Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 1 uro, Snecer pravi:

ponavadi je tako ja :) 

...pa še res je.

Vedno imam not kartico...

...slučajno sem jo ven dal, da sem preveril na compu, če sploh dela kamera...in ta kokakola je bila čisto na hitro zmenjena...v par km oddaljenem kraju.

Objavljeno
23 hours ago, UnionJack said:

@Borutt a lahko povprašaš kdo je miličnik na mopedu k me je ustavu u sredo okol 10.00h nasprot letališča. Sicer je meu velik za povedat ampak začuda korekten postopek!?

Saj se ne poznajo vsi. Razen, če si bil nasproti letališča v Divači.

Objavljeno
pred 2 urami, vandrovec pravi:

Menda si napisal, da treniraš karate, ampak proti 2m orjaku to ne bi pomagalo. Vem za eno barufo, ko je orjak nalomil karateista, da je moral v bolnico.

1. Za pretep ne potrebuješ kil in višine temveč jajca in malo možganov, skratka moraš bit nor.

2. Bolj je nasprotnik velik, bolj pade 

3. Vedno udari prvi 

4. Karate pomaga 

5. Velik jih je frajerjev, dokler ne gre zares. 

6. Spizdi če nisi siguren v prvih 5.

Na, zdaj je pa spokalo, pa Yugeca ni več :P

Objavljeno
pred 7 minutami, isarajli1 pravi:

1. Za pretep ne potrebuješ kil in višine temveč jajca in malo možganov, skratka moraš bit nor.

2. Bolj je nasprotnik velik, bolj pade 

3. Vedno udari prvi 

4. Karate pomaga 

5. Velik jih je frajerjev, dokler ne gre zares. 

6. Spizdi če nisi siguren v prvih 5.

Na, zdaj je pa spokalo, pa Yugeca ni več :P

Ja, poizkusi. Tako je mislil tudi en znani karateist...cela občina pozna ta primer. Pa ga je nekdo po imenu Lungo, niti ne razbacan, skoraj pokončal.

• Všeč mi je 1
  • Zmeden 1
Objavljeno (popravljeno)
3 hours ago, Zivnorc said:

Včerajšnji dogodek:

...se peljem s kolegom soforumašem na kokakolo v bližnji kraj z lepim ambientom. Med vožnjo skozi naselje se lepo peljeva en za drugim, po mojem števcu tam nekje od 58-60 km/h. .... torej po omejitvah.

... do table "konec naselja" je bilo še dobrih 200-300m (nobene hiše več nikjer)..... še prehitel naju je nekdo z osebnim avtom... torej sva RES šla po omejitvah.

... nakar čez kakih 100m nasproti zagledam gromozanski ĐonDeere traktor, lepo pelje... s spoštovanjem do njega celo malo spustim plin, nakar mi traktorist nenadoma sunkovito zapelje direktno vame (pred tem sem se prepričal, da na travnike tam ni nobenega izvoza) .... ..in nato odmota nazaj na svoj pas... in mi žuga z rokami...in poka z eno pestjo v drugo dlan.... kot da mi grozi, da me bo nalomil....

Eni preprosto sovražijo motoriste. Samo oni vejo, zakaj. Nisem dolgo motorist in mi ljudje ne verjamejo, ko jim povem, da nekateri iz nekega razloga namerno zavijejo vame ali izsilijo prednost. Gleda me in zapelje direkt vame. Ne zgodi se pogosto, se pa dogaja. Ampak jebiga, vsaj mali otroci nas imajo radi, njih nima noben.

Popravljeno . Popravil Vin
Objavljeno

...nekateri so motoristi samo zato, da kažejo svoj ego...da se oblečejo v usnje in se slikajo na motorju.

Zaradi takih tudi sam izgubljam veselje do motorizma...se nočem izpostavljat z motorjem. B)

Objavljeno
pred 6 minutami, vandrovec pravi:

...nekateri so motoristi samo zato, da kažejo svoj ego...da se oblečejo v usnje in se slikajo na motorju.

