Popularna objava BIF Objavljeno Avgust 1, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 1, 2018 (popravljeno) pred 25 minutami, DAMI34 pravi: zgleda, da smo vsako leto bolj leni Sem leta nazaj cele plane izdeloval, rute pisal, slike ogledov objavljal, in pol k sm kompanjona vprašal, a sta prebrala? Je bil enostavn odgovor: mona, kdo pa vse to bere Tako so plani bolj enostavni in razumljivi vsem Pred mnogimi leti, ko sem s kolegi "izsilil" prvo resnejšo potovanje sem kot iniciator prevzel to odgovornost...načrtovanje, planiranje... Cele noči sem buljil v karte (kupil cel kup specialk), Google earth...pisal koordinate, točke...pizde materine. In ko smo krenili...po 20-ih minutah...TEMA...nisem imel pojma, kje smo, kam gremo...In ker smo vsi bili malo bolj čudne sorte smo ga vsekali "na butla"...Čez gozdove Gorskega Kotarja, Like, Velebita, kar na "živo"...po nekih kozjih stezah....teden dni nepozabnega doživetja. Od takrat se takega načrtovanja ne grem več. Ko sem šel letos do Črnega morja, mi je bil to edini "načrt"...vse ostalo sproti...malo karta, malo garmin, malo lokalci...in vsak dan je več kot zanimiv. V tem jaz osebno vidim smisel in čar potovanja...in zato praviloma obvezno potujem sam...oz. v zelo okrnjeni družbi. Nič razprav in pregovarjanj...grem kamor me nese, zavijem kjer mi je zanimivejša pot...avantura zagotovljena. Popravljeno Avgust 1, 2018. Popravil BIF DAMI34, igc1, cynic66 in 12 others 11 4
DAMI34 Objavljeno Avgust 1, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 1, 2018 pred 9 minutami, BIF pravi: Pred mnogimi leti, ko sem s kolegi "izsilil" prvo resnejšo potovanje sem kot iniciator prevzel to odgovornost...načrtovanje, planiranje... Cele noči sem buljil v karte (kupil cel kup specialk), Google earth...pisal koordinate, točke...pizde materine. In ko smo krenili...po 20-ih minutah...TEMA...nisem imel pojma, kje smo, kam gremo...In ker smo vsi bili malo bolj čudne sorte smo ga vsekali "na butla"...Čez gozdove Gorskega Kotarja, Like, Velebita, kar na "živo"...po nekih kozjih stezah....teden dni nepozabnega doživetja. Od takrat se takega načrtovanja ne grem več. Ko sem šel letos do Črnega morja, mi je bil to edini "načrt"...vse ostalo sproti...malo karta, malo garmin, malo lokalci...in vsak dan je več kot zanimiv. V tem jaz osebno vidim smisel in čar potovanja...in zato praviloma obvezno potujem sam...oz. v zelo okrnjeni družbi. Nič razprav in pregovarjanj...grem kamor me nese, zavijem kjer mi je zanimivejša pot...avantura zagotovljena. enako, kje boste kdaj boste, pri nas ni ravno za vprašat. Zabava je pa tko al tko vedno zagotovljena. Nekdo ima v podpisu, avantura se začne ko plani padejo, enako je pri nas...nekaj okvirnega je, kaj bo pa pot prinesla, pa nihče ne ve. cynic66, maus, pik1 in 3 others 6
BIF Objavljeno Avgust 1, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2018 Ma tako se dela. Trije "butli", ugriana ekipa (včasih malo razštelana), no plan....zabava zagotovljena...vse ostalo je bolj...jebi ga... DAMI34, Kmet2, pik1 in 1 other 3 1
pik1 Objavljeno Avgust 1, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2018 pred 3 urami, BIF pravi: Ma tako se dela. Trije "butli", ugriana ekipa (včasih malo razštelana), no plan....zabava zagotovljena...vse ostalo je bolj...jebi ga... . ... kako trije ??? ... ne razumem DAMI34 1
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 1, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2018 23 minutes ago, pik1 said: . ... kako trije ??? ... ne razumem Tocno to. Tocno to. Ona dva pravta isto. Kmet2 in DAMI34 2
maus Objavljeno Avgust 1, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2018 pik1, Kmet2, Miha1985 in 4 others 3 4
Kmet2 Objavljeno Avgust 2, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2018 pred 10 urami, Kugelschreiber pravi: Tocno to. Tocno to. Ona dva pravta isto. Ne mene mešat , jaz jih ne poznam , sabo me vzameta , ker imam dober nos za prenočišča in hrano Jaz se bolj za sebe držim Miha1985, ALEŠ M, Quest in 4 others 1 6
DAMI34 Objavljeno Avgust 2, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 2, 2018 pred 12 urami, pik1 pravi: . ... kako trije ??? ... ne razumem dva in pol no... Kmet2, pik1 in Kugelschreiber 1 1 1
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 2, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 2, 2018 Ne ve zakaj bi hodili z tremi motorji.... Žene poberem jaz, Dami in Pik pa naj priletita z avionom DAMI34, J.a.m.e.s, maus in 9 others 5 7
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 2, 2018 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 2, 2018 pred 50 minutami, Kmet2 pravi: Ne ve zakaj bi hodili z tremi motorji.... Žene poberem jaz, Dami in Pik pa naj priletita z avionom mene bolj tole spominja na zgornja fotka: kako se jaz vidim spodnja pa kako je v resnici ps. ne povedat Piku, k sva mu moped sunla Kmet2, ALEŠ M, BIF in 9 others 11 1
