maus Objavljeno November 20, 2017 Avtor Opozori Objavljeno November 20, 2017 pred 1 uro, Kmet2 pravi: A ti tud , da nisi dobil poleg še gmail pa miljon te čaka, sam nakazat morš 300 € evo .. še en problem rešen ... pred 2 urami, HD-Dyna pravi: Dobiš... z žeblom 100ko jo bomo pričvrstil sj Kristusa so tut z žebli, pa ga že 2000 let častijo no ja .. tok sm dobr, da sm res dobr DAMI34, dr.looney in pik1 3
gretzky Objavljeno November 20, 2017 Opozori Objavljeno November 20, 2017 Nekaj Motosvetovk/Motosvetovcev poznam tudi v reali, pa so čisto ok. Saj so taki tudi v resnici. Ene sem poznal že prej in jih srečal tukaj, druge spoznal tu in potem še v reali. So pa kar podobni kot tukaj. Še Borutt-a sem srečal enkrat, ampak ni vedel, da sem to jaz, potem pa sem ga prehitel po desni (in mi ni dal kazni ). Na temo: Na živce mi gresta včasih Dami in Borutt, ker se jebeta v nedogled. Pa saj imata oba načeloma prav, zato se tudi strinjam z njima, ampak se zaletavata kot dva telička v vrata. Snecerja itak jemljem z rezervo, poznam že z drugih forumov, in vem da trola na polno. Še dohtarca s poleni je najbrž normalna, pa čeprav je z druge strani Trojan. Nadlegovala me pa še ni nobena. Na to še čakam. Najbrž zato, ker sem tako postaven in zapeljiv, pa jim je nerodno. pred 2 urami, HD-Dyna pravi: Dobiš... z žeblom 100ko jo bomo pričvrstil In to čez tanove rokavice. Mavti, Kor13, lucif3rka in 4 others 1 2 3 1
Grut Objavljeno November 20, 2017 Opozori Objavljeno November 20, 2017 jest pa pizda ud nubene frače ne dubim nubenga SMS-ja... maus, Kor13, pik1 in 5 others 7 1
dr.looney Objavljeno November 20, 2017 Opozori Objavljeno November 20, 2017 (popravljeno) pred 5 minutami, maiden pravi: jest pa pizda ud nubene frače ne dubim nubenga SMS-ja... .... se sploh ne čudim..... pred 22 minutami, gretzky pravi: ...... Še dohtarca s poleni je najbrž normalna, pa čeprav je z druge strani Trojan.... .....ker dvomis v moje psiho-fizicne sposobnosti Popravljeno November 20, 2017. Popravil dr.looney gretzky in maus 1 1
Grut Objavljeno November 20, 2017 Opozori Objavljeno November 20, 2017 pred 4 minutami, maiden pravi: jest pa pizda ud nubene frače ne dubim nubenga SMS-ja... ja lunijouka ful je smešn ane..namest dab čustvovala zmjen..jebote burmanski pouh ke u čeu... dr.looney in maus 1 1
maus Objavljeno November 20, 2017 Avtor Opozori Objavljeno November 20, 2017 pred 21 minutami, gretzky pravi: In to čez tanove rokavice. zgleda, da imava problem in ga morva rešt Kor13 in gretzky 2
Grut Objavljeno November 20, 2017 Opozori Objavljeno November 20, 2017 pred 1 minuto, dr.looney pravi: .... se sploh ne čudim..... ..... ja lunijouka ful je smešn ane..namest dab čustvovala zmjen..jebote burmanski pouh ke u čeu... Pravkar, maiden pravi: ja lunijouka ful je smešn ane..namest dab čustvovala zmjen..jebote burmanski pouh ke u čeu... ja pizda no..sam seb pišem..jaooo kva sm en hepan..kate češ... dr.looney 1
gretzky Objavljeno November 20, 2017 Opozori Objavljeno November 20, 2017 Pravkar, maus pravi: zgleda, da imava problem in ga morva rešt Zato da ti ne bo preveč vroče, ker bo pihalo skozi. Kaj si pa ti mislil? dr.looney, maus in Kor13 3
dr.looney Objavljeno November 20, 2017 Opozori Objavljeno November 20, 2017 pred 1 minuto, maiden pravi: ja lunijouka ful je smešn ane..namest dab čustvovala zmjen..jebote burmanski pouh ke u čeu... ..... poglej ga..... spet si cist vun padu..... in pol se cudis ..... cccc maidencek ..... Grut 1
Grut Objavljeno November 20, 2017 Opozori Objavljeno November 20, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: ..... poglej ga..... spet si cist vun padu..... in pol se cudis ..... cccc maidencek ..... ja nč mi ni vun padu,pa tud ti ga ne vidiš... dr.looney 1
