... Se pravi tudi kitasjke smeti z oznako E so dovolj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Junij 29, 2014 Deli Objavljeno Junij 29, 2014 Mene pa zanima ali kje v SLO uredijo homologacijo izpuha takoj? Se pravi se pripeljes, prineses vse potrebno in ti takoj v homologacijo vpisejo? Oz. ce ni varjante - se pol smes vozit? Pa se opravicujes policaju, da si dal ravno neki homologirat pa zato nimas kartoncka k te ustavi? Rad bi to zrihtal zdele k mam dopust, nimam pa neke zelje, da bom zarad birokratov mogu parkirat motor za en teden....ali vec... Drgac pa kotje cikadina rekla.....povsod je dost ugraviran E..... Raznih izgovorov da si ravno dal homologirat ne bodo vzgal. Ker ko das homologirat dobis potrdilo o placilu pregleda in homologacije dolocenega dela ki ga imas pri sebi dokler ne dobis kartoncka nazaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidybaw Objavljeno Junij 29, 2014 Deli Objavljeno Junij 29, 2014 Mene pa zanima ali kje v SLO uredijo homologacijo izpuha takoj? Se pravi se pripeljes, prineses vse potrebno in ti takoj v homologacijo vpisejo? Oz. ce ni varjante - se pol smes vozit? Pa se opravicujes policaju, da si dal ravno neki homologirat pa zato nimas kartoncka k te ustavi? Rad bi to zrihtal zdele k mam dopust, nimam pa neke zelje, da bom zarad birokratov mogu parkirat motor za en teden....ali vec... Drgac pa kotje cikadina rekla.....povsod je dost ugraviran E..... V Trbovljah... So mi takoj sprintali kartonček. Drugače pa dobiš itak račun oz. neko potrdilo za policaje.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KingKerosin Objavljeno Junij 30, 2014 Deli Objavljeno Junij 30, 2014 Okej, hvala, to me je zanimalo. Nimam v planu to zarad kakega izigravanja zakona - izpuh je EC legalen, dal ga bom homologirat, samo zanimalo me je, ce se lahko vozim oz. dobim kako potrdilo za cas ko nimam homo kartoncka pri sebi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Junij 30, 2014 Deli Objavljeno Junij 30, 2014 mene pa zanima, kakšna je bila kazen, če so že koga dobili in da ni imel homologiranega izpuha? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Junij 30, 2014 Deli Objavljeno Junij 30, 2014 Okej, hvala, to me je zanimalo. Nimam v planu to zarad kakega izigravanja zakona - izpuh je EC legalen, dal ga bom homologirat, samo zanimalo me je, ce se lahko vozim oz. dobim kako potrdilo za cas ko nimam homo kartoncka pri sebi. meni so zmigovce takoj vpisali, je pa mal odvisnl verjetno kolko se jim da zmigat. ma pa s tem vpisom, auspuha, zmigovcev al kej podobnega glih ene 15min dela, s tem da pol cajta sam za slikanje porabi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vito23 Objavljeno Junij 30, 2014 Deli Objavljeno Junij 30, 2014 Jest pa na papirje cakam ze 1 mesec...kok dolg ponavadi to traja?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Junij 30, 2014 Deli Objavljeno Junij 30, 2014 mene pa zanima, kakšna je bila kazen, če so že koga dobili in da ni imel homologiranega izpuha? Enako kot da nimas homologiran cesa druzga. 500 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Junij 30, 2014 Deli Objavljeno Junij 30, 2014 Jest pa na papirje cakam ze 1 mesec...kok dolg ponavadi to traja?? Zmeri sm caku max 1teden. Najbol da poklics da vids kaj se dogaja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Elvis Suljic Objavljeno Junij 30, 2014 Deli Objavljeno Junij 30, 2014 Zdravo mene zanima ce je kdo naredu homologacijo izpuha na nrg mc2 ki bi rabu sliko da prelam papirje, razen ce ima kdo drug kako drugo idejo )) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
turko Objavljeno Avgust 6, 2014 Deli Objavljeno Avgust 6, 2014 na cesti sem videl že nakaj izpuhov SC PROJECT. pa me zanima če je že kdo naročal pri njih izpuhe? in kako je z papriji za homologacijo glede na to da je zadeva potem iz uvoza? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Avgust 22, 2014 Deli Objavljeno Avgust 22, 2014 Kam dajate lasersko gravirati pa da se potrudijo in naredijo dobro? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitjag Objavljeno September 17, 2014 Deli Objavljeno September 17, 2014 na cesti sem videl že nakaj izpuhov SC PROJECT. pa me zanima če je že kdo naročal pri njih izpuhe? in kako je z papriji za homologacijo glede na to da je zadeva potem iz uvoza? Tole sem jaz naročil par dni nazaj. Danes pride in poročam kako se bo obneslo in kako bo pri homologaciji. Nabavil pa tole bajkr88, DXR16 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitjag Objavljeno September 18, 2014 Deli Objavljeno September 18, 2014 Evo urejeno. Vse kar sem rabil je: -certifikat -prometno -homologacijski kartonček -priporočljivo je imeti račun (ni pa nujno) -34,7€ Ves postopek je trajal 10min. Aja kartonček sem dobil z vpisanim podatki o auspuhu po plačilu nazaj tako da niti teh 2 dni ni treba čakat. TakeALookAround in DXR16 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerry46 Objavljeno September 23, 2014 Deli Objavljeno September 23, 2014 Fantje...v nedeljo sem mel neljub dogodek s policaji. Dobil sem kazen za nehomologiranebzmigavce in kao nehomologiran izpuh ceprav je le ta vpisan v homologacijski kartoncek. Le dusilec mu ni bil vsec in je rekel da je homologacija izpuha s tem potekla. Zdi se mi da plavcek nikakor ni oseba s kompetencami da mi lahko kar doloci kaj je ustrezno in kaj ne. Na izrednega tehnicnega me ni poslal. Ma se kdo podobno izkusnjo? Pa prosil bi tudi za kaksno informacijo kje dobiti papirje za zmigavce? Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno September 23, 2014 Deli Objavljeno September 23, 2014 Katere zmigavce imas? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno September 23, 2014 Deli Objavljeno September 23, 2014 Kok si dobu kazni? Kaj se da homologirat izpuh ce nimam papirjev? Pac kupu sm motor ki ima neoriginal izpuh...kaksen pa je nimam pojma... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 23, 2014 Deli Objavljeno September 23, 2014 Kok si dobu kazni? Kaj se da homologirat izpuh ce nimam papirjev? Pac kupu sm motor ki ima neoriginal izpuh...kaksen pa je nimam pojma... ne da se homologirat če nimaš papirjev poglej na izpuh če je kje kaka oznaka more bit e+ neke številke če nimaš tega se avspuha ne da homologirat će pa imaš moreš na internetu poiskat potrdilo za ta avspuh in pol s tem potrdilov (to je pač certifikat da izpuh ustreza eu direktivam) greš na tehnične kjer plačaš 35€in ti vpišejo to na homologacijo kazen je pa 400 al 500€ pol pa če plačaš v 8 dneh je 200-250 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se