BIF Objavljeno Marec 4, 2020 Opozori Objavljeno Marec 4, 2020 ...ne gre ti najbolje razumevanje zadeve....nič hudega. Akito 1
BIF Objavljeno Marec 5, 2020 Opozori Objavljeno Marec 5, 2020 Idija je umaknila prepoved trgovanja z kriptom.... Južna Koreja legalizirala kripto... ....piramida raste... Akito in skalar36 1 1
BIF Objavljeno Marec 6, 2020 Opozori Objavljeno Marec 6, 2020 Francija priznala Bitcoin kot legalno plačilno sredstvo.... Japonska intenzivno umika papirnat fiat iz širše uporabe.... .....vse bolj zanimiva postaja ta piramidna igra.... skalar36 in Akito 1 1
Snečer Objavljeno Marec 9, 2020 Opozori Objavljeno Marec 9, 2020 BTC odsmučal navzdol, spet bo prilika za nakup BIF 1
BIF Objavljeno Marec 9, 2020 Opozori Objavljeno Marec 9, 2020 Fajn bi bilo kupit tudi tanker nafte...recimo.... DAMI34 1
BIF Objavljeno Marec 9, 2020 Opozori Objavljeno Marec 9, 2020 (popravljeno) pred 3 urami, Snečer pravi: BTC odsmučal navzdol, spet bo prilika za nakup Nisem sicer ziher, da smo ferik s padanjem. Osebno bi bil zadovoljen če bi piknil tam nekje do 7000 in potrdil dvojno dno iz 20. decembra. BTC je največje premike navzgor delal po potrjenem dvojnem dnu....no...bomo videli. Popravljeno Marec 9, 2020. Popravil BIF Akito 1
Snečer Objavljeno Marec 12, 2020 Opozori Objavljeno Marec 12, 2020 Ob 9. 3. 2020 ob 22:07, BIF pravi: Nisem sicer ziher, da smo ferik s padanjem. Osebno bi bil zadovoljen če bi piknil tam nekje do 7000 in potrdil dvojno dno iz 20. decembra. BTC je največje premike navzgor delal po potrjenem dvojnem dnu....no...bomo videli. BTC je poknil danes na 5300 eur BIF 1
BIF Objavljeno Marec 12, 2020 Opozori Objavljeno Marec 12, 2020 Jap...zdaj sicer padejp vse zadeve...padle so borze, zlato, kripto... Zdaj je samo še vprašane do kod še in kdo si bo najhitreje opomogel....vse kar gre dol gre tudi gor.... Akito in Quest 2
jskrablin Objavljeno Marec 16, 2020 Opozori Objavljeno Marec 16, 2020 Tole bo šlo še vse bolj dol. So se minerji začeli odklapljati, ker ni profita. Pa tudi na navadnih borzah je klanje. Je šla panika v overdrive...
TakeALookAround Objavljeno Marec 16, 2020 Opozori Objavljeno Marec 16, 2020 Sam se upanje ostane, da gre kdaj gor. Snečer 1
Snečer Objavljeno Marec 16, 2020 Opozori Objavljeno Marec 16, 2020 pred 11 minutami, jskrablin pravi: Tole bo šlo še vse bolj dol. So se minerji začeli odklapljati, ker ni profita. Pa tudi na navadnih borzah je klanje. Je šla panika v overdrive... ni tako kritično, 4600 eur je, blo je že 3500
jskrablin Objavljeno Marec 17, 2020 Opozori Objavljeno Marec 17, 2020 pred 22 urami, Snečer pravi: ni tako kritično, 4600 eur je, blo je že 3500 Ni še konec. Še začelo se prav ni.
TakeALookAround Objavljeno Marec 17, 2020 Opozori Objavljeno Marec 17, 2020 A pol ne gremo se all in? smasher 1
BlackDoc Objavljeno Marec 18, 2020 Opozori Objavljeno Marec 18, 2020 Jaz bom nastavil buy order na ene 2k pomoje
ProdriveR Objavljeno Marec 18, 2020 Opozori Objavljeno Marec 18, 2020 O ja, jaz mislim, da se bo zdej šele bolj resno začelo (ne vem pa, če bo šlo ravno po 4.letnem ciklu). Sem skoraj prepričan, da se bo začela recesija zaradi trenutnih razmer. Nekje sem prebral,da so v ZDA naprintal nov trilijon dolarjev,za blažitev posledic virusa. Sej to je na kratki rok ok, sam dolgoročno pa mislim, da ne prinaša nič kaj dobrega. Jaz še vedno "čakam",da porinem notr še neki keša, ker mislim, da so ravno take krize priližnost za investicijo. Upam samo, da se ne motim. Ker v tem primeru, sem pa zagonu lep del svojih prihrankov
Tedybear Objavljeno Marec 18, 2020 Opozori Objavljeno Marec 18, 2020 pred eno uro, ProdriveR pravi: Upam samo, da se ne motim. Ker v tem primeru, sem pa zagonu lep del svojih prihrankov Ne razumem besede "prihrankov". ProdriveR in VS800 1 1
Darko3g Objavljeno Marec 18, 2020 Opozori Objavljeno Marec 18, 2020 pred 10 minutami, Tedybear pravi: Ne razumem besede "prihrankov". To je denar, ki ga imaš v skrinji (pri hrani) Tedybear, TakeALookAround in marincspeedshop 3
ProdriveR Objavljeno Marec 18, 2020 Opozori Objavljeno Marec 18, 2020 To je dnar, k še šefica doma ne ve, da obstaja marincspeedshop in Tedybear 2
