Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno

Če,voziš 80 skoz naselje ne vem kaj je policija tu zajebala.46 let mam vozniško niti enkrat nisem plačal kazni ne,da bi naredil prekršek.V10 letih kar sem v penzij sem kazen plačal samo 3x.Velikokrat me je policaj samo opozoru verjetno,ker sem takoj priznal krivdo in se do njega korektno obnašal ne pa pizdu in jebentov.Če priznaš ti je pol oproščenega.star SL pregovor.

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)
pred 5 minutami, gusar pravi:

Če priznaš ti je pol oproščenega.star SL pregovor.

to ni samo pregovor. Če priznaš in plačaš v določenem roku, plačaš samo pol .. edin točk ne dajo pol prepisanih ;)

sem pa v Dneviku danes prebral, da zaradi prašnih delcev premišljujejo o največji dovoljeni hitrosti na avtocestah 90 km/h ... ne zaradi varnosti, ampak zaradi osnaževanja .. pa ne zdj name tult, če bi blo po moje, bi bila najvišja dovoljena hitrost enaka dovoljeni hitrosti po homologaciji :whistle:

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno
pred 8 urami, gusar pravi:

Če,voziš 80 skoz naselje ne vem kaj je policija tu zajebala.46 let mam vozniško niti enkrat nisem plačal kazni ne,da bi naredil prekršek.V10 letih kar sem v penzij sem kazen plačal samo 3x.Velikokrat me je policaj samo opozoru verjetno,ker sem takoj priznal krivdo in se do njega korektno obnašal ne pa pizdu in jebentov.Če priznaš ti je pol oproščenega.star SL pregovor.

če ga imaš samo v žepu še ne pomeni, da si vzoren voznik, ti nam raje povej koliko km imaš z avtom in motorjem! 

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Računaj vsakjo leto približno 12000 km z osebnim,dve leti na špediciji 300000km in 34.let s kamijonom po 80000km.Doživel sem 3 nesreče vse tri so bile nalet od zadaj.Lahko rerčem,da sem vzoren voznik vsaj glede tega, da vedno ustavim pred  prehodom za pešce.

Objavljeno (popravljeno)
pred 16 urami, Borutt pravi:

Policisti imamo privilegije ? Razloži katere. Da ne boš samo bluzil in nabijal. 

Po službeni dolžnosti ste kljub neusposobljenosti hitre vožnje prisiljeni v službi ogrožati vse nas ostale udelezence v prometu kot sebe....

Če je nek zelo usposobljen četudi profesionalni dirkač hitrejši od omejitev je projektil, ogroža vse nas....policist mogoce z dvema levima rokama pa mora po sluzbeni dolznosti neupostevati prometne predpise....

No tu imate privilegij....

Mi placamo za hitro voznjo, vi pa celo morate divjati in nas ugrožati....celo placani ste zato...

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno
pred 27 minutami, sesir pravi:

Če je nek zelo usposobljen četudi profesionalni dirkač hitrejši od omejitev je projektil, ogroža vse nas....policist mogoce z dvema levima rokama pa mora po sluzbeni dolznosti neupostevati prometne predpise....

Po tej logiki ogrožajo tudi gasilci in reševalci na nujni vožnji. Se je že zgodilo da je voznik reševalnega vozila (kot bi ti rekel, z dvema levima rokama) pribil prehitro skoz križišče, presenetil voznika ki je zavijal, pristal z reševalnim vozilom bočno na bencinski. Račun pa je z življenjem plačala medicinska sestra, ki je bila poleg.

Si kdaj vidal reševalca na motorju? Občasno leti tule mimo hiše. Vedno preseže omejitev za vsaj faktor 2. Pa misliš da je tako dober voznik da bo uspel odreagirati, ko bo nekoga presentil s 130 km/h skoz naselje? Kaj pa on, ki so ga pred leti izsili na Tržaški? Misliš da je na nujni vožnji vozil po predpisih? 

