Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 3 minutami, krucymucy pravi:

@Borutt ola! 

Zakaj se nisi ustavil na OMV? Pol sem moral pa kelnarco fehtat za kofe. 

Danes sem imel vse sabo. Prvo pomoc in voznisko, sam sem pa tošl pozabil.

Kam si usel potlej? Se ti je na malco mudilo? 

Ob kateri uri in, katero prevozno sredstvo? 

Objavljeno
2 minutes ago, Borutt said:

Ob kateri uri in, katero prevozno sredstvo? 

RT, 16:15.

Objavljeno
pred 6 minutami, krucymucy pravi:

RT, 16:15.

Preveč vidiš. Drugič bom šel po polju. 

Se mi je mudilo. Golaž, torta in še kaj me je čakalo. 

• Všeč mi je 2
  • Haha 1
Objavljeno
Ob 20 Sep 2018 ob 11:08, Kmet2 pravi:

Borutt je dejansko tak v resnici , je pa trd včasih tudi za kakšen drugačen pogled ampak to samo na forumu .

Pri osebni tragediji mi je takoj ponudil pomoč in roko , če bi bil res takšen , kot se obkladamo tu gor ne bi on ponudil pomoči in jaz pisal tega .

Tudi Dami34 je prijatelj , ki si ga lahko želiš a ima podobne vzgibe , kot zgoraj omenjeni . 

Tudi jaz imam nebroj slabih "vzgibov"  a jih tolerirajo , ker imam tudi nekaj dobrih , kot vsak . 

Pamet v roke  , po cesti se dogajajo res nevrjetne stvari  in to tudi zaradi policije , nas vseh in predvsem vrha , ki kroji politiko policistov.

Policisti niso krivi za nobeno nesrečo samo so v rokah , kot orodje politiki, ki nas ne želi zaščititi v prometu temveč olupiti .

Sem vedel, da sta si podobna. Obe radirki, vsak na svoj način. Si pa ne bi mislil, da je borutt tak glede na zapise tukaj. Bi ga človek včasih kar tresnil :blush:  Sem pa šel malce s strahom na morje, da me kje ne ustavi :lol1:

Kar se tiče zadnjega stavka, niso krivi, ampak včasih bi lahko bili malce bolj človeški, čeprav verjetno težko bit tak, ko te vsak tretji hoče jeb*t v glavo.

Objavljeno
pred 9 urami, Arzen pravi:

Sem pa šel malce s strahom na morje, da me kje ne ustavi :lol1:

slikou te bom in sliko postavil na www.policija.si :huh: 

"kao" traži se za jebanje :huh: 

Objavljeno
pred 10 urami, Arzen pravi:

Sem vedel, da sta si podobna. Obe radirki, vsak na svoj način. Si pa ne bi mislil, da je borutt tak glede na zapise tukaj. Bi ga človek včasih kar tresnil :blush:  Sem pa šel malce s strahom na morje, da me kje ne ustavi :lol1:

Kar se tiče zadnjega stavka, niso krivi, ampak včasih bi lahko bili malce bolj človeški, čeprav verjetno težko bit tak, ko te vsak tretji hoče jeb*t v glavo.

Človeka se oceni po dejanjih in ne klobasanju v virtuali.....

Tud jz bi ga dostikrat zadušu:naughty:

Objavljeno
On 9/25/2018 at 10:15 AM, Kmet2 said:

Človeka se oceni po dejanjih in ne klobasanju v virtuali.....

Tud jz bi ga dostikrat zadušu:naughty:

Ti bi tko al tko vsacga zadušu... Če bi ga sam mal močneje objel... :P

• Haha 3
Objavljeno
pred eno uro, C eagle pravi:

Ti bi tko al tko vsacga zadušu... Če bi ga sam mal močneje objel... :P

ne me objemat ... policaji v uniformi pa sploh niso zaželeni da me objemajo in mi natikajo zapestnice :P

Objavljeno

... ej... ti... mož postave..   :P .... mislm..  @Borutt  :D

.. dej mi nekaj povej:

Kako se pravilno "izključuje" iz prometa ... to mislim, kako naj bi pravilno zapeljal... zavil, ali kakorkoli drugače pravilno ali kulturno zapeljal iz navadne dvopasovnice, ki ima tudi odstavni pas (za traktoriste..kolesarje...)?

1. Ali je pravilno tako, da na voznem pasu zmanjšaš hitrost, se skoraj ustaviš...in po možnosti z velikim "ajnšlokom" zapelješ na stransko cesto, pa da morajo vsi za tabo zavirati, oz. se skoraj ustaviti?

2. Ali začneš zmanjševati hitrost na voznem pasu... potem pa kakih 20..30m pred izvozom zapelješ na odstavni pas, do konca zmanjšaš hitrost in nato na izvoz.

...bo šlo?..    :P  

Objavljeno
pred 14 minutami, Zivnorc pravi:

... ej... ti... mož postave..   :P .... mislm..  @Borutt  :D

.. dej mi nekaj povej:

Kako se pravilno "izključuje" iz prometa ... to mislim, kako naj bi pravilno zapeljal... zavil, ali kakorkoli drugače pravilno ali kulturno zapeljal iz navadne dvopasovnice, ki ima tudi odstavni pas (za traktoriste..kolesarje...)?

