Snečer Objavljeno Maj 8, 2018 Deli Objavljeno Maj 8, 2018 ne poznam, najbrž je ok solorider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Maj 8, 2018 Deli Objavljeno Maj 8, 2018 Vsekakor ni zatesnjena proti prahu ali vodi in nism najdu nosilca za motor. To jst vidim, drugo pa zgleda kr uredu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Maj 8, 2018 Deli Objavljeno Maj 8, 2018 pred eno uro, GO_Tomi pravi: Vsekakor ni zatesnjena proti prahu ali vodi in nism najdu nosilca za motor. To jst vidim, drugo pa zgleda kr uredu. To bi imela moja prijateljica za avto. GO_Tomi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 8, 2018 Deli Objavljeno Maj 8, 2018 pred 3 minutami, solorider pravi: To bi imela moja prijateljica za avto. ja, saj to je avto model, lifetime zemljevidi, ugodno solorider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Maj 8, 2018 Deli Objavljeno Maj 8, 2018 pred 5 minutami, Snecer pravi: ja, saj to je avto model, lifetime zemljevidi, ugodno Špar ima za 115€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 8, 2018 Deli Objavljeno Maj 8, 2018 Pravkar, solorider pravi: Špar ima za 115€ to je skonto, edino pazi, da je cela Evropa, da ni samo CE, ker pol bodo težavice, razen če bo samo drajsanje po CE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Maj 8, 2018 Deli Objavljeno Maj 8, 2018 pred 2 minutami, Snecer pravi: to je skonto, edino pazi, da je cela Evropa, da ni samo CE, ker pol bodo težavice, razen če bo samo drajsanje po CE Zemljevidi in pomnilnik Prednaloženi cestni zemljevidi Vključuje doživljenjske posodobitve zemljevidov Sprejema podatkovne kartice Kartica MicroSD™ (ni priložena) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rey Objavljeno Maj 9, 2018 Deli Objavljeno Maj 9, 2018 (popravljeno) !!Zemljevidi CENTRALNA EVROPA!! Škoda, imam Drive Smart 61 v avtu pa je zakon zadeva, ampak je 6.95" in na motor to ne gre nikakor. Bi vzel tega za motor pa tej zemljevidi CE... @Snecer glede na to, da imam lifetime celo Evropo na 61-ki...se da to kako prenesti na drugo napravo? Popravljeno Maj 9, 2018. Popravil Rey Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 9, 2018 Deli Objavljeno Maj 9, 2018 kje je ta bon, v reklamah špar? drugače pa, napravo se da "odklenit" in naložiš kar hočeš, ni pa odklep preprost... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rey Objavljeno Maj 9, 2018 Deli Objavljeno Maj 9, 2018 (popravljeno) Jaz sem ga na netu našel, po tem, ko sem tukaj prebral. Evo v priponko sem dal pdf. Aha..nič, bom raje dal 30€ več za kakšen drugi model kateri bo imel celo Evropo naloženo. 80862 Popravljeno Maj 9, 2018. Popravil Rey Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 9, 2018 Deli Objavljeno Maj 9, 2018 hvala komot lahko tega kupiš, pač odkleneš za tiste ki se bodo znašli, bo cela evropa gor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rey Objavljeno Maj 9, 2018 Deli Objavljeno Maj 9, 2018 (popravljeno) Evo sem nabavil. V Kopru (Supernova) imajo se 3. Se bomo pa šli hackerje in odklenili zadevo :-) Je v planu Romunija poleti tako, da do takrat bom valda zrihtal Popravljeno Maj 9, 2018. Popravil Rey Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 9, 2018 Deli Objavljeno Maj 9, 2018 (popravljeno) pred 47 minutami, Rey pravi: Evo sem nabavil. V Kopru (Supernova) imajo se 3. Se bomo pa šli hackerje in odklenili zadevo :-) Je v planu Romunija poleti tako, da do takrat bom valda zrihtal tu je navodilo, kako se zadeva uredi (prej se brezplačno prijavi), ni tako preprosto, če še nisi delal in lahko tudi brikneš zadevo = je v garanciji, pač neseš takoj nazaj, da ne dela https://www.gpspower.net/garmin-receivers-firmwares/338791-universal-firmware-patcher-protected-garmin-devices.html ---------------- Lahko pa daš gor NT zemljevide (poglej na p...), s temi ni težav ali brezplačne OSM, s temi pa sploh ni težav Le za NTU je takšna zaščita. Razlike med NT in NTU dejansko ni razen v (unicode) zapisu krajev itd. Zemljevidi so identični. Popravljeno Maj 9, 2018. Popravil Snecer Rey 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 9, 2018 Deli Objavljeno Maj 9, 2018 pred 51 minutami, Rey pravi: Evo sem nabavil. V Kopru (Supernova) imajo se 3. Se bomo pa šli hackerje in odklenili zadevo :-) Je v planu Romunija poleti tako, da do takrat bom valda zrihtal lahko se pa ti za ostale žrtvuješ in mi posreduješ gupdate.gcd datoteko, da se "pripravi" za ostale. 