Si lahko misliš kaka je zavorna pot gasilkega kamiona polnega vode, ko 'nori' po cesti, 'ogroža' ostale udeležence v prometu? Poznaš psihofizično stanje voznika? Mogoče je to druga intervencija v kratkem času, pa ni lih 100%? Kje pa oni trenirajo varno vožnjo? Bogami še nisem videl gasilskega kamiona na Vranskem furat slalom med stožci.

Zdaj al so ti ljudje totalni kreteni, budale in idioti... al pa ti ne veš čisto dobro o čem pišeš. Zakonodaja lepo določa kdaj in kako se lahko vozijo vozila na nujni vožnji. In policijsko vozilo s prižganimi lučkami in sireno je na nujni vožnji. Dolžnost vseh ostalih udeležencev v prometu pa je, da ga pravočasno opazijo in se mu na varen način spokajo s poti. Osnove CPP-ja so to, osnove.

Da ne omenjam kako so vsi zgoraj našteti plačani za to divjanje. Reševalci na motorju iz UKC celo Multistrado 1200 gonijo naokoli. Svet je krivičen, majkemi. Jaz si lahko sam ubogega KTM-a privoščim :mad:

• Hvala 2
Objavljeno

Ja s kamionom lepo prosm, ce to na radar nabijes mors bit res kaliber.  K pulcaj rab noret, je naenkat ves usposobljen in nenevaren, ko se pa nam kam mudi, smo pa kontra.  Inkasanti in nic drugega. 

Objavljeno
pred 12 urami, thumper pravi:

imate policaji prekleto srečo , da nas je še veliko "ovc" kot nas imenujete in da hodimo na šiht ter plačujemo davke iz katerih se vi financirate ..povrh vsega pa javno zaničuješ nas , ki imamo kot tvoji plačniki kaj za pripomnit..

če te nebi poznal bi mislil da si iluzorni metroseksualni junfer ..

vsak plačnik lahko komentira usluge , ki jih je plačal pa če nima pojma .. sploh če je totalen nevednež pa se mu zdi izvedba usluge res skregana z zdravo pametjo..

če daš vodovodarju zamenjat cev ki malo pušča in potem pušča za poplavo je vseeno če si slaščičar ali pa bančni uradnik ... dejstvo je da je bila usluga zanič..totalno.. in ne smeš komentirat ker nisi vodovodar ? ja seveda ..

nekateri moramo po cel šiht delat vseskozi da zaslužimo plačo ...

pa preden se odpraviš na pot pogledaš vremensko napoved za vnaprej in prometne informacije ane .. če je napovedano hudo sneženje - ja se pa odpraviš 2 uri prej na pot .. .. ... rolf ... :lol1:...sej veš da nism mogu da nebi .. :P

Ko boš hotel pomoč, pokliči kakšne verske fanatike. 

pred 12 urami, thumper pravi:

če pošteno povem se strinjam s tabo ..in tudi za policiste.. polcaji nej pa garajo k črna žvina ..pa za minimalca..

da ne bo kdo rekel da jih je zmeraj manj uniformiranih :

https://www.policija.si/images/stories/Statistika/LetnaPorocila/PDF/LetnoPorocilo2016.pdf

če bo kdo želel brati moje citate in komentarje v tej temi naj mi prosim sporoči na privat ali pa pokliče .. mu jih pošljem iz lastnega arhiva tudi če bodo brisane.. lp thumper

Ne bluzi in ne zavajaj. Na cesti je vsak dan manj policistov. 

Bo šlo to sedaj med tvoja ušesa? 

Objavljeno
pred 1 uro, sesir pravi:

Po službeni dolžnosti ste kljub neusposobljenosti hitre vožnje prisiljeni v službi ogrožati vse nas ostale udelezence v prometu kot sebe....

No tu imate privilegij....

Mi placamo za hitro voznjo, vi pa celo morate divjati in nas ugrožati....celo placani ste zato...