J.a.m.e.s Objavljeno Avgust 2, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2018 Ob 1. 8. 2018 ob 9:23, maus pravi: škoda k nism ćelaw Par evrov in ti kitajc tole domov prnese. Pa si hitr čelav. pik1, ALEŠ M, VS800 in 2 others 1 4
Kmet2 Objavljeno Avgust 2, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2018 pred 1 uro, DAMI34 pravi: mene bolj tole spominja na zgornja fotka: kako se jaz vidim spodnja pa kako je v resnici ps. ne povedat Piku, k sva mu moped sunla Bemti Miško , tukaj sva bila še v originalnem stanju , vsi sklepi naši , vse kosti brez podpore titana Pa spomnim se , kako je Dobrosrčni zrihtal za prespat .......samo jogiji so bili v hiški ta res zna poskrbet za prijatelje . DAMI34, RobiRoberto, pik1 in 1 other 3 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 2, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 2, 2018 pred 4 minutami, Kmet2 pravi: Bemti Miško , tukaj sva bila še v originalnem stanju , vsi sklepi naši , vse kosti brez podpore titana Pa spomnim se , kako je Dobrosrčni zrihtal za prespat .......samo jogiji so bili v hiški ta res zna poskrbet za prijatelje . čist prou da sva mu ukradla moped luxsa, pik1, Kmet2 in 1 other 3 1
Kmet2 Objavljeno Avgust 2, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2018 Pravkar, DAMI34 pravi: čist prou da sva mu ukradla moped Kaj mu bova pa letos , spet ima sam 4€ DAMI34 in luxsa 2
DAMI34 Objavljeno Avgust 2, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 2, 2018 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Kaj mu bova pa letos , spet ima sam 4€ garmina ps. a pol ti veš kam gremo letos, pa kje bodo mikrolokacije? Kmet2 in luxsa 2
Kmet2 Objavljeno Avgust 2, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2018 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: garmina ps. a pol ti veš kam gremo letos, pa kje bodo mikrolokacije? Bo Pik povedal , baje vodi na čelu letos , ker se mi res spet ne posluša kako nam vsem ne dela ta Kitajska navigacija , potem pa pride 4h za nami ...... vrjetno ima neko nemško zadevo luxsa, Toni, pik1 in 4 others 1 6
pik1 Objavljeno Avgust 2, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2018 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Bo Pik povedal , baje vodi na čelu letos , ker se mi res spet ne posluša kako nam vsem ne dela ta Kitajska navigacija , potem pa pride 4h za nami ...... vrjetno ima neko nemško zadevo . ... vidm, da sta zelo razigrana spet pred odhodom ... ... na terenu morm pa itak zmer vse jest zrihtat ... ... in z stanodajalci in s polcaji ... ps. ... pa zna se ... ko je najstariji i najpametniji Quest, DAMI34, Kmet2 in 4 others 7
DAMI34 Objavljeno Avgust 2, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 2, 2018 pred 4 minutami, pik1 pravi: ... pa zna se ... ko je najstariji i najpametniji men se zdi, da smo končno dobili pravog vođo puta maus, Kmet2 in pik1 1 2
maus Objavljeno Avgust 2, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2018 pred 2 urami, Kmet2 pravi: vrjetno ima neko nemško zadevo verjetn se še kakšni Nemci verjetno skrivajo po balkanskih gozdovih Kmet2 in pik1 1 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 11, 2018 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 11, 2018 Kole, js sm štartal. O mojih kompanjonih ne duha ne sluha. Baje sta krenila že včeraj. Kar je prou, kdo se bo pa družil s temi bmflarji Quest, pik1, notranc in 9 others 10 1 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 11, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2018 Pijem kavo in razmišljam, le od kje ta dž. Pri nas smo cele dneve pod klimo, tule pa pada. Osvežilno, ni kaj. Sedim, molčim, tipkam... madona pa sej pogrešam una dva čelosa. Le kje sta sedaj. Pa, mogoče še kje zvečer najdemo, le kdo bi vedu ... szec, Kmet2, pik1 in 7 others 7 2 1
Kmet2 Objavljeno Avgust 11, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2018 Ne vemo kje je Dami ...... VS800, szec, bojc84 in 7 others 7 2 1
pik1 Objavljeno Avgust 11, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2018 pred eno uro, DAMI34 pravi: Kole, js sm štartal. O mojih kompanjonih ne duha ne sluha. Baje sta krenila že včeraj. Kar je prou, kdo se bo pa družil s temi bmflarji . .... na, taprvi se je že izgubil DAMI34, VS800, notranc in 4 others 5 2
Snečer Objavljeno Avgust 11, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2018 garant bo šraufanje solorider, esupki, VS800 in 1 other 2 2
luxsa Objavljeno Avgust 11, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2018 Recimo da ma kosobrin moped registriran,da nou ze na meji zakljucu popotovanje,ne bi blo prvic.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se