Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 46 minutami, Borutt pravi:

Seveda jo lahko pokaže večim v določenem časovnem razmaku, ker se potem po določenem času na ekranu izbriše. Ostane pa v spominu. Ampak, kdor to dela, je res za ... 

Ves kako je s tem, ce je priloznost ... verjetno je zelo malo taksnih, ki bi kaj taksnega naredili, a vseeno moznost je. Spomni se tvojih sedaj ze bivsih  kolegov iz Kranja, so v interno porocilo enemu prilimali 0.23 promila pa sploh ni pihal. Kjer je moznost se bo prej kot slej zgodila zloraba - to je pac narava ljudi.

Objavljeno
pred 13 minutami, IZTOK pravi:

Ves kako je s tem, ce je priloznost ... verjetno je zelo malo taksnih, ki bi kaj taksnega naredili, a vseeno moznost je. Spomni se tvojih sedaj ze bivsih  kolegov iz Kranja, so v interno porocilo enemu prilimali 0.23 promila pa sploh ni pihal. Kjer je moznost se bo prej kot slej zgodila zloraba - to je pac narava ljudi.

če nisi pozoren, ti tudi prodajalka prtisne eno pašteto več, kot si dejansko kupu ;)

če so ljudje pokvarjeni so pač pokvarjeni ne glede kakšno delo opravljajo ;)

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)
12 minutes ago, maus said:

če nisi pozoren, ti tudi prodajalka prtisne eno pašteto več, kot si dejansko kupu ;)

To že, ampak če on ni radarja resetiral pol si ti lahko še ne vem kako pozoren ... pač, če mu je, te lahko ..... če ti pod nos pomoli pištolo, kjer piše da si šel 68 namesto 50 ..

Rešitev bi bila enostavna, recimo da bi vsaka izmerjena kršitev v pištoli dobila svojo "serijsko številko", ki bi morala biti napisana tudi na zapisniku in na koncu dneva v "zbirniku" .. potem bi se videlo, če je katera serijska na večih različnih zapisnikih ..

Popravljeno . Popravil Tex
Objavljeno
pred 1 minuto, Tex pravi:

To že, ampak če on ni radarja resetiral pol si ti lahko še ne vem kako pozoren ... pač, če mu je, te lahko ..... če ti pod nos pomoli pištolo, kjer piše da si šel 68 namesto 50 ..

Rešitev bi bila enostavna, recimo da bi vsaka izmerjena kršitev v pištoli dobila svojo "serijsko številko", ki bi morala biti napisana tudi na zapisniku in na koncu dneva v "zbirniku" .. potem bi se videlo, če je katera serijska na večih različnih zapisnikih ..

prav zanima me izraz na njegovem licu, ko mu rečeš, da imaš kamero z GPS - jem katera meri hitrost, datum in lokacijo ... ;)

Objavljeno
pred 3 minutami, maus pravi:

prav zanima me izraz na njegovem licu, ko mu rečeš, da imaš kamero z GPS - jem katera meri hitrost, datum in lokacijo ... ;)

Nimas pojma o policijskem delu!

• Haha 3
Objavljeno
Pravkar, IZTOK pravi:

Nimas pojma o policijskem delu!

vem :P ... zato koga pokličem, ki ima ... ćvarkow kt đeneral ;)

Objavljeno (popravljeno)
8 minutes ago, maus said:

hja, lahko te prosi za potrdilo o kalibraciji/umerjenosti tvojega merila .. :p :)

edit: sicer kot zanimivost, Ćrna v Selinah me še nikoli ni ustavila, ko sem imel kamero na čeladi .. verjetno je težje lagat, ja, če je vse posneto .. :)

Popravljeno . Popravil Tex
Objavljeno
pred 1 minuto, Tex pravi:

hja, lahko te prosi za potrdilo o kalibraciji/umerjenosti tvojega merila .. :p :)

se bo kje drugje zagovarju, ko bom posnetek poslau ... ;)

lahko ga stestiramo ... pa da vidimo kok njegova kalibracija ne drži ;)

pred 7 minutami, Snecer pravi:

Za 2019 bom namestil

https://www.innovv.com/innovv-k2

poročaj s poročilom ;)

• Všeč mi je 2
Objavljeno
35 minutes ago, maus said:

Tudi GPS beleži čas, lokacijo, hitrost,.. Ne potrebuješ kamere za dokazati. 

Objavljeno
pred 1 minuto, motolover pravi:

a ni lepo, da ga pokažem kako ustaula... da se vid kakšn je iz druge perspektive :P 

Objavljeno
pred 47 minutami, Tex pravi:

Rešitev je izključno fotodokumentiranje meritve.

Objavljeno
10 minutes ago, maus said:

a ni lepo, da ga pokažem kako ustaula... da se vid kakšn je iz druge perspektive :P 

V Črni gori sem imel kamero na čeladi (ugasnjeno), povedal sem jima, da vse snemam in tudi navigacija beleži vse. Po polurnem klepetu o vsemogočem (politika, pokojnine,..) sta me pustila neprej. Dejstvo je, da res nisem šel hitreje, ker sem bil utrujen od poti. tisit, ki res kršijo ponavadi sami ponujajo podkupnino... :) 

Objavljeno
pred eno uro, maus pravi:

Si spregledal ko so men to naredili v podcetrtku pa sem pisal o tem...kot se vedno gledam v tistem ovinku v stevec in kljub veliko boljsemu avtu,nikoli 110 po stevcu...

