Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno
Ob ‎25‎. ‎09‎. ‎2017 ob 14:29, HD-Dyna pravi:

Da smo si na jasnem - 99 % so odlični, normalni ljudje, ki želijo dobro, 1% pa je tistih :SS

Kam pa štejemo tiste policiste, ki med opravljanjem svoje represivne dejavnosti resno ogrozijo življenje ljudi?

Med nenaklepne morilce morda?

Objavljeno
pred eno uro, DAMI34 pravi:

naši prekrškarji še v tujino ne morejo, da ga neb fasali prej :panic:

Ker so dvojno nesposobni; ne znajo voziti in, ker jih vedno dobijo :lol1:.

pred 42 minutami, Kaldu pravi:

Kam pa štejemo tiste policiste, ki med opravljanjem svoje represivne dejavnosti resno ogrozijo življenje ljudi?

Med nenaklepne morilce morda?

No, sedaj pa kar nastej primere ali pa primer. 

Objavljeno
pred 5 minutami, Borutt pravi:

Ker so dvojno nesposobni; ne znajo voziti in, ker jih vedno dobijo :lol1:. se pravi jih sam dobit ne smejo? :D

No, sedaj pa kar nastej primere ali pa primer. obstaja celo video pregona provide skozi naselje, mal pobrskaj :P

Objavljeno
pred 20 minutami, Borutt pravi:

Ker so dvojno nesposobni; ne znajo voziti in, ker jih vedno dobijo :lol1:.

No, sedaj pa kar nastej primere ali pa primer. 

Ko prometni policist PPP da pihati povzročitelju prometne nesreče, kljub okrvavljeni glavi in temu, da ima krvavitve iz nosa in grla, ter ga čaka rešilno vozilo. Stoji pa zraven na streho obrnjenega vozila, v katerem skoraj ni prostora (in okrvavljen strop vozila).

Le velika sreča je bila, da ni ob 3-kratnem zlomu lobanje počila mu kakšna žilica v možganih ali se poškodovala možganska opna zaradi naprezanja. Posledice take poškodbe so v velikih primerih smrtne.

Ali tako šparajo denar, da ne zahtevajo raje krvne preiskave?

Objavljeno
pred 1 uro, DAMI34 pravi:

Vsi vedo, kaj pomenijo svetlobni in zvocni signali na policijskem vozilu . Samo upostevati jih je treba. 

Objavljeno
pred eno uro, Kaldu pravi:

Ko prometni policist PPP da pihati povzročitelju prometne nesreče, kljub okrvavljeni glavi in temu, da ima krvavitve iz nosa in grla, ter ga čaka rešilno vozilo. Stoji pa zraven na streho obrnjenega vozila, v katerem skoraj ni prostora (in okrvavljen strop vozila).

Le velika sreča je bila, da ni ob 3-kratnem zlomu lobanje počila mu kakšna žilica v možganih ali se poškodovala možganska opna zaradi naprezanja. Posledice take poškodbe so v velikih primerih smrtne.

Ali tako šparajo denar, da ne zahtevajo raje krvne preiskave?

Se je to zgodilo tebi ali je to kaksna babja cenca ?

Objavljeno

Ne meni, še hujše, mojemu bližnjemu.

Aja bilo je 0,0.

Objavljeno
pred 19 minutami, Borutt pravi:

Vsi vedo, kaj pomenijo svetlobni in zvocni signali na policijskem vozilu . Samo upostevati jih je treba. 

vaš odgovor je zavajanje, vprašanje je bilo "ogrožanje" nedolžnih pri pregonih (predvsem skozi mesta in vasi), ne pa prekrškarja.

Objavljeno
Pravkar, Kaldu pravi:

Ne meni, še hujše, mojemu bližnjemu.

Aja bilo je 0,0.

Napisal si, da so bili resevalci poleg. Zakaj te ne moti njihova opustitev nudenja prve pomoci? Mogoce niso oni tisti, ki so strokovno usposobljeni za nudenje prve pomoci? Torej so tudi strokovno usposobljeni za ocenitev situacije in poskodbe. 

Ampak ne, tebe ne moti neukrepanje oziroma opustitev nudenja prve pomoci resevalcev, temvec odrejen preizkus alkoholiziranosti s strani policista. Ker ocitno je, da so resevalci dovolili preizkus alkoholiziranosti. 

