Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 46 minutami, thumper pravi:

če 99% ne zmore zrihtat tistega 1% so nesposobni.. in potem se 99% nesposobnih spravlja na navadne državljane z zakoni in pooblastili..

isto vela za motoriste ... 99% motoristov upošteva CPP in bi res moral zrihtat unih 1%, ki nam delajo slab glas :huh:

globoka, kajne :P

Objavljeno

Borut pravi,da zgledi vlečejo...pač kot zgleda v teh dveh primerih vleče tist 1%

Objavljeno
pred 35 minutami, sesir pravi:

Borut pravi,da zgledi vlečejo...pač kot zgleda v teh dveh primerih vleče tist 1%

Tako, kot si ti vlekel pletenico.

Objavljeno
pred 10 urami, maus pravi:

isto vela za motoriste ... 99% motoristov upošteva CPP in bi res moral zrihtat unih 1%, ki nam delajo slab glas :huh:

globoka, kajne :P

motoristi smo civili..za nas zakon predvideva kazni če ga kršimo.. in za ta 1% motoristov so policisti plačani , da jih porihtajo.. tako kot so plačani tudi za tisti 1% svojih sozaposlenih .. pa ta 1% še kar obstaja .. jaz bi tudi vlekel plačo brez rezultatov pa to ne gre ..

Objavljeno
pred 1 uro, thumper pravi:

motoristi smo civili..za nas zakon predvideva kazni če ga kršimo.. in za ta 1% motoristov so policisti plačani , da jih porihtajo.. tako kot so plačani tudi za tisti 1% svojih sozaposlenih .. pa ta 1% še kar obstaja .. jaz bi tudi vlekel plačo brez rezultatov pa to ne gre ..

Ti se za policista nisi sposoben :lol1:

Objavljeno
pred 9 urami, Borutt pravi:

Ti se za policista nisi sposoben :lol1:

res je ..ko je bil vpis za miličnike so jemali samo odličnjake jaz sem bil pa prav dober.. kasneje se mi pa za policajski tečajček nikoli ni uspelo spustiti na tako nizek osebni nivo , da bi se lahko prijavil..bolje je biti poštena baraba kot zafrustriran skorumpiran policaj.

Objavljeno

35let imam izpit A neomejeno in prav toliko časa ustrezen moped. slo ceste uporabljam za transfer do ljubelja, rateč, korenskega sedla in zelo zelo redko v smeri metlike ali postojne. tam kjer se da za transfer uporabim avtocesto. redko uporabim naše lokalne ceste in  v tej svoji redki uporabi po mojem mnenju prevečkrat naletim na "kontrolo prometa"(saj temu se reče tako, če te ustavijo iz inata?).

zanima me zakaj zunaj:

nikoli ne naletim na "kontrolo prometa" ampak me ustavijo zaradi prekrška?

mi ne pridigajo (če hočete moralizirajo) o prekršku ampak jim odkartam € in gremo vsak svojo pot dalje?

ni drugi stavek po pozdravu "ali je bilo danes kaj alkohola?" (pravzaprav me še nihče ni nikoli vprašal kaj šele ponudil frulice)

je štos v doktrini, partizanih in nemcih ali kje drugje?

Objavljeno
pred 14 minutami, RSTDRIVER pravi:

ni drugi stavek po pozdravu "ali je bilo danes kaj alkohola?" (pravzaprav me še nihče ni nikoli vprašal kaj šele ponudil frulice)

sj mene tut ne .. ampak .. po globokem premisleku sem ugotovil, da v tujini policaji ne znajo slovensko :huh: 

Objavljeno
Pravkar, maus pravi:

sj mene tut ne .. ampak .. po globokem premisleku sem ugotovil, da v tujini policaji ne znajo slovensko :huh: 

v tujini ponavadi vprašajo:

kolko ide ovaj brzo, al kolko onaj?

• Haha 2
Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

v tujini ponavadi vprašajo:

kolko ide ovaj brzo, al kolko onaj?

lansko leto so nas 2 x ustavil u Srbiji, samo zato, da so si motorje ogledali .. in to so sami rekli :P

en mi je reku: "pa ti si lud da voziš ovaku životinju"

no .. pa smo spet pri vprežnem vozilu .. :huh: 

Objavljeno
pred 9 minutami, maus pravi:

lansko leto so nas 2 x ustavil u Srbiji, samo zato, da so si motorje ogledali .. in to so sami rekli :P

mene so pa v Romuniji ustavili in nekaj nabijali v tem stilu:

"Pe plăcuța de înmatriculare ai pierdut un șofer portocaliu"

nism zastopu nč.

