danci1973 Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Znajo taplavi zagnjavit če ni homologiran izpuh? Ne, sploh ne. Podarijo ti bombonjero in povabijo te na pir... :doze: So performansi kaj manjši zaradi dušilca? Verjetno se ga da ko greš na pisto tudi odstranit? Verjetno so - če ne bi bili, sploh ne bi imeli 'open' verzije. Že teža je nekaj večja... In ne boš verjel - odstranljivi dušilci se prav zares dajo odstranit. :rolleyes: D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zx_R Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 (popravljeno) Freak verjami da znajo taplavi zagnjavit meni so že pa se je za prvič končalo le z opozorilom naslenjič položnica 100k pa tablo dol je takrat rekel policist, pa to ni mislil kot grožnjo ampak zgolj opozorilo. Če je street legal imaš homologacijo odtisnjeno na loncu pri racing je ni. Kaj se pa performansov tiče, vse meritve izpuhov od akrapota (kjer se meri vse razen glasnosti)so delane brez dušilca, upam da ti to vse pove. :D Dušilec je snemljiv z odvitjem enega samega vijaka. :OK: Če furaš akrapota z dušilcem ti je to isto kot če bi gledal razrajcano bejbo čez 2 cm neprebojno šipo. :D :D :P :P (ali drugače-> to je bzv :P ) Popravljeno November 9, 2006. Popravil Zx_R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Ne, sploh ne. Podarijo ti bombonjero in povabijo te na pir... :doze: Verjetno so - če ne bi bili, sploh ne bi imeli 'open' verzije. Že teža je nekaj večja... In ne boš verjel - odstranljivi dušilci se prav zares dajo odstranit. :rolleyes: D. potem se da iz street legal verzije preprosto z odstranitvijo dušilca narediti open verzijo ali kako :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zx_R Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 potem se da iz street legal verzije preprosto z odstranitvijo dušilca narediti open verzijo ali kako :? Če boš dovolj dobro prebral nekaj postov nazaj in morda uporabil delček svojih možgančkov ti bo vse kristalno jasno, sej si še mlad ampak bo že. :slap: :slap: :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 no to verjetno pomeni da se da :OK: ampak sem gledal na njihovi strani, da ne delajo street legal verzije racing in evolution za zx-6r, potem to pomeni da če kupiš katerikoli ta model izpuha, se z njim ne smeš voziti v cestnem prometu :? ne vem zakaj samo za nekatere modele delajo komplet izpuhe (z krivinami) tudi v street legal opciji :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 no to verjetno pomeni da se da :OK: ampak sem gledal na njihovi strani, da ne delajo street legal verzije racing in evolution za zx-6r, potem to pomeni da če kupiš katerikoli ta model izpuha, se z njim ne smeš voziti v cestnem prometu :? ne vem zakaj samo za nekatere modele delajo komplet izpuhe (z krivinami) tudi v street legal opciji :BUA: Verjetno pri teh samo dušilec ni dovolj, da bi glasnost spravili na legalen nivo. D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 :slap: pa je verjetno res,...na to pa sploh nisem pomislil :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Da ne začenjam nove teme, bom kar tuki uprašal in sicer sledeče: Jst imam na suzukiju komplet Scorpion Izpuh By Akrapovič in ti izpuhi niso homologeran, sedaj me pa zanima če je varjanta, da bi lahko ta izpuh homoligeral in če je kaj bi bilo potrebno naredit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto_freak Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Če furaš akrapota z dušilcem ti je to isto kot če bi gledal razrajcano bejbo čez 2 cm neprebojno šipo. :D :D :P :P (ali drugače-> to je bzv :P ) Verjetno je vseeno opazna razlika v zvoku in naklonu krivulje moči... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 potem se da iz street legal verzije preprosto z odstranitvijo dušilca narediti open verzijo ali kako :? ne, rabiš cigana, da ti dušile spizdi - pol pa maš racing ozioroma open varianto a do 3 že znaš štet? Verjetno je vseeno opazna razlika v zvoku in naklonu krivulje moči... če jo hočeš opaziti, pojdi na akrapovičevo spletno stran, imajo nazorno ilustrirano za v živo občutit zadevo pa ne morem rečt, nimam tolk preciznega senzorja v riti, da bi začutil tisti minimum razlike ... pa napol gluh sem že tudi, sjebala me sezona z Ducatijem ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 ne, rabiš cigana, da ti dušile spizdi - pol pa maš racing ozioroma open varianto a do 3 že znaš štet? ne boš vrjel pa res znam debat iz drugih tem pa ne rabiš prinašat drugam, sam nevem zakaj se sploh razburjaš, ti je kdo stopil na žulj :? prav privoščim ti, da prideš na dolenjsko, in se v tvoj avto z avtom zaleti cigan, ki seveda nima nič zavarovano in bi se za vse obrisal pod nosom, se mi zdi da bi jih potem še podpiral no seveda ti tega ne moreš vedet, ker cigana v življenju videl nisi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno November 10, 2006 Deli Objavljeno November 10, 2006 Da ne začenjam nove teme, bom kar tuki uprašal in sicer sledeče: Jst imam na suzukiju komplet Scorpion Izpuh By Akrapovič in ti izpuhi niso homologeran, sedaj me pa zanima če je varjanta, da bi lahko ta izpuh homoligeral in če je kaj bi bilo potrebno naredit. Če nimaš odtisnjene homolomo številke na izpuhu in papirjev za izpuh ne bo NIČ :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zx_R Objavljeno November 10, 2006 Deli Objavljeno November 10, 2006 Če nimaš odtisnjene homolomo številke na izpuhu in papirjev za izpuh ne bo NIČ :grrr Točno tako!!!! Še mene nekaj zanima in sicer če kdo ve kakšna je razlika v performansih med serijo titanium in rostfreri. Zanima me za evolution serijo( street legal) za cbr 1000rr, saj je za ta motor možnih več kombinacij in sicer kolektor je lahko titan ali rostfrei, zadnji lonec pa je lahko karbonski ali titanski, ali rostfrei. Razlika v ceni med titanom in rostfreiiem je cirka 100k sit pa me zanima če je nakup titan serije vseeno upravičen. :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno November 10, 2006 Deli Objavljeno November 10, 2006 Če ti ena desetinka na Grobniku ne da miru, pol kar titan vzemi. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 Kupim razbit Akrapovič auspuh..titanium.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 sam nevem zakaj se sploh razburjaš, ti je kdo stopil na žulj :? Slej ko prej, se ga boš navadil... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno December 16, 2006 Deli Objavljeno December 16, 2006 Kupim razbit Akrapovič auspuh..titanium.... Hočeš rabljenega, Titanium homologiran, komplet? Znajo taplavi zagnjavit če ni homologiran izpuh? So performansi kaj manjši zaradi dušilca? Verjetno se ga da ko greš na pisto tudi odstranit? Znajo zagnjaviti. Zelo. Najprej ti snamejo tablico, potem ti vzamejo prometno dovoljenje, potem ti pokličejo vlečno službo in na koncu ti izstavijo položnico. Če je dobre volj za 60.000 SIT. Če malo slabše za 100.000 SIT. Nehomologiran izpuh je danes stran metanje denarja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ROBČEK Objavljeno December 17, 2006 Deli Objavljeno December 17, 2006 Hočeš rabljenega, Titanium homologiran, komplet? Znajo zagnjaviti. Zelo. Najprej ti snamejo tablico, potem ti vzamejo prometno dovoljenje, potem ti pokličejo vlečno službo in na koncu ti izstavijo položnico. Če je dobre volj za 60.000 SIT. Če malo slabše za 100.000 SIT. Nehomologiran izpuh je danes stran metanje denarja. Pametnjakovič! Zate je stran metanje, ko se voziš kot turist po avtocestah. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zx_R Objavljeno December 18, 2006 Deli Objavljeno December 18, 2006 Pametnjakovič! Zate je stran metanje, ko se voziš kot turist po avtocestah. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: En vlki pametnjakovič si ti, ki misliš da si bok i batina z svojim mopedom in da so policaji pač eni izmečki ki se iz dolgočasja furajo po cestah pa folk gnjavijo. To kar je gattolina napisal 100% drži, in tudi vedno ostrejši ukrepi bojo tako da ne klobasaj takšnih neumnosti, raje kupi taprav stroj pa nelegalni odprti ror gor pa se bomo menli čez kako sezono. Pa čist tak mimogrede sploh se ne rabiš vozit po cesti, tud pred kafičem te lahko zašraufajo sem videl na lastne oči, tako da ni nujno da si ravno avtocestni turist. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SuzyRider Objavljeno December 18, 2006 Deli Objavljeno December 18, 2006 jaz s svojim 2x akrapovičem nisem imel nikoli problema (komplet je bil cel od cilindrov dalje) zelo je odvisno od policista, ki te ustavi. prepameten ni dobro bit. na tehničnem niso polagali pažnje na izpuhe, vpisani pa tudi niso bili v kartončku) osebno se mi zdi tudi pomembno, kaj namontiraš gor. razni x rori, zvarjeni doma meni niso všeč. izpuh ni nosilec za tablico, ki ga zapigaš doma, ampak je precej pomemben del mašine, zatorej mislim, da je pametno investirat v dober in priznan izpuh, ali pa pustiti original. slabost odprtega izpuha je tudi glasnost, ki začne na daljši turi precej najedat... ampak če bo denar, si ga bom privoščil. problem bo, če si omislim motor z dvema "pipcama" :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno December 20, 2006 Deli Objavljeno December 20, 2006 No ja... imam malo modificiran izpuh, pa nisem nikoli imel težav s policisti. Mogoče tudi zaradi tega, ker lonec ni oblečen v karbon in opremljen z zloglasno nalepko (glej sliko). [attachmentid=88464] Se je polcaj velik prej spustu v pregled nosilca tablice - vsaj pri meni je blo tko. Aja, pa nalepka na prvi strehci mu ni bla všeč [attachmentid=88465] :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fz6power Objavljeno Januar 12, 2007 Deli Objavljeno Januar 12, 2007 cist tako , za info razlika med ceno akrapo oder leo za fz6 je bila 16 tisoč. za leota mi je kao prodajalec namignil da preglasi akrapota , tko da k bi se na morje pelu , bi me zihr glava bolela tko da akrapo power wins Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Januar 13, 2007 Deli Objavljeno Januar 13, 2007 (popravljeno) cist tako , za info razlika med ceno akrapo oder leo za fz6 je bila 16 tisoč. za leota mi je kao prodajalec namignil da preglasi akrapota , tko da k bi se na morje pelu , bi me zihr glava bolela tko da akrapo power wins Razlika med Leotom in Akrapotam(Gixxer600) je bil en cel Leo :devil: Pa street legal mislim da ni neke razlike v glasnosti, ali pač... Popravljeno Januar 13, 2007. Popravil Stric Burek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Januar 13, 2007 Deli Objavljeno Januar 13, 2007 Glede Akrapota in FZ6. Molo kateri motor z izpuhom za na cesto preglasi omenjeno kombinacijo (seveda brez dušilcev). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Januar 14, 2007 Deli Objavljeno Januar 14, 2007 no odločil sem se da si nabavim drugi dušilec ker imam željo po malo boljšem glasu. nekako gledam ta dušilec pa me zanima koliko bi to naj bilo nekje vredno. http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/oprema/oglas.asp?ID=1166447 zadeva nima homologacije. lahko mi tudi kdo kakšnega drugega predlaga. oz. če pozna kdo koga ko bi mi moj orginal spraznil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se