dr.looney Objavljeno November 20, 2017 Opozori Objavljeno November 20, 2017 pred 1 minuto, maiden pravi: ja nč mi ni vun padu,pa tud ti ga ne vidiš... ..... ziher ni kej videt..... ...... Grut 1
vandrovec Objavljeno November 20, 2017 Opozori Objavljeno November 20, 2017 pred 2 urami, Kmet2 pravi: A ti tud , da nisi dobil poleg še gmail ...saj je res tud gmail zraven,... šele sedaj, ko sem ponovno pogledal sporočilo, sem to opazil Quest in dr.looney 1 1
Grut Objavljeno November 20, 2017 Opozori Objavljeno November 20, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: ..... ziher ni kej videt..... ...... no no...3x ti ga ukol bedresa zavuzlam,pa še za gležen te ugrizne... dr.looney 1
maus Objavljeno November 20, 2017 Avtor Opozori Objavljeno November 20, 2017 pred 1 minuto, vandrovec pravi: ...saj je res tud gmail zraven,... šele sedaj, ko sem ponovno pogledal sporočilo, sem to opazil pa si ob miljon gretzky, dr.looney, vandrovec in 1 other 1 3
dr.looney Objavljeno November 20, 2017 Opozori Objavljeno November 20, 2017 pred 1 minuto, maiden pravi: no no...3x ti ga ukol bedresa zavuzlam,pa še za gležen te ugrizne... .... in pol svizec....... Grut 1
maus Objavljeno November 20, 2017 Avtor Opozori Objavljeno November 20, 2017 pred 9 minutami, gretzky pravi: Zato da ti ne bo preveč vroče, ker bo pihalo skozi. Kaj si pa ti mislil? sm vedu, da je ta tema koristna .. takoj sva rešla nesporazum dr.looney in gretzky 2
Grut Objavljeno November 20, 2017 Opozori Objavljeno November 20, 2017 pred 1 minuto, dr.looney pravi: .... in pol svizec....... ja ne nooo,jao ti tarzanka,ne svizec ampak pouh te bo ke u čeu.... maus in dr.looney 1 1
Piaggy Objavljeno November 20, 2017 Opozori Objavljeno November 20, 2017 pred 3 minutami, maiden pravi: ja ne nooo,jao ti tarzanka,ne svizec ampak pouh te bo ke u čeu.... A niso te ljubezenske izjave bol za privat ne da še druge rajcata tle hahahaha dr.looney in Grut 2
Grut Objavljeno November 20, 2017 Opozori Objavljeno November 20, 2017 Pravkar, Piaggy pravi: A niso te ljubezenske izjave bol za privat ne da še druge rajcata tle hahahaha kdo te zdej rajca...al svizec,al pouh??? dr.looney in gretzky 2
Piaggy Objavljeno November 20, 2017 Opozori Objavljeno November 20, 2017 Pravkar, maiden pravi: kdo te zdej rajca...al svizec,al pouh??? Hahahaha nism zoofilik Grut in gretzky 2
Grut Objavljeno November 20, 2017 Opozori Objavljeno November 20, 2017 Pravkar, Piaggy pravi: Hahahaha nism zoofilik to mi deviiiiiiiiiiiiiiii
GoBobi Objavljeno November 20, 2017 Opozori Objavljeno November 20, 2017 pred 7 minutami, vandrovec pravi: ...saj je res tud gmail zraven,... šele sedaj, ko sem ponovno pogledal sporočilo, sem to opazil Jest pa ne vidim gmaila na mojem ZS-ju . Verjetn vidva delujeta bolj resno. Jaz sem bil verjetno bolj mišljen kot un, k je za it z njim na kufe (da ga ne plačuje sama in, da ne čaka na vaju sama za mizo k ena droljica ). Ajd! Grut, lucif3rka in maus 3
gretzky Objavljeno November 20, 2017 Opozori Objavljeno November 20, 2017 pred 4 minutami, Piaggy pravi: Hahahaha nism zoofilik A teb se dohtarca ne zdi ena žvau? dr.looney 1
maus Objavljeno November 20, 2017 Avtor Opozori Objavljeno November 20, 2017 pred 2 minutami, GoBobi pravi: Jest pa ne vidim gmaila na mojem ZS-ju . Verjetn vidva delujeta bolj resno. Jaz sem bil verjetno bolj mišljen kot un, k je za it z njim na kufe (da ga ne plačuje sama in, da ne čaka na vaju sama za mizo k ena droljica ). Ajd! očitno je smatrala, da imaš miljonaste miljone in da ne potrebuješ evo .. rešen probljem p.s. kavo si mi doužen dr.looney 1
Piaggy Objavljeno November 20, 2017 Opozori Objavljeno November 20, 2017 Pravkar, gretzky pravi: A teb se dohtarca ne zdi ena žvau? Vsaka baba je žvau tko al pa drgač hahahaha (ne poznam je...še :P) maus in gretzky 1 1
Priporočene objave