Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

kaj pa hodiš non stop scat, pol so pa kolone :P

tm ne hodm scat :P 

tole je tudi popučno, čeprav poznam veliko zgodb, saj sem bil desetletje na vzdrževanju, v zimski in letni službi, dežurstvo, prometnih nesrečah itd itd:

https://www.youtube.com/embed/7H2aWUkDaYY

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 6 minutami, maus pravi:

tole je tudi popučno, čeprav poznam veliko zgodb, saj sem bil desetletje na vzdrževanju, v zimski in letni službi, dežurstvo, prometnih nesrečah itd itd:

malce je vseeno problem na zožanjih, kjer je en pas samo 2m širok, potem pa kamijon malce zaplete in je hitro sranje. Potem tudi desni pas, kjer vozijo širša vozila ponavadi ni ravno utrjen po desnem robu, zato vozimo po jaških, po levem se silijo prehitevat taki, ki velikokrat nimajo pojma o širini...aja, stop policija, tu nima kaj pomagat. 

Objavljeno
pred 4 minutami, DAMI34 pravi:

malce je vseeno problem na zožanjih, kjer je en pas samo 2m širok, potem pa kamijon malce zaplete in je hitro sranje. Potem tudi desni pas, kjer vozijo širša vozila ponavadi ni ravno utrjen po desnem robu, zato vozimo po jaških, po levem se silijo prehitevat taki, ki velikokrat nimajo pojma o širini...aja, stop policija, tu nima kaj pomagat. 

ima.. saj dostikrat policaji postavijo radar v zaporo .. in pol se ljudje jezijo, zakaj je omejitev 60 ... vsakemu priporočam, da naj se postavi ob avtocesto in bo dobil občutek kako je to, ko mimo pokajo tovornjaki s 100 km/h ... to sem jaz pred leti velikokrat sprobal .. in verjemte mi ... ni prijetno

vzdrževanje avtocest je pač redno vsakodnevno opravilo družbe DARS ... večja popravila se pa itak prej najavijo preko javnega obveščanja.

Objavljeno
pred 2 urami, DAMI34 pravi:

Vsekakor bi bilo pametno ločit, kaj se očita Policiji kot instituciji in kaj Borutu osebno, kajti njemu (pa neglede kok se nabijava) ni moč nič očitati, razen da brani delodajalca, ampak to je normalno, mar ne.(včasih tudi preveč zagreto)

Ti osvežim spomin, koliko udriham čez delodajalca? Ko ga j... In državo tudi. 

Štekaš? :lol1:

pred eno uro, maus pravi:

Moj prijatelj. Hudo nesrečo je preživel in še hujše okrevanje dal skozi. 

Objavljeno
pred 59 minutami, DAMI34 pravi:

Levi pas je širok 2,5 m, desni pa 3,1 m. 

Torej je problem v voznikih. 

Objavljeno
pred eno uro, Borutt pravi:

Štekaš? :lol1:

Moj prijatelj. Hudo nesrečo je preživel in še hujše okrevanje dal skozi. 

kaj pomeni j... :cool:

drgač pa štekam :D

Objavljeno
pred eno uro, Borutt pravi:

Levi pas je širok 2,5 m, desni pa 3,1 m. 

Torej je problem v voznikih. 

vedno je problem v voznikih, cesta ni še na nikogar skočila. 

Sedaj pa če je avto ali kombi ali suv širok 2m + ogledala, pomeni da ima brez ogledal točno 25cm na vsako stran, s tem da so hitrosti previsoke, da bo nekdo natančno meril, kje ima svoje levo in desno kolo, sploh, če vozilo na desni malce zavijuga.

Dejstvo je, da je taka širina (druge pač ni moč sproducirati) taka, da vsaj 50 % voznikov ne more lepo po nji voziti niti 60km/h. Za take je priporočljivo, da se dajo desno in lepo za kamioni prevozijo. Tudi konkretno v smeri PO-LJ preko ravbarkomande je hud problem jaškov (na desni strani voznega pasu), še najbolj smiselno (pa čeprav mimo pravil ) je ko kamion zasede sredino obeh pasov. 

Objavljeno

dons se skoz neki zaletavajo na štajerski avtocesti ... pa je lep sončni dan ... zihr so krivi cestarji al pa policaji ...

:huh: 

• Haha 2
Objavljeno
pred 33 minutami, maus pravi:

dons se skoz neki zaletavajo na štajerski avtocesti ... pa je lep sončni dan ... zihr so krivi cestarji al pa policaji ...

:huh: 

na štajerki je to normalno :D, ne mine dan, da se tam ne bi

Objavljeno

Še malo je nesreč glede na to, kaj vse se tam dogaja,

Mišek, krivi so  železničarji, ker ne natovorijo ves kamionski tranzit na vlake!!!!

Dostikrat je vozni  pas natrpan s tovornjaki, prehitevalni si delimo še z avtobusi in tovornjaki ko spretnejši prehiteva počasnejšega.

