Luka66 Objavljeno Julij 2 Objavljeno Julij 2 Ob 10. 6. 2025 ob 9:27, DAMI34 pravi: Milena zna biti že polna. Kako to misliš polna😮 bukvalno ili.....😉 1
DAMI34 Objavljeno Julij 2 Objavljeno Julij 2 pred eno uro, Luka66 pravi: Kako to misliš polna😮 bukvalno ili.....😉 točno tak "bukvalno" nema rupice da se smestiš. Drgač pa, mal vprašaš in spanje se dobi. pred 2 urami, Joker pravi: Pa bi se po aktualnem TET HR vozili... točno tak, Velebita, tulovih itd ni več v TETu po cro. Je pa v ACTju še.
celjan89 Objavljeno Julij 4 Objavljeno Julij 4 kako to misliš? Ne razumem najbolj, tudi sam sem imel tako umazan motor pred tetom CRO Dober da mi ga je ta makadam malo očistil
celjan89 Objavljeno Julij 4 Objavljeno Julij 4 Sem pa naredil napako tudi v video se vidi da sem moral menjati zračnico. Pač standar felga sprejme 150 sam pa sem imel novo glih kar premenjano gumo 140.. In ko sem malo bolj grobo odvil gas mi je verjetno gumo zasukaloin posledično utrgalo ventilek.. Menjal na 18 col gumi za zračnico 21. nabil 3 bare in odvozil tet cro. Brez problema!
celjan89 Objavljeno Julij 4 Objavljeno Julij 4 PS: Če je kdo iz celjske regije in je kdaj za kakšno enduro vožnjo naj mi piše na zs. LP Marcel
Popularna objava mladench Objavljeno Julij 7 Popularna objava Objavljeno Julij 7 After Bosna Quest sva imela še par dni frej, pa sva se premaknila na jug na TET Albania. IMG_2268.mov IMG_2276.mov IMG_2283.mov Kmalu bo res veliko poasfaltirano (Lure in Teth) ampak še veliko makadamčkanja ostane. Zanimiv TET z bolj zahtevnim delom od Arrth do rudnika železa. Sicer časovno nisva mogla celega odvozit ampak Bosna in Črna gora ga prekašata v vsem. Razgibanost terena, razgledi, bolj zahtevni odseki in tudi gostoljubnost nasplošno. So albanci vseeno malo bolj zadržani. 10 3 1
Satao Objavljeno Julij 7 Objavljeno Julij 7 22 minutes ago, mladench said: After Bosna Quest sva imela še par dni frej, pa sva se premaknila na jug na TET Albania. IMG_2268.mov 42.52 MB · 1 download MG_2276.mov 27.97 MB · 1 download IMG_2283.mov 35.26 MB · 1 download Kmalu bo res veliko poasfaltirano (Lure in Teth) ampak še veliko makadamčkanja ostane. Zanimiv TET z bolj zahtevnim delom od Arrth do rudnika železa. Sicer časovno nisva mogla celega odvozit ampak Bosna in Črna gora ga prekašata v vsem. Razgibanost terena, razgledi, bolj zahtevni odseki in tudi gostoljubnost nasplošno. So albanci vseeno malo bolj zadržani. kak Albanesi in ne Kosovarji? Sam tole si pa dobr skuzil...., da so hladen narod....ceprav.......ko ga drugic vidis in te pozna so prav veseli.....Lol, pa naj se kdo rece, da je off sam nabijanje gasa....ma tale poza mi je poznana, stegni vrat in premisli....skratka, stategija.... 6 1
DAMI34 Objavljeno Julij 8 Objavljeno Julij 8 @mladench super, hvala za fotke in vtise. Jaz zelo rad gledam, prebiram in se slinim ob tovrstnih "izletih". Pa verjetno še marsikdo. Seveda tudi z veseljem kako idejo ukradem. V glavnem, dej če maš kaj materiala okrog Bosnia quest, pa tudi okrog teta, bom zelo vesel, če odpreš bodisi novo temo, al pa kam drugam vpišeš, prilimaš filmčke in fotke.