Od tebe tako ali tako ni za pričakovati nekaj pametnega in logičnega. Ko bi se vsaj držal vprašanja. Ali boš sedaj pod privilegij omenil pištolo in njeno uporabo? Ker jo lahko uporabimo. Jo ti lahko? 

pred eno uro, DinDiin pravi:

Ja s kamionom lepo prosm, ce to na radar nabijes mors bit res kaliber.  K pulcaj rab noret, je naenkat ves usposobljen in nenevaren, ko se pa nam kam mudi, smo pa kontra.  Inkasanti in nic drugega. 

Čisto sam si si kriv, da ne poznaš zakonodajo. Potem bi drugače razmišljal in pisal. 

Objavljeno
pred 37 minutami, Borutt pravi:

Ne bluzi in ne zavajaj. Na cesti je vsak dan manj policistov. 

kje pa so, v gostilni, grmovju, spijo v avtih???

• Haha 1
Objavljeno
pred 19 minutami, solorider pravi:

Lej .. če ne razumeš novejših teorij psihologije množic in taktike policije, se greva lahko takoj poment v uno mojo temo in v 5-tih minutah razčistiva stvari :P

Objavljeno
pred 16 urami, lukec pravi:

Problem je tudi v voznikih ki vozijo v snegu kakor v suhem vremenu in to sploh na AC,potem pa v jok ko nardijo pi....ri.... 

se strinjam, ampak avto se da obvozit, vlačilca žal ne

pred 14 urami, thumper pravi:

pa preden se odpraviš na pot pogledaš vremensko napoved za vnaprej in prometne informacije ane .. če je napovedano hudo sneženje - ja se pa odpraviš 2 uri prej na pot .. .. ... rolf ... :lol1:...sej veš da nism mogu da nebi .. :P

Točno tako počnem, al prej, al pa kake 4 ure kasnej, ko dela stečejo. Če se mi pred hudim sneženjem uspe prebiti do LJ sem vedno zmagal.

Objavljeno (popravljeno)
pred eno uro, Borutt pravi:

Od tebe tako ali tako ni za pričakovati nekaj pametnega in logičnega. Ko bi se vsaj držal vprašanja. Ali boš sedaj pod privilegij omenil pištolo in njeno uporabo? Ker jo lahko uporabimo. Jo ti lahko? 

Čisto sam si si kriv, da ne poznaš zakonodajo. Potem bi drugače razmišljal in pisal. 

Zato ste za uporabo strelnega orožja ste vsi policisti usposobljeni! Je kdo za vožnjo oz divjanje po cestah??

Objavljeno

aja, danes sem po radiu (RADIO1 novice) poslušal slavospev Kranjskih policistov. Baje so včeraj na radar na AC ujeli 46 prehitrih voznikov, ki so vozili več kot 150km/h. Jaz sem jim takoj ploskal. Zmaga, čista zmaga.

Žal pa ni nobenega drugega poročila, koliko so jih pa ujeli s telefonom, pa pijane, pa...ahbrezveze.

Objavljeno
pred 51 minutami, solorider pravi:

Lahko ti napišem odgovor primeren vprašanju. 

Objavljeno (popravljeno)
pred 2 urami, jskrablin pravi:

Po tej logiki ogrožajo tudi gasilci in reševalci na nujni vožnji. Se je že zgodilo da je voznik reševalnega vozila (kot bi ti rekel, z dvema levima rokama) pribil prehitro skoz križišče, presenetil voznika ki je zavijal, pristal z reševalnim vozilom bočno na bencinski. Račun pa je z življenjem plačala medicinska sestra, ki je bila poleg.

Si kdaj vidal reševalca na motorju? Občasno leti tule mimo hiše. Vedno preseže omejitev za vsaj faktor 2. Pa misliš da je tako dober voznik da bo uspel odreagirati, ko bo nekoga presentil s 130 km/h skoz naselje? Kaj pa on, ki so ga pred leti izsili na Tržaški? Misliš da je na nujni vožnji vozil po predpisih? 