Zaradi takih tudi sam izgubljam veselje do motorizma...se nočem izpostavljat z motorjem. B)

....nauš verjel.... celo tukej  jih je neki.... :rolleyes::ras:

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)
9 minutes ago, vandrovec said:

Jah, ne moreš se odpovedati svojemu veselju zaradi drugih. Drugi naj delajo kar njim paše, ti pa bodi zadovoljen s tem, kar ti počneš. Če se rad voziš z motorjem, se pač vozi.

1 minute ago, dr.looney said:

Kdo? Dajmo karte na mizo ... :D

Popravljeno . Popravil Vin
  • Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 3 minutami, Vin pravi:

.....

Kdo? Dajmo karte na mizo ... :D

.... ne povem.....:ras:

Objavljeno
pred 4 minutami, Vin pravi:

Jah, ne moreš se odpovedati svojemu veselju zaradi drugih. Drugi naj delajo kar njim paše, ti pa bodi zadovoljen s tem, kar ti počneš. Če se rad voziš z motorjem, se pač vozi.

Sam se vozim kakor mi paše, napisal sem, da se nočem izpostavljat...npr., na FB.

Nekdo, ki je bil večino življenja proti motoristom se sedaj slika na motorju, kao nek frajer.

Na FB bom izbrisal vse slike z motorjem.

Objavljeno
Ob 30. 8. 2018 ob 20:12, UnionJack pravi:

@Borutt a lahko povprašaš kdo je miličnik na mopedu k me je ustavu u sredo okol 10.00h nasprot letališča. Sicer je meu velik za povedat ampak začuda korekten postopek!?

Ti bi lohk dubu konkretno po :twak:. Pa je bil zelo uvideven :D 

Objavljeno
pred 12 urami, dr.looney pravi:

... fizicno obracunavanje ne pride v postev k b te razbil ko staro kanto.... :ras:

Drgac pa lahko podas anonimno prijavo, ce ne drugega traktor ziher ni registriran, pa ga bodo kje pocakali ..... :hmm:

Dohtarca, a tako bi ti a? :eek: 

pred 11 urami, dr.looney pravi:

eni se pa važijo z toplicami :blush: 

Objavljeno
pred 13 urami, Snecer pravi:

ponavadi je tako ja :) 

... vem, s kakim tonom si to napisal...

Čisto resno!

Hotel sem ti pisati na ZS, pa ni nič narobe, če to berejo še drugi.

Vem, da je o tem že tekla debata, pa zdaj ne grem brskat po temah in stotinah straneh.

Torej, tisti dogodek s traktorjem je čisto resničen, nič olepšan ali pobarvan, tisto s kartico v kameri je tudi čisto res.

...kolikor sklepam iz postov, je najbolje podati prijavo na osnovi opisa dogodka, kraj in čas dogodka, reg. tablica, tip vozila in površen opis voznika -spol, približna starost...očala... itd (če ga lahko vidiš skozi stekla  ... )...in potem mora organ na osnovi te prijave ukrepati....prijavljeni pa mora dokazati nasprotno....in če ne more dokazati nasprotno, je on kriv, ker sem ga prijavil brez dokaza  (ker je posnetek moje kamere ilegalen in neveljaven) :eek: (...nekako tako, kot je omenil en primer  @DAMI34) :eek: 

... torej , če prav razumem, tudi mene lahko nekdo prijavi... magari za brezveze... ker se mu pač ne dopadem, in če ne morem dokazati, da tam sploh nisem bil... sem kriv?!?

... ne spoznam se na te zadeve, zato sprašujem.

Objavljeno
pred 12 urami, dr.looney pravi:

... ce ne drugega traktor ziher ni registriran, pa ga bodo kje pocakali ..... :hmm:

Med drugim zavarujem dosti traktorjev, pride zavarovanje tak zanemarljiv strošek, da se kmeti ne zajebavajo več s tem, da bi vozili neregistrirane traktorje. En traktor je nosilni, ostali imajo 90% popusta na 2.traktor. Tak da tu bi ga težko zajebal. Je pa po mojem boljše vse skupaj pustiti, včasih je težko, vendar z vročo glavo lahko hitro narediš kakšno neumnost, katero boš plačeval še vrsto let. Žal smo prišli v takšne čase, ko se že vsak idiot zaveda, kdaj lahko koga toži in kasira.