Objavljeno (popravljeno)
pred 33 minutami, motolover pravi:

In kva pol...jz trdim,da malo pred menoj eden policajev prijatelj z boljsim avto bil izmerjen a ne kaznovan...in nato pripeljem jz in vbode mene in me tolazi da tak najnizja kazen.Za popolnoma vsako ko sem se potem vozil skozi tisti ovinek(zelo pregledno)sw trudil pripeljati kot mi je bilo izmerjeno a zal so na mojmu vw polo gume prej zacele cviliti in slo posrek!

Slika! Prilika dela...kva ze...

Recmo za dan danes...

Ali 50eu ali pritozba in 99% da bo 150eu...ali kk bi ti to uspel zoper policaja,ki je za najmanj dve osebi dokazati glede na kamero ali gps hitrost in oprostitev...ne verjamem,da bi slo skozi....ziher bi najdli finte saj pa vemo,da policist ne laže:panic:

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno
pred eno uro, Tex pravi:

edit: sicer kot zanimivost, Ćrna v Selinah me še nikoli ni ustavila, ko sem imel kamero na čeladi .. verjetno je težje lagat, ja, če je vse posneto .. :)

eh, s ta črno je najlažje s 5000kun zniža na 100 :P

Objavljeno (popravljeno)

Ta črna je rjavolaska, ona samo  "izmeri", obravnava in " pogaja" se malo manj prikupen pendrikefendija ....

Popravljeno . Popravil Lipstick
Objavljeno

Kaj ti radarji ob hitrosti ne izpišejo še razdalje, na kateri bila hitrost izmerjena in časa meritve. Če se čas ne ujema, lahko ugovarjaš. Res pa mora biti časovna razlika dovolj opazna (ena minute je verjetno premalo).

Slišal pa sem že o varianti, da se na radarju nastavi mejna hitrost (pri kateri radar odreagira) in da so nekateri policaji ta limit nastavili na recimo 68 km/h in potem to kazali voznikom, kot njihovo hitrost.

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 8 urami, Primosio pravi:

Zato pa so šefi....kakorkoli, marsikaj ne štima, da bi lahko policisti delali normalno in da bi bili postopki zoper kršitelje "bulltproof". Tukaj se bova strinjala, kajne?

Se ti da brskati po teh treh obleganih temah? Boš marsikaj našel. In boš hitro ugotovil, če se strinjava. 

pred 8 urami, Tex pravi:

Ne sme kontra sedet!!! No, razen v otroškem sedežu .. samo to je pol malo že v sivih vodah vseskup no ... :huh:

Javna služba - javni arhiv. Hiiiitro pošlji link do arhiva! :kva2: ;)

Si že s prvim stavkom vse skupaj zaj... :lol1:

Objavljeno
pred 8 urami, maus pravi:

jebe se vam, če se vidjo vtisnene petke v stropu :huh:

za moj dnar sm tele strope kupu in tele športive :mad: 

moje žulje uživate :dry: 

pol sm pa še ceplen, če me ulovite pri prekrškovnem dejanju :cry: 

In kontra obrnjene dlani na vetrobranskem steklu :jezik:

Objavljeno
pred 7 urami, IZTOK pravi:

Res je. 

Objavljeno
pred 50 minutami, Darko3g pravi:

Kaj ti radarji ob hitrosti ne izpišejo še razdalje, na kateri bila hitrost izmerjena in časa meritve. Če se čas ne ujema, lahko ugovarjaš. Res pa mora biti časovna razlika dovolj opazna (ena minute je verjetno premalo).

Slišal pa sem že o varianti, da se na radarju nastavi mejna hitrost (pri kateri radar odreagira) in da so nekateri policaji ta limit nastavili na recimo 68 km/h in potem to kazali voznikom, kot njihovo hitrost.

O obojem sem že pisal. Samo spomniti se je treba. 

Objavljeno
pred 8 urami, Tex pravi:

Ma  dej no ,so dežele, ko ti pod nos pomoli pištolo pa ne veš al je 45 al 38 special to je problem..:lol1:

Objavljeno
pred 9 urami, Borutt pravi:

Se ti da brskati po teh treh obleganih temah? Boš marsikaj našel. In boš hitro ugotovil, če se strinjava. 

Si že s prvim stavkom vse skupaj zaj... :lol1:

Ja, šefi brez razloga sigurno ne dopisujejo rubrik, samo jih malo jebe. Saj se bova kmalu strinjala.

Objavljeno
pred 49 minutami, Primosio pravi:

Ja, šefi brez razloga sigurno ne dopisujejo rubrik, samo jih malo jebe. Saj se bova kmalu strinjala.

Kar pobrskaj po zgodovini teh tem. 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!