1. prva stvar, ki jo moraš narediti je, da si na pcju omogočiš prikaz skritih in sistemskih datotek (fajn je met total commanderja, ker win raziskovalci so v kameni dobi) nato pa Nuvija nastaviš v mass storage: kako narediš oboje, je tu lepše opisano, ni posebej zahtevno... http://popotnik-gps.blogspot.si/ 2. Nato ugotoviš številko HW ID, je več načinov, sigurna zadeva je da jo "prebereš" iz datoteke garmindevice.xml , ki jo najdeš na napravi... ------------ Lahko pa mi pošlješ svojo garmindevice.xml datoteko pa pripravim FW še za ostale... en se mora žrtvovat Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Maj 9, 2018 Deli Objavljeno Maj 9, 2018 pred 16 urami, Snecer pravi: to je skonto, edino pazi, da je cela Evropa, da ni samo CE, ker pol bodo težavice, razen če bo samo drajsanje po CE Kaj pomeni CE? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rey Objavljeno Maj 9, 2018 Deli Objavljeno Maj 9, 2018 (popravljeno) pred 6 minutami, solorider pravi: Kaj pomeni CE? Central Europe Popravljeno Maj 9, 2018. Popravil Rey solorider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rey Objavljeno Maj 9, 2018 Deli Objavljeno Maj 9, 2018 pred eno uro, Snecer pravi: lahko se pa ti za ostale žrtvuješ in mi posreduješ gupdate.gcd datoteko, da se "pripravi" za ostale. 1. prva stvar, ki jo moraš narediti je, da si na pcju omogočiš prikaz skritih in sistemskih datotek (fajn je met total commanderja, ker win raziskovalci so v kameni dobi) nato pa Nuvija nastaviš v mass storage: kako narediš oboje, je tu lepše opisano, ni posebej zahtevno... http://popotnik-gps.blogspot.si/ 2. Nato ugotoviš številko HW ID, je več načinov, sigurna zadeva je da jo "prebereš" iz datoteke garmindevice.xml , ki jo najdeš na napravi... ------------ Lahko pa mi pošlješ svojo garmindevice.xml datoteko pa pripravim FW še za ostale... en se mora žrtvovat Dobiš danes popoldan solorider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 9, 2018 Deli Objavljeno Maj 9, 2018 (popravljeno) pred eno uro, solorider pravi: Kaj pomeni CE? central europe, je rey pokazal pokritost iz škatle če znanki ustreza ta pokritost, ni potrebe po dodatnih vzhodnih državah Popravljeno Maj 9, 2018. Popravil Snecer solorider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 9, 2018 Deli Objavljeno Maj 9, 2018 pred 56 minutami, Rey pravi: Dobiš danes popoldan Ja, pošlji mi to datoteko GarminDevice.xml da se lahko pripravi ustrezen FW. Še vedno pa se bo lahko po želji uradno nameščalo CE zemljevid, če bi bila seveda takšna želja... Rey 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Maj 9, 2018 Deli Objavljeno Maj 9, 2018 pred 6 minutami, Snecer pravi: central europe, je rey pokazal pokritost iz škatle če znani ustreza ta pokritost, ni potrebe po dodatnih vzhodnih državah To bo super okoliske drzave... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 9, 2018 Deli Objavljeno Maj 9, 2018 Pravkar, solorider pravi: To bo super okoliske drzave... za 115 eur ni boljše zadeve, če gledamo tudi na kvaliteto HWja, antena prometnih informacij, solidna velikost ekrana..., zemljevide pa tudi lahko nameščaš od drugih proizvajalcev, lokalne, osm free zemljevide itd. solorider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rey Objavljeno Maj 9, 2018 Deli Objavljeno Maj 9, 2018 Tukaj piše, da SLO ni vključena v prometne informacije? Al je to stara informacija na nalepki in je danes kaj drugače? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno Maj 9, 2018 Deli Objavljeno Maj 9, 2018 Torej črta v špar po zadevo? Me zanima, ob keri uri jim jih je že zmanjkalo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 9, 2018 Deli Objavljeno Maj 9, 2018 (popravljeno) pred 9 minutami, Rey pravi: Tukaj piše, da SLO ni vključena v prometne informacije? Al je to stara informacija na nalepki in je danes kaj drugače? nisem se dolgo s tem bavil, a pred leti, ko sem imel takega s tmc anteno, se je zadeva "uredila", se je dalo po "željah" naložiti TMC ponudnike https://www.gpspower.net/garmin-discussions/135067-using-tmc-garmin-nuvi-free.html Popravljeno Maj 9, 2018. Popravil Snecer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rey Objavljeno Maj 9, 2018 Deli Objavljeno Maj 9, 2018 (popravljeno) 7km test je pokazal, da obe napravi ob enakih nastavitvah vodita identično, 1/10s je sicer zamika v govornih ukazih. Ostalo od vrtenja zemljevida, zoomiranja med vožnjo, omejitev, hitrost, razdalje....vse identično. Sem se bal, da bo ta najhen manj odziven pa dela prav lepo kot večji in (po seriji) novejši model. Tako, da mislim, da bom zadovoljen, ker se ne bo treba nič na novo učiti. Edino bluetootha nima...ampak niti 61-ke nisem uspel povezati z Intercomom...se ne razumeta pred eno uro, Tex pravi: Torej črta v špar po zadevo? Me zanima, ob keri uri jim jih je že zmanjkalo... Ti samo nabavi, @Snecer pa nam bo zrihtal, da bo cela Evropa na dosegu Popravljeno Maj 9, 2018. Popravil Rey Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se