Si lahko misliš kaka je zavorna pot gasilkega kamiona polnega vode, ko 'nori' po cesti, 'ogroža' ostale udeležence v prometu? Poznaš psihofizično stanje voznika? Mogoče je to druga intervencija v kratkem času, pa ni lih 100%? Kje pa oni trenirajo varno vožnjo? Bogami še nisem videl gasilskega kamiona na Vranskem furat slalom med stožci.

Zdaj al so ti ljudje totalni kreteni, budale in idioti... al pa ti ne veš čisto dobro o čem pišeš. Zakonodaja lepo določa kdaj in kako se lahko vozijo vozila na nujni vožnji. In policijsko vozilo s prižganimi lučkami in sireno je na nujni vožnji. Dolžnost vseh ostalih udeležencev v prometu pa je, da ga pravočasno opazijo in se mu na varen način spokajo s poti. Osnove CPP-ja so to, osnove.

Nisem sicer videl kake pogodbe za zaposlitev od gasilca ali resevalca a nekak dvomim,da morajo oni po sluzbeni dolznosti loviti avto,ki vozi neprilagojeno...jz mislim,da se pac gasilec ali resevalec pelje kuk si upa,misli, da zna itd...le malo manj upostevat predpise....policist pa mora po sluzbeni dolznosti loviti in uloviti divjaka....zato mene tako zelo moti,da nasi policisti nimajo vec usposabljanj vožnje....

Objavljeno (popravljeno)
pred 9 minutami, sesir pravi:

Zato ste za uporabo strelnega orožja ste vsi policisti usposobljeni! Je kdo za vožnjo oz divjanje po cestah??

Ti sploh razlikuješ med privilegijem in pooblastilom? 

pred 8 minutami, DAMI34 pravi:

aja, danes sem po radiu (RADIO1 novice) poslušal slavospev Kranjskih policistov. Baje so včeraj na radar na AC ujeli 46 prehitrih voznikov, ki so vozili več kot 150km/h. Jaz sem jim takoj ploskal. Zmaga, čista zmaga.

Žal pa ni nobenega drugega poročila, koliko so jih pa ujeli s telefonom, pa pijane, pa...ahbrezveze.

To je pa butasto vodstvo dalo ven. Ker res nimajo drugega dela. 

Ostalih pa veliko. Samo ti tega nočeš razumeti. 

Popravljeno . Popravil Borutt
Objavljeno
pred 2 minutami, Borutt pravi:

Ti sploh razlikuješ med privilegijem in pooblastilom? 

Tocno v tem problem!

Policisti imajo privilegij,da imajo poblastilo,da lahko neusposobljeni ogrozajo nas ostale udelezence v prometu!

Drzava pac zelence za volanom pooblasca,da naj so divjaki in obvladajo vozilo!

Objavljeno
pred 5 minutami, sesir pravi:

Nisem sicer videl kake pogodbe za zaposlitev od gasilca ali resevalca a nekak dvomi,da moraj oni po sluzbeni dolznosti loviti avto,ki vozi neprilagojeno...jz mislim,da se pac gasilec ali resevalec pelje kuk si upa,misli, da zna itd....policist pa mora po sluzbeni dolznosti loviti in uloviti divjaka....zato mene tako zelo moti,da nasi policisti nimajo vec usposabljanj vožnje....

Imam posnetke z usposabljanja, katero je bilo prejšnji mesec. Ampak jih pokažem samo osebno. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 14 minutami, Borutt pravi:

To je pa butasto vodstvo dalo ven. Ker res nimajo drugega dela. 

Ostalih pa veliko. Samo ti tega nočeš razumeti. 

prvi stavek, se strinjam.

drugi stavek se pa ne strinjam (da nočem razumeti), namreč prav v tem je bila poanta, napihovanje nečesa kar se lahko kasira in je relativno mali problem, ne pove pa se tistega, kar je bolj pereč in nevaren problem in vem da so policisti tudi to delo opravili. Recimo:

ustavili 4 pijane (kar pomeni preprečili nesreče), kaznovali 10 telefonistov itd...