DAMI34 Objavljeno Julij 8 Objavljeno Julij 8 pred 13 urami, Satao pravi: Sam tole si pa dobr skuzil...., da so hladen narod....ceprav.......ko ga drugic vidis in te pozna so prav veseli.... V bistvu moje opažanje, ki gre nekako 11-12 let nazaj je naslednje (o Albaniji). V začetku so bili zategli u BM (božju mater), sploh do žensk. Tut na skret jih niso pustili v kafiču, smo se morali hitro odmakniti, v kafičih je lahko samo moški naročil pijačo za žensko, da ne govorim ko sem na Dhermi beach vpadel na obalo, kjer nisem mogel obrniti 7,5m avtodoma, pa rikvercal 50m in mi je baba takoj zaprla "parton" na parceli, sam da neb šel rikverc not in obrnil. No pol sem še 200m rikvercal. Da niso znali tujih jezikov itak. Sedaj, recimo 6x sem že bil po Albaniji, blizu in daleč, se zadeve, komunikacija, odnos tako hitro spreminja, da ne morem verjet. Zadnji obisk je bil lani, od vukojebin, do turističnih predelov in kaj naj rečem, booking dela povsod, ženske so spustili iz kleti, lahko celo komunicirajo z nami, jezik (angleščina) ni problem, vljudnost, gostoljublje bo kar vsaj povprečno, predvsem pa nisem doživel nikakršnih nategov. to je to kar nudijo, čeprav še vedno mal skromno, ampak ponosno in z odnosom. 3
mladench Objavljeno Julij 8 Objavljeno Julij 8 13 hours ago, Satao said: kak Albanesi in ne Kosovarji? Sam tole si pa dobr skuzil...., da so hladen narod....ceprav.......ko ga drugic vidis in te pozna so prav veseli.....Lol, pa naj se kdo rece, da je off sam nabijanje gasa....ma tale poza mi je poznana, stegni vrat in premisli....skratka, stategija.... Heheh tako ja, sama matematika zmanjkal sledi... naprej ali po pobočju hriba ali jahat rečno strugo 40 minutes ago, DAMI34 said: @mladench super, hvala za fotke in vtise. Jaz zelo rad gledam, prebiram in se slinim ob tovrstnih "izletih". Pa verjetno še marsikdo. Seveda tudi z veseljem kako idejo ukradem. V glavnem, dej če maš kaj materiala okrog Bosnia quest, pa tudi okrog teta, bom zelo vesel, če odpreš bodisi novo temo, al pa kam drugam vpišeš, prilimaš filmčke in fotke. Materiala za Bosno kar dosti. Čakam še uradnega fotografa innn če nebodo nadležne reklame tud gor... tiste 30 skundne reklame s švercarji avtomobilov in slušnimi aparati... P.S. teli Albanci res skrivajo svoje mlado. Ustavila sva se v Mjede, Peshkopi, Rreshen, Elbasan... Pa to nit ene med 20 in 40. Vse moški ali 50/60+ 🥲šele ob morju vidla nek mlajšega 3 1
DAMI34 Objavljeno Julij 8 Objavljeno Julij 8 Sori, jaz z reklamami nimam nič, razumem pa ,da se zadeve nekak financirajo. Če nas tuba fopa z reklamo pa fb in zlahka potrpimo...pa naj nas še MS. Ker sta sam dve možnosti al preživi al crkne in potem ostane samo še FB, tiktok, insta in ostale ameriške pizdarije, ki nas enako fopajo z reklamami. ps. vsi ki nas fopajo s tem ne razumejo, no oglaševalci ne razumejo, več kot reklame vidim, bolj izdelek sovražim!!! 2
motom Objavljeno Julij 26 Objavljeno Julij 26 Zanimiva tale Bjelašnica, spet sem se nekaj nauču. Najprej me je presenetila na gor, po serpentinah... me spreleti... matr skuril sklopko... ma kako, saj ne vozim serpentine z drsenjem sklopke... ožemam gas, gor, dol, pa obrati kar v prazno. Potem le skapiram, da je šodr kot frnikule in pač vrti v prazno. Na dol po smučišču pa kr scary. Jeb_š ABS OFF, ko pa mašina laufa na štandgasu, brzina pa kar gor gre. 6 2
Basko Objavljeno Julij 28 Objavljeno Julij 28 A si šel na Pločno? Je približno tako zahtevno kot Bjelašnica. Table za prepoved (0:40) v začetku junija ni bilo. Posnetek res ne pokaže strmine, pri 7:00 ne samo da greš navzdol, ampak teren visi in te vleče v desno, vmes še kanali za odvodnjavanje. 1 1
motom Objavljeno Julij 31 Objavljeno Julij 31 @Basko Ja sem bil na Pločnu, tud na Goli Plješivici, in lani na Bjelašnici, vse z Africo. Bi pa rekel, da je bilo najbolj zahtevno it na ACT do bivaka Vjetar s Dinare. Aja, najbolj zahteven je bil prelaz pri Rikavačkem jezeru,MNE. Če bi šel letos z Africo po smučišču dol, bi se slabo končalo... in ne da se obrnit, če greš na dol. Tudi ti si verjetno peljal na dol in z mopedom krepko pod 200kg.
Basko Objavljeno Julij 31 Objavljeno Julij 31 1 hour ago, motom said: @Basko Ja sem bil na Pločnu, tud na Goli Plješivici, in lani na Bjelašnici, vse z Africo. Bi pa rekel, da je bilo najbolj zahtevno it na ACT do bivaka Vjetar s Dinare. Aja, najbolj zahteven je bil prelaz pri Rikavačkem jezeru,MNE. Če bi šel letos z Africo po smučišču dol, bi se slabo končalo... in ne da se obrnit, če greš na dol. Tudi ti si verjetno peljal na dol in z mopedom krepko pod 200kg. Res je, peljal sem se dol po smučišču. Moped (800X PRO) ima malo pod 200 kg. Kolega je imel huso 501. 1
motom Objavljeno Julij 31 Objavljeno Julij 31 (popravljeno) A je že kdo vozil TET Kosovo in peljal motor na prikolici? Kje je bil stacioniran? Zaenkrat imam namen parkirati ob Plavskem jezeru v MNE. Problem je, da kasko (za avto) ne velja na kosovem. Popravljeno Julij 31. Popravil motom
motom Objavljeno Avgust 3 Objavljeno Avgust 3 Začetek Tet kosovo je obetaven...čeprav start iz MNE. Prehod na kosovo in albanijo pa preko zelene meje. 4
Popularna objava motom Objavljeno Avgust 3 Popularna objava Objavljeno Avgust 3 I ušla u Al. Prehod preko zelene meje na 2200nm so potegnili 4kolesniki, en dober km. Ni izi, strmo na obe strani, moraš imet ostre kramparce. Vmes dokaj po ravnem pa zoprni prehodi preko ozkih dokaj globokih potočkov. Za 200kg motorje bi rekel le za profije, za mopede pa sprva mal odvečne skrbi, ko pa peleš pa adrenalin šprica, moped pa suvereno spelje bp. Splošen vtis pa vrhunsko, še nikoli bolj lepo. Doberdol v Al, kot Transfagarasan, a le za tetovce 12 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se