1. Ali je pravilno tako, da na voznem pasu zmanjšaš hitrost, se skoraj ustaviš...in po možnosti z velikim "ajnšlokom" zapelješ na stransko cesto, pa da morajo vsi za tabo zavirati, oz. se skoraj ustaviti?

2. Ali začneš zmanjševati hitrost na voznem pasu... potem pa kakih 20..30m pred izvozom zapelješ na odstavni pas, do konca zmanjšaš hitrost in nato na izvoz.

...bo šlo?..    :P  

Odstavni pas? Je vozišče z ostalim delom cestišča ločeno z belo robno črto? 

Objavljeno
pred 12 minutami, Borutt pravi:

Odstavni pas? Je vozišče z ostalim delom cestišča ločeno z belo robno črto? 

Da.

...pa tudi če recimo ni, folk zavije skoraj do sredine ceste, da vzame "ajnšlok", ker se mu ne da malo bolj zamotati volana, da bi v krajšem loku zapustil cesto... namesto da bi zavzel skrajni rob vozišča/cestišča, da bi čim manj oviral ostale udeležence v prometu za njim.

... no s tem sem tudi povedal, da jaz vedno naredim tako, kot je napisano v drugi točki prejšnjega mojega zapisa....pa me zanima, ali delam prav, ali narobe.

Hvalla...    :D

Objavljeno
pred 18 minutami, Zivnorc pravi:

Da.

...pa tudi če recimo ni, folk zavije skoraj do sredine ceste, da vzame "ajnšlok", ker se mu ne da malo bolj zamotati volana, da bi v krajšem loku zapustil cesto... namesto da bi zavzel skrajni rob vozišča/cestišča, da bi čim manj oviral ostale udeležence v prometu za njim.

... no s tem sem tudi povedal, da jaz vedno naredim tako, kot je napisano v drugi točki prejšnjega mojega zapisa....pa me zanima, ali delam prav, ali narobe.

Hvalla...    :D

Glede vožnje “šleperja” je pač problem v znanju in egotu. 

Druga stvar je pa polna črta, kar robna črta je. 

Objavljeno (popravljeno)
pred 11 minutami, Borutt pravi:

Glede vožnje “šleperja” je pač problem v znanju in egotu. 

Druga stvar je pa polna črta, kar robna črta je. 

... to se pravi... da ne delam prav, je pa fino, če tako delaš, vsaj za tiste za tabo....

Hvala!

... dobiš za kavo.  ( @mauspol ostane brez)

Popravljeno . Popravil Zivnorc
Objavljeno
pred eno uro, Zivnorc pravi:

... to se pravi... da ne delam prav, je pa fino, če tako delaš, vsaj za tiste za tabo....

Hvala!

... dobiš za kavo.  ( @mauspol ostane brez)

Sem po ovinkih napisal. Torej tudi ti dobiš za kavo :P

Objavljeno (popravljeno)
pred 2 minutami, Borutt pravi:

Sem po ovinkih napisal. Torej tudi ti dobiš za kavo :P

...kooončno enkrat... :doze:

:P

... se zmenva na privat, kje pa kdaj.... da ne bo   @maus za sosednjo mizo  :cry:  ko si bo moraj sam :kava: plačat...    :lol1:

Popravljeno . Popravil Zivnorc
Objavljeno
pred 7 urami, Zivnorc pravi:

...kooončno enkrat... :doze:

:P

... se zmenva na privat, kje pa kdaj.... da ne bo   @maus za sosednjo mizo  :cry:  ko si bo moraj sam :kava: plačat...    :lol1:

prosm, tle smo skregani, nubene kave samo hejtanje!!!

A veš kak zapelješ, ti bom dal polno naložen kombi različne robe, da ob najmanjši napaki vse poleti in zdrsne, pa se boš navadu, na mehko mojster, vse se dela na mehko, nč silt pa forsirat, na izi pa da noge sama narazen :D

ps. Manj kot oviraš druge (velja za popolnoma vse manevre v prometu) bolje si ga izvedel. Ajfok.

Objavljeno
pred 18 urami, DAMI34 pravi:

Ps. Manj kot oviraš druge (velja za popolnoma vse manevre v prometu) bolje si ga izvedel. Ajfok.

Vidim,da si se res dost po Italiji vozu...

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno
pred 50 minutami, Primosio pravi:

Kako pa kaj štrajk? Se kaj pozna na varnosti v cestnem prometu?

ja, v bistvu je bolj varno če ga žgeš :P

Objavljeno
pred 51 minutami, Primosio pravi:

Kako pa kaj štrajk? Se kaj pozna na varnosti v cestnem prometu?

Valjda, ker je veliko bolj varno,če gledaš na cesto namesto na števc. :OK:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 uro, Frenk 67 pravi:

Valjda, ker je veliko bolj varno,če gledaš na cesto namesto na števc. :OK:

Bemti, pa zakaj ne zacnejo s strajkom aprila? A za martinovo pol tudj velja :alko:

Objavljeno
pred 33 minutami, IZTOK pravi:

Bemti, pa zakaj ne zacnejo s strajkom aprila? A za martinovo pol tudj velja :alko:

za Martinovo bodo baje tudi redarji v akciji :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!