Ali mogoce mislis, da je policist resevalcem prepovedal opravljati njihovo delo ? 

Zato mislim, da je ta tvoj primer blatenje policista, ker je on slab in pise kazni, resevalec pa vedno samo pomaga in ne pise kazni. 

pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

vaš odgovor je zavajanje, vprašanje je bilo "ogrožanje" nedolžnih pri pregonih (predvsem skozi mesta in vasi), ne pa prekrškarja.

Je bilo pred policijskim vozilom drugo vozilo ? 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 minuto, Borutt pravi:

spredi, zadi ,ob strani, s stranske ceste, običajen promet, mulc je spizdil, provida je pa diujala mim vseh, prehiteval in pred avtom zavil desno, skratka, pregon kot v filmu...sicer pa kaj ti bi nakladal, saj veš več kot jaz, le povedat ne smeš.

Objavljeno
pred 7 minutami, DAMI34 pravi:

spredi, zadi ,ob strani, s stranske ceste, običajen promet, mulc je spizdil, provida je pa diujala mim vseh, prehiteval in pred avtom zavil desno, skratka, pregon kot v filmu...sicer pa kaj ti bi nakladal, saj veš več kot jaz, le povedat ne smeš.

Se ti ne zdi logicno in edino pravilno upostevati znake, ki jih daje policist ? 

Bi provida se vedno divjala, ce bi mulc ustavil?

Objavljeno
Pravkar, Borutt pravi:

Se ti ne zdi logicno in edino pravilno upostevati znake, ki jih daje policist ? 

Bi provida se vedno divjala, ce bi mulc ustavil?

še 1x zavajaš, vprašanje se ne nanaša na mulca. Se pravi, če bi bognedaj provida povozila psa, mačko, otroka, staro mamo, bi bil mulc kriv? Malomorgen.

Sicer pa sam veš kako se je potrebno tudi po pameti odločat, ko se vršijo pregoni.

Objavljeno
pred 3 urami, Borutt pravi:

Nasi prekrskarji pa bi bili v tujini pesci, kajne. 

Vsak lahko naredi prekršek,še tako vzoren in vase-zagledan voznik,AMPAK nikjer niso tako visoke kazni kot pri nas,in če je to vzgojni ukrep za preprečitev nesreč,prekrškov...etc,etc,se hudičevo motite-to je navadna svinjarija in molža vseh voznikov,in Spoštovani G. Borutt,kolikor sledim in berem Vaše poste in odgovore na njih,hmmm človek išče špago,da bi se kr obesil.Pa ne mi zamerit,osebno Vas ne poznam,lahko,da ste v reali čist ok pjeb....sam tu gor ste pa katastrofa s svojim vztrajnim in vehamentnim branjenjem in obešanjem na izkoriščevalski sistem naše vrle,hrabre predvsem pa najpametnejše policije na svetu.Pa brez zamere...Lp   Jože

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 7 minutami, maiden pravi:

Vsak lahko naredi prekršek,še tako vzoren in vase-zagledan voznik,AMPAK nikjer niso tako visoke kazni kot pri nas,in če je to vzgojni ukrep za preprečitev nesreč,prekrškov...etc,etc,se hudičevo motite-to je navadna svinjarija in molža vseh voznikov,in Spoštovani G. Borutt,kolikor sledim in berem Vaše poste in odgovore na njih,hmmm človek išče špago,da bi se kr obesil.Pa ne mi zamerit,osebno Vas ne poznam,lahko,da ste v reali čist ok pjeb....sam tu gor ste pa katastrofa s svojim vztrajnim in vehamentnim branjenjem in obešanjem na izkoriščevalski sistem naše vrle,hrabre predvsem pa najpametnejše policije na svetu.Pa brez zamere...Lp   Jože

drgač je fajn pjeb, sam tule včasih uide z vajeti :P

Objavljeno
pred 7 minutami, DAMI34 pravi:

Verjamem,da je...in vem,da je..sej tu na forumu so sam jani..usi...:)

Objavljeno
pred 14 minutami, DAMI34 pravi:

dj dj .. cept bi te moru .. še js sm na glas klicu, da en objestnež prekrškovne prekrške dela na Ridah, pa je slućajno bil okupiran z drugimi stvarmi. Tudi na moje glasno protestiranje, ni ukrepou :mad: ... sm hotu kr vanga skoćt, pa je za glavo većji od moje velikosti telesa :huh:

Objavljeno
4 hours ago, Borutt said:

Glede na to, da naredim veliko kilometrov po nasi in sosednjih dezelah in pri nas skoraj ne vidim policistov, v tujini jih pa vidim veliko vec, ti tega ne morem verjeti. 

