sesir Objavljeno Januar 29, 2013 Opozori Objavljeno Januar 29, 2013 (popravljeno) kolega je z manjšimi predelavami imel isti celoten ror na fzr1000 in cbr900 in zx10r Popravljeno Januar 29, 2013. Popravil sesir
Yoshimura Objavljeno Januar 29, 2013 Opozori Objavljeno Januar 29, 2013 sesir Dej bod še tok dober pa prosim vprašaj kolega kaj je moral postorit,da je bila zadeva zmontirana?
sesir Objavljeno Januar 29, 2013 Opozori Objavljeno Januar 29, 2013 sesir Dej bod še tok dober pa prosim vprašaj kolega kaj je moral postorit,da je bila zadeva zmontirana? u tako pa težko obljubim,ker ga zelo redko vidim.če poznaš koga iz krškega ali brežic pa ti zasebno pošljem ime in se ga vpraša.njega itak vsi motoristi poznajo.je pa med škorpijoni v klubu
Lencdo Objavljeno Januar 29, 2013 Opozori Objavljeno Januar 29, 2013 (popravljeno) Včeraj sem kupil po ebay-u celotni sistem akrapovič za hondo cbr 900rr sc28....jaz sicer imam 954 (sc50)...ampak po moji logiki bi moglo pasat, držim pesti Več pa ko pride DHL paket Popravljeno Januar 29, 2013. Popravil Lencdo
_luke_ Objavljeno Januar 29, 2013 Opozori Objavljeno Januar 29, 2013 Iščem homologacijski papir za bilokero husqvarno...če ma kdo poskenirano zadevo bi bil zelo hvaležen! LP luka
Yoshimura Objavljeno Januar 29, 2013 Opozori Objavljeno Januar 29, 2013 u tako pa težko obljubim,ker ga zelo redko vidim.če poznaš koga iz krškega ali brežic pa ti zasebno pošljem ime in se ga vpraša.njega itak vsi motoristi poznajo.je pa med škorpijoni v klubu Dej mi pls napiši na zasebno
TakeALookAround Objavljeno Januar 30, 2013 Opozori Objavljeno Januar 30, 2013 Kako bi pa stevilke na avspuh odtisnil?
Bremzer Objavljeno Januar 30, 2013 Opozori Objavljeno Januar 30, 2013 Kako bi pa stevilke na avspuh odtisnil? Številke so jedkane (vsaj na mojmu) ! To ti naredi lahko samo kak graver !
TakeALookAround Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 Na KTMu men zgleda k nasprejan gor....? Sej font ni kej bistven kajne? :grrr
Kroska Objavljeno Februar 13, 2013 Opozori Objavljeno Februar 13, 2013 (popravljeno) ker mislim v bližnji prihodnosti kupiti akrapoviča full carbon hexagonal za bandita 1250 l.2010 me zanima če mi ga upa kdo zrihtat kej ceneje kot je v trgovini? lahko je tudi rabljen seveda pa z papirji. lahko kar na pm pišete hvala LP dobiti se ga da za 895€ (seveda novega zapakiranega) Popravljeno Februar 13, 2013. Popravil Kroska
T Objavljeno Februar 13, 2013 Opozori Objavljeno Februar 13, 2013 Na KTMu men zgleda k nasprejan gor....? Sej font ni kej bistven kajne? :grrr No v bistvu so stevilke lasersko gravirane... Lahko ti nardi vsak ki imal laserski gravini stroj.
Kmet2 Objavljeno Februar 14, 2013 Opozori Objavljeno Februar 14, 2013 No v bistvu so stevilke lasersko gravirane... Lahko ti nardi vsak ki imal laserski gravini stroj. A mi lahko enga poleg Akrapoviča poveš,ki ima tak stroj in ti bi graviral to na izpuh.
MihaGS Objavljeno Februar 14, 2013 Opozori Objavljeno Februar 14, 2013 http://laserskograviranje.com/?lng=slo&cont=slo Pa malo povprašaj... Kmet2 1
Kroska Objavljeno Februar 14, 2013 Opozori Objavljeno Februar 14, 2013 a to je komplet ali samo lonec? jst bi rabu samo lonec. To je komplet. Samo lonec (Slip-On Line (Carbon) GSF 1250 BANDIT) je 495€.
