RVT Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 Kar pokliči Akrapoviča in reklamiraj. In naj mu pove, da se je vozu brez volne in mu je postal titan rumenkast od pregretja :unsure: Obrazložitev: Reklamiram vašo malomarnost, ker me niste obvestili, da imam prazen lonec in mi poslali vsaj novo peno, če ne že nov denfer :headbang:
INFINITI Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 In naj mu pove, da se je vozu brez volne in mu je postal titan rumenkast od pregretja :unsure: Obrazložitev: Reklamiram vašo malomarnost, ker me niste obvestili, da imam prazen lonec in mi poslali vsaj novo peno, če ne že nov denfer :headbang: Absolutno, kaj je zdaj on kriv da je dobil sfukan lonec al kaj; bi moral bit vedeževalka in pred uporabo ugotovit da je lonec zjeban? -Ti kar reklamiraj, kolega je imel popolnoma enak problem in so mu brez besed dali novi lonec direktno.
RVT Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 Absolutno, kaj je zdaj on kriv da je dobil sfukan lonec al kaj; bi moral bit vedeževalka in pred uporabo ugotovit da je lonec zjeban? -Ti kar reklamiraj, kolega je imel popolnoma enak problem in so mu brez besed dali novi lonec direktno. Verjetno ,če fant sprašuje kje in kako se da očistiti in spolirati lonec ni poleg praznega dobil tudi odrgnjenega in to pomeni, da je lonec zgubil volno zaradi kilometrov in posledično so nastali tudi vsi te problemi. Al pa Akrapovič zdej kot nove turi že prazne in opraskane ter prežgane lonce :krneki:
INFINITI Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 OK ni povedal koliko kilometrov ima lonec za sabo oz ali je kot novi porumenel. Jaz sem tudi dobil prasko na original loncu, ko je bil novi pa sem potem imel dober izgovor da vzamem akrapoviča.
Hornet Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 Dvomim da bi si akrapovič naredil tako "reklamo".
Frips Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 Si je že naredil reklamo, da je lonec "spuščal" na netu...in to ganc novi. Noben ni nezmotljiv.
Hornet Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 Je pa razlika med napako na netu in loncu brez izolacije.
salo Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 Pozdravljeni! Se mogoče da očistiti ali spolirati lonec iz titana od akrapoviča. Stvar je v tem da je dobil malo rumenkaste barve na enem delu kjer ni bilo volne (pregretje) Poglej v auspuh mogoče je tam kakšno sporočilo nezadovoljenega delavca, kot se je dogajo v zastavi, ko so namesto mehanizma za dvigovanje šipe prilepili list s sporočilom. :P malo heca :whistle:
RenoRaines Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 A je kdo že dal popravljati izpuh nazaj v fabriko? Recimo butnjen demfer. Je treba plačat, da ti ga na novo ovije in prineta?
TadejP Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 Pozdravljeni! Lonec je postal rumen tam kjer je tista karbonska objemka pa tudi zdrsano je tam ker ta objemka ne stisne dovolj. Lonec sem idprl in notri ni bilo nobenega sporočila delavcev volne pa presenetljivo dosti pričakoval cem da jo je manj in tam kjer je rumen avspuh jo je bilo le na začetku malo manj.no uglavnem dal sem novo volno + okrog te perforirane cevi še tanjšo inox mrežico da mi volne ne bo ven metalo.Ampak moti me to ki se pozna od objemke in tista porumenelost no avspuh redno čistim z wd-40 in samo z njim.N je mogoče kaka varjanta da to spucam doma al je treba to kakmu mojstru ki ima orodje ,So možne kake negativne posledice če se polira.
TadejP Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 (popravljeno) Tadej, jaz sem imel praske od karbonskih sponk (ne vem, če prejšni latnik ni imel dovolj stegnjenih, ali pa je pač imel na napačni luknji,pa je drgnil lonec preveč) no potem jih je prestavo na drugo luknjo in sta bila lonca zrisana od te karbonske sponke.... poizkusil sem spolirat z polir pasto in je kar šlo, tako da sem dobil tiste praske ven in so sedaj kr zadovoljivo lepi.... za čiščenje pa priporočam tako jaz kot Igor WD-40 Jaz imam samo eno luknjo na objemki tako da ni možnosti,da bi jo bolj zategnil.Nism še poizkusil s polirno pasto.Skrbi me da se te porumenelosti ne bo dalo izbrisati mogoče bi se pa dalo cel lonec prebarvati s kako posebno b arvo. Kako pa čistite na kolenih če pride ožgano od glač ali pa škornjev ali kake druge stvari ko se dotakne vroče cevi. Pripenjam slike ! Popravljeno November 9, 2008. Popravil TadejP
NejcZ Objavljeno November 10, 2008 Opozori Objavljeno November 10, 2008 Tisto od objemk ne gre z poliranjem/bencinom dol? Tisto kar pa na izpuhu pustiš pa lahko postrgaš dol edino, ampak bo tam za vedno ostal flek :) Tak svetlejši del bo od drugih delov izpuha
TadejP Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 Tisto od objemk ne gre z poliranjem/bencinom dol? Tisto kar pa na izpuhu pustiš pa lahko postrgaš dol edino, ampak bo tam za vedno ostal flek :) Tak svetlejši del bo od drugih delov izpuha Od objemk sem poizkusil pucati samo z enanolom 70% in ni blio kakega učinka no tisto po kolenu pa se da spucat sam sem mislil če mogoče kdo ve kako finto ki je učinkovita in neškodljiva za materijal.
