maus Objavljeno November 20, 2017 Avtor Objavljeno November 20, 2017 pred 1 uro, Kmet2 pravi: A ti tud , da nisi dobil poleg še gmail pa miljon te čaka, sam nakazat morš 300 € evo .. še en problem rešen ... pred 2 urami, HD-Dyna pravi: Dobiš... z žeblom 100ko jo bomo pričvrstil sj Kristusa so tut z žebli, pa ga že 2000 let častijo no ja .. tok sm dobr, da sm res dobr 3
gretzky Objavljeno November 20, 2017 Objavljeno November 20, 2017 Nekaj Motosvetovk/Motosvetovcev poznam tudi v reali, pa so čisto ok. Saj so taki tudi v resnici. Ene sem poznal že prej in jih srečal tukaj, druge spoznal tu in potem še v reali. So pa kar podobni kot tukaj. Še Borutt-a sem srečal enkrat, ampak ni vedel, da sem to jaz, potem pa sem ga prehitel po desni (in mi ni dal kazni ). Na temo: Na živce mi gresta včasih Dami in Borutt, ker se jebeta v nedogled. Pa saj imata oba načeloma prav, zato se tudi strinjam z njima, ampak se zaletavata kot dva telička v vrata. Snecerja itak jemljem z rezervo, poznam že z drugih forumov, in vem da trola na polno. Še dohtarca s poleni je najbrž normalna, pa čeprav je z druge strani Trojan. Nadlegovala me pa še ni nobena. Na to še čakam. Najbrž zato, ker sem tako postaven in zapeljiv, pa jim je nerodno. pred 2 urami, HD-Dyna pravi: Dobiš... z žeblom 100ko jo bomo pričvrstil In to čez tanove rokavice. 1 2 3 1
Grut Objavljeno November 20, 2017 Objavljeno November 20, 2017 jest pa pizda ud nubene frače ne dubim nubenga SMS-ja... 7 1
dr.looney Objavljeno November 20, 2017 Objavljeno November 20, 2017 (popravljeno) pred 5 minutami, maiden pravi: jest pa pizda ud nubene frače ne dubim nubenga SMS-ja... .... se sploh ne čudim..... pred 22 minutami, gretzky pravi: ...... Še dohtarca s poleni je najbrž normalna, pa čeprav je z druge strani Trojan.... .....ker dvomis v moje psiho-fizicne sposobnosti Popravljeno November 20, 2017. Popravil dr.looney 1 1
Grut Objavljeno November 20, 2017 Objavljeno November 20, 2017 pred 4 minutami, maiden pravi: jest pa pizda ud nubene frače ne dubim nubenga SMS-ja... ja lunijouka ful je smešn ane..namest dab čustvovala zmjen..jebote burmanski pouh ke u čeu... 1 1
maus Objavljeno November 20, 2017 Avtor Objavljeno November 20, 2017 pred 21 minutami, gretzky pravi: In to čez tanove rokavice. zgleda, da imava problem in ga morva rešt 2
Grut Objavljeno November 20, 2017 Objavljeno November 20, 2017 pred 1 minuto, dr.looney pravi: .... se sploh ne čudim..... ..... ja lunijouka ful je smešn ane..namest dab čustvovala zmjen..jebote burmanski pouh ke u čeu... Pravkar, maiden pravi: ja lunijouka ful je smešn ane..namest dab čustvovala zmjen..jebote burmanski pouh ke u čeu... ja pizda no..sam seb pišem..jaooo kva sm en hepan..kate češ... 1
gretzky Objavljeno November 20, 2017 Objavljeno November 20, 2017 Pravkar, maus pravi: zgleda, da imava problem in ga morva rešt Zato da ti ne bo preveč vroče, ker bo pihalo skozi. Kaj si pa ti mislil? 3
dr.looney Objavljeno November 20, 2017 Objavljeno November 20, 2017 pred 1 minuto, maiden pravi: ja lunijouka ful je smešn ane..namest dab čustvovala zmjen..jebote burmanski pouh ke u čeu... ..... poglej ga..... spet si cist vun padu..... in pol se cudis ..... cccc maidencek ..... 1
Grut Objavljeno November 20, 2017 Objavljeno November 20, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: ..... poglej ga..... spet si cist vun padu..... in pol se cudis ..... cccc maidencek ..... ja nč mi ni vun padu,pa tud ti ga ne vidiš... 1
