loyo Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 Hoja Team Roberts v MotoGP ima Akrapovic-a :) Slucajno sem opazil na muviju na www.motogp.com. lp Loyo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danixxx Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 A mogoče kdo ve kje se da dobit volna od Akrapoviča za auspuh? A lahk daš kaj druzga notr in kaj? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 Po moje da jo dobiš v njihovi trgovini, alpa v repair kitu... Posebej pa nevem če majo ker ta je neka posebna in naj nebi zgorela kr tko.... Nevem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 Po moje da jo dobiš v njihovi trgovini, alpa v repair kitu... Posebej pa nevem če majo ker ta je neka posebna in naj nebi zgorela kr tko.... Nevem... Ej, ma si hujši kot SymRu. Vse povsod te je polno, pa nč pametnega ne poveš. :grrr lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 Ej, ma si hujši kot SymRu. Vse povsod te je polno, pa nč pametnega ne poveš. :grrr lp No pol pa ti kej povej, pametnega! Vidu sm da mu ni noben nč odgovoru, vem da se dobi v repair kitu tudi volno in vem da je neka bolj spešl... Če se pa motm pa me TI popravi... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 Po moje da jo dobiš v njihovi trgovini kje pa je njihova trgovina :hmm: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 Sem zasledil da ima Akrapovič patentirano novo obliko dušilcev (hexagonal) Zgleda da se je tudi on odločil patentirati obliko kot Yoshimura (tri-oval) Stvar zgleda zelo všečno :OK: za vse več znamk že izdelujejo lonce v hexagonalni obliki...z junijem bo tudi za Hondo CBR :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 Sem zasledil da ima Akrapovič patentirano novo obliko dušilcev (hexagonal) Zgleda da se je tudi on odločil patentirati obliko kot Yoshimura (tri-oval) Stvar zgleda zelo všečno :OK: Lp, Bizi oče ga že ima na zx10rr :blush: mu ga je igor podaril... :blush: lahko slikam, če bi kdo rad videl kako stvar zgleda. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 kaj še čakaš!? Hitro slike :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 oprostite mi za ogromne slike (8mp :) ) :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zx_R Objavljeno Maj 24, 2006 Deli Objavljeno Maj 24, 2006 Hja kaj hočemo ne, na hud mašin paše tudi hud izpuh. :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Maj 24, 2006 Deli Objavljeno Maj 24, 2006 Tele tanovi Akrapoti so ful hudi :OK: :OK: :OK: . Kako bi na mojo Varo pasali. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Maj 24, 2006 Deli Objavljeno Maj 24, 2006 se ena slika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Maj 24, 2006 Deli Objavljeno Maj 24, 2006 Ja hudo zgleda :OK: Kje si doma, da pridem ponoči po motor :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Maj 25, 2006 Deli Objavljeno Maj 25, 2006 tut če ti povem, neboš najdel .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Maj 28, 2006 Deli Objavljeno Maj 28, 2006 (popravljeno) se ena slika Oprostite za :topic: , ampak bolj kot tale Kawasaki z Akrapovičem, se mi dopade 911 (predvidevam da Turbo) v ozadju :blush: Popravljeno Maj 28, 2006. Popravil Gregc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 28, 2006 Deli Objavljeno Maj 28, 2006 zgleda res fletno...bravo Akrapovič :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Maj 29, 2006 Deli Objavljeno Maj 29, 2006 Sem zasledil da ima Akrapovič patentirano novo obliko dušilcev (hexagonal) Zgleda da se je tudi on odločil patentirati obliko kot Yoshimura (tri-oval) Stvar zgleda zelo všečno :OK: Lp, Bizi Kok je cena tega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Maj 29, 2006 Deli Objavljeno Maj 29, 2006 Kok je cena tega? cca. ista kot za ovalnega .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Maj 29, 2006 Deli Objavljeno Maj 29, 2006 cca. ista kot za ovalnega .) Ja kok je to? A se cena kej spremeni, ce narocis komplet cevi in lonec. Ali samo lonec? Kako se to prodaja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Maj 29, 2006 Deli Objavljeno Maj 29, 2006 Najboljše da vprašaš pooblaščene prodajalce. To pa so: TC-motoshop, Habat, Čarman, Elisa... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 29, 2006 Deli Objavljeno Maj 29, 2006 Ja kok je to? A se cena kej spremeni, ce narocis komplet cevi in lonec. Ali samo lonec? Kako se to prodaja? imaš kompete, v enih je samo slip-on lonec ,v drugih so zraven še krivine, v tretjih kaj tretjega ... najboljš, da pokličeš kšnga prodajalca, al pa kar k Akrapoviču. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Maj 29, 2006 Deli Objavljeno Maj 29, 2006 pa bod previden da bodo nalepke v kartonu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Maj 29, 2006 Deli Objavljeno Maj 29, 2006 ok, hvala... bom vprasal na Akrapovič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Maj 29, 2006 Deli Objavljeno Maj 29, 2006 pa bod previden da bodo nalepke v kartonu :P ampak to je bolj izjema kot pravilo ali :hmm: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se