Objavljeno
pred 26 minutami, Arzen pravi:

Dohtarca, a tako bi ti a? :eek: 

....

.... ne... jest bi ga razbila k staro kanto..... :lol1::lol1:

pred 27 minutami, Arzen pravi:

....

eni se pa važijo z toplicami :blush: 

....kdo ma toplice? ..... :hmm::naughty:

pred 4 minutami, JamesTheMan pravi:

Med drugim zavarujem dosti traktorjev, pride zavarovanje tak zanemarljiv strošek, da se kmeti ne zajebavajo več s tem, da bi vozili neregistrirane traktorje. En traktor je nosilni, ostali imajo 90% popusta na 2.traktor. Tak da tu bi ga težko zajebal. Je pa po mojem boljše vse skupaj pustiti, včasih je težko, vendar z vročo glavo lahko hitro narediš kakšno neumnost, katero boš plačeval še vrsto let. Žal smo prišli v takšne čase, ko se že vsak idiot zaveda, kdaj lahko koga toži in kasira.

.... v nasi okolici jih je se kr nekaj takih, brez registriranega traktorja..... ceprav imajo tablce gor..   

Objavljeno
pred 6 minutami, JamesTheMan pravi:

... res je najbolj pametno to, ker ne veš s kakim idiotom imaš opravka (beri kako močnega odvetnika ima).

... zato sem tudi vprašal ( @Snecer, ker se malo bolj spozna na take zadeve), ker me to zanima...ali je temu res tako, ali ni tako preprosto, kot sem vprašal v prejšnjem postu.

Objavljeno

ko nekdo tako zapelje ali nakaže in ti maha, da boš dvignil, se to seveda lahko prijavi, posnetek koristi, si ga pogledajo, kasneje pa se izloči, dokaz je pa tvoje pričanje... 

Objavljeno (popravljeno)

Stricu blo le dugocajtno okoli g...

Pomladi podobno zogodilo prijatelju z avtom...Ker pa je 203cm visok in 135kg sportnik je ta velepametni junak gladko pobegnil ko je on stopil iz avta...kamere bi ble nezazeljene...

Tudi sam sem imel vecino casa kamero na ninji,v casu nesrece pa ŽAL NE u luft...

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno
pred eno uro, Zivnorc pravi:

Vem, da je o tem že tekla debata, pa zdaj ne grem brskat po temah in stotinah straneh.

Torej, tisti dogodek s traktorjem je čisto resničen, nič olepšan ali pobarvan, tisto s kartico v kameri je tudi čisto res.

...kolikor sklepam iz postov, je najbolje podati prijavo na osnovi opisa dogodka, kraj in čas dogodka, reg. tablica, tip vozila in površen opis voznika -spol, približna starost...očala... itd (če ga lahko vidiš skozi stekla  ... )...in potem mora organ na osnovi te prijave ukrepati....prijavljeni pa mora dokazati nasprotno....in če ne more dokazati nasprotno, je on kriv, ker sem ga prijavil brez dokaza  (ker je posnetek moje kamere ilegalen in neveljaven) :eek: (...nekako tako, kot je omenil en primer  @DAMI34) :eek: 

... torej , če prav razumem, tudi mene lahko nekdo prijavi... magari za brezveze... ker se mu pač ne dopadem, in če ne morem dokazati, da tam sploh nisem bil... sem kriv?!?

... ne spoznam se na te zadeve, zato sprašujem.

če ima pa on na traktorju kamero - s kartico - zadaj ki snema nazaj , te pa lahko on prijavi , da si s preveliko hitrostjo prehiteval v škarje - seveda brez posnetka temveč s sliko s posnetka , kjer motoviliš izven idelne linije vožnje..

najprej te posili v izogibanje pa še namoči te pri policiji..jeba.. in š čim se boš zagovarjal??? jeba..

Objavljeno

@Snecer 

Hvala za pojasnilo!

Torej posnetek si ogledajo, vidijo, da je to res... nato ga izločijo...torej ni več dokaza črno na belem.....ti pričaš .... pa se pol tisti pritoži, da ni res, ker ni več posnetka... (predvidevam... govorim na pamet).

... jaooo...  :slap:

... sej nisi ti kriv... ampak sistem...      :slap:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!