vandrovec Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami pred 5 urami, Kugelschreiber pravi: Zna bit da bo neue klasse preprical tud bol zagrizene skeptike. Večino bodo prisilili z višanjem cen in davkov na goriva. Jaz bom ostal dokler se bo dalo na dizlu, ker sem zasvojen z zvokom dizla...🙂
smasher Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro pred 2 urami, vandrovec pravi: Večino bodo prisilili z višanjem cen in davkov na goriva. Jaz bom ostal dokler se bo dalo na dizlu, ker sem zasvojen z zvokom dizla...🙂 marsikaj bi zastopu, praktičnost, navor, nizko porabo ma zvok... kupi en dizl motokultivator pa ga za vikende malo zalaufaš , mono dizl brez turbine ma ta pravi prvinski dizel zvok ( al pa enga vinkoviča ) 1
smasher Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro pred 13 urami, Kugelschreiber pravi: Kaj pa vem. Na pumpi pri Otoču je 6 supechargerjev. Ko sva se pol ure odtajevala, se je menjalo ene 5 tesel. Prisli dofilali sli. Hitro so se menjali. Cez dan 1kWh stane 0,5€, pri porabi 20kWh je to 10€/100, ce filas ob ugodni tarifi pa manj kot 5. bwahahaha... kakšne cene, moj 26star fiat z euro 3 motorjem ki gre sedaj tretjo amortizacijo, pri dragi ceni plina kot jo imamo sedaj pokuri cca. 6.5€/100km, ko je bila cena plina malce ugodnejša je bilo okoli 5€/100km. sej to se napisal že v enem postu, če bi si dal 3frazni štrom doma bi me samo povečanje priključne moči tolko koštalo in potem še vsak mesec višja priključnina, lahko še dolgo vozim na plin. 1
Kugelschreiber Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro (popravljeno) 17 minutes ago, smasher said: bwahahaha... kakšne cene, moj 26star fiat z euro 3 motorjem ki gre sedaj tretjo amortizacijo, pri dragi ceni plina kot jo imamo sedaj pokuri cca. 6.5€/100km, ko je bila cena plina malce ugodnejša je bilo okoli 5€/100km. sej to se napisal že v enem postu, če bi si dal 3frazni štrom doma bi me samo povečanje priključne moči tolko koštalo in potem še vsak mesec višja priključnina, lahko še dolgo vozim na plin. Ne vem ce bi bil pripravljen letno cepat 25-30kkm s 26 let starim shitboxom, sam za to ker malo pije. Vsekakor pa tega nikomur ne prvoscim, posebej ne moji dragi. Da o aktivni in pasivni varnosti sploh ne spregovorimo. Elektricaji letijo ko sneta sekira, potujes skoraj brez hrupa v kabini, ce hoces je zjutraj ogret, popoldan ohlajen…tisto furo do letalisca pa na trajekt v split bi zmogli s cist mal nacrtovanja Popravljeno pred 1 uro. Popravil Kugelschreiber
smasher Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro ah sej imam tut družinski euro 6 ( se mi zdi ) , tut švoh bencinar na plin ( bi si želel močnejši motor samo 2.0 bencinarja niso več dovolili met na EU trgu ), kinje tudi na plin samonje tut žalost. un šit box ki ga pa jaz vozim do šihta pa nazaj, pa je moj prvi avto... pa ima vse kar je potreboval 19letnik pred 20+ leti med drugim rohneči magnaflow lonc, iz katerega je tudi že pometalo vn izolacijo... in zdej še bolj poka da komot preglasim sodobne euro6 športnike . 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se