dr.looney Objavljeno November 20, 2017 Objavljeno November 20, 2017 pred 1 minuto, maiden pravi: ja nč mi ni vun padu,pa tud ti ga ne vidiš... ..... ziher ni kej videt..... ...... 1
vandrovec Objavljeno November 20, 2017 Objavljeno November 20, 2017 pred 2 urami, Kmet2 pravi: A ti tud , da nisi dobil poleg še gmail ...saj je res tud gmail zraven,... šele sedaj, ko sem ponovno pogledal sporočilo, sem to opazil 1 1
Grut Objavljeno November 20, 2017 Objavljeno November 20, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: ..... ziher ni kej videt..... ...... no no...3x ti ga ukol bedresa zavuzlam,pa še za gležen te ugrizne... 1
maus Objavljeno November 20, 2017 Avtor Objavljeno November 20, 2017 pred 1 minuto, vandrovec pravi: ...saj je res tud gmail zraven,... šele sedaj, ko sem ponovno pogledal sporočilo, sem to opazil pa si ob miljon 1 3
dr.looney Objavljeno November 20, 2017 Objavljeno November 20, 2017 pred 1 minuto, maiden pravi: no no...3x ti ga ukol bedresa zavuzlam,pa še za gležen te ugrizne... .... in pol svizec....... 1
maus Objavljeno November 20, 2017 Avtor Objavljeno November 20, 2017 pred 9 minutami, gretzky pravi: Zato da ti ne bo preveč vroče, ker bo pihalo skozi. Kaj si pa ti mislil? sm vedu, da je ta tema koristna .. takoj sva rešla nesporazum 2
Grut Objavljeno November 20, 2017 Objavljeno November 20, 2017 pred 1 minuto, dr.looney pravi: .... in pol svizec....... ja ne nooo,jao ti tarzanka,ne svizec ampak pouh te bo ke u čeu.... 1 1
Piaggy Objavljeno November 20, 2017 Objavljeno November 20, 2017 pred 3 minutami, maiden pravi: ja ne nooo,jao ti tarzanka,ne svizec ampak pouh te bo ke u čeu.... A niso te ljubezenske izjave bol za privat ne da še druge rajcata tle hahahaha 2
Grut Objavljeno November 20, 2017 Objavljeno November 20, 2017 Pravkar, Piaggy pravi: A niso te ljubezenske izjave bol za privat ne da še druge rajcata tle hahahaha kdo te zdej rajca...al svizec,al pouh??? 2
Piaggy Objavljeno November 20, 2017 Objavljeno November 20, 2017 Pravkar, maiden pravi: kdo te zdej rajca...al svizec,al pouh??? Hahahaha nism zoofilik 2
Grut Objavljeno November 20, 2017 Objavljeno November 20, 2017 Pravkar, Piaggy pravi: Hahahaha nism zoofilik to mi deviiiiiiiiiiiiiiii
GoBobi Objavljeno November 20, 2017 Objavljeno November 20, 2017 pred 7 minutami, vandrovec pravi: ...saj je res tud gmail zraven,... šele sedaj, ko sem ponovno pogledal sporočilo, sem to opazil Jest pa ne vidim gmaila na mojem ZS-ju . Verjetn vidva delujeta bolj resno. Jaz sem bil verjetno bolj mišljen kot un, k je za it z njim na kufe (da ga ne plačuje sama in, da ne čaka na vaju sama za mizo k ena droljica ). Ajd! 3
gretzky Objavljeno November 20, 2017 Objavljeno November 20, 2017 pred 4 minutami, Piaggy pravi: Hahahaha nism zoofilik A teb se dohtarca ne zdi ena žvau? 1
maus Objavljeno November 20, 2017 Avtor Objavljeno November 20, 2017 pred 2 minutami, GoBobi pravi: Jest pa ne vidim gmaila na mojem ZS-ju . Verjetn vidva delujeta bolj resno. Jaz sem bil verjetno bolj mišljen kot un, k je za it z njim na kufe (da ga ne plačuje sama in, da ne čaka na vaju sama za mizo k ena droljica ). Ajd! očitno je smatrala, da imaš miljonaste miljone in da ne potrebuješ evo .. rešen probljem p.s. kavo si mi doužen 1
Piaggy Objavljeno November 20, 2017 Objavljeno November 20, 2017 Pravkar, gretzky pravi: A teb se dohtarca ne zdi ena žvau? Vsaka baba je žvau tko al pa drgač hahahaha (ne poznam je...še :P) 1 1
Priporočene objave