Bmflar Objavljeno Februar 14, 2013 Opozori Objavljeno Februar 14, 2013 A mi lahko enga poleg Akrapoviča poveš,ki ima tak stroj in ti bi graviral to na izpuh. V Ljubljani jih je kar nekaj, ki imajo lasersko graviranje na kovino ... ... samo ne bi rekel, da je to legalno ;-) http://gravura-ozbolt.com/index.php?option=com_content&view=frontpage Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Februar 14, 2013 Opozori Objavljeno Februar 14, 2013 V Ljubljani jih je kar nekaj, ki imajo lasersko graviranje na kovino ... ... samo ne bi rekel, da je to legalno ;-) http://gravura-ozbolt.com/index.php?option=com_content&view=frontpage Sej vem,sam jz neb delal nič nelegalnega,sam mam akrapota z nalepko,pa bi rajši videl gravuro :yes: perzo 1
Bmflar Objavljeno Februar 14, 2013 Opozori Objavljeno Februar 14, 2013 Sej vem,sam jz neb delal nič nelegalnega,sam mam akrapota z nalepko,pa bi rajši videl gravuro :yes: Madonca.... Sem pa slišu, da bojo zdaj Akrapote v zlatarnah prodajal ;-)
TakeALookAround Objavljeno Februar 14, 2013 Opozori Objavljeno Februar 14, 2013 Hvala lepa za linke! Treba je zrihtat, da ne bo sitnosti.
T Objavljeno Februar 14, 2013 Opozori Objavljeno Februar 14, 2013 (popravljeno) a ti bi tole a Ni problema... Dobro je treba nastavit stroj da je prave barve. Dobr de ga mam skoz kej doma Jest bom tud nesu še moje požgat ko bom utegnil snet, če hočeš lahko skup pelem dol... Popravljeno Februar 14, 2013. Popravil T Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Februar 14, 2013 Opozori Objavljeno Februar 14, 2013 a ti bi tole a Ni problema... Dobro je treba nastavit stroj da je prave barve. Dobr de ga mam skoz kej doma Jest bom tud nesu še moje požgat ko bom utegnil snet, če hočeš lahko skup pelem dol... Ko boš peljal mi javi
perzo Objavljeno Marec 1, 2013 Opozori Objavljeno Marec 1, 2013 jest bi tud kkšno številko ugravirou na mojga takratkega slip-on akrapota (suzuki gsx-r 600) sam številko bi mogu nekje dobit. bi se tud jest prštulu zravn
timson Objavljeno Marec 10, 2013 Opozori Objavljeno Marec 10, 2013 Evo link za papirje v pdf-ju,izberes stevilko homologacije in potegnes dol http://akrapovic.de/?main=abe_download_motorrad&menu=5 Se opravicujem ce je ze bilo
perzo Objavljeno Marec 10, 2013 Opozori Objavljeno Marec 10, 2013 Evo link za papirje v pdf-ju,izberes stevilko homologacije in potegnes dol http://akrapovic.de/?main=abe_download_motorrad&menu=5 Se opravicujem ce je ze bilo A to si kr enga izbereš, izpolniš in pol morš sam ugravirat številko na avspuh? Sm prou razumeu? Kaj pa nardiš pr tistih k morš met štempel pa podpis? hvala za link
norc 16 Objavljeno Marec 10, 2013 Opozori Objavljeno Marec 10, 2013 A to si kr enga izbereš, izpolniš in pol morš sam ugravirat številko na avspuh? Sm prou razumeu? Kaj pa nardiš pr tistih k morš met štempel pa podpis? hvala za link Se sanja mogoče komu katera pisava je izbrana na teh tuv dokumentih ? Ko bi moral enega malo preurediti in bo malo sumljivo zgledlo, če nebo ista pisava
Frips Objavljeno Marec 10, 2013 Opozori Objavljeno Marec 10, 2013 Ccccc...admini a pustite te nelegalne dejavnosti na forumu? OKigor 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se