Ce si pa mogoce mislil na dolocene kontrolne tocke, je pa tam vecja koncentracija modre barve zaradi povecanega stevila prekrskarjev in drkacev. Pac v stilu ponudbe in povprasevanja. 

lej, če ti bi bil jaz bi ti napisal: ...."maš pa veliko srečo".... ker si pa policaj, pa trdiš, da lažem.... tega pa že zelo, zelo dolgo nisem slišal od ljudi, ki me poznajo. ampak, ti si policaj... ti me poznaš....

Objavljeno
pred 29 minutami, DAMI34 pravi:

še 1x zavajaš, vprašanje se ne nanaša na mulca. Se pravi, če bi bognedaj provida povozila psa, mačko, otroka, staro mamo, bi bil mulc kriv? Malomorgen.

Sicer pa sam veš kako se je potrebno tudi po pameti odločat, ko se vršijo pregoni.

Ce tebi ni jasno, da lahko storilca prekrska doleti sankcija, si ali izgubljen v nekem svojem svetu ali pa totalni nevednez. 

Vsakdo je dolzan upostevati zakonite ukaze policista ali znake, katere daje z rokami, polozajem telesa, ...

In, ker sprasujes neumnosti v zvezi voznje za voznikom, kateri ne ustavi na znak modre luci in zvocnega signala, me zanima, zakaj tistega idiota, kateri ne ustavi in ogroza ves zivo in nezivo, ne vprasas, zakaj s svojo voznjo ogroza sebe in vse ostale ter ne ustavi. 

Si pa napisal eno zelo brihtno; ce bi provida nekoga povozila, bi bil mogoce mulc kriv. Res si prevec brihtol pojedel. 

Objavljeno
pred 41 minutami, maiden pravi:

Gospod Joze. 

Me veseli, da sledite moji tipkani crki. Ne morem pa se veseliti vase nerazgledanosti in vasi pozabljivosti v zvezi visine kazni za dolocen prekrsek pri nas in v tujini. Namrec, v zvezi visine kazni je bilo ze veliko napisanega. Samo poiskati bo treba. 

Kar pa se tice iskanja vrvi; poskusite pri sosedu. Mogoce ima tudi lestev. Ker, kot vi razumete moje zapise, tako jaz razumem vase. S to razliko, da vam jaz pomagam. 

Lp Borut

Objavljeno
pred 27 minutami, RSTDRIVER pravi:

lej, če ti bi bil jaz bi ti napisal: ...."maš pa veliko srečo".... ker si pa policaj, pa trdiš, da lažem.... tega pa že zelo, zelo dolgo nisem slišal od ljudi, ki me poznajo. ampak, ti si policaj... ti me poznaš....

Sedaj ne vem ali sem res napisal, da lazes ali sem napisal nekaj drugega. 

Prosim, poisci, kaj sem napisal, da ne bom v negotovosti. 

Objavljeno
2 minutes ago, Borutt said:

Sedaj ne vem ali sem res napisal, da lazes ali sem napisal nekaj drugega. 

Prosim, poisci, kaj sem napisal, da ne bom v negotovosti. 

napisal si, da ne verjameš. po tvoji teoriji je to drugače od tega, da lažem? lej, tele tvoje fore počasi ratujejo dolgočasne... enostavno vprašanje -> enostaven odgovor. al pa mislš, de si bolj pomemben, če kompliciraš?

Objavljeno
pred eno uro, Borutt pravi:

Napisal si, da so bili resevalci poleg. Zakaj te ne moti njihova opustitev nudenja prve pomoci? Mogoce niso oni tisti, ki so strokovno usposobljeni za nudenje prve pomoci? Torej so tudi strokovno usposobljeni za ocenitev situacije in poskodbe. 