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

nism zastopu nč.

pomoje .. kokr razumem ... neki o tem, da si tablco zgubu .. to vsak razume :huh: 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
Pravkar, maus pravi:

pomoje .. kokr razumem ... neki o tem, da si tablco zgubu .. to vsak razume :huh: 

sj pol so mi "vizuelno" obrazložili :P

Objavljeno
pred 4 minutami, maus pravi:

...menda ja...pa da je voznik oranžen....kaj tu ni jasno....:P

• Haha 2
Objavljeno
pred 22 minutami, maus pravi:

Takoj ti je dal pravo diagnozo!  :lol1:

Objavljeno
pred 6 minutami, BIF pravi:

v bistvu sem biu kr rdeč ko sem oduzad pogledu :(

Objavljeno
pred 2 minutami, solorider pravi:

Takoj ti je dal pravo diagnozo!  :lol1:

ćlouk se pać spozna ... ni tko kt pr ns, k so krneki ... ane ane :P 

pred 8 minutami, BIF pravi:

oranžno je omenu, ker jih darsouci jebejo po Sloveniji ... pa je mislu, da je darsouc :huh: 

Objavljeno
pred 21 minutami, DAMI34 pravi:

nism zastopu nč.

Nu te voi împinge la țintă!  :lol1:

• Haha 2
Objavljeno
pred 2 urami, RSTDRIVER pravi:

35let imam izpit A neomejeno in prav toliko časa ustrezen moped. slo ceste uporabljam za transfer do ljubelja, rateč, korenskega sedla in zelo zelo redko v smeri metlike ali postojne. tam kjer se da za transfer uporabim avtocesto. redko uporabim naše lokalne ceste in  v tej svoji redki uporabi po mojem mnenju prevečkrat naletim na "kontrolo prometa"(saj temu se reče tako, če te ustavijo iz inata?).

zanima me zakaj zunaj:

mi ne pridigajo (če hočete moralizirajo) o prekršku ampak jim odkartam € in gremo vsak svojo pot dalje?

Štos je samo v tem,da naša država rabi denar...in pa..hmmm...naši policaji v tujini tud kante za smeti neb mogl bit.

• Haha 2
Objavljeno
pred 4 urami, thumper pravi:

res je ..ko je bil vpis za miličnike so jemali samo odličnjake jaz sem bil pa prav dober.. kasneje se mi pa za policajski tečajček nikoli ni uspelo spustiti na tako nizek osebni nivo , da bi se lahko prijavil..bolje je biti poštena baraba kot zafrustriran skorumpiran policaj.

Ti se kar tolazi. Pac nisi sposoben. 

Objavljeno
pred 19 minutami, maiden pravi:

Štos je samo v tem,da naša država rabi denar...in pa..hmmm...naši policaji v tujini tud kante za smeti neb mogl bit.

js ne bi kr use metu u en koš .... ;)

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 3 minutami, maus pravi:

js ne bi kr use metu u en koš .... ;)

Se strinjam s tabo,in maš prou...sam zelo malo je takih,ki si zaslužijo pohvalo...

Objavljeno
pred 3 urami, RSTDRIVER pravi:

zanima me zakaj zunaj:

Glede na to, da naredim veliko kilometrov po nasi in sosednjih dezelah in pri nas skoraj ne vidim policistov, v tujini jih pa vidim veliko vec, ti tega ne morem verjeti. 

Ce si pa mogoce mislil na dolocene kontrolne tocke, je pa tam vecja koncentracija modre barve zaradi povecanega stevila prekrskarjev in drkacev. Pac v stilu ponudbe in povprasevanja. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 28 minutami, maiden pravi:

Nasi prekrskarji pa bi bili v tujini pesci, kajne. 

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno
pred 11 minutami, Borutt pravi:

Nasi prekrskarji pa bi bili v tujini pesci, kajne. 

naši prekrškarji še v tujino ne morejo, da ga neb fasali prej :panic:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!