Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 31, 2018 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Julij 31, 2018 leto je naokoli, čeprav smo si lani prisegli, da se nikoli več niti ne pozdravimo baje letos spet gremo....in naslov izleta....ojej...ojej "GREMO MI PO SVOJE" skalar36, avtomoto, IF7 in 10 others 5 1 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Julij 31, 2018 Deli Objavljeno Julij 31, 2018 pred 22 minutami, DAMI34 pravi: leto je naokoli, čeprav smo si lani prisegli, da se nikoli več niti ne pozdravimo baje letos spet gremo....in naslov izleta....ojej...ojej "GREMO MI PO SVOJE" SE čuti, da so se zadeve izpele, ja. DAMI34 in pik1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Julij 31, 2018 Deli Objavljeno Julij 31, 2018 Ob 19. 8. 2017 ob 11:37, DAMI34 pravi: popolnoma homogeni in istomisleči...identični.. Uživajte DAMI34, pik1 in BIF 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Julij 31, 2018 Deli Objavljeno Julij 31, 2018 (popravljeno) pred 10 urami, DAMI34 pravi: leto je naokoli, čeprav smo si lani prisegli, da se nikoli več niti ne pozdravimo baje letos spet gremo....in naslov izleta....ojej...ojej "GREMO MI PO SVOJE" Kdaj štartate da lahko pratim objave.... Pa seveda srečno Popravljeno Julij 31, 2018. Popravil Wakasaki Kmet2, pik1 in DAMI34 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 31, 2018 Deli Objavljeno Julij 31, 2018 pred 10 urami, DAMI34 pravi: leto je naokoli, čeprav smo si lani prisegli, da se nikoli več niti ne pozdravimo baje letos spet gremo....in naslov izleta....ojej...ojej "GREMO MI PO SVOJE" me ne zanima .. js morm ceu august garaško garat in naum gledu vaših objau Mavti, pik1, DAMI34 in 2 others 1 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 1, 2018 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2018 pred 10 urami, Wakasaki pravi: Kdaj štartate da lahko pratim objave.... Pa seveda srečno predvidoma 11.08. pred 10 urami, maus pravi: me ne zanima .. js morm ceu august garaško garat in naum gledu vaših objau prou ti bodi, kaj si pa do sedaj zabušaval pik1, VS800 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 1, 2018 Deli Objavljeno Avgust 1, 2018 pred 21 urami, Scarabeo 500 pravi: SE čuti, da so se zadeve izpele, ja. . ... stari, ko se ena pesmca izpoje, se zmer druga začne Scarabeo 500, DAMI34 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 1, 2018 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2018 pred 9 minutami, pik1 pravi: . ... stari, ko se ena pesmca izpoje, se zmer druga začne ah, kako bomo pa še skup zapeli ane, a ne...če se bomo zvečer vsi našli. Baje letos samo določimo koordinate, kje se dobimo, potem GREMO VSAK PO SVOJE ekola pa bodo trije potopisi namesto eden luxsa, maus in pik1 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 1, 2018 Deli Objavljeno Avgust 1, 2018 škoda k nism ćelaw J.a.m.e.s, pik1, IF7 in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 1, 2018 Deli Objavljeno Avgust 1, 2018 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: ah, kako bomo pa še skup zapeli ane, a ne...če se bomo zvečer vsi našli. Baje letos samo določimo koordinate, kje se dobimo, potem GREMO VSAK PO SVOJE ekola pa bodo trije potopisi namesto eden .... se bojim da bo moj po kilometrih sigurno najdaljši ... maus, DAMI34 in BIF 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Avgust 1, 2018 Deli Objavljeno Avgust 1, 2018 3 hours ago, DAMI34 said: Baje letos samo določimo koordinate, kje se dobimo, potem GREMO VSAK PO SVOJE Baje da je karta za vlak vec kot 4eur. DAMI34 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 1, 2018 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2018 pred 3 urami, maus pravi: škoda k nism ćelaw še maš čas VS800, ALEŠ M, luxsa in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 1, 2018 Deli Objavljeno Avgust 1, 2018 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: še maš čas naum se premislu .. k me boste skos tepli VS800, luxsa in DAMI34 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 1, 2018 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2018 pred 2 minutami, maus pravi: naum se premislu .. k me boste skos tepli kaku tepli, če še zase ne bomo vedli kje smo edin Pik, on zna pa bit mau agresiven do malih sivih maus, pik1, luxsa in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno Avgust 1, 2018 Deli Objavljeno Avgust 1, 2018 pred 4 urami, DAMI34 pravi: ah, kako bomo pa še skup zapeli ane, a ne...če se bomo zvečer vsi našli. Baje letos samo določimo koordinate, kje se dobimo, potem GREMO VSAK PO SVOJE ekola pa bodo trije potopisi namesto eden Če bodo koordinate javno objavljene, bomo lahko pomagali iskati v etapi. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 1, 2018 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2018 pred 13 minutami, Kaldu pravi: Če bodo koordinate javno objavljene, bomo lahko pomagali iskati v etapi. ti maš pa res visoka pričakovanja...morje na desni, gremo dol, morje na levi gremo home..evo to je naš maximum Zvečer pa zavohamo dunjo zihr na zelo natančnih koordinatah pik1 in Kaldu 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno Avgust 1, 2018 Deli Objavljeno Avgust 1, 2018 pred 9 minutami, DAMI34 pravi: Zvečer pa zavohamo dunjo zihr na zelo natančnih koordinatah Te koordinate me zanimajo To pomeni, da etape niso poznane sploh? A pol se pot izbira na osnovi trenutnega navdiha? pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 1, 2018 Deli Objavljeno Avgust 1, 2018 pred 1 minuto, Kaldu pravi: To pomeni, da etape niso poznane sploh? A pol se pot izbira na osnovi trenutnega navdiha? . ... v naprej je poznana vedno le "večerna vsebina" .... DAMI34 in RobiRoberto 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno Avgust 1, 2018 Deli Objavljeno Avgust 1, 2018 pred 8 minutami, pik1 pravi: . ... v naprej je poznana vedno le "večerna vsebina" .... Kaj pa večerna mikro lokacija? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 1, 2018 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2018 pred 31 minutami, Kaldu pravi: Te koordinate me zanimajo To pomeni, da etape niso poznane sploh? A pol se pot izbira na osnovi trenutnega navdiha? niti večerne koordinate niso znane pred 20 minutami, Kaldu pravi: Kaj pa večerna mikro lokacija? res, brez plana, oziroma lepše se sliši po navdihu. Edin plan Kapetanovo jezero in SH20. Vse ostalo...ko stigne stigne Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 1, 2018 Deli Objavljeno Avgust 1, 2018 (popravljeno) vseen bom z budno budnostjo in z očmi vizualno spremlu vse vaše poteze Popravljeno Avgust 1, 2018. Popravil maus DAMI34 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 1, 2018 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2018 podabu povedat, definitvno nas bodo družabna omrežja polna, takoj ko bomo na mikro ali makro lokaciji maus in pik1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 1, 2018 Deli Objavljeno Avgust 1, 2018 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: podabu povedat, definitvno nas bodo družabna omrežja polna, takoj ko bomo na mikro ali makro lokaciji a res morte DAMI34 in pik1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno Avgust 1, 2018 Deli Objavljeno Avgust 1, 2018 Za načrtovanje poti: DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 1, 2018 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2018 pred 56 minutami, Kaldu pravi: Za načrtovanje poti: zgleda, da smo vsako leto bolj leni Sem leta nazaj cele plane izdeloval, rute pisal, slike ogledov objavljal, in pol k sm kompanjona vprašal, a sta prebrala? Je bil enostavn odgovor: mona, kdo pa vse to bere Tako so plani bolj enostavni in razumljivi vsem pik1, farang, vuk76 in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se