Objavljeno
pred 8 urami, DAMI34 pravi:

Vsekakor bi bilo pametno ločit, kaj se očita Policiji kot instituciji in kaj Borutu osebno, kajti njemu (pa neglede kok se nabijava) ni moč nič očitati, razen da brani delodajalca, ampak to je normalno, mar ne.(včasih tudi preveč zagreto)

Govorim o policiji...pojdi gledat nazaj- mnozina. Borutta ne poznam... se vedno se pa take zadeve kot drek na cesti, podrt drog, ki ogroza...javimo policiji in ona najde potencijalnega krsitelja in vem, da to ni poceni.

In zakaj bi jaz iskal krsitelja, ce se lahko peljem naprej do Petrine in pridem v bolj prijazno dezelo. :OK: 

Petek gasa!

Objavljeno
pred 3 urami, Kaldu pravi:

Dostikrat je vozni  pas natrpan s tovornjaki, prehitevalni si delimo še z avtobusi in tovornjaki ko spretnejši prehiteva počasnejšega.

Tale scena na Slo AC me spominja na češke AC izpred let. Vozni pas rezerviran za tovornjake, ostali pa po prehitevalnem. Na srečo se ne vozim veliko naokoli med tednom... si ne predstavljam da bi se po takem jajcal vsak dan v službo in nazaj :SS Ni čudno da se občasno folku fuzla.

Objavljeno
pred 33 minutami, solorider pravi:

Govorim o policiji...pojdi gledat nazaj- mnozina. Borutta ne poznam... se vedno se pa take zadeve kot drek na cesti, podrt drog, ki ogroza...javimo policiji in ona najde potencijalnega krsitelja in vem, da to ni poceni.

In zakaj bi jaz iskal krsitelja, ce se lahko peljem naprej do Petrine in pridem v bolj prijazno dezelo. :OK: 

Petek gasa!

gasaaa, brez Stop policije...si že dobil kak spominček?

Objavljeno
pred 24 minutami, DAMI34 pravi:

gasaaa, brez Stop policije...si že dobil kak spominček?

Se ne....sem bil prehiter!  :lol1:Borutt ima slabe teflekse.  :lol1:

Petek sobota bi bila ok. :OK:

Objavljeno
pred eno uro, solorider pravi:

Petek gasa!

Kdo je napisal, da moraš ti najti kršitelja? Nisi dovolj pozorno bral?

pred 17 minutami, solorider pravi:

Se ne....sem bil prehiter!  :lol1:Borutt ima slabe teflekse.  :lol1:

Petek sobota bi bila ok. :OK:

Teflekse? 

Tudi na Petrino lahko pokličem:lol1::jezik:

Objavljeno
Ob 17. 10. 2017 ob 11:32, solorider pravi:

saj vam morajo vse ovaduhi nakazat, da se zmigate in greste iz zased ven. Ne vem zakaj ne bi ti razmišljal, da v tem času kmetje počno take pizdarije. Ja vem spet ni komandir to ukazal. Pač ne znate s svojo glavo razmišljati. Ne se samo vozit Postojna- Vrhnika... pojdi malo na podeželje.....

Mogoče vam bo kapnilo, da so še kakšne druge dejavnosti in ne samo hitrost hitrost...

Prijavim ga ne policiji, ker mi gre na živce, da živimo v svetu kjer se samo išče kaj bo kdo lahko koga v drek porinu. Je lokalna cesta, zato ni dejanske nevarnosti za nesrečo. Spraševal sem kako bi lahko še na lep način dopovedal človeku da je pezde in naj počisti za sabo. Recimo če bi mu lahko navedel točen zakon glede tega bi mogoče zaleglo. Enkrat sem že sam z gasilsko cisterno počistil cesto, je videl da je bilo očiščeno a se ga vseeno ne prime.

Objavljeno
pred 4 minutami, Žan96 pravi:

Prijavim ga ne policiji, ker mi gre na živce, da živimo v svetu kjer se samo išče kaj bo kdo lahko koga v drek porinu. Je lokalna cesta, zato ni dejanske nevarnosti za nesrečo. Spraševal sem kako bi lahko še na lep način dopovedal človeku da je pezde in naj počisti za sabo. Recimo če bi mu lahko navedel točen zakon glede tega bi mogoče zaleglo. Enkrat sem že sam z gasilsko cisterno počistil cesto, je videl da je bilo očiščeno a se ga vseeno ne prime.

Jaz nisem o sebi, tebi, kmetu...lahko se poskodujejo motoristi na taki asfaltni podlagi. Zakaj bi kmet placeval za taksno pizdarijo, ce lahko placujejo motoristi ta davek.

Borutt, tako si me razpizdil, da se mi roke tresejo. :lol1:

gate pa tudi, ce bos na Petrino poklical. :010

Objavljeno
pred 23 urami, Borutt pravi:

Je spet dan odprtih vrat? 

