TakeALookAround Objavljeno Februar 24, 2022 Opozori Objavljeno Februar 24, 2022 Strizenje v polnem teku ?
Tedybear Objavljeno Februar 24, 2022 Opozori Objavljeno Februar 24, 2022 (popravljeno) Uffff...vložil vsoto enega dobrega bicikla. Vmes zaslužil že za nov 1000 kubični moped. Zdej sem spet pri biciklu....? Popravljeno Februar 24, 2022. Popravil Tedybear maus in KARMEN1 1 1
skalar36 Objavljeno Februar 24, 2022 Opozori Objavljeno Februar 24, 2022 Težava je v tem, ker ko vstopiš,(mislim na splošno) si narediš neke plane kdaj izstopiš, ko pa imaš lep dobiček, to mejo kar premikaš navzgor. Pri tem ti medvedjo uslugo delajo razni hajperji na YT. Treba je imet vstopno točko, in izstopni plan. In se tra držat. Glede na to, da je stanje v Ukrajini resno, in bi lahko sprožilo, kake večje svetovne dogodke, za nekaj časa kripto ni varna naložba. Ob takih dogodkih, sta gotovina in zlato carja. Še vedno sem neverjetno pozitiven na dlogi rok- obdobje 5-10 let. Ne prodajam nič, kar ne mislim imet par let. Na kratki rok-jaz bi počakal na odboj, ker se bo zgodil v neki točki, in nato odmetal vse shitcoine, al jih pa zamenjal v BTC. KARMEN1, Endlich in maus 3
maus Objavljeno Februar 24, 2022 Opozori Objavljeno Februar 24, 2022 Zna tale sranje v Ukrajini res zjebat kripto ... čeprav mislim, da je kripto še vedno najbolj varna naložba .. lahko samo v gatah greš od doma in imaš denar po celem svetu ... samo dostop do računalnika potrebuješ in kripto plačilno kartico ... zlato in gotovino nosit skozi sovražnikove vrste... plavat preko reke, hodit v blatu ... tomaz69, KARMEN1, skalar36 in 1 other 1 2 1
VS800 Objavljeno Februar 24, 2022 Opozori Objavljeno Februar 24, 2022 pred 3 minutami, maus pravi: Zna tale sranje v Ukrajini res zjebat kripto ... čeprav mislim, da je kripto še vedno najbolj varna naložba .. lahko samo v gatah greš od doma in imaš denar po celem svetu ... samo dostop do računalnika potrebuješ in kripto plačilno kartico ... zlato in gotovino nosit skozi sovražnikove vrste... plavat preko reke, hodit v blatu ... kartico pa med ritnce, da maš obe roke frej....sploh za plavat Tedybear, Kawasaki_rider, maus in 4 others 7
maus Objavljeno Februar 24, 2022 Opozori Objavljeno Februar 24, 2022 pred 17 minutami, VS800 pravi: kartico pa med ritnce, da maš obe roke frej....sploh za plavat da bo kot od ribe rep... za določitev smeri upam, da se ta sranje ne razširi KARMEN1 1
VS800 Objavljeno Februar 24, 2022 Opozori Objavljeno Februar 24, 2022 pred 1 minuto, maus pravi: da bo kot od ribe rep... za določitev smeri Kobilca si hotu rečt... Akito in maus 2
skalar36 Objavljeno Februar 24, 2022 Opozori Objavljeno Februar 24, 2022 pred eno uro, maus pravi: zlato in gotovino nosit skozi sovražnikove vrste... plavat preko reke, hodit v blatu ... No jest sm cilju na to, da se ne seliš, oziroma moreš it od doma.
skalar36 Objavljeno Februar 24, 2022 Opozori Objavljeno Februar 24, 2022 pred eno uro, maus pravi: upam, da se ta sranje ne razširi Nise kak vojni strokovnjak, al pa politični analitik. Ampak sedaj je najboljša priložnost, da Kitajska "naredi nekaj" glede Tajvana. Priložnost je najboljša. Kaj bo, kako bo ne vem. Upam na najboljše, da se še vedno normalno zmenijo. A glede na to, da se posledice in strasti zaradi korone še niso pomirile, po celem svetu, da Kanada "jebe" kamionarje itd... kaže zelo slabo. Slabo za delniške trge in kripto. Ta dva trga blestita v dobrih pogojih. V negotovih, ne prosperirata. DAMI34 1
maus Objavljeno Februar 24, 2022 Opozori Objavljeno Februar 24, 2022 pred 49 minutami, skalar36 pravi: No jest sm cilju na to, da se ne seliš, oziroma moreš it od doma. če si doma, je itak vseeno... zlato, gotovina, kripto .. vsega po malo. Ko zmanjka itak nimaš nič več. Upam, da bo zraslo na miljone Akito 1
skalar36 Objavljeno Februar 24, 2022 Opozori Objavljeno Februar 24, 2022 pred 6 minutami, maus pravi: Upam, da bo zraslo na miljone Millionar si že danes, lahko celo milliarder. Samo zamenjat morš kripto v Indijsko denarno valuto VS800 1
maus Objavljeno Februar 24, 2022 Opozori Objavljeno Februar 24, 2022 (popravljeno) pred 3 minutami, skalar36 pravi: Millionar si že danes, lahko celo milliarder. Samo zamenjat morš kripto v Indijsko denarno valuto da nauš mislu, da ni neumno .. od menjave valut ni davka mam kar nekaj kun, za katere sem plačal precej manj, kot bom dobil ko bom prodal ... verjetno bo tam okoli 7,5 ... kupu sem jih po 7,1 pa nisem dve letni bil na hrvaškem ... miljoni samo počakam, da gredo v EUR denarno območje. Popravljeno Februar 24, 2022. Popravil maus VS800 in skalar36 1 1
BIF Objavljeno Februar 24, 2022 Opozori Objavljeno Februar 24, 2022 pred 22 minutami, maus pravi: če si doma, je itak vseeno... zlato, gotovina, kripto .. vsega po malo. Ko zmanjka itak nimaš nič več. Upam, da bo zraslo na miljone Upaj, da imaš zadeve na Ledgerju....sicer zna bit od milijonov bolj malo....
maus Objavljeno Februar 24, 2022 Opozori Objavljeno Februar 24, 2022 pred 5 minutami, BIF pravi: Upaj, da imaš zadeve na Ledgerju....sicer zna bit od milijonov bolj malo.... a Trezor ni v redu BIF in VS800 2
VS800 Objavljeno Februar 24, 2022 Opozori Objavljeno Februar 24, 2022 pred 7 minutami, maus pravi: a Trezor ni v redu je sam more bit T model, da gre ADA gor maus 1
maus Objavljeno Februar 24, 2022 Opozori Objavljeno Februar 24, 2022 pred 12 minutami, VS800 pravi: je sam more bit T model, da gre ADA gor pa DOGI-ca gre tut VS800 1
skalar36 Objavljeno Februar 24, 2022 Opozori Objavljeno Februar 24, 2022 Hja, lepo se je pač poklopilo vse. Sicer ni Putin kriv. Ampak pomisli za Shiba inu, sranje od sranja, ima MC velik 11 milliard, in to primerjaj s kakšnim uspešnim podjetjem, al pa z državnim proračunom.... smo še vedno v balončku, ki se mora izpihnit.
vandrovec Objavljeno Februar 24, 2022 Opozori Objavljeno Februar 24, 2022 Jaz sem kripto odpisal, se ne obremenjujem s tem. Če bomo še živi čez 5 ali 10 let bomo videli, kako in kaj. Zgleda, da nekateri še kar ne verjamete v svetovni reset, začelo se je s korono, sedaj bo vojna in tako naprej...
TakeALookAround Objavljeno Februar 24, 2022 Opozori Objavljeno Februar 24, 2022 Vojna ja, Bajdn nej neha srt okol, pa bo....
skalar36 Objavljeno Februar 24, 2022 Opozori Objavljeno Februar 24, 2022 ZAnimivo bo še. Kurc, nazaj bom začel kadit, pa upal da me pobere pljučni rak. Kawasaki_rider in Zok 2
maus Objavljeno Februar 24, 2022 Opozori Objavljeno Februar 24, 2022 pred 5 minutami, skalar36 pravi: ZAnimivo bo še. Kurc, nazaj bom začel kadit, pa upal da me pobere pljučni rak. jaz bom pa začel nazaj sexat .. da vsaj umrem ko jebać Akito, Kawasaki_rider, Zok in 3 others 5 1
vandrovec Objavljeno Februar 24, 2022 Opozori Objavljeno Februar 24, 2022 pred 11 minutami, skalar36 pravi: ZAnimivo bo še. Kurc, nazaj bom začel kadit, pa upal da me pobere pljučni rak. Kar traja nekaj časa, da te pljučni rak pobere...tam boš še veren postal pred smrtjo ☺️ skalar36 1
skalar36 Objavljeno Februar 24, 2022 Opozori Objavljeno Februar 24, 2022 Vern sm že zdej. Verjamem v Bitcoin. Akito, KARMEN1 in vandrovec 2 1
KARMEN1 Objavljeno Februar 24, 2022 Opozori Objavljeno Februar 24, 2022 Sredstva ste pistili v menjalnicah ali denarnicah? Kaj pa če se sesuje sistem?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se