Lej, meni je čisto jasno, da je merjenje varnostne razdalje z nadvozov na ljubljanski obvoznici v času jutranje in popoldanske špice samo kasiranje. (seveda po komandi) 

Objavljeno
pred 3 minutami, sesir pravi:

Tocno v tem problem!

Policisti imajo privilegij,da imajo poblastilo,da lahko neusposobljeni ogrozajo nas ostale udelezence v prometu!

Drzava pac zelence za volanom pooblasca,da naj so divjaki in obvladajo vozilo!

Prosi domače, da ti razložijo razliko med pooblastilom in privilegijem. Počasi, počasi. 

Objavljeno
pred 9 minutami, Borutt pravi:

Imam posnetke z usposabljanja, katero je bilo prejšnji mesec. Ampak jih pokažem samo osebno. 

Koncno nekaj v tej smeri....upam le, da vas ni bilo le nekaj,ki imaste bencin namesto krvi in bodo takšna usposabljanja obvezna

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

2 stavek, se strinjam.

3 stavek se pa ne strinjam, namreč prav v tem je bila poanta, napihovanje nečesa kar se lahko kasira in je relativno mali problem, ne pove pa se tistega, kar je bolj pereč in nevaren problem in vem da so policisti tudi to delo opravili. Recimo:

ustavili 4 pijane (kar pomeni preprečili nesreče), kaznovali 10 telefonistov itd...

Lej, meni je čisto jasno, da je merjenje varnostne razdalje z nadvozov na ljubljanski obvoznici v času jutranje in popoldanske špice samo kasiranje. (seveda po komandi) 

Torej te moti, ker ni govora o preglasni glasbi, kršenju javnega reda in miru, vlomih, krajah, družinskem nasilju, napadih psov, lajanju psov, ...

Kasiranje? Imaš možnost izbire. Torej imaš svobodo pri odločanju ali boš storil prekršek ali ga ne boš. Razen, če sploh ne poznaš predpisov. 

Objavljeno
pred 6 minutami, Borutt pravi:

1. Torej te moti, ker ni govora o preglasni glasbi, kršenju javnega reda in miru, vlomih, krajah, družinskem nasilju, napadih psov, lajanju psov, ...

2. Kasiranje? Imaš možnost izbire. Torej imaš svobodo pri odločanju ali boš storil prekršek ali ga ne boš. Razen, če sploh ne poznaš predpisov. 

1. ne, narobe me razumeš, izjava po tvojem (sicer tudi po mojem mišlenju) butastih šefov, je prenapihnjena in zavajajoče, ker je namensko usmerjano samo v cilno grupo, kjer se največ denarja steče, al pa kateri problem se rado poudari. Pravilno bi bilo, da bi se pohvalili še z drugimi dosežki, ki so povezani z "varnostjo v cestnem prometu". In še 1x boli mene qurac za zakonodajo v katero ne verjamem, pa kaj če sem po AC vozil 151km/h :P, v tem primeru je pomembno samo eno kot ostalim 90% ljudi, važno da me ne dobijo.

2. da, vsak ima možnost izbire, le da je v dotičnem primeru varnostne razdalje v konicah in zgoščenem prometu, tale izbira nekoliko izmikajoča in skregana z realnostjo in kar je še bolj pomembno, težko nadzirana in izmerljiva s strani uporabnika ceste.

Objavljeno
pred 44 minutami, DAMI34 pravi:

In še 1x boli mene qurac za zakonodajo v katero ne verjamem, pa kaj če sem po AC vozil 151km/h :P, v tem primeru je pomembno samo eno kot ostalim 90% ljudi, važno da me ne dobijo.

eh 151 km/h ... tale je šu mau hitrej :huh:

http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/po-gorenjski-avtocesti-divjal-z-229-kilometri-na-uro.html

sj bi mogoče glih u četrto šaltu, da se motor ne bi preveč dru in onesnaževal okolja :huh: 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!