Ampak ne, tebe ne moti neukrepanje oziroma opustitev nudenja prve pomoci resevalcev, temvec odrejen preizkus alkoholiziranosti s strani policista. Ker ocitno je, da so resevalci dovolili preizkus alkoholiziranosti. 

Ali mogoce mislis, da je policist resevalcem prepovedal opravljati njihovo delo ? 

Zato mislim, da je ta tvoj primer blatenje policista, ker je on slab in pise kazni, resevalec pa vedno samo pomaga in ne pise kazni. 

Dobro nima veze al so zajebali resevalci ali pa policisti,samo če imaš malo kmečke pameti in malo razmisliš odrediš strokovni pregled z odvzemom krvi,nevem zakaj bi silil človeka v šoku pihat,če pa v bolnici namesto policaja osebje bolnice odvzame kri in je...

Objavljeno
pred 41 minutami, Borutt pravi:

Ce tebi ni jasno, da lahko storilca prekrska doleti sankcija, si ali izgubljen v nekem svojem svetu ali pa totalni nevednez. 

Vsakdo je dolzan upostevati zakonite ukaze policista ali znake, katere daje z rokami, polozajem telesa, ...

In, ker sprasujes neumnosti v zvezi voznje za voznikom, kateri ne ustavi na znak modre luci in zvocnega signala, me zanima, zakaj tistega idiota, kateri ne ustavi in ogroza ves zivo in nezivo, ne vprasas, zakaj s svojo voznjo ogroza sebe in vse ostale ter ne ustavi. 

Si pa napisal eno zelo brihtno; ce bi provida nekoga povozila, bi bil mogoce mulc kriv. Res si prevec brihtol pojedel. 

zakaj Kim đong un serje, to ni trenutno vprašanje. Naj ti naštejem nekaj dejstev:

dejstvo

1. prekrškar ogroža in ga je potrebno odstraniti

2. lovilec poveča ogrožanje za 100%

Če ti gre v glavo kul, če ti ne gre , ti pač ne gre, me še 4ič vprašaj, zakaj mulc ni ustavil. Vprašanje je bilo povečano ogrožanje lovilca (predvsem v naseljenih področjih), in pretiravanje pri tem. Videl tudi na lastne oči.

kje je tista meja, ko sta adrenalin in testosteron lovilca še sprejemljiva? En poškodovan, dva, en mrtev dva itd...??? kje je meja ko, se je bolje odreči pregonu in po pameti uporabiti še kako drugo tehniko, namreč le te obstajajo, od patrulj, ki so v bližini do cestnih zapor in položnice po pošti....

Pa da se ne bom nabijal, tako kot v vsaki službi imaš pametne in odgovorne, ter barabice, lenuhe, neodgovorne. Zelo naiven si, če misliš, da v tvoji službi tega ni. So odgovorni in pametni vozniki provide in vaški šerifi.

konec pika amen :P

Objavljeno
pred 24 minutami, RSTDRIVER pravi:

napisal si, da ne verjameš. po tvoji teoriji je to drugače od tega, da lažem? lej, tele tvoje fore počasi ratujejo dolgočasne... enostavno vprašanje -> enostaven odgovor. al pa mislš, de si bolj pomemben, če kompliciraš?

Komplicirati si zacel ti s trditvijo, da sem napisal, da lazes. 

Ce ne zmores razumeti mojega zapisa, da je v Sloveniji veliko premalo policistov, zaradi cesar ti ne verjamem, da na vsakem koraku dozivis kontrolo v prometu, je to cisto tvoj problem. Dokler ne zacnes trditi nekaj neresnicnega. 

Objavljeno
pred 29 minutami, Ciko86 pravi:

Dobro nima veze al so zajebali resevalci ali pa policisti,samo če imaš malo kmečke pameti in malo razmisliš odrediš strokovni pregled z odvzemom krvi,nevem zakaj bi silil človeka v šoku pihat,če pa v bolnici namesto policaja osebje bolnice odvzame kri in je...

Tisti zapis, katerega sem komentiral, je gluha baba cula, glupa baba rekla. 

Ali mogoce mislis, da napol mrtve silimo pihati? 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!