Verjetno si bil prevečkrat v postopku. Le po čem te najbolj poznajo?

poznajo me .. .. .. nikol ne boš zvedel :P

pred 22 urami, DAMI34 pravi:

nihče ni popoln - tud Borutt ne ... zdej pa  - a je on prijavljen na forumu kot civil ali kot policist - to je sedaj vprašanje..

kako že vsi nabijajo ? kdor ne zna ločiti službe in privat življenja - pa tko naprej...

pred 20 urami, maus pravi:

v veliki prodajni hiši .. ali tovarno motorjev .. ali bilo kje, je težko trgovca/ko - uslužbenca/ko kregat zaradi slabega izdelka, saj mora to delati in služiti za svoje preživetje,

prav tako če so trgovci/ka-uslužbenec/ka, neprofesionalni.se ne moremo kregat nad veliko prodajno hišo ali tovarno motorjev,

če je delavec/ka pripadna taki firmi nosi del odgovornosti - sicer majhen del a vseeno..pa ajde se delno strinjam ker mora preživet..si pa lahko najde tudi drugo službo ..

drugi odstavek pa - se ne strinjam .. uslužbenci so s profesionalnostjo odraz in obraz firme .. če niso taki kot bi morali biti je kriva izključno firma , ki je take zaposlila in jih še zaposljuje!

pred 19 urami, Borutt pravi:

:OK: ... preblisk ali dejanski preobrat v tvojem stilu pisanja? 

pred 12 urami, Žan96 pravi:

. Recimo če bi mu lahko navedel točen zakon glede tega bi mogoče zaleglo. Enkrat sem že sam z gasilsko cisterno počistil cesto, je videl da je bilo očiščeno a se ga vseeno ne prime.

verjetno nebi zaleglo .. bi ti pa znal nazaj zabrusit "prjau me če upaš"...

zgleda da gasilska cisterna ni dovolj činkovito orodje..  zakaj že ima policija  tisti vodni top? bi bil bolj uporaben pa še uradna oseba s pooblastili bi ga upravljala.. 

Objavljeno

Na dirki v zda drugi dirkač namerno zapeljal na nasprotnika...

Odličen prikaz elektro šokerja....

Objavljeno

To je pa to ko folk vaško ligo preveč resno jemlje...

Objavljeno
pred 3 urami, thumper pravi:

poznajo me .. .. .. nikol ne boš zvedel :P

nihče ni popoln - tud Borutt ne ... zdej pa  - a je on prijavljen na forumu kot civil ali kot policist - to je sedaj vprašanje..

kako že vsi nabijajo ? kdor ne zna ločiti službe in privat življenja - pa tko naprej...

če je delavec/ka pripadna taki firmi nosi del odgovornosti - sicer majhen del a vseeno..pa ajde se delno strinjam ker mora preživet..si pa lahko najde tudi drugo službo ..

drugi odstavek pa - se ne strinjam .. uslužbenci so s profesionalnostjo odraz in obraz firme .. če niso taki kot bi morali biti je kriva izključno firma , ki je take zaposlila in jih še zaposljuje!

:OK: ... preblisk ali dejanski preobrat v tvojem stilu pisanja? 

verjetno nebi zaleglo .. bi ti pa znal nazaj zabrusit "prjau me če upaš"...

zgleda da gasilska cisterna ni dovolj činkovito orodje..  zakaj že ima policija  tisti vodni top? bi bil bolj uporaben pa še uradna oseba s pooblastili bi ga upravljala.. 

Spet teorija zarote? Spomni se kaj drugega. 

Objavljeno

Eno vprašanje za @Borutt oziroma tistga ki mi zna povedat 15.9.2015 sem naredil A2 izpit, pred parimi dnevi (13.10.2017) pa še A kategorijo. Izpit sem dobil veljavnost za 10 let, torej sem se izognil novemu zakoniku za mladega voznika in obvezen poligon al kako je to sedaj?

Objavljeno
pred 3 urami, ArcaneWater pravi:

Eno vprašanje za @Borutt oziroma tistga ki mi zna povedat 15.9.2015 sem naredil A2 izpit, pred parimi dnevi (13.10.2017) pa še A kategorijo. Izpit sem dobil veljavnost za 10 let, torej sem se izognil novemu zakoniku za mladega voznika in obvezen poligon al kako je to sedaj?

si verjetno varno vožnjo opravil že ko si naredil izpit za A2 oz. za avto? Če jaz prav razumem, je v tem primeru ni potrebno delati še enkrat.

"Voznik začetnik je vsak voznik motornega vozila do dopolnjenega enaindvajsetega leta starosti in voznik motornega vozila v obdobju dveh let od prve pridobitve vozniškega dovoljenja za vožnjo motornih vozil, ne glede na to, ali je bilo pridobljeno v Republiki Sloveniji ali v tujini. Voznik začetnik je tudi voznik motornega vozila v obdobju dveh let od prve pridobitve vozniškega dovoljenja za vožnjo motornih vozil kategorije A2 ali A ali B, čeprav ima že vozniško dovoljenje za vožnjo motornih vozil kategorij AM, A1, B1, F ali G več kot dve leti."

Objavljeno

Danes prisel na Petrino in rekel, da poznam Borutta...brez problema. :010

Objavljeno
pred 18 urami, solorider pravi:

Danes prisel na Petrino in rekel, da poznam Borutta...brez problema. :010

Sem vedel, da boš nekaj zaj... Jaz sem klical na Petrino:lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!