BIF Objavljeno Marec 18, 2020 Opozori Objavljeno Marec 18, 2020 pred 9 urami, ProdriveR pravi: O ja, jaz mislim, da se bo zdej šele bolj resno začelo (ne vem pa, če bo šlo ravno po 4.letnem ciklu). Sem skoraj prepričan, da se bo začela recesija zaradi trenutnih razmer. Nekje sem prebral,da so v ZDA naprintal nov trilijon dolarjev,za blažitev posledic virusa. Sej to je na kratki rok ok, sam dolgoročno pa mislim, da ne prinaša nič kaj dobrega. Jaz še vedno "čakam",da porinem notr še neki keša, ker mislim, da so ravno take krize priližnost za investicijo. Upam samo, da se ne motim. Ker v tem primeru, sem pa zagonu lep del svojih prihrankov Jap...t.i. Helikopterski denar je to. Pa vsakemu Američanu bodo dali na račun 1000usd. Pa to je v nekaj dneh že druga tranša naprintanega denarja....še sledi. Ne bi zdaj razlagal zgodb o fiatu....ampak se spomnite rajnke Yuge, kjer se je tiskal denar brez pokritja....in kje smo končali. Malo si preglejte finančna dogajanja...predvsem v Ameriki...borzni indexi, zlato, srebro, kripto....vse se trese....v bistvu se btc še dobro drži...za zdaj. Vrednost fiata je samo navidezna. Sem globoko prepričan, da ga kmalu ne bo več. Kaj pa bo namesto fiata pa bomo videli....Mislim da tvoji prihranki niso šli v nič.... Nisem sicer noben pristaš teorij zarote in podobnoh zgodbic....ampak takole na prvo žogico. Cel svet so fokusirali v korono.....ves funkcionalni del sveta so zaprli v domove, omejujeo gibanje (še slabše bo)....grozijo z sankcijami kršiteljem....praktično so onemogočili kakršno koli reakcijo ljudstva (demonstracije, zborovanja itd-korona ubija)....v ozadju pa svet spreminjajo iz temeljev. Bo kar bo....ampak svet kot smo ga poznali ne bo nikoli več takšen. skalar36, DAMI34, ProdriveR in 1 other 4
skalar36 Objavljeno Marec 18, 2020 Opozori Objavljeno Marec 18, 2020 Korona ni kriva za finančno krizo. Le sprožilec je. Pizdarija na vidiku. Velika. Bush je začetek leta 2008 vsakemu američanu dal 300 usd za posšešitev gospodarsta. Pa vemo kako so se potem stvari odvile. Zgodovina se ponavlja, sam nič se ne naučimo iz nje. Akito, ProdriveR in BIF 3
LunaticFringe Objavljeno Marec 18, 2020 Opozori Objavljeno Marec 18, 2020 (popravljeno) Delnice ameriških podjetji so umetno napihnjene, njihova vrednost je vsaj 40% manjša, če ne več. Mehurček bo pa počil in to močno. Pri dolgu 106% BDP, če ni že več imajo primankljaja 1 bilijon $ - ob 2% rasti. Če bo rast negativna letos, kar je trenutno kar verjetno bodo pa pristali na 2eh biljonih v minusu. Pokalo bo. Popravljeno Marec 18, 2020. Popravil LunaticFringe ProdriveR 1
BIF Objavljeno Marec 18, 2020 Opozori Objavljeno Marec 18, 2020 (popravljeno) pred 2 urami, LunaticFringe pravi: Delnice ameriških podjetji so umetno napihnjene, njihova vrednost je vsaj 40% manjša, če ne več. Mehurček bo pa počil in to močno. Pri dolgu 106% BDP, če ni že več imajo primankljaja 1 bilijon $ - ob 2% rasti. Če bo rast negativna letos, kar je trenutno kar verjetno bodo pa pristali na 2eh biljonih v minusu. Pokalo bo. Največje pomanjkanje ob wc papirju in živilih za njihove debele riti je trenutno v orožju in strelivu...v Ameriki seveda. Pokalo bo??.....mislim, da bo kar konkretno gmelo... ....nisem privoščljiv tip, ampak v zadnjih 10 letih me je Amerika uspela prepričat, da jim privoščim totalni kolaps, popolno sesutje "American Dream", ki ga živijo na račun preostanka sveta, pa eno fajn državljansko vojno, da si skusijo kako je ko ne veš od kod bo priletela lasersko vodena raketa.... Popravljeno Marec 18, 2020. Popravil BIF Rossi in Snečer 2
skalar36 Objavljeno Marec 18, 2020 Opozori Objavljeno Marec 18, 2020 pred 42 minutami, BIF pravi: ....nisem privoščljiv tip, ampak v zadnjih 10 letih me je Amerika uspela prepričat, da jim privoščim totalni kolaps, popolno sesutje "American Dream", ki ga živijo na račun preostanka sveta, pa eno fajn državljansko vojno, da si skusijo kako je ko ne veš od kod bo priletela lasersko vodena raketa.... Jeba je k nastradajo tisti, ki niso nič krivi za nastalo situacijo. In nimajo nikakršnega vpliva to spremenit. Dokler bo človestvo zaslepljeno z materijalnimi stvarmi in navideznim ugodjem, ne bo sprememb v pravo smer. Shillien, Akito in BIF 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se