Osama Objavljeno December 11, 2008 Opozori Objavljeno December 11, 2008 Jaz pa BTW rabim srednji dve krivini za original auspuh XJR 1300 (2006). Sem jih butnil na pločniku. 040*258599
ninjafan Objavljeno Januar 18, 2009 Opozori Objavljeno Januar 18, 2009 Pozdravljeni! Ali ima kdo za prodat slip on Akrapoviča za ZX9R, l.2001?
Guest Brumer Objavljeno Januar 18, 2009 Opozori Objavljeno Januar 18, 2009 Jaz pa BTW rabim srednji dve krivini za original auspuh XJR 1300 (2006). Sem jih butnil na pločniku. 040*258599 Jaz bi dal to enmu dobremu izdelovalcu auspuhov naredit iz rosfreja na Dolenjskem Nm bi ti to naredil Avto Galant v Gotni vasi v Mariboru Tertinek itd.nažalost nevem od kje si :eek: imaš ze...lo žalosten avtar :hmm:
kreksimon Objavljeno Januar 18, 2009 Opozori Objavljeno Januar 18, 2009 Zdravo. O izpuhih je samo v tej temi dosti govora in je bolj gledana, zato bi dal eno vprašanje ne v zvezi z Akrapovičem! Zanima me, če ima kdo izkušnje z tole firmo in naročanjem preko spleta?! evo link: http://www.sc-project.com/indexhome_eng.htm Hvala za odgovore. Lp
tihii Objavljeno Januar 19, 2009 Opozori Objavljeno Januar 19, 2009 najcenejše boš dobu; 1 ukradenega 2 iz kakega razbitga motorja 3 rabljenega 4 od kakih prodajalcev bolj na " veze " 5 od prodajalcev pravih ali od akrapoviča.. zdej se pa odloč :) :OK:
joust Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 pozdravljeni, zanima me če je enak zadnji lonec pri yamahi r6 2006 in r6 2008? ali je kaj spremenjeno? hvala
pero79 Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 pozdravljeni,zanima me če je enak zadnji lonec pri yamahi r6 2006 in r6 2008? ali je kaj spremenjeno? hvala je isto
alenn46 Objavljeno Februar 14, 2009 Opozori Objavljeno Februar 14, 2009 je isto enako je, ja... prodajam original auspuh za yamaho r6 (+06)
alenn46 Objavljeno Februar 14, 2009 Opozori Objavljeno Februar 14, 2009 zanima me, če mi lahko kdo da kako informacijo kje dobit zadni dva lonca akrapoviča za ducatija 1098 in kje dobit po ugodni ceni. hvala za odg. že vnaprej in lep pozdrav, alen.
rot Objavljeno Februar 14, 2009 Opozori Objavljeno Februar 14, 2009 zanima me, če mi lahko kdo da kako informacijo kje dobit zadni dva lonca akrapoviča za ducatija 1098 in kje dobit po ugodni ceni. hvala za odg. že vnaprej in lep pozdrav, alen. Poglej malo po avtonetu ali po bolhi, če ne najdeš nič, pa na eBay.it ali pa eBay.de . Uglavnem se to kar najde. Drugače pa imajo zastopniki za Akrapote tudi kar nekaj rabata, pa se zmeni za kak dober popust.
mihastopar Objavljeno Februar 20, 2009 Opozori Objavljeno Februar 20, 2009 Recte a majo izpuhi od akrapoviča kakšno serijsko št., kodo, karkol? Ali ima vsak izpuh svojo št. ali so recimo za R6 l.2006 številke enake. PR.: Recimo da imam R6 l.2006 in kolega isti motor. Oba kupva akrapovičev izpuh in ali so številke na njegovem izpuhu iste kot moje ali drugačne? Če sm malo nejasen se opravičujem.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se