Joker Objavljeno Oktober 13, 2022 Deli Objavljeno Oktober 13, 2022 Mam na prodaj tole na sliki in imate problem rešen. To ti zalaufa tud katerpilerja... smasher in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 13, 2022 Deli Objavljeno Oktober 13, 2022 pred 11 minutami, Joker pravi: Mam na prodaj tole na sliki in imate problem rešen. To ti zalaufa tud katerpilerja... ... še moj avijon leti na to celih 10 minut... C eagle in Joker 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno Oktober 13, 2022 Deli Objavljeno Oktober 13, 2022 (popravljeno) On 10/11/2022 at 8:13 PM, Zivnorc said: .... sicer pa ne štekam tega s temi power boosterji.. ... sploh pri motorjih. Če greš z motorjem na potovanje, greš poleti.... takrat pa ne rabiš dodatne energije za vžig.... pa tudi okoli ničle še ne sme pobrati preveč moči akumulatorju... in če že greš, greš z izpravnim akumulatorjem. ... če ti crkne akumulator med potjo itak rabiš nov akumulator, ker če se voziš z zanič akumulatorjem in vžigaš na booster, ne vem, koliko časa bo vse skup trajalo.... ..in če se že voziš po kakih vukojebinah, je že bolje, da imaš s seboj dodatni akumulator (itak da Li-Ion), ki ne tehta niti kilo in košta manj kot 100€, pa ga samo zamenjaš...in to je to. Po moje je lažji tak aku in zavzame manj placa, kot pa kabli za vžig... Pojma nimas!! 16 let je ze moj star, pa ga se ni blo treba dofilat! Uzge zmeorm, pozim pa skor zmerom! Tud pr minusu ne zgubi nic, pa zravn tega da uzgem moped (se lampe mam lohk przgane!), se mene do svica zgreje : Popravljeno Oktober 13, 2022. Popravil jvalant Kugelschreiber, Mavti, Zivnorc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno November 23, 2022 Deli Objavljeno November 23, 2022 ČE še kdo išče kaj takega, hitro jutri zjutraj pred vrata od Hoferja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vin Objavljeno November 23, 2022 Deli Objavljeno November 23, 2022 (popravljeno) Tragedija te baterje je, da je na kleščah tako debela plastika, da jih na večini motorjev ne moreš natakniti na kontakt akumulatorja, ker ni prostora. Očitno ni narejeno za motor. Če mislite uporabljati za motor, poglejte najprej, če imate okrog kontakta vsaj 4 centimetre prostora za klešče. Popravljeno November 23, 2022. Popravil Vin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 24, 2022 Deli Objavljeno November 24, 2022 ... in najpomembneje: ... tudi ta PowerBooster je treba vzdrževat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Oktober 24 Deli Objavljeno Oktober 24 Še eden prihaja na SLO trg: LOKITHOR J1350 Pro 12V LiFePO4 zagonska baterija - LiPo.si Hudo močno... Zivnorc in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se