Tedybear Objavljeno Oktober 27, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2021 Je pa kar ornk masaker danes. Namesto GSa bom moral narocit Yamaho 1200, brez opreme. ??? skalar36, DAMI34, KARMEN1 in 1 other 4
Zok Objavljeno Oktober 27, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2021 (popravljeno) Vceraj sem z malo dokaj ziher telovadbe naredil 3,57% profita. Danes sem vse kar sem kupil strmoglavilo v roku par minut... Se dobro, da ne maram GS-a... Popravljeno Oktober 27, 2021. Popravil Zok DAMI34, KARMEN1, VS800 in 1 other 4
KARMEN1 Objavljeno Oktober 27, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2021 Za zjčka je že vse varno pospravljeno, vse ostalo je Mastercard ???. DAMI34 1
skalar36 Objavljeno Oktober 27, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2021 pred 4 urami, Tedybear pravi: Je pa kar ornk masaker danes. Namesto GSa bom moral narocit Yamaho 1200, brez opreme. ??? Še dobr da je padl. Da navš prestopu na temno stran. Tedybear 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 27, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2021 če prav razumem je matematika preprosta: ko pade, pol kupuješ, kar maš počakaš, da spet zraste, pol pa prodaš ?
vandrovec Objavljeno Oktober 27, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2021 pred 9 minutami, skalar36 pravi: Še dobr da je padl. Da navš prestopu na temno stran. A je res padlo...ker ne spremljam? Če je padlo potem kupim še kaj...nimam pa namena spremljat, ta vložek sem pozabil, odpisal Tedybear 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 27, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2021 pred 9 minutami, vandrovec pravi: A je res padlo...ker ne spremljam? Če je padlo potem kupim še kaj...nimam pa namena spremljat, ta vložek sem pozabil, odpisal ti maš pa posebno strategijo., kupiš in pozabiš Mavti, vandrovec in KARMEN1 3
Tedybear Objavljeno Oktober 27, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2021 pred 34 minutami, vandrovec pravi: A je res padlo...ker ne spremljam? Če je padlo potem kupim še kaj...nimam pa namena spremljat, ta vložek sem pozabil, odpisal Sej mi ne bomo.....pozabil na tvoj dnar. vandrovec in skalar36 2
vandrovec Objavljeno Oktober 27, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2021 Kaj pa...kar nekaj prihrankov bo požrla inflacija, nekaj jih pa sam zapraviš. Nimam namena varčevati za posmrtno življenje , kar bo ostalo za mano upam, da bo kaj ostalo, pa še ne vem, komu bom podaril. Manj denarja kot ga ostane, bolje je
vandrovec Objavljeno Oktober 27, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2021 Nekateri vlagajo odvečni denar sedaj tudi npr., v delnice Krka...morda nek bolj zanesljiv vložek sicer z manjšim donosom. Kripto so zame bolj igre na srečo
Zok Objavljeno Oktober 27, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2021 (popravljeno) 1 hour ago, DAMI34 said: če prav razumem je matematika preprosta: ko pade, pol kupuješ, kar maš počakaš, da spet zraste, pol pa prodaš ? v teoriji. V praksi pa kupis, potem gledas kako pada, in ko ne mores vec gledat dvignes in kupis drugo valuto tik preden zacne padat tudi ta, medtem pa opazujes kako raste ona prejsnja... ...itd. Popravljeno Oktober 27, 2021. Popravil Zok KARMEN1, Tedybear, nejc74 in 2 others 1 4
ChilliPalmer Objavljeno Oktober 27, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2021 Shiba.? Allin. KARMEN1 1
Tedybear Objavljeno Oktober 28, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2021 pred 12 urami, Zok pravi: v teoriji. V praksi pa kupis, potem gledas kako pada, in ko ne mores vec gledat dvignes in kupis drugo valuto tik preden zacne padat tudi ta, medtem pa opazujes kako raste ona prejsnja... ...itd. TOČNO TO!!!!!
DAMI34 Objavljeno Oktober 28, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2021 pred 13 urami, KARMEN1 pravi: Coinbase se je sesul ?? dela (zlo počasi), zdej pa še meni ne dela, kaj si cuprala? KARMEN1 1
vandrovec Objavljeno Oktober 28, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2021 Jaz sem bolj pesimist in se mi zdi, da bo v bližnji prihodnosti večina prebivalstva izgubila prihranke, glede na trenutni razvoj dogodkov. Če bo bolje bo v redu...včasih so pravili - nič nas ne sme presenetiti
DAMI34 Objavljeno Oktober 28, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2021 pred 26 minutami, vandrovec pravi: Jaz sem bolj pesimist in se mi zdi, da bo v bližnji prihodnosti večina prebivalstva izgubila prihranke, glede na trenutni razvoj dogodkov. Če bo bolje bo v redu...včasih so pravili - nič nas ne sme presenetiti kolega, kripto so kot cepivo, včasih gre dobro, če te pa zajebe te pa zajebe Trenutno, corona status, je folk poln denarja. Ne zapravlja več direktno, večina gre online. Sploh ne zapravlja za velike projekte. Ma če pogledam kripto in meni podobne, šele sedaj mečejo denar v kripto. Da je krito loterija pa valda veš al ne. Dejstvo pa je: denar trenutno folk tiši doma. Če bi ga rabil, bi banke z veseljem delile kredite in obresti od vlog. Tako ti pa ne dajo nič, zero, niente vandrovec 1
vandrovec Objavljeno Oktober 28, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2021 Danes sem pogledal stanje na računu. Od 5ih valut skupno se mi je za četrtino povišal vložen znesek. Danes sem kupil še tri različne valute... Pravijo, da ima neumen kmet najdebelejši krompir Pa če vse skupaj izgubim se ne bom sekiral DAMI34 in KARMEN1 1 1
vandrovec Objavljeno Oktober 28, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2021 Ta četrtina je od junija letos...nisem pa vmes spremljal. tudi valute sem na slepo izbiral...tiste ki so takrat padale
ChilliPalmer Objavljeno Oktober 28, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2021 Vec k na banki. Tam ti se vzamejo, ce mas vec k 100k. Bols met v kriptu...
Zok Objavljeno Oktober 28, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2021 Ze drugi dan zapored - kupim, pa strmoglavi. Dobro, da nisem pilot... maus, Tedybear, DAMI34 in 3 others 6
Tex Objavljeno Oktober 28, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2021 22 minutes ago, Zok said: Ze drugi dan zapored - kupim, pa strmoglavi. Dobro, da nisem pilot... Daj javi, kdaj maš spet v planu kaj kupovat .. samo tolko, da vemo .. VS800, Zok, Tedybear in 5 others 8
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se