Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 5 minutami, KARMEN1 pravi:

Kaj pa če se sesuje sistem?

Bomo pa spet jedl navadn jorgut :P 

• Haha 2
  • Žalosten 1
Objavljeno

Jaz imam od nekdaj na menjalnicah. Razporejeno na 3. Prej sem imel na ledgerju, pa me je stalno neki hecal. K sreči že zdavnaj nimam svojih sredstev, ampak samo višek. Če se zgodi nek hekerski napad, da bi nekdo ukradel veliko količno sredstev, bo itaq cena padal in zaupanje tudi. Če bo pa razpada sistema, ti pa tko nč ne pomaga, kje ga imaš. Na ledgerju, al pa na menjalnici.

Sicer so pa transakcije lepo sledljive, in tista "buča", da se transakcije ne sledljive je "zavaravanje neprijatelja".

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 6 minutami, KARMEN1 pravi:

Kaj pa če se sesuje sistem?

Vse se bo enkrat sesulo, nič ni večnega na tem svetu. ☺️

Objavljeno
pred 1 minuto, vandrovec pravi:

Vse se bo enkrat sesulo, nič ni večnega na tem svetu. ☺️

res je ... še mene začeu u križu neki šćipat :dry: 

če pade internet in sistem, tud našga fiat denarja ne bomo kmalu vidl ;) 

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Vojna v Evropi, k bo zacel orng pokat, nau signala, da bi loh kruh kupila... Cash only. 

Objavljeno
pred 19 minutami, TakeALookAround pravi:

Vojna v Evropi, k bo zacel orng pokat, nau signala, da bi loh kruh kupila... Cash only. 

Ko jje bila vojna v Bosni, cash ni prav veliko pomenil.

Veljavo je imel krompir in ne bi si mislil, cigareti...?

Verjetno cigareti pri tistem delu ljudi, kjer je bil problem hrane rešen

Objavljeno

V vojni gre za preživetje,...kaj boš kupoval, ko takoj vsega zmanjka. Najprej gledaš za telesno preživetje, na koncu, če imaš čas, se spomniš še na duhovno stran obstoja ?

Objavljeno

manj gopcat pa BTC kupovat, bemti sem jezen, k nisem nič fiata na menjalnico vrgu...

Vsaka krize udari ceno dol, čez nekaj časa bo šla pa gor. Zdaj je čas.

Objavljeno
pred 8 minutami, DAMI34 pravi:

manj gopcat pa BTC kupovat, bemti sem jezen, k nisem nič fiata na menjalnico vrgu...

Vsaka krize udari ceno dol, čez nekaj časa bo šla pa gor. Zdaj je čas.

Žal te morem razočarat, da še ni. Sem kar 80 posto, da bomo šli pogledat, če podpora 29k zdrži.

Objavljeno
pred 9 minutami, skalar36 pravi:

Žal te morem razočarat, da še ni. Sem kar 80 posto, da bomo šli pogledat, če podpora 29k zdrži.

prjatu..a veš kdaj sem kupoval? V oktobru 21....vse je poceni, vse...lahko bo še mal bolj to ne bi vedu, verjamem pa da bo slej ko prej zrastlo. :D

Objavljeno

mam tudi nekaj taužnt devetmilimetrov coin ... tudi zamenjajo v trgovini za blago in na banki denar  :P

Objavljeno

Bols prodat pa it po krofe :)

Objavljeno

Vse več transakcij za pomoč Ukrajini se opravlja s kriptovalutami.

V Rusiji pa bodo verjetno opravljali vsa plačila v kriptovalutah, saj se ustavlja fiat promet .

Kaj bo prineslo, bomo videli 

Objavljeno
pred 1 uro, TakeALookAround pravi:

Ja kaj... Evre :)

valda ... milijone :P

Objavljeno

Ajde se grem še jaz to igro.... zdej Fiatov imam dosti, katera borza je "najcenejša" za kupovat tiste ne glavne coine ampak tiste ki so sedaj še v centih ? Bitstamp ali je še kaj pametnejšega? 

Objavljeno

Evo .. rečeno storjeno... nekaj dni nč kupoval in kar lepo rastejo :P 

pred 10 urami, smasher pravi:

Ajde se grem še jaz to igro.... zdej Fiatov imam dosti, katera borza je "najcenejša" za kupovat tiste ne glavne coine ampak tiste ki so sedaj še v centih ? Bitstamp ali je še kaj pametnejšega? 

https://kriptovalute.si/kripto-borze/

Objavljeno
pred 10 urami, smasher pravi:

Jest ti predlagam binance, kjer lahko tudi "stejkaš" svoje kriptice. Se pravi vezana vloga, kjer dobivaš dividende. Tud kucoin to omogoča, kot ti je svetoval TAA, ampak sam je ne uporabljam, zato je ne poznam njenega delovanja.

Objavljeno

Maus, pejdi ti mal na dopust, ker kot praviš...zdej raste ko zmešano, kmal bom mel tok kot sem vložil :D

Objavljeno
pred 49 minutami, DAMI34 pravi:

Maus, pejdi ti mal na dopust, ker kot praviš...zdej raste ko zmešano, kmal bom mel tok kot sem vložil :D

kar lepo rastejo vse moje kriptice .... MALJONI :kva2: 

Objavljeno

ja k Putinovi ruble prodajajo za BTC :P

Objavljeno

malo bom zamajal kripto borze in kupil za cca 100 € BTC :dry:

Objavljeno (popravljeno)
pred 27 minutami, maus pravi:

malo bom zamajal kripto borze in kupil za cca 100 € BTC :dry:

evo .. samo pomislil sem in je že na eni od menjalnic padlo v zadnji uri za -0,16 % :lol1: 

Popravljeno . Popravil maus
  • Haha 2
Objavljeno

Poooočaaaaaaak. K nism